نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

neda.farahani

New member
دوستان عزیز توی این جوِ جامِ جهانی موزیک ویدئو گروهِ مورد علاقه ام گروه "عجم" را به نام "گلِ ایران"؛ به همگی پیشنهاد میکنم ....... فوق العاده ست.......... اییییییییییرااااااااان، اییییییییییییران :auizz3ffy9vla57584x :4d564ad6:
اینم لینکش روی یوتیوب : Ajam - Gole Iran [OFFICIAL VIDEO] / عجم - گل ایران - YouTube

rawy

New member
هم تو درصد هست این .75 هم تو محاسبه نمره ....
اونوقت بدون این حساب می کنی .. یهو تو کارنامه این .75 رو هم لحاظ می کنن نمره میاد پایینا اونوقت یهو حالگیری میشه :(50):

من چندجا دیدم که برای رشته ما 0.5 هست, یعنی لیست رشته ها رو نوشته بودند برای روانشناسی این عدد رو گذاشته بودند, و توضیح داده بودند اون رشته هایی که 0.5 هستند مثل درس های دیگه محاسبه می شن, متاسفانه الان هرچی گشتم لینکش رو پیدا نکردم
سپیده ضرب در 0.75 که بشه باید بیشتر بشه یا کمتر؟ :(50):
این توضیح آقای مصفاست
اینم توضیح یه رشته دیگه که اونها هم 40 سوالی هستند
لینک اون لیست رشته ها رو نیافتم متاسفانه
کلا خل شدم, نخواستم اصلا محاسبه کنم :65d6a5d6s:

rawy

New member
Rawy جان منظورم با شخص خاصی نیست دوستِ عزیزم... اتفاقا خیلی هم ممنونم ازت که جواب ها رو با رفرنس گذاشتی :rose:.
کلا از ابهام خوشم نمیاد..( متاسفانه این ویژگی روانشناس بودن هنوز در من رشد نکرده!!
پروفسور هاوکینگ یه پژوهش انجام داده که بر اساس بررسی بازی های جام جهانی چندین دوره پشت سر هم بوده.. بر اساس این تابع پیش بینی های جالبی انجام داده مثلا اینکه اگر پنالتی ها رو کچل ها بزن احتمال گل شدن بیشتره، بعد مو بور ها بعد مو مشکی ها و مو قهوه ای ها.. یا مثلا اگر داور ملیتی خاص داشته باشه، احتمال برد فلان تیم به چه صورتی هست.. یا ارتفاع از سطح دریا در هر تیم به چه صورتی در نتیجه تاثیر داره یا مثلا تیم برزیل اگه قرمز بپوشه حتمال برنده است... لینکش رو بر روی سایت BBC ببنید.. (البته با فیلتر شکن باز کنید) ‮دانش و فن‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮فرمول استیون هاوکینگ برای قهرمانی در جام جهانی فوتبال‬
کلا از هاوکینگ خوشم میاد.. این کارش هم باعث شده من برای اولین بار جام جهانی رو ببینم!! :a2d3:

عزیزم گله نبود, خواستم خیالتون راحت باشه
من این حرفا حالیم نیست خودت این بازی رو شروع کردی باید تا تهش بری, یا مرگ یا درصد
cowboypistol.gif

ممنووووووووون برای این اطلاعات جالب, اصلا در موردش نشنیده بودم, عجججججججججججججب :smiliess (11):

sepideeee

New member
من چندجا دیدم که برای رشته ما 0.5 هست, یعنی لیست رشته ها رو نوشته بودند برای روانشناسی این عدد رو گذاشته بودند, و توضیح داده بودند اون رشته هایی که 0.5 هستند مثل درس های دیگه محاسبه می شن, متاسفانه الان هرچی گشتم لینکش رو پیدا نکردم
سپیده ضرب در 0.75 که بشه باید بیشتر بشه یا کمتر؟ :(50):
این توضیح آقای مصفاست
اینم توضیح یه رشته دیگه که اونها هم 40 سوالی هستند
لینک اون لیست رشته ها رو نیافتم متاسفانه
کلا خل شدم, نخواستم اصلا محاسبه کنم :65d6a5d6s:

نمی دونم :) حالا می خوای تخمین رتبه که اومد هم درصد هارو درست میده هم نمره رو این همه هم نمی خواد ما زحمت بکشیم ... منم خودم همه چیو قاطی کردم ناجور این چند وقته :))

sepideeee

New member
خب بعد از اون عامل محیطی یه سری نشانه داشته, دوماه بی حوصله بودن و دلتنگی و تغییر رفتار با همسر به نظرم نباید عادی باشه
دقیق نمی دونم, نظر منه
خوب شاید این دو ماه رو نام برده واسه اینکه عوامل روانی احتماعی حداکثر باید توی یه سال اتفاق بیافته :shocked: چون بالاخره هر جوری هم که باشه اینجا از عوامل محور 4 نام برده دیگه به هر حال باید توی محور 4 گذاشته بشه ( از بیانات فصیح سپیده خانم ) :black_eyed:

havash

New member
سوال 34 مهمترین دغدغه های اخلاقی روان شناس بالینی د درسته
64 داروها خارج از الگوی مورد تایید ب (سوء مصرف درسته)

