Ramze.shab
New member
صدرصد قبولی اما نه تهران
انشاا...همه ب هرچی میخان برسنولی سالای دیگه مطمءنم وزارت بهداشت خودش سوال طرح میکنه اونموقع حتما قبولم
صدرصد قبولی اما نه تهران
آخه خنده دار نیس نوزادان کودکان یک واحدن هر سوالیش 10 درصده؟
اگه بتونی بخونی بهتر از ارشد پرستاریه بنظر منبعضی وقتا به خودم میگم برم ارشد تغذیه یا تشریح یا فیزیو.سوالاتش خوراک منن.هرکی نخونه عمرا اگه بتونه بزنه
من سوالات سال 92 رو نخونده 50تا همه رو زدم من تو سوالات کلی که بدن کم میارم
سلام یسنا خانوم عرض کنم خدمتت که من قبل کارورزی هیچی کار بلد نبودم دلیلشم این بود آزاد که بودم اصلا زیاد کار عملی یادمون ندادن و فقط تو بیمارستان کنفرانس میدادیم ولی وقتی وارد کاروزی شدم دیدم کار پرستاری اونقدراهم پیچیده نیست مث کار خدمه است با یک سری تفاوت.به قول یکی از بچه ها کار پرستاری رو یه چوپون یه ماه بیاد کار بکنه یاد میگیره و تنها فرقش سطح علمی هست که پرستاران رو از هم متمایز میکنه یسنا نمیخواد بترسی مگه میخوای عمل جراحی انجام بدی غیر از اینه که میخوای یه رگ بگیری وی اس.نمونه بگیری.آمپول بزنی.آتل ببندی.پانسمان کنی.یه گزارش بنویسی در واقع خاطرات بیمار بنویسی.یه کاردکس خط خطی کنی پاک کنی و چیزهای دیگه که یه آدم معمولی هم میتونه انجام بده.من اینقده وارد شدم که معدل ترم آخرم دیروز نمرات وارد کردن شد 19.80.آخه اینم کاره که تو میگی استرس دارم آخه تفسیر ecg مثلا کار شاقیه .آخه ان جی گذاشتن کاری داره یه لوله رو ژل میزنی هل میدی تو دماغ طرف .؟ من خودم رتبه اول توی کل ورودی سال 89 هستم کار عملیم هم خوبه ولی اصل سطح علمیه .هیچ تفاوتی هم بین بچه های آزاد و دولتی نیست بجز محدودی از بچه های دولتی سطح علمیشون بالاتره ولی تو دوران کارورزی برای اینکه بچه ها شاد بشن تو بیمارستان از بچه های دولتی سوال علمی میکردم بلد نبودن وبشون میخندیدیم.وقتی رفتی طرح چند روز اول توجیهی هستی وقتی اون بخش عادت کردی و دیدی پرستاری همچین کاری نداره به الان خودت خواهی خندید.به ارشد پرتاری هم زیاد توجه نکن اگه قبول نشدی خبری نیس اتفاقا بعد طرح بری ارشد بهتره تجربه کسب میکنی میتونی ویژه هم شرکت کنی
سلام
حرفاتون درسته .واقعا یسنا خانوم اگه بازم بگی میترسم باید ی شیوه دیگه برات بکار برد.... میدونی چیو میگم که?7977cujr38iyymsu8:
راستی رمز شب شما تخمین رفتی???
من سوالات سال 92 رو نخونده 50تا همه رو زدم من تو سوالات کلی که بدن کم میارم
27 جمعه اس حداقل یه روزی رو میگفتی که تعطیل نباشه
چطوری مامان؟به به سلام علیکم
مگه قرار نبود ترک کنی؟!!!
من برداشتمش و ی جایی گذاشتم ک دست هیچ کدومتون بش نرسه
باکی ای؟
من موافقم ک 27 نیاد