ودرحکمت238واژه شر رابه معنای بدوبدی ها استعمال نکرده بلکه خواسته بفهماندکه ازدواج وتشکیل زندگی مسئولیتهاومشکلاتی دارد
خودت چ نظری داری آقامتین بشخصه؟
بنظرت مادرت خواهرت یا..شران توزندگیت؟البته قصدجسارت نداشتمآ؛شایدهرکس ب اندازه فکروتعقلش ی برداشت کنه ک اون دیگه...
بریاناجان شمااگه همه چیزدرهمه حال وزمان برات آماده باشه بدون اونکه تلاشی کنی واسش بهت بیشترمیچسبه یایکم واسه بدس آوردنش ی تکونی بخودت بدی؟ولذت بدست آوردنشوحس کنی؟همیشه لقمه آماده خوب نیستآ؛شایدبقول آقامتین خواستن ائمه یکم زحمت بدیموخودمون حقیقتوکشف کنیم اینجوری شیرینیش ب کاممون ابدیه
آرزو جان خدا خیرت بده تمام و کمال اصل مطلبو گفتی. کاملا با نظر تو موافقم.
من این جمله ای که متین گذاشته قبلا هم خونده بودم. و از همون موقع صد در صد مطمئن هستم که تحریفه. حتی در مورد زرتشت که پیامبر ایران باستانه هم از اینجور تحریفات هست از جمله اینکه میگن زرتشت گفته : باید زن را در اتاقی نگه داری کنید و غذایش را مثل سگ به سمت او پرتاب کنید و حتی به وی نگاه نکنید . در مورد این جمله هم مطمئن هستم تحریفه. نمیدونم چرا توی ایران همه این مسائل و تحریفات پیرامون بی ارزش کردن جایگاه زن میچرخه و علی رغم ادعا توی ایران خیلی بیشتر به زن نگاه ابزاری میشه تا اروپا و امریکا و حتی اعراب!!!
تو نهج البلاغه ی ترجمه ی استاد محمد دشتی این جمله این طور ترجمه شده : زن و زندگی همه اش زحمت و دردسر است و زحمت بار تر اینکه چاره ای جز بودن با او نیست
به نظر من منظور ایشون اینه که زن لازمه ی زنگی هست و بدون زن نمیشه زندگی کرد و خب بالاخره زن و زندگی خرج و زحمت داره دیگه مرد باید رفاه و آسایش زن و بچه اش رو در حد توانش برآورده کنه همینطور الکی که نمیشه رایگان زندگی کرد و نباید فراموش کنیم که خداوند نه زن رو کامل آفریده و نه مرد رو و این دو باید مثل قطعات یک پازل در کنار هم قرار بگیرن تا یک تصویر کامل بشه البته اینجا اشاره به این نکته هم ضروری هست که با توجه به آیات قران خداوند ملاک برتری انسان چه زن و چه مرد رو تقوا قرار داده و چه بسیارند زنان با تقوایی که از مردان برترند در جبهه ی حق
به تمام خواسته های مشروع زن جواب مثبت ندهید تا به برآوردن خواسته های نامشروع خود طمع نورزند !!!
زن همه اش شر است و بدتر از آن ، اين كه وجود او لازم است !!!
آقا متین من به هیچ عنوان قصد توهین نداشتم.
اتفاقا وقتی پست شما رو دیدم رفتم سراغ نهج البلاغه ، نیومدم از اینترنت سرچ کنم.پس اشتباه نکنید از نت سرچ نکردم.
اگر صحت حرفم رو قبول ندارید می تونید به کتاب نهج البلاغه امیر المومنین حضرت علی علیه السلام ،ترجمه محمد دشتی ،ناشر:انتشارات الهادی ، که منبع سخن من بوده مراجعه کنید.
آقای متین به شما حق میدم ، کمی تند رفتم واز این بابت از شما عذر می خوام.
.
.
.
خب حالا معنی این جمله
شما می فرمایید که کلمه ای که معنی زندگی بده کجاست؟
آقا متین این زبان ، زبان عربی هست ومطمئنا همانطور که خودتون فرمودید باید به تفسیر اون دقت کرد.گاهی اوقات یک معنی عربی چند معنی فارسی میده ومعنی عربی اون دقیق تر است پس مثلا واسه همین میگن نماز رو حتما باید به عربی خواند نه به فارسی
در ثانی اینجور که آقای دشتی ترجمه کردند که حتما متخصص هستن داره سختی و مشکلات تشکیل زندگی رو نشون میدند.
واقعا هم همینجوره همه ی ما قبول داریم تشکیل خانواده دادن در زمان خیلی سخت شده توقعات بالا رفته وگرانی سرسام آور شده بیکاری داد می زنه.
از طرفی فرمودند زن و مرد به تنهایی کامل نیستن پس به هم نیاز دارن
پس نتیجه می گیریم که شیرینی برطرف شدن نیازها = تا حدی آسان شدن زندگی
..
ولی از منظر دیگر و معنی که شما فر مودید اول نباید لفظ همه رو بکار ببرید
درسته دوران های مختلف ، زنانی بودن که نیرنگ می کردند ومی تونیم بگیم تعدادی از امامان معصوم ما به دست زنان پلید به شهادت رسیدند ولی
از طرف دیگه حضرت فاطمه بهترین الگو ی زنان جامعه است
پس لفظ همه به کار بردن اشتباه است.
...
التماس دعا
[/QUOT
آقا متین من به هیچ عنوان قصد توهین نداشتم.
اتفاقا وقتی پست شما رو دیدم رفتم سراغ نهج البلاغه ، نیومدم از اینترنت سرچ کنم.پس اشتباه نکنید از نت سرچ نکردم.
اگر صحت حرفم رو قبول ندارید می تونید به کتاب نهج البلاغه امیر المومنین حضرت علی علیه السلام ،ترجمه محمد دشتی ،ناشر:انتشارات الهادی ، که منبع سخن من بوده مراجعه کنید.
آقای متین به شما حق میدم ، کمی تند رفتم واز این بابت از شما عذر می خوام.
.
.
.
خب حالا معنی این جمله
شما می فرمایید که کلمه ای که معنی زندگی بده کجاست؟
آقا متین این زبان ، زبان عربی هست ومطمئنا همانطور که خودتون فرمودید باید به تفسیر اون دقت کرد.گاهی اوقات یک معنی عربی چند معنی فارسی میده ومعنی عربی اون دقیق تر است پس مثلا واسه همین میگن نماز رو حتما باید به عربی خواند نه به فارسی
در ثانی اینجور که آقای دشتی ترجمه کردند که حتما متخصص هستن داره سختی و مشکلات تشکیل زندگی رو نشون میدند.
واقعا هم همینجوره همه ی ما قبول داریم تشکیل خانواده دادن در زمان خیلی سخت شده توقعات بالا رفته وگرانی سرسام آور شده بیکاری داد می زنه.
از طرفی فرمودند زن و مرد به تنهایی کامل نیستن پس به هم نیاز دارن
پس نتیجه می گیریم که شیرینی برطرف شدن نیازها = تا حدی آسان شدن زندگی
..
ولی از منظر دیگر و معنی که شما فر مودید اول نباید لفظ همه رو بکار ببرید
درسته دوران های مختلف ، زنانی بودن که نیرنگ می کردند ومی تونیم بگیم تعدادی از امامان معصوم ما به دست زنان پلید به شهادت رسیدند ولی
از طرف دیگه حضرت فاطمه بهترین الگو ی زنان جامعه است
پس لفظ همه به کار بردن اشتباه است.
...
التماس دعا