سوال 93 رویکرد شناختی رفتاری : در این رویکرد به بیان احساسات پرداختن به انتقال هیچ ارزشی ندارد (الف) درسته (کتاب من ویرایش نهم کری هست صفحه 408 بعد از مقدمه صفحه دوم تیتر رفتار درمانی عقلانی - هیجانی آلبرت آلیس :(رفتار درمانی عقلانی هیجانی از این نظر با تعدادی از رویکردهای درمانی دیگر تفاوت دارد که برای تداعی آزاد, کار روی رویاها, تمرکز بر تاریخچه گذشته درمانجو, ابراز و کاوش احساسات یا پرداختن به انتقال , ارزش چندانی قائل نیست.

115 رو من هم ب زدم ولی فکر می کنم حق با نداجون باشه

سلام راوی جان. در مورد سوال 64 من خودم اینو نزدم ولی توی اختلالات مرتبط با مواد نگاه کردم توی جدول صفحه 480 تفاوت سوء مصرف و مصرف نادرست رو نوشته و چون دارو رو پزشک تجویز کرده میشه مصرف نادرست.

در مورد سوال 115 هم صفحه 215 کتاب کرامر رو نگاه کن در مورد اعتبار محتوا نوشته: نشان می دهد ماده های آزمون چقدر از جنبه های مهم صفت یا توانایی مورد نظر نمونه برداری می کنند.
توی سوال هم نوشته مواد آزمون تا چه حد جنبه های مختلف یک متغیر رو اندازه می گیرد.

havash

New member
نکته انحرافیش همون اتساع بوده دیگه, اون که هست, دل آشوبم که من خودم همیشه دارم, احساس خفگی رو هم همیشه دارم
اما تشدید رفلکس رو تا حالا تجربه نکردم :25r30wi: (من اینو زدم)
(البته نمی دونم دل آشوب جزو تظاهرات محیطی محسوب می شه یا نه؟ آره دیگه چون جسما تجربه میشه به نظرم محیطیه :smiliess (11):)

تشدید رفلکس نمی تونه گزینه ی صحیح باشه چون پای افراد مضطرب در تست بازتاب زردپی زیر زانو باشدت بیشتری بالا میاد و جزء نشانه های اضطراب هست اما من بیشتر بین گزینه های ج و دال شک دارم و فک می کنم که دل آشوب گزینه ی صحیح باشه چون نوشته تظاهرات محیطی ولی دل آشوب نسبت به 3 گزینه ی دیگه کمترین رابطه رو با محیط داره.

sepideeee

New member
سلام راوی جان. در مورد سوال 64 من خودم اینو نزدم ولی توی اختلالات مرتبط با مواد نگاه کردم توی جدول صفحه 480 تفاوت سوء مصرف و مصرف نادرست رو نوشته و چون دارو رو پزشک تجویز کرده میشه مصرف نادرست.

در مورد سوال 115 هم صفحه 215 کتاب کرامر رو نگاه کن در مورد اعتبار محتوا نوشته: نشان می دهد ماده های آزمون چقدر از جنبه های مهم صفت یا توانایی مورد نظر نمونه برداری می کنند.
توی سوال هم نوشته مواد آزمون تا چه حد جنبه های مختلف یک متغیر رو اندازه می گیرد.
منم زدم اعتبار محتوا ... چون فقط بین دو گزینه ی سازه و محتوا می شد شک کرد که چون منم تو کتاب کرامر اینو خونده بودم محتوارو زدم ... از طرفی سازه واسه نظریه است نه یه متغیر تنها

havash

New member
سه مورد که من در موردشون تردید دارم, لطفا اگر مطمئن هستید جواب بدید:

98 ب ؛ 43 الف (درمورد درمان شناختی افسردگی)

107 ب ؛ 52 الف (کدام مورد از درمانهای کنشی نمی باشد)

110 ب 55 الف (خودزنی مکرر؛ کنترل تکانه نا می شه دیگه درسته؟)

رویکرد فرد مدار جزء درمانهای کنشی نیست(کری، فصل اول، صفحه 9.)
جزء اختلالات نا م ع ی ن کنترل تکانه هستش. توی کاپلان جلد دو فصل مربوط به اختلالات کنترل تکانه هست.
درمان افسردگی رو هم من ب زدم ولی فک کنم د درست باشه.

