چقد غمگین...بستگی به نوع گرفتنش داره و اینکه دلم چیو گرفته باشهههه.:sad:جدیدا که یه بالشتو بغل میکنم و بیصدا اشک میریزم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
:sad::sad::sad:میخوام برم محتات شم:motat:چقد غمگین...
خودم جنستو جور میکنم.جون داداش جای دیگه نریا.:smiliess (3):بیخیال باو.سخت نگیر زندگیو که بهت سخت میگیره:sad::sad:میخوام برم محتات شم:motat:
دستت درد نکنه.به این میگن دوست تو تهنایی هم آدمو تهنا نمیذاره.پس نقدا ده کیلو برفست!!!خودم جنستو جور میکنم.جون داداش جای دیگه نریا.:smiliess (3):بیخیال باو.سخت نگیر زندگیو که بهت سخت میگیره
مجردا باشتو بغل كنن خوبيت نداره هابستگی به نوع گرفتنش داره و اینکه دلم چیو گرفته باشهههه.:sad:جدیدا که یه بالشتو بغل میکنم و بیصدا اشک میریزم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
10 کیلو؟؟!!!چه خبره بابا.دوست کجا بود.پولشو میگیرم ازت.خرج زن و بچمون از همین فروش مواد در میاد ابجی.:motat::smiliess (3):دستت درد نکنه.به این میگن دوست تو تهنایی هم آدمو تهنا نمیذاره.پس نقدا ده کیلو برفست!!!![]()
آقا رضای ارشد واقعا از شما بعیده!!!!ساقی هم شدی؟؟؟!!!خودم جنستو جور میکنم.جون داداش جای دیگه نریا.:smiliess (3):بیخیال باو.سخت نگیر زندگیو که بهت سخت میگیره
زندگی خرج داره.ارشد که دیگه بیشتر:dadad4:.من خیر و صلاحشو میخام میگم پیش خودم بیاد که جنس خراب نندازن بهش.آقا رضای ارشد واقعا از شما بعیده!!!!ساقی هم شدی؟؟؟!!!
نونمونو آجر نکن دیگه اخوی.اقا جون اين تاپيك محل فروش مواد نيستا جمع كنيد لطفا
رضا تو فروشنده ای نمی دونم شایدم کم باشه .نوع جنسش چی باشه رو خودت تعیین کن.مثلن ده کیلو هندونه خوبه!من عاشق هندونم همیجوریشم معتادم.گناهش پات نوشته نمیشه.:riz304:10 کیلو؟؟!!!چه خبره بابا.دوست کجا بود.پولشو میگیرم ازت.خرج زن و بچمون از همین فروش مواد در میاد ابجی.:motat::smiliess (3):
زنگ ميزنم گشت ارشاد هانونمونو آجر نکن دیگه اخوی.h34r-smiley:
باوشه چند تا رسیدشو میفرستم واست.چه اعتیاد پاکی.:riz304رضا تو فروشنده ای نمی دونم شایدم کم باشه .نوع جنسش چی باشه رو خودت تعیین کن.مثلن ده کیلو هندونه خوبه!من عاشق هندونم همیجوریشم معتادم.گناهش پات نوشته نمیشه.:riz304:
من که بعد از ارشدم بد جور معتاد شدم و بعد نتایجم میزانشو دوبل کردم،و دیگه دارم میکشم کنار تا ترک کنم،دلم برای بپه هام میسوزه ،میخوام برم دبنال یه کار آبرومند،اگه مایل باشی بیا یه کار خوب بزنیم که دیگه مردمو بدبخت نکنیم مثل مرکز ترک اعتیاد و مشاوره؟.در ضمن شما اگه فروشنده باشی من تولید کنندم.زندگی خرج داره.ارشد که دیگه بیشتر:dadad4:.من خیر و صلاحشو میخام میگم پیش خودم بیاد که جنس خراب نندازن بهش.من کارم اطمینانیه.iso9001 داره محصولاتم.شمام خاستی جای دیگه نریا.یعنی بشنوم اصن ناراحت میشم بدفرم:14: