وقتی دلتون میگیره چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟

reza.n

New member
من که بعد از ارشدم بد جور معتاد شدم و بعد نتایجم میزانشو دوبل کردم،و دیگه دارم میکشم کنار تا ترک کنم،دلم برای بپه هام میسوزه ،میخوام برم دبنال یه کار آبرومند،اگه مایل باشی بیا یه کار خوب بزنیم که دیگه مردمو بدبخت نکنیم مثل مرکز ترک اعتیاد و مشاوره؟.در ضمن شما اگه فروشنده باشی من تولید کنندم.
باشه خوبه بریم یه کار ابرومند.پولش از تو سودش 60 من 50 تو که توام راضی باشی:rolleyessmileyanim:.زیاد داریم اسپم میکنیم.بیا بریم که الان میان ترورمون میکنن.

mw.ashel

New member
همیشه در سختی ها به خودم میگفتم : این نیز بگذرد .... هنوز هم میگویم ! اما .... حال میدانم ؛ آنچه میگذرد عمرِ من است ، نه سختی ها ... !!!

estel

Member
وقتی دلم میگیره زنگ میزنم به دوستام وقتی خوشحالیشونو میبینم دلم نمیاد درد دل کنم و فقط چرت و پرت حوالشون میکنم بخندیم وقتی گوشیو قطع میکنم حالم تا یه 3 ساعتی خوب میشه
بعضیوقتا که اونا هم ناراحتن چاره ای نیست باید بزارم اونا درداشونو بگن و من دلداریشون بدم اینجوری که میشه تا چند روز حالم از قبل بیشتر گرفته میشه

binam

Active member
من میرم تو وبلاگم و همه اون چیزی که تو دلمه رو مینویسم...به نت دسترسی نداشته باشم یه فولدر تو موبایلم درست کردم برا این مواقع و حرف دلم رو مینوسم توش...گاهی هم موزیک گوش میدم...و
همراهش بی صدا گریه میکنم
:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
دردو دل كردن با يكي خيلي خوبه سبكت ميكنه. قبلا يكيو داشتم هرچند الانم هست ولي ازدواج كرده دلم نمياد ذهنشومشغول كنم. سكوت ميكنمو به يه جا خيره ميشم.

نگاه

New member
یه جا میشینم لم میدم و... یه آهنگ بیکلام کلاسیک ( از نوع ویولنش) میزنم و... به چیزی که بخاطرش دلم گرفته فکر میکنم و... آروم آروم اشک میریزم...
mir08.gif

ariya21

New member
میشینیم چند تا هایده گوش میدیم بعد میریم صورتمون میشوریم بعشم میریم لالا به همین راحتی

reza.n

New member
چرا شما دخترا اینطوری هستین؟همشون گفتن اشک میریزن.بابا چقدر حساسین.واسه هرچیزی که اشک نمیریزن.:65d6a5d6s:

بالا