خودمونی

Ramze.shab

New member
من سوالات سال 92 رو نخونده 50تا همه رو زدم من تو سوالات کلی که بدن کم میارم

Ramze.shab

New member
بعضی وقتا به خودم میگم برم ارشد تغذیه یا تشریح یا فیزیو.سوالاتش خوراک منن.هرکی نخونه عمرا اگه بتونه بزنه

آخه خنده دار نیس نوزادان کودکان یک واحدن هر سوالیش 10 درصده؟

اگه از اول گفته بودن ک کودکان ونوزادان ضریب یکه من یکی ک هیچ وقتم رو براش تلف نمیکردم
چ.ن نورادان دوس داشتم واقعا براش وقت گذاشتم
اصن هیچ چیزشون درست نیست بخدا

بعضی وقتا به خودم میگم برم ارشد تغذیه یا تشریح یا فیزیو.سوالاتش خوراک منن.هرکی نخونه عمرا اگه بتونه بزنه
اگه بتونی بخونی بهتر از ارشد پرستاریه بنظر من

- - - Updated - - -

پارسال از امسال سوالات بهتر بودن وبنظر من نمرات بالاتر

Ramze.shab

New member
من کلا تا دوسال دیگه هم ارشد میدم دوباره سراسری میدم هر کدوم قبول شدم میرم

Ramze.shab

New member
میگما تعدا د اتم هایی ورقه طلا که رادرفورد با پرتوهای آلفا بمباران کرد چندتا بود؟:4d564ad6:

یسنا290

New member
سلام یسنا خانوم عرض کنم خدمتت که من قبل کارورزی هیچی کار بلد نبودم دلیلشم این بود آزاد که بودم اصلا زیاد کار عملی یادمون ندادن و فقط تو بیمارستان کنفرانس میدادیم ولی وقتی وارد کاروزی شدم دیدم کار پرستاری اونقدراهم پیچیده نیست مث کار خدمه است با یک سری تفاوت.به قول یکی از بچه ها کار پرستاری رو یه چوپون یه ماه بیاد کار بکنه یاد میگیره و تنها فرقش سطح علمی هست که پرستاران رو از هم متمایز میکنه یسنا نمیخواد بترسی مگه میخوای عمل جراحی انجام بدی غیر از اینه که میخوای یه رگ بگیری وی اس.نمونه بگیری.آمپول بزنی.آتل ببندی.پانسمان کنی.یه گزارش بنویسی در واقع خاطرات بیمار بنویسی.یه کاردکس خط خطی کنی پاک کنی و چیزهای دیگه که یه آدم معمولی هم میتونه انجام بده.من اینقده وارد شدم که معدل ترم آخرم دیروز نمرات وارد کردن شد 19.80.آخه اینم کاره که تو میگی استرس دارم آخه تفسیر ecg مثلا کار شاقیه .آخه ان جی گذاشتن کاری داره یه لوله رو ژل میزنی هل میدی تو دماغ طرف .؟ من خودم رتبه اول توی کل ورودی سال 89 هستم کار عملیم هم خوبه ولی اصل سطح علمیه .هیچ تفاوتی هم بین بچه های آزاد و دولتی نیست بجز محدودی از بچه های دولتی سطح علمیشون بالاتره ولی تو دوران کارورزی برای اینکه بچه ها شاد بشن تو بیمارستان از بچه های دولتی سوال علمی میکردم بلد نبودن وبشون میخندیدیم.وقتی رفتی طرح چند روز اول توجیهی هستی وقتی اون بخش عادت کردی و دیدی پرستاری همچین کاری نداره به الان خودت خواهی خندید.به ارشد پرتاری هم زیاد توجه نکن اگه قبول نشدی خبری نیس اتفاقا بعد طرح بری ارشد بهتره تجربه کسب میکنی میتونی ویژه هم شرکت کنی

مرسی رمز شب.امیدواریت واقعاً آرومم کرد .به امید قبولی و موفقیتت دوست خوبم

یسنا290

New member
سلام
حرفاتون درسته .واقعا یسنا خانوم اگه بازم بگی میترسم باید ی شیوه دیگه برات بکار برد.... میدونی چیو میگم که?:p7977cujr38iyymsu8:
راستی رمز شب شما تخمین رفتی???

آره واقعاً یکی باید با چماق بکوبه تو سرم هبه جون.دیگه شورشو دراوردم

yas126

Member

سامن علیکم
دیگه خبری از اوون سوالات واضح نیس شما صد سال دیگه امتحان بدی سوالات همینجوره بدترم میشه
منم میخاستم برم سراغ ساسری سوالاتو که دیدم کنار کشیدم سوالات مفهومی شدن یکیشونم نمیتونی جواب بدی

yas126

Member
مامااااااااااااااااااااااان هبهههههههههههههههههههههههه مهنازززززززززززززززززززززززززهلماااااااااااااااااااااا خانم کجاییییییییییین؟
کی:motat:منو دوزیده؟من این گوشه گذاشتمش هبه تو دوزیدیش؟

به به سلام علیکم
مگه قرار نبود ترک کنی؟!!!
من برداشتمش و ی جایی گذاشتم ک دست هیچ کدومتون بش نرسه

بالا