سومین دیدار حضوری بچه های تبریزی-26 خرداد 93

yara

New member
خووو اونجور که نوتر و پسرا دخترا رو دست میندازن والا میترسم توی دیدار شرکت کنم:ph34r-smiley::p7977cujr38iyymsu8::1dco2x0p1lilzhfpg1t

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

mahsa.

New member
متن کارت علی:

بنام دوست

آرزویمان این است که دلت خوش باشد
نرود لحظه ای از صورت ماهت لبخند
نشود غصه کمی نزدیکت
لحظه هایت همه زیبا و قشنگ
ازخدا میخواهیم که تورا سالم و شاد و خوشبخت بدارد
همه عمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
ونباشی دلتنگ
و بدانی کسانی هستند که تورا یاد کنند.

علی عزیزمان امیدواریم همیشه شاد و موفق باشی.

mahsa.

New member
ووووووووووووی برای علی آجیل تو راهی خریدیم فکر کنم همشو تا برسه خونشون تموم میکنه والااااااااااا ازبس شیکمو هستش .

بچه ها عسک گارسونی قارسونی غارسونی علی و کی گرفت آپ کنه.....

sepideeee

New member
این همه این مدیرای عزیز به بچه ها توصیه می کنن تاپیک تکراری نزارین ... نزارینا ... گفتم نزارییییییییییین
بعد هفته ای سه مرتبه میاین تاپیک دیدار بچه های تبریز میزارین با این شرح :
دوستان حاضر در دیدار حضوری : خیلی عالی بود .. خیلی خوش گذشت ... خیلی خوب بود ... بچه ها همان بچه ها بمانید :5:
بقیه ی دوستان انجمنی : خوش به حالتون ... ما هم تو شهرمون در اینده از این کارا می کنیم ... ای کاش ما هم تبریز بودیم .. و................ :25r30wi::25r30wi:
حالا من نمی گما خودتون بگین .. اینا تکراری نیست آیا ؟؟ :5:

mahsa.

New member
این همه این مدیرای عزیز به بچه ها توصیه می کنن تاپیک تکراری نزارین ... نزارینا ... گفتم نزارییییییییییین
دوستان حاضر در دیدار حضوری : خیلی عالی بود .. خیلی خوش گذشت ... خیلی خوب بود ... بچه ها همه بچه ها بمانید :5:
بقیه ی دوستان انجمنی : خوش به حالتون ... ما هم تو شهرمون در اینده از این کارا می کنیم ... ای کاش ما هم تبریز بودیم .. و................ :25r30wi::25r30wi:
حالا من نمی گما خودتون بگین .. اینا تکراری نیست آیا ؟؟ :5:

نه عزیزم تکراری نیست انگاری که شما هرروز بری مهمونی و یه سری اتفاقات یکنواخت بیفته برات اگه برای شما مهمونیاتو تکراری برای ما حداقل نیست ...
دوتا پست از این سه تا تاپیک که مشابه هم باشن بیار برای من تو پروفم بذارررررررررر بعدش من به ادمین بگم لباس آبیمو ازم بگیره .

نفرات جدید تو هرمرحله ....مناسبتهای متفاوت ....بحثای متفادت .... کم لطفی نکن دوست من تاپیک های تکراری و ....خیلی هست که این تاپیکا در مقابلش قابل قیاس نیست هرچند ما بیشتر قصدمون یه دفتر خاطرات مشترک بین دوستامون هست و دوستایی که لطف میکنن پست میذارن رو سرمون منت میذارن .

نوتر

New member
دوستان حاضر در دیدار حضوری : خیلی عالی بود .. خیلی خوش گذشت ... خیلی خوب بود ... بچه ها همان بچه ها بمانید :5:
بقیه ی دوستان انجمنی : خوش به حالتون ... ما هم تو شهرمون در اینده از این کارا می کنیم ... ای کاش ما هم تبریز بودیم .. و................ :
حالا من نمی گما خودتون بگین .. اینا تکراری نیست آیا ؟؟

:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
همه مشکلات انجمن حل شد موند فقط تاپیک های ما

'Reza'

New member
سلام دوستان
باید بگم یکی از قرارایی بود ک خیلی خوش گذشت درسته من خیلی میخندم اینبار اونقد خندیدیم فکم درد میکنه
عرض شود
امیدوارم علی جان سالم بری و سالم و خوشحال برگردی
از دوستانی ک اومدن هم تشکر میکنم
اونایی هم ک نبودن جاشون خالی...
البته بماند ک سوتی زیاد دادیــــــــــــــــــــــــــــــــم ولی خب...ههههه
امیدواریم جلب توجه نکرده باشیم:smiliess (3):

mahsa.