آخرین ویرایش:

havash

New member
منم زدم اعتبار محتوا ... چون فقط بین دو گزینه ی سازه و محتوا می شد شک کرد که چون منم تو کتاب کرامر اینو خونده بودم محتوارو زدم ... از طرفی سازه واسه نظریه است نه یه متغیر تنها

دقییییییییقا

- - - Updated - - -

سپیده جان شما نظرت در مورد سوال 15 آسیب چیه؟

sepideeee

New member
هاوش جان شما سواله که اقاهه دو ماه از کار اخراج شده رو کدوم گزینه زدی؟؟

sepideeee

New member
والا سوال 15 آسیب رو من چون اصلا بلد نبودم سر کنکور نزدم .. اصلا به یه همچین چیزی هم برنخوردم که حتی بخوام نظر بدم راجع بهش

havash

New member
و 8 سوال که برای من حیاتی من هستند واقعا قلبم داره برای جواب درست اینا وامیسته, لطفا اگر مطمئن هستید بهم بگید:

از آمار 5 سوال آخر (ب 51 تا 55 ؛ الف 116 تا 120)

از ارزیابی شناختی :
ب 112 118 119
الف 57 63 64

116 نزدم. 117 الف. 118 ب. 119 الف. 120 الف درسته ولی من د زدم چون سر جلسه خونده بودم نیاز به مداخله نداریم.
57 و 63 رو نزدم 464 رو ج زدم ولی نمی دونم درسته یا نه!!!
راستی شماره سوالا از دفترچه الف

sepideeee

New member
اخ اخ راوی همین الان تازه یادم اومد که من سوال عامل رهایی از حواس پرتی و یه جایی خونده بودم .. ولی خارج از منابع اعلام شده ... مطمتنم که توش محاسبه هم بود .. البته سه تا هم بود فکر کنم که اینجا دو تاشو اورده
ولی فک کنم گزینه ی جیم محاسبه و فراخنای ارقام میشه
ولی چرا سر امتحان یادم نیومد :1dco2x0p1lilzhfpg1t

neda.farahani

New member
عزیزم گله نبود, خواستم خیالتون راحت باشه
من این حرفا حالیم نیست خودت این بازی رو شروع کردی باید تا تهش بری, یا مرگ یا درصد

ممنووووووووون برای این اطلاعات جالب, اصلا در موردش نشنیده بودم, عجججججججججججججب :smiliess (11):

خواهش میکنم... ممنون از پروفسور و مغزش!!! :thanks:
راست میگی.. خودم شروع کردم.. عجب کاری کردماااا!! خوب Rawy جان مکانیزم های دفاعی واسه همین وقت هاست دیگه.. باید استفاده مفید کنم از این مکانیزم ها :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

neda.farahani

New member
من دیگه اعتماد به نفس جواب دادن ندارم... اما اون آقاهه که از کار اخراج شده گزینه ی 4 میشه فکر کنم... به نظرم دکتر محمد خانی در دوره ی کارشناسی یه بار این مثال رو سرکلاس روانسنجی بهمون گفت...! البته اگه حافظه ام درست یاری کنه! :sad:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
خوب شاید این دو ماه رو نام برده واسه اینکه عوامل روانی احتماعی حداکثر باید توی یه سال اتفاق بیافته :shocked: چون بالاخره هر جوری هم که باشه اینجا از عوامل محور 4 نام برده دیگه به هر حال باید توی محور 4 گذاشته بشه ( از بیانات فصیح سپیده خانم ) :black_eyed:

شاید, نمی دونم به هر حال اما با اینکه شاید برام نمره منفی بیاره این سوالو دوس دارم, سوال باید چالش برانگیز باشه :smiliess (3): سوال خوشگلی بود

rawy

New member

سلام, جدی؟ من رو این سوال حساب کردماااااااا نگووووو, اگه تو منبع هست حتما درسته دیگه. من روی این حساب که توی کاپلان گفته شده تجویز بعضی داروها برای مدت طولانی صلاح نیست به دلیل اینکه ممکنه باعث سوء مصرف بشه این گزینه رو انتخاب کردم
سوال 115 رو خدا کنه اینطوری باشه که میگی چون منم همونو زدم و وضعیت ارزیابی روانشناختیم افتضاحه, یعنی یه جواب درست کلی برام مهمه

rawy

New member
تشدید رفلکس نمی تونه گزینه ی صحیح باشه چون پای افراد مضطرب در تست بازتاب زردپی زیر زانو باشدت بیشتری بالا میاد و جزء نشانه های اضطراب هست اما من بیشتر بین گزینه های ج و دال شک دارم و فک می کنم که دل آشوب گزینه ی صحیح باشه چون نوشته تظاهرات محیطی ولی دل آشوب نسبت به 3 گزینه ی دیگه کمترین رابطه رو با محیط داره.

درست میگی احتمالا, چون تو بازتاب یکه خوردن هم فرد مضطرب بیشتر عکس العمل نشون می ده, آژیر بودن یا گوش به زنگ بودن یکی از ویژگی های اضطرابی هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا