خودمونی

nakhl

New member
واقعا تصورشم قشنگه:))))
والا تو دوران دانشجویی به ما یاد دادن اگه نمره 20 بگیریم زشتتره باید به همون پاسی افتخار کنیم:)))

منم عاشق نمره ناپلئونیم...ولی یکی از بچه میگفت همه این شلوغی ها و بگو بخندها مال دوران کارشناسیه تو ارشد همه درگیر درس و پایان نامه و هزارتا بدبختی دیگه ان

hebe.nurse

New member
هبه جان مواظب باش از این کارا یادم نده جنبه ندارم........تودوران دانشجویی زیاد از این غلطها کردم.......فک کنم دیگه تو ارشد نشه از این کارا کرد.............استاد خرابکاریم:5:حیف که اینجا درملا عام نمیشه گفت بدآموزی داره :25r30wi:

اتفاقا این خصلتت خیلی هم بجاس. ی درس حسابی بهشون بده ببینم چیکا میکنی:thumbsupsmileyanim:

hebe.nurse

New member
منم عاشق نمره ناپلئونیم...ولی یکی از بچه میگفت همه این شلوغی ها و بگو بخندها مال دوران کارشناسیه تو ارشد همه درگیر درس و پایان نامه و هزارتا بدبختی دیگه ان

اره بابا رقابت دارن ناجوووور. اصلا همین که جلسه اول وارد کلاسس میشن تو فکر دکتران خخخخخ
همین الانشم خیلیا تو فکر پایان نامه و استاد راهنمان. وای عقب موندیم نخلی:)))))

nakhl

New member
اتفاقا این خصلتت خیلی هم بجاس. ی درس حسابی بهشون بده ببینم چیکا میکنی:thumbsupsmileyanim:

هبه جان رفتم حسابشون رورسیدم..........خخخخخخخخخخخخخخخخ آخرسر ثبت نامم کردن.......چند تا ازهمکلاسیهامم دیدم.........به نظر بچه زرنگی بودن خخخخخخخخخخخخخخ.....فک کنم بچه بازیگوش ودرس نخون من محسوب شم.......اونا رتبه هاشون واقعا خوب بود برخلاف من....خخخخخخخخخخخخ

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
هبه جان رفتم حسابشون رورسیدم..........خخخخخخخخخخخخخخخخ آخرسر ثبت نامم کردن.......چند تا ازهمکلاسیهامم دیدم.........به نظر بچه زرنگی بودن خخخخخخخخخخخخخخ.....فک کنم بچه بازیگوش ودرس نخون من محسوب شم.......اونا رتبه هاشون واقعا خوب بود برخلاف من....خخخخخخخخخخخخ

دمت گرمممم نخلی اینهههههه :a2d3:
اره بابا گفتم که بچه درسخونن همگی.
خب نخلی کی کلاساتون شروع میشه? انتخاب واحدم کردن براتون?

hebe.nurse

New member
دایناااااااااااااااا هوووووووووی
نکنه از الان داری درس میخونی هااااا

hebe.nurse

New member
سلام خوبی اه کجا رفتی الان چراغت روشن بود بچه ها خیلی دلم گرفته چرا ایران اینجوری شده هیچی قانون نداره اه اه اه

سلام داینا جان تو خوبی؟ چی شده؟؟؟؟
ایران که من تا جایی یادمه همیجوری بوده بدتر شده بهتر نشده!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

nakhl

New member
دمت گرمممم نخلی اینهههههه :a2d3:
اره بابا گفتم که بچه درسخونن همگی.
خب نخلی کی کلاساتون شروع میشه? انتخاب واحدم کردن براتون?

اون خانمه گفت برنامه تون روزدیم سایت برید نگاه کنید سه روز آخر هفته دارین.......ولی باز باید تو سایت خبری نیس (باز چماق لازمه:p7977cujr38iyymsu8: ))))))).......برای انتخاب واحدم گفت از شنبه به بعد........

nakhl

New member
سلام بچه ها:bunnyearsmiley:
کجایین پیداتون نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ماشالله اینقد سرتون گرمه درسه؟؟؟؟:smilies-azardl (181 یاس.....هبه........داینا کجایین:p7977cujr38iyymsu8:

nakhl

New member
منم برم یواش یواش پی درس ومشق.........مثل اینکه راستی راستی مدرسه شروع شده:25r30wi:

yas126

Member
خخخخخخخخ هلاک شدیم سرویس شدیم خخخخخخ

- - - Updated - - -

:motat::motat::motat:داینا نخلوووو چطورین

yas126

Member
ظهر رفتم بیمارسان اصفهان گف همین الان بیا کار کن استخدامت میکنیم شرکتی خخخخخخ

yas126

Member
خخخخخخخ گفتم حکم شرکتیا رو بده نگا کنم قانون کار بود کارانه هم گف نداریم 175 موظفی ولی تا 210 ساعت باید بیای اضافه کار اجباری

- - - Updated - - -

:wacsmiley:

nakhl

New member
خخخخخخخ گفتم حکم شرکتیا رو بده نگا کنم قانون کار بود کارانه هم گف نداریم 175 موظفی ولی تا 210 ساعت باید بیای اضافه کار اجباری

- - - Updated - - -

:wacsmiley:

سلام یاس چطورمطوری:smilies:
آفرین.....برو کارکن مرد باید جوهره کارداشته باشد:riz277:

بالا