New member
سلام دوستان
باید بگم یکی از قرارایی بود ک خیلی خوش گذشت درسته من خیلی میخندم اینبار اونقد خندیدیم فکم درد میکنه
عرض شود
امیدوارم علی جان سالم بری و سالم و خوشحال برگردی
از دوستانی ک اومدن هم تشکر میکنم
اونایی هم ک نبودن جاشون خالی...
البته بماند ک سوتی زیاد دادیــــــــــــــــــــــــــــــــم ولی خب...ههههه
امیدواریم جلب توجه نکرده باشیم:smiliess (3):

بچه ها کسی چیزی فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیونی رضا اگه فکر کنی تابلو بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خخخخخخخخخخخخخخخخخ این لواشکی که علی امرو خرید مایه ی شوخی و شادیمون شد.... یعنی ناری رو یه ساطور میدادی دستش قصابی میکرد منو ههههههه ... هی پا شد منو خفه کنه هی نتونست....هی میبریدم میدادم به پسرا با چنان آب و تابی موخردیمش اینا دلشون آب میشد...درسته اون وسط مسطا علی منافق بازی درآورد خوارج شد ولی خب دوباره اسلام آورد و زد بساط لشکر کفر منهدم شد خخخخخخخخخ.....یعنی ناری رسما از لب و لوچش آب آویزون بود خدا بخیر کنه خواب امشبمو...

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

نوتر

New member

بچه ها کسی چیزی فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیونی رضا اگه فکر کنی تابلو بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره باباااااااااااااااااااااااااااا یه سوتی داد خفننننننن
علی قدرت به من اشاره کرد خودیه کد خدا منشانه ردش کن بره خخخخ

mahsa.

New member
خخخخخخخخخخخخخخخخخ این لواشکی که علی امرو خرید مایه ی شوخی و شادیمون شد.... یعنی ناری رو یه ساطور میدادی دستش قصابی میکرد منو ههههههه ... هی پا شد منو خفه کنه هی نتونست....هی میبریدم میدادم به پسرا با چنان آب و تابی موخردیمش اینا دلشون آب میشد...درسته اون وسط مسطا علی منافق بازی درآورد خوارج شد ولی خب دوباره اسلام آورد و زد بساط لشکر کفر منهدم شد خخخخخخخخخ.....یعنی ناری رسما از لب و لوچش آب آویزون بود خدا بخیر کنه خواب امشبمو...

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

سالار بخدا یجا حس کردم الان ناری گریه کنه بخاطر لوااااااااااااشک.
خخخخخخخخخخخ علی نامرت نمیگی لئاشک گیرمون کردی حالا چه کنیم ....

نوتر

New member

:25:

نمیری سالارررررررررررررررررررررر:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

سالار بخدا یجا حس کردم الان ناری گریه کنه بخاطر لوااااااااااااشک.
خخخخخخخخخخخ علی نامرت نمیگی لئاشک گیرمون کردی حالا چه کنیم ....

دقیقاااااااااااااا مهسا...یعنی یه جای کار من دیدم یواش یواش داره صورتش نم میکنه... داشتم آماده میشدم پاشه بزنتم... یعنی این صحنه رو دیدم یه کم خودمو جمع و جور کردم... خدا به خیر سر پل صراط حالمو میگیره من میدونمممممممممممممم

'Reza'

New member
ظرفیت خوب چیزی ه
د ین مورد از ناری بخاطر ظرفیت بالای پذیرش شوخیش تشکر مینائیم
اخرم رحم کردیم بیشتر لواشک بش رسید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

marzi ba

Well-known member
بازم سلام دوستای خوفه خوفه خودم
looksmiley.gif

مهسای عزیزم
2lxe53l.gif
مرسی از دعوتت/دیروز بعد اینکه اس دادی و من جوابتو دادم کلی ذوق کردم که خیلی بامعرفتی و بازم منو سپیدو یادت بود/درسته ازتون دوریم ولی دلمامون پیش دلاتونه

دوستای خوبم با اینکه پیشتون نبودم ولی به منم خیلی خوش گذشت/خوشحالم که خیلی بهتون خوش گذشته/خیلی خوشحالم

علی انشاله به سلامتی این 45 روزو بری
shv.gif
برگردی بیای برات آستین بالا بزنیم

همیشه شاد شاد شاد شاد شاد باشید

فک کنم منو سپید هم شدیم پایه ثابت مهمونیاتون
128fs318181.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepid71

N@RVIN

Well-known member
حالا من چی بگم :)) هان هان ؟

بگم که تمام هم که نباشه 90 درصد خنده ها برای سوتی های من بوده :))) و اذیت و آزارهایی که که در حق من روا گردید؟!!!!:rolleyessmileyanim:

ای خدا من چه گناهی کردم افتادم دست این نامرتا..نوتی و سالی خیلی اذیتم کردن :)) اما من سربلند و با جنبه بیدماااا:a2d3::4d564ad6:

جای سمانه و آرزو و یاسمن خیلی خالی بود ..دوس داشتم که باشن

دوست جدیدمون هم که 20..من به شخصه عاشخش شدم :))

N@RVIN

Well-known member
خخخخ نه بچه ها گریه نمیکنم انسان مقاومی هستم ولی سالی :))))))))))) دلم یجا میخواست بشکنه خخخ بعد ترمیم شد

ولی خیلی ناراحت شدم لواشکت دست من جا موند میارمش هفته بعد :))

با آرزوی موفقیت برا بازیه ایران لازم به ذکره من در بین یکسری دختر جیغ جیغو فوتبال می بینم و واقعا کر شدم الان :((((:)ph34r-smiley:

بالا