وقتی دلتون میگیره چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟

parnian24

New member
بستگی به نوع گرفتنش داره و اینکه دلم چیو گرفته باشهههه.:sad:بعضی وقتا یه بالشتو بغل میکنم و بیصدا اشک میریزم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

rosalin

New member
سعی میکنم هر جوری که میتونم سر خودم رو به کارهای دیگه گرم کنم و گریز بزنم :)

parnian24

New member
خودم جنستو جور میکنم.جون داداش جای دیگه نریا.:smiliess (3):بیخیال باو.سخت نگیر زندگیو که بهت سخت میگیره
دستت درد نکنه.به این میگن دوست تو تهنایی هم آدمو تهنا نمیذاره.پس نقدا ده کیلو برفست!!!:p

reza.n

New member
دستت درد نکنه.به این میگن دوست تو تهنایی هم آدمو تهنا نمیذاره.پس نقدا ده کیلو برفست!!!:p
10 کیلو؟؟!!!چه خبره بابا.دوست کجا بود.پولشو میگیرم ازت.خرج زن و بچمون از همین فروش مواد در میاد ابجی.:motat::smiliess (3):

reza.n

New member
آقا رضای ارشد واقعا از شما بعیده!!!!ساقی هم شدی؟؟؟!!!
زندگی خرج داره.ارشد که دیگه بیشتر:dadad4:.من خیر و صلاحشو میخام میگم پیش خودم بیاد که جنس خراب نندازن بهش.:whistle:من کارم اطمینانیه.iso9001 داره محصولاتم.شمام خاستی جای دیگه نریا.یعنی بشنوم اصن ناراحت میشم بدفرم:14:

parnian24

New member
10 کیلو؟؟!!!چه خبره بابا.دوست کجا بود.پولشو میگیرم ازت.خرج زن و بچمون از همین فروش مواد در میاد ابجی.:motat::smiliess (3):
رضا تو فروشنده ای نمی دونم شایدم کم باشه .نوع جنسش چی باشه رو خودت تعیین کن.مثلن ده کیلو هندونه خوبه!من عاشق هندونم همیجوریشم معتادم.گناهش پات نوشته نمیشه.:riz304:

reza.n

New member
رضا تو فروشنده ای نمی دونم شایدم کم باشه .نوع جنسش چی باشه رو خودت تعیین کن.مثلن ده کیلو هندونه خوبه!من عاشق هندونم همیجوریشم معتادم.گناهش پات نوشته نمیشه.:riz304:
باوشه چند تا رسیدشو میفرستم واست.چه اعتیاد پاکی.:riz304:(من هروقت دلم میگیره هندونه میفروشم==>اینم واسه اینکه اسپم نباشه کامنتم.:whistle:)

mw.ashel

New member
زندگی خرج داره.ارشد که دیگه بیشتر:dadad4:.من خیر و صلاحشو میخام میگم پیش خودم بیاد که جنس خراب نندازن بهش.:whistle:من کارم اطمینانیه.iso9001 داره محصولاتم.شمام خاستی جای دیگه نریا.یعنی بشنوم اصن ناراحت میشم بدفرم:14:
من که بعد از ارشدم بد جور معتاد شدم و بعد نتایجم میزانشو دوبل کردم،و دیگه دارم میکشم کنار تا ترک کنم،دلم برای بپه هام میسوزه ،میخوام برم دبنال یه کار آبرومند،اگه مایل باشی بیا یه کار خوب بزنیم که دیگه مردمو بدبخت نکنیم مثل مرکز ترک اعتیاد و مشاوره؟.در ضمن شما اگه فروشنده باشی من تولید کنندم.

بالا