نظرتون درباره ی این دو گفته ی امیرمومنان چیست ؟؟!!!

PCR

New member
سلام دوست عزیز ، منم بحث کردم تو صفحات قبل هم دوستم سر میزنم و نگاه میکنم و استفاده میکنم ، مرسی بابت شرکت در بحث !!!
خب حالا نظر خودت چیه در مورد این جمله؟امضات که خیلی باحال هست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

matin

New member
خب حالا نظر خودت چیه در مورد این جمله؟امضات که خیلی باحال هست.

نظرم هست : صفحات ابتدائی رو بخونین :))))) ، چون اگه باز بنویسم مدیران انجمن !! خشم اونها :))))

در مورد امضا هم مرسی :)))))) ، چشاتون خشمل :)) میبینه

reza.n

New member
خب شما از کجا میدونی که من تخصص ندارم؟و از کجا میدونی که با متخصصش صحبت نکردم؟گفتم الان دوباره بخث سطحی و عمقی رو مطرح میکنیدا....عزیز من شما قبل از اینکه این استدلال رو بگید حدس میزدم که دقیقا همین رو بگید......خب اگه میخواست بگه که گناهان امتت رو بخشیدیم خیلی راحت نمیتونست بگه که گناهان امتت رو بخشیدیم؟بگذریم....
اگه بخوایم اینجور پیش بریم به جایی نمیرسیم....من یه سوال میپرسم میخوام بهش جواب بدین
فرض کنید قران میخواسته بگه که ما گناهان گذشته و آینده پیامبر رو بخشیدیم....یعنی دقیقا میخواسته بگه که گناهان پیامبر در گذشته و آینده بخشیده شده.دقیقا چطور باید این جمله رو میگفت تا ما این برداشت رو بکنیم که خدا گناهان گذشته و آینده پیامبر رو بخشیده؟یا فرض کنیم حضرت علی میخواسته بگه زن شر است و بدتر از ان اینکه وجودش لازم هست...دقیقا چطور باید این جمله رو میگفته تا ما این برداشت رو بکنیم که زن موجود شروری هست؟
متخصص کسیه که سال ها در مورد این مسایل درس خونده و اونو از تمام جهات بررسی کرده ،منظورم اجتهاده نه که مثل من و شما از اینور اونور 2 تا حرف شنیده باشیم و بریم یه نگاهی هم انداخته باشیم به خیالمون که الان دیگه همه چی و میدونیم.شما میگی مطرح نکن بحث سطحی و عمقیو در صورتی که این بحث از آیات و روایات جدا نشدنیه.مثال هم زدم واست.اما چرا خدا نیومده ساده بگه گناهان امت رو من نمیدونم ولی میدونم که تو اسلام به تعقل و تفکر زیاد دعوت شده.و لازمه ی تفکر کنجکاویه.تا یه چنین آیاتی نباشه که من و شما نمیایم روش بحث کنیم تحقیق کنیم که جانم.درسته؟و در مورد فرضتون،شما فرضتون غلطه یعنی علی به معنای واقعی زن رو شر نمیدونه.چرا؟ما داریم که هرجا توو دین یه گفته ای سخنی حرفی رو نفهمیدیم،از رفتار و عمل ائمه یاد بگیریم که دیگه رفتار علی با فاطمه کاملا مشخصه که چطور بوده.و ضمنا پیشنهاد میکنم شما از اول کامنتهای بچه هارو بخونی.من که استفاده کردم.و ضمنا در مورد عصمت پیامبر و ائمه و اصلا امکان یه چنین چیزی بحث های زیاد و قشنگی وجود داره که میتونید برید دنبالش و مطالعه کنید.

biotech25

New member
بعد چیز جالبتر اینکه اگه منظور عشق یا هر چیز دیگه بوده خب برادر من خیلی راحت میگفت زن عشق هست.نمیشد؟خیلی هم جمله قشنگتر میشد هم اینکه بعدش یه عده به قول بعضی ها معاند پیدا نمیشدن بخوان از این حرف ها سوءاستفاده کنن.من خودم به شخصه اگه منظورم عشق بود راحت میگفتم عشق.....نه اینکه یه جمله با معنی 180 درجه مقابلش رو انتخاب کنم

عزیز من
گفتم به سخن بنگرید نه به گوینده ی آن!!!!

