معلم من خانم جعفری بودن
میگم یادتونه به خاطر قاطی کردن جدول ضرب سیلی زدین بهم؟؟؟؟:mad_majidonline:
ولی من بهتون مدیونم و همون دستارو میبوسم
!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
یادمه دانشگاه که بودم... یه درسی داشتیم به نام کنترل، 9 بار افتادم... بار دهم با نمره ی 10.4 پاس شدم!!!
آقای صفایی لعنتی!!!
خدا ازش نگذره...
روزی نبود که منو کتک نزنه و از کلاس بیرون نندازه!!!
تا یک ماه هر روز تا میتونست منو کتک میزد...
من هم اونقدر مقاومت کردم... که بعد از یک ماه تسلیم شد!!!
اگه بگم همشو که دیگه....
ولی واقعا کتک میخوردم تو همین کلاس سوم یک روز ناظم اومد سر کلاس کلی مقدمه چینی کرد که می خواد به یکی جایزه بده من تو دلم گفتم بابا باز به این رستمی می خوان جایزه بدن(شاگرد اول)
بعد اسم من خوند که چون مدتی شیطونی نکردم یک روان نویس بهم داد !!!آقا چه حالی داد!!زنگ 2ام بود و زنگ دوم همین محمد خانی کلی ناراحت شد که به جای اینکه به معلم جایزه بدن و.... خلاصه زنگ 3ام گیر داد و 5 تا شلنگ بدون اینکه دست رو رو شلوارت بکشی من رو مهمون کرد!!!
و فردا هم خود جناب ناظم موقع که زنگ خورد با شلنگ مبارک از من پذیرایی کرد چون زود سر صف نرفتم و به من گفت مگه تو دیروز جایزه نگرفتی!!
کلا اگه بخوام از این چیزا بگم که نگو......
واقعا خدا ازشون نگذره چه مقاومتي داشتين ،*شماره دانشجويي محترم هم همينطور. آفرين بر شما بچه هاي مقاوم:thumbsupsmileyanim:
حالم از دوران مدرسم بهم ميخوره يه شعر مزخرف تي وي نشون ميداد باز آمد بوي ماه مهر ...:smiliess (5):چندش آور بود. اوه اوه الانم حالم بد شد :thumbsdownsmileyani
معلم من خانم فیروزی بود من خیلی دانش اموز زرنگی بودم
من از 5 سالگی خوندن ونوشتن رو بلد بودم واسه همین اولین روز مدرسه بود که اخر کتابمو باز کردم وبراخودم خوندم معلممون شاخ درآورده بود منو برد دفتر و جلو مدیر و چند تااز معلم های دیگه گفت بخون و من خجالت کشیدم ونخوندم
واقعا خدا ازشون نگذره چه مقاومتي داشتين ،*شماره دانشجويي محترم هم همينطور. آفرين بر شما بچه هاي مقاوم:thumbsupsmileyanim:
حالم از دوران مدرسم بهم ميخوره يه شعر مزخرف تي وي نشون ميداد باز آمد بوي ماه مهر ...:smiliess (5):چندش آور بود. اوه اوه الانم حالم بد شد :thumbsdownsmileyani