8521413
New member
میگم زمان بچه گی ما چه خر تو خری بوده ها..:thumbsdownsmileyani.
معلما بچه هارو میزدن کسی نبوده چیزی بگه.
اگه یه معلم بچه ی منو بزنه چشماشو در میارم:mad_majidonline::sdasdasd:
من هیچوقت پدر و مادرم خبر نشدن کتک می خورم!!!
میگم زمان بچه گی ما چه خر تو خری بوده ها..:thumbsdownsmileyani.
معلما بچه هارو میزدن کسی نبوده چیزی بگه.
اگه یه معلم بچه ی منو بزنه چشماشو در میارم:mad_majidonline::sdasdasd:
چه جالب!!!
اتفاقا چند روز پیش که منو a.f.a از طریق پیام خصوصی با هم در ارتباط بودیم و از خاطرات کتک خوردن های دبستان واسه هم تعریف می کردیم... من این شعر رو واسش خوندم... بهش گفتم از شهریور که تی وی این آهنگ رو پخش می کرد... من حالم گرفته میشد...
« باز آمد... بوی ماه مهر... بوی بازیهای راه مدرسه... » اما چه حالی میکردم... وقتی اینو پخش میکرد
«تابستوووووووووووووووووووونه .... فصل شادی و خنده............... بچه ها توی کوچه گرم بازی... مثل چندتا پرنده!!!»
بالاخره همین مقاومت هامون جواب داد و هر دو مهندسی پزشکی دانشگاه تهران قبول شدیم!!!
اتفاقا این سوال هم برای من پیش اومد اول دبستان و جدول ضرب؟؟؟اول دبستان جدول ضرب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
واقعا خدا ازشون نگذره چه مقاومتي داشتين ،*شماره دانشجويي محترم هم همينطور. آفرين بر شما بچه هاي مقاوم:thumbsupsmileyanim:
حالم از دوران مدرسم بهم ميخوره يه شعر مزخرف تي وي نشون ميداد باز آمد بوي ماه مهر ...:smiliess (5):چندش آور بود. اوه اوه الانم حالم بد شد :thumbsdownsmileyani
من این دو مدل کتک رو در دوران راهنمایی تجربه کردم!!اول دبستان: خانم میر علمی
خیلی خوب درس میداد و کار میکشید ولی خیلی بد میزد بچه ها رو.
2 بار منو زد.1 بار سر دیکته عقب افتادم اول با کف دست محکم زد تو سرم و کاملا گیج شدم آخه اصلا نمیدونستم بالا سرمه.هم جا خوردم هم ضربش سنگین بود!بعد با دوتا دستش گوشام و موهامو گرفت و چند بار اینطرف و اونطرف کشید!!!جلادی بود واسه خودش. 1 انگشتر سنگین و بزرگم داشت که 1 بار با اون زد تو سرم کاملا احساس کردم سرم سوراخ شد!!!
اصلا رحم نداشت که بچه دبستانی ظریف و ضعیفه در حد توانش بزنم!جالبه که منم خجالتی و ساکت بودم اصلا رو حرف معلم حرف نمیزدم و شلوغ هم نمیکردم!! بچه شلوغا که تا ساعت 12:30 کبود میشدن:1dco2x0p1lilzhfpg1t:black_eyed:
من این دو مدل کتک رو در دوران راهنمایی تجربه کردم!!
اول راهنمایی همون مدلی که گفتی با انگشتر میزنه برای ما معلم عربی دست اش گوله می کرد میزد تو سر آدم!!خیلی بد بود
دوم راهنمایی هم معلم ادبیات بود ترکهم بود میگفت :درس نمیخوانی گوشت بگیرم .و حالا گوش رو اول میگرفت و 2 تا کشیده و بعد از خط ریش مو ها رو میگرفت میکشید بالا !!!واقعا درد ناک بود و همیشه هم یکی رو گیر میداد و....
این ساعت آخر که میگی بچه ها شلوغ میکردن و خیلی هم حال میداد همه مثل.....می خواستن از مدرسه بزنن بیرون و حتی تو مسیر هم مسابقه داشتن که کی جلوتر!!!
این معلم کلاس سوم که گفتم خیلی ناجور بود وایمیستاد دم در هر کی صداش در میومد میزد تو سرش و طرف دو گام به جلو پرت میشد و اگه صدا همراه با دویدن و ....بود علاوه بر پس کله ای با انعطاف پذیری خاصی یک اوردنگی هم میزد!!!
کلاس 3 ام 2تا بود تو مدرسه و اون کلاس سوم هم جالب که معلم اش دست بزن داشت و فلک هم میکرد کلا بچه ها 2 تا کلاس برای هم کری می خوندن که کدوم معلم خشن تر هست!!!
جالب بچه های کلاس 4 ام توصیه میکردن که معلم سوم تخمه خیلی دوست داره و اگه تخمه بخوره نمیزنه ولی اون سال جواب نداد!!!
ولی کلاس سوم خیلی سخت گذشت برای همه!!!
میدونم بحث منحرف شد ولی گفتم بگم دیگه!!
باز خوبه يه پس گردني نثارت نكرده :1dco2x0p1lilzhfpg1tاولين روز مدرسمون خواهر بزرگم باهام اومد اون سوم ميخوند اومد نشست پهلوم بعدش يه لواشك باريك و بسيار بلندم داد بهم اينقد ترشو خوشمزه بد.معلم اومد لواشكو ازم گرفت گفت ديگه حق ندارين تو كلاس چيزي بخورين بعدشم به خواهرم گفت اخرين بارت باشه ميايي تو مدرسه پسرا .مدرسه ما چسبيده به هم بود اخه.روز اول خلي خوب بود
خانم دانشی.
یادمه اولین روزای مدرسه که هنوز به قوانین مدرسه آشنا نبودم؛ سر کلاس رفتم لیوان آبی رو که زنگ تفریح پر کرده بودم، برداشتم و آب خوردم یهو احساس کردم یکی پشت سرمه! بعد تا اومدم ببینم کیه معلمم گوشم رو کشید و گفت چرا بدون اجازه از جات پا شدی!