من اصلا کاری نذارم این فردی که این جمله رو گفته کی بوده!!
اما مطمئنم انسان فهیمی بوده،...این جمله رو گفت،تا یه روز مثل امروز هرکسی از ظن خودش عالیترین مطلب رو ازش بدست بیاره!!!!
بخاطر داشته باشید ...جملاتی همیشه میمانند که دوپهلو باشند!!!

در ضمن عزیزمن...با توجه به گذشته ها واوضاع اون زمان..که زن مثل یک ابزار بود وتازه اندکی ازحقوق خودشونو بهش داده بودند...ایشون بگن این موجود عشق محضه!!!
باور چنین مطلبی برای مردمان اون زمان ،مثل بمب اتم می بود!!!

به هر حال...

هرکسی از ظن خود شد یار من
از درون من نجست اسرار من

arezoo_68

New member
شما اگه قران رو بخونید متوجه میشید که تو قران گفته شده که حتی پیامبر هم معصوم نیست.بعد شما چطور حضرت علی رو معصوم میدونید؟
اگه این سخن حضرت علی مخاطب عام داشت و منظور ایشون همه زن ها بود فرق ایشون با اعراب دوران جاهلیت که دختراشون رو زنده بگور میکردن چیه؟ دقیقا بحث تو این تایپیک سر همین موضوع هست. اگه جوابش رو بگید ممنون میشم
من نمیدونم تخصص شما دقیقا در کجای دینه ولی من هیچ تخصصی در زمینه تفسیر ندارم اما مطمئنم تخصص شما به اندازه امام رضا نیست ایشون توی بیاناتشون به طور کامل تشریح میکنن که هم پیامبر و هم 12 امام ما معصوما و برای من که ایشون رو به عنوان عالم ال محمد قبول دارم هیچ جای بحثی در زمینه معصومیت امامانمون باقی نمیذاره .اما راجب سوالی که مطرح کردم فکر میکنم تو همون جا هم جواب دادم این جمله ها احتمالا با حذف موقعیت بیان شدن و با اطمینان میگم مخاطب عام نداره در دورانی که پسر نداشتن یه عیب بود خدا برای نشان دادن ارزش زن و اینکه اسلام بین زن و مرد هیچ تفاوت جنسیتی نمیذاره به پیامبر دختر ی داد که سرور زنان بهشته و نسل پاک پیامبر از این بانو منشا میگیره اگه گفته امام علی عام بود شامل خانم زهرا و دخترشون زینب هم میشد میشه شما که در اوج ارامش و با دید ساده به قضیه نگاه میکنین فقط یه مثال بزنین که شر بودن رو در زندگی زنانی مثل حضرت خدیجه حضرت زهرا حضرت زینب ویا حضرت مریم نشون بده.همه چیز به این سادگی که شما میگین نیس اگه این قدر درک افکار علی و خاندانش ساده بود این همه این خانواده تنها نبودن چه در دورانی که اعراب از معادله دو مجهولی ساده چیزی نمیفهمیدن چه حالا که همه e=mc2حل میکنن

epid.1

New member
pcr shoma avval farghe beyne sellul va molkul va gole kalam ro bedun aziz tafsire almizan pishkeshet,tassofe faravan mikhoram ke tahsil karde haye ma az in harfa bezanan ghasdam tohine rahatam hastam,har cherto perti ke mikhayn migid bad migin tu ghoran neveshte khob safhasho begu mam bedunim

