با سلام به همه دوستای گلم بچها موافقید در مورد نحوه درس خوندنمون و اینکه چه طور مسائل رو روش تمرکز میکردیم با هم نظراتمون رو به اشتراک بگذاریم شاید یه چیزای از هم یادگرفتیم البته دوست دارم ناظر بحثهامون آقای مصفا باشند و بهمون کمک کنن چون واقعا نحوه استنباط کردنشون دوست دارم البته که امیدوارم همه قبول بشیم اما اگر احیانا . . .بلد باشیم مطالب رو عملی یادبگیریم که در آینده به طور عملی بتونیم اونها رو بکار ببریم .
من خودم سعی دارم خیلی روان درسها رو برای خودم توضیح بدهم اما هیچ وقت مثل اقای مصفا نمی تونم مسایل رو ریزبینی داشته باشم بچه ها شما چطور بودید.
بلههههههههه چه کاری بهتر از این,
تاپیکش هم هست قبلا ایجاد شده, لطفا ادامه همین جا اگر موردی هست برای بقیه به اشتراک بذارید
البته من شخصا صبر می کنم اگر قبول شدم بعد نظرم رو می گم, و اینکه کلا من بهتره سکوت کنم چون اگه کسی بخواد مثل من عمل کنه کلا از راه راست بدر می شه :25r30wi:
آقای مصفا نظارتشون عااااااااااااااااااالیههههههههههه, اصلا خدا ایشونو آفریده واسه نظارت, انقد خوب نظارت می کنن, اما اگه تونستید ایشونو به حرف بیارید جایزه دارید, تو معدود مواردی که دیگه اگه چیزی نگن اوضاع خراب می شه یه لطفی می کنن, البته همینقدر که به عنوان یکی از موفق های رشته ما همراهمون هستن خودش کلیه و ازشون ممنونم, اما تو بقیه موارد همش شکسته نفسی می کنن, از ما گفتن بود, این شما و این جناب مصفا