epid.1

New member
delam nayumad behet chizi nagam to ro khoda khodet halit shod chi gofti,engar ziyad zisto shimiyo mikrob khundi ghat zadi ekshal nadare manam intor shodam,baba che bahsi che daneshjuyi kare maro bebin khoda ke be koja keshide hame daneshjuhamun shodan allame ah baba jamesh kon,jamesh kon mamure shahrdari umad
نمیدونم برداشت تعصبی کلیسا در مورد گالیله رو میدونید یا نه.جالب اینجاست که همیشه تعصب در مقابل حقیقت با یه روند ثابت برخورد میکنه.تعصبی ها در برخورد با حقیقت اول مسخره میکنند و موضوع را جدی نمیگیرند ....بعد موضوع رو رد میکنن. و در آخر که حقیقت کاملا مشخص میشه اون رو با نظریات متعصبانه خودشون توجیه میکنن و میگن که ما هم که از اول همین رو میگفتیم....
وقتی گالیله گفت که زمین به دور خورشید میچرخه اول تعصبیها جدیش نگرفتن بعد سعی در رد حرفهای گالیله داشتن و میگفتن این مرد دیوانه شده که حرکت به وضوح خورشید به دور زمین را نمیبنه. در آخر که همه چیز مشخص شد گفتند که کتاب مقدس هم همین را گفته بود.و شروع به تبلیغ که منظور کتاب مقدس هم همین بوده. این موضوع در مورد تکامل و.... هم صورت گرفت.تکامل در ابتدا موضوعی کاملا مسخره بود در ادامه ردش میکردند و در آخر گفتند کتاب مقدس هم که همین را گفته.
حالا این سیر رو میتونین تو همین تایپیک ببینید.اولش موضوع خیلی جدی نبود و همه ساده از کنارش رد شدن.بعد بعضیها با مطرح کردن اینکه منبع رو معرفی کن سعی داشتن اینطور جلوه بدن که این جمله موثق نیست و اشتباه هست.و در آخر که متوجه شدن که جمله درست هست سعی در توجیه اون.
ما دانشجو هستیم خواهشا وقتی بحث میکنیم سعی کنیم به صورت علمی برخورد کنیم.امیدوارم بحث ما دانشجوها یه فرقی داشته باشه با اونایی که تو کوچه و خیابون بحث میکنن.

sepidh gh

New member
راستش من توی کتابای مختلف احادیث عجیب غریب تر از این ها شنیدم راجع به زنان مخصوصا آخرالزمان که از خود ائمه هست و به نظر من به جای این که همدیگه رو به تحریف حدیث متهم کنیم بهتره که واقع بین تر باشیم و احادیث ائمه رو سطحی تفسیر نکنیم ... و حدیث پیامبر ، این حدیث امام علی (فاتقوا شرار النساء و كونوا من خيارهن علي حذر و لا تطعوهن في المعروف حتي لايطمعن في المنكر. بترسيد از زنهاي شرور و از خوبانشان برحذر باشيد و آنان را در نيكيها اطاعت نكنيد تا طمع نكنند كه در بدي ها اطلاعتشان كنيد) رو کاملا تایید می کنه ....

zan-ghebleh.jpg

يأتي على الناس زمان إذا سمعت باسم رجل خير من أن تلقاه ، فإذا رأيته لقيته خيرا من أن تجربه ، ولو جربته أظهر لك أحوالا ، دينهم دراهمهم ، وهمهم بطونهم ، وقبلتهم نساؤهم ، يركعون للرغيف ، ويسجدون للدرهم ، حيارى سكارى ، لا مسلمين ولا نصارى(محدث نوری، مستدرک الوسایل، مؤسّسه آل البیت، چاپ اول، ج‏11، ص‏379، ح‏ 22

خودتون قضاوت کنید عامل فحشا توی جامعه امروز مردان هستند یا زنان !!!!!

آخرین ویرایش:

arezoo_68

New member
راستش من توی کتابای مختلف احادیث عجیب غریب تر از این ها شنیدم راجع به زنان مخصوصا آخرالزمان که از خود ائمه هست و به نظر من به جای این که همدیگه رو به تحریف حدیث متهم کنیم بهتره که واقع بین تر باشیم و احادیث ائمه رو سطحی تفسیر نکنیم ... و حدیث پیامبر ، این حدیث امام علی (فاتقوا شرار النساء و كونوا من خيارهن علي حذر و لا تطعوهن في المعروف حتي لايطمعن في المنكر. بترسيد از زنهاي شرور و از خوبانشان برحذر باشيد و آنان را در نيكيها اطاعت نكنيد تا طمع نكنند كه در بدي ها اطلاعتشان كنيد) رو کاملا تایید می کنه ....

zan-ghebleh.jpg

يأتي على الناس زمان إذا سمعت باسم رجل خير من أن تلقاه ، فإذا رأيته لقيته خيرا من أن تجربه ، ولو جربته أظهر لك أحوالا ، دينهم دراهمهم ، وهمهم بطونهم ، وقبلتهم نساؤهم ، يركعون للرغيف ، ويسجدون للدرهم ، حيارى سكارى ، لا مسلمين ولا نصارى(محدث نوری، مستدرک الوسایل، مؤسّسه آل البیت، چاپ اول، ج‏11، ص‏379، ح‏ 22

خودتون قضاوت کنید عامل فحشا توی جامعه امروز مردان هستند یا زنان !!!!!
عامل فحشا تو این جامعه انسان هایی هستن که خدا رو فراموش کردن چه زن چه مرد
اگه باید از زن های شرور ترسید و از خوبانشون برحذر بود چرا حضرت علی به حرف خودشونم عمل نکردن و مثل همه ی اعراب چندین زن داشتن؟یا چرا اسلام این همه دعوت به ازدواج میکنه؟ چون فقط یک زن شما رو به خوبی دعوت میکنه نباید اون و اطاعت کرد چون احتمال میدیم یه روزی یه در خواست نابجا داشته باشه ؟این چه تصویریه که دارین از اسلام وتشیع مطرح میکنین؟

آخرین ویرایش:

sepidh gh

New member
عامل فحشا تو این جامعه انسان هایی هستن که خدا رو فراموش کردن چه زن چه مرد
اگه باید از زن های شرور ترسید و از خوبانشون برحذر بود چرا حضرت علی به حرف خودشونم عمل نکردن و مثل همه ی اعراب چندین زن داشتن؟یا چرا اسلام این همه دعوت به ازدواج میکنه؟ چون فقط یک زن شما رو به خوبی دعوت میکنه نباید اون و اطاعت کرد چون احتمال میدیم یه روزی یه در خواست نابجا داشته باشه ؟این چه تصویریه که دارین از اسلام وتشیع مطرح میکنین؟

من نگفتم زنها همه بد هستن و خوبش هرگز وجود نداره ....
زن خود امير المومنين و دختر او عليهم السلام و مريم مادر عيسي مسيح و رابعه عدويه و رابعه دختر اسماعيل زن احمد بن ابي الحواري و هزاران زنهاي فاضله كه از مقامات عالي انساني برخوردارند خود مرد آفرينان جوامع بوده اندو شمارة زنهاي با شخصيت از نظر علمي و اخلاقي و اصول عالي انساني ، با در نظر گرفتن محدوديتهاي طبيعي و عملي نسبت به مردان هم كمتر نبوده
من هرگز اعمال رسول خدا و حضرت علی و سایر ائمه رو با عقل ناقص خودم تفسیر نمی کنم و معتقدم که حکمتش رو فقط خدا می دونه ....ولی خب نباید روایات رو هم با نظر شخصی تفسیر کنیم و هر کدوم با ذائقه ما سازگاری نداره بگیم تحریفه ...............

PCR

New member
متخصص کسیه که سال ها در مورد این مسایل درس خونده و اونو از تمام جهات بررسی کرده ،منظورم اجتهاده نه که مثل من و شما از اینور اونور 2 تا حرف شنیده باشیم و بریم یه نگاهی هم انداخته باشیم به خیالمون که الان دیگه همه چی و میدونیم.شما میگی مطرح نکن بحث سطحی و عمقیو در صورتی که این بحث از آیات و روایات جدا نشدنیه.مثال هم زدم واست.اما چرا خدا نیومده ساده بگه گناهان امت رو من نمیدونم ولی میدونم که تو اسلام به تعقل و تفکر زیاد دعوت شده.و لازمه ی تفکر کنجکاویه.تا یه چنین آیاتی نباشه که من و شما نمیایم روش بحث کنیم تحقیق کنیم که جانم.درسته؟و در مورد فرضتون،شما فرضتون غلطه یعنی علی به معنای واقعی زن رو شر نمیدونه.چرا؟ما داریم که هرجا توو دین یه گفته ای سخنی حرفی رو نفهمیدیم،از رفتار و عمل ائمه یاد بگیریم که دیگه رفتار علی با فاطمه کاملا مشخصه که چطور بوده.و ضمنا پیشنهاد میکنم شما از اول کامنتهای بچه هارو بخونی.من که استفاده کردم.و ضمنا در مورد عصمت پیامبر و ائمه و اصلا امکان یه چنین چیزی بحث های زیاد و قشنگی وجود داره که میتونید برید دنبالش و مطالعه کنید.
دوست خوب من از این ور و اون ور همینجوری 2 تا حرف نشنیدم اومده باشم اینجا نوشته باشم.اصن یه چیزی؟چند نفر از شما که الان اینجا هستین یک بار قران رو خونده تا دقیقا متوجه بشه که چی گفته؟کیا تاریخ رو خوندن؟کیا تا حالا با دکترای حوزه ساعت ها بحث کردن؟کیا از یه دکترای حوزه این جواب رو شنیدن >>نمیدونم.البته درود به شرفش که گفت نمیدونم و نخواست با حرف های کوچه بازاری توجیه پیدا کنه.البته حاج آقا قرار بود جوابش رو بیارن ولی هنوز بعد از یه سال هیچی نگفتن.
آهان رسیدیم به اینجا که ما در نهایت به جایی میرسیم که میگیم ما از حکمت این بی خبر هستیم که چرا مثلا خدا نگفته که گناهان امت؟میخواین بگم چرا نگفته گناهان امت؟ جواب خیلی ساده هست
چون منظورش گناهان امت نبوده.
من هنوزم جواب سوالم رو نگرفتم.ببینید گفتم فرض بگیرید که قران خواسته باشه دقیقا این منظور رو برسونه که ما گناهان گذشته و آینده تو را بخشیدیم.چی باید میگفت که ما دقیقا همین منظور رو برداشت کنیم.ببینید گفتم فرض بگیرید نمیخواد حالا حتما درست باشه.اصن میگیریم که یه فرض غلط.اگر قران میخواست این منظور رو برسونه دقیقا چی باید میگفت تا ما همین منظور رو برداشت کنیم؟؟؟؟

PCR

New member
عزیز من
گفتم به سخن بنگرید نه به گوینده ی آن!!!!

من اصلا کاری نذارم این فردی که این جمله رو گفته کی بوده!!
اما مطمئنم انسان فهیمی بوده،...این جمله رو گفت،تا یه روز مثل امروز هرکسی از ظن خودش عالیترین مطلب رو ازش بدست بیاره!!!!
بخاطر داشته باشید ...جملاتی همیشه میمانند که دوپهلو باشند!!!

در ضمن عزیزمن...با توجه به گذشته ها واوضاع اون زمان..که زن مثل یک ابزار بود وتازه اندکی ازحقوق خودشونو بهش داده بودند...ایشون بگن این موجود عشق محضه!!!

به هر حال...

هرکسی از ظن خود شد یار من
از درون من نجست اسرار من
عزیز من ما هم به سخن نگریدیم نه به گوینده ی آن.

شما که این حرف رو میزنید مسلما نباید از ماجرای حضرت محمد و زینب بنت جحش خبر داشته باشین.ماجرا اینجاست که در دوران پیامبر ازدواج با زن پسر خوانده گناه خیلی بدی به حساب میومد.یعنی اگر پسر خوانده شما زنش رو طلاق میداد اون زن به شما حرام بود .و ازدواج با اون مثل ازدواج با محارم به حساب میومد.و اعراب به شدت با این کار مخالف بودن.اما پیامبر این کار رو کردن.یعنی با زن پسر خونده خودشون ازدواج کردن.و این یعنی انفجار کهکشانی به توان پنج بمب اتم...
چطور این کار خیلی راحت انجام شد و هیچ مشکلی نداشت .حالا اگر گفته میشد زن عشق هست فک نکنم مشکلی پیش میومد. در ضمن دوستان میتونند با حفظ آرامش آیه 37 تا 39 سوره احزاب که در مورد همین ماجرا هست رو بخونن

PCR

New member
میشه شما که در اوج ارامش و با دید ساده به قضیه نگاه میکنین فقط یه مثال بزنین که شر بودن رو در زندگی زنانی مثل حضرت خدیجه حضرت زهرا حضرت زینب ویا حضرت مریم نشون بده.
خب اول به قول شما اوج آرامش.....بچه ها برای رسیدن به اوج آرامش اول دوتا نفس عمیق میکشیم.......هههه(دم).......هوو(بازدم)........هههه.......هوو....خب حالا حالا گردن خودمون رو ده درجه به راست و بعد ده درجه به چپ خم میکنیم....آهان.....آهان....... حالا شروع میکنیم
خب ما هم نگفتیم که قرار هست در زندگی حضرت خدیجه و....شر وجود داشته باشه.اتفاقا ما میگیم نه تنها ایشون که بلکه در زندگی هیچ زنی شری وجود نداره .این حضرت علی هستن که میگن زنان شر هستن نمیدونم حتما یه چیزی دیدن، که به نظرشون شر اومده و باعث شده همچین برداشتی کنن، ما که جای ایشون نبودیم تا در ریز جزئیات قرار بگیریم باید این سوالتون رو از حضرت علی بپرسین......

هههه.......هووو.....

آخرین ویرایش:

PCR

New member
pcr shoma avval farghe beyne sellul va molkul va gole kalam ro bedun aziz tafsire almizan pishkeshet,tassofe faravan mikhoram ke tahsil karde haye ma az in harfa bezanan ghasdam tohine rahatam hastam,har cherto perti ke mikhayn migid bad migin tu ghoran neveshte khob safhasho begu mam bedunim
ببین عزیزم شما اصن آرامشت رو حفظ نمیکنیا........خب واسه خودت میگم؛ بعد میگن چرا سن سکته قلبی اومده پایین.الان شما با این کارت میانگین سکته قلبی کشور رو 1 سال اوردی پایین.خب نکن عزیزم.نکن
راستی این امضات خیلی باحاله.یعنی من حال میکنم با این امضاهای عرق ملیو اینا...ایول...ایول

PCR

New member
اگه باید از زن های شرور ترسید و از خوبانشون برحذر بود چرا حضرت علی به حرف خودشونم عمل نکردن و مثل همه ی اعراب چندین زن داشتن؟یا چرا اسلام این همه دعوت به ازدواج میکنه؟ چون فقط یک زن شما رو به خوبی دعوت میکنه نباید اون و اطاعت کرد چون احتمال میدیم یه روزی یه در خواست نابجا داشته باشه ؟
دقیقا ...رو همه این سوالا باید فکر کرد.

reza.n

New member
دوست خوب من از این ور و اون ور همینجوری 2 تا حرف نشنیدم اومده باشم اینجا نوشته باشم.اصن یه چیزی؟چند نفر از شما که الان اینجا هستین یک بار قران رو خونده تا دقیقا متوجه بشه که چی گفته؟کیا تاریخ رو خوندن؟کیا تا حالا با دکترای حوزه ساعت ها بحث کردن؟کیا از یه دکترای حوزه این جواب رو شنیدن >>نمیدونم.البته درود به شرفش که گفت نمیدونم و نخواست با حرف های کوچه بازاری توجیه پیدا کنه.البته حاج آقا قرار بود جوابش رو بیارن ولی هنوز بعد از یه سال هیچی نگفتن.
آهان رسیدیم به اینجا که ما در نهایت به جایی میرسیم که میگیم ما از حکمت این بی خبر هستیم که چرا مثلا خدا نگفته که گناهان امت؟میخواین بگم چرا نگفته گناهان امت؟ جواب خیلی ساده هست
چون منظورش گناهان امت نبوده.
من هنوزم جواب سوالم رو نگرفتم.ببینید گفتم فرض بگیرید که قران خواسته باشه دقیقا این منظور رو برسونه که ما گناهان گذشته و آینده تو را بخشیدیم.چی باید میگفت که ما دقیقا همین منظور رو برداشت کنیم.ببینید گفتم فرض بگیرید نمیخواد حالا حتما درست باشه.اصن میگیریم که یه فرض غلط.اگر قران میخواست این منظور رو برسونه دقیقا چی باید میگفت تا ما همین منظور رو برداشت کنیم؟؟؟؟
هه ...هوو.من یه بار از اول تا اخرشو خوندم:dadad4:اون بنده خدا احتمالا یادش رفته بابا.حرف های ما هم کوچه بازاری نبوده.من تفسیرشو از خودم که نگفتم جانم:New (6):هه...هو..اینجا دو تا مساله اس.شما یا براتون واقعا سواله که اونوقت نباید بیاید جواب بدید که منظورش گناهان امت نبوده.یا اینکه عقیدتون اینه و سوال نیست که برای همینه که هرکی هرچیم بگه شما میگی من جوابه سوالمو اخر نگرفتم.شما الان قبول کردی فرض غلطه.پس سوال غلط میشه چون چنین فرضی وجود نداره.درسته؟ریاضیات که بلدی.مباحث کلامی هم که میدونم بلدی:smiliess (3):یکبار دیگه هم کامنت قبلیمو بخون:rose:.بازم میگم شما بحثتو از افراد متخصص بپرس بازم نه اینجا.

بالا