تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

kaveh1316

New member
نه سخت در اشتباهی عزیزم
رفتم هوشبری خوندم که دنبالت تو خیابون راه بیفتم هرکی که با دیدن عینک جنابعالی ازهوش رفت رو بهوش بیارم
فی سبیل الله کارمیکنم
ثواب داره:thumbsupsmileyanim:

- - - Updated - - -

نه سخت در اشتباهی عزیزم
رفتم هوشبری خوندم که دنبالت تو خیابون راه بیفتم هرکی که با دیدن عینک جنابعالی ازهوش رفت رو بهوش بیارم
فی سبیل الله کارمیکنم
ثواب داره:thumbsupsmileyanim:
میگم چرا هر کمنتیو دوبار میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا محکم کاری!!!!!!!!!!!!

kaveh1316

New member
کسی نظری چیزی.....................پارازیتی........................مزه ای..........................نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ستاره70

New member
تصورم از یارا جان....
خب اولین دوستم توی انجمن بود...فوق العاده مهربون و متواضع!:riz304:

- - - Updated - - -

zErOOn3

Well-known member
سلوم /...

بسی شنگول /... خونواده دوست /... مهربون /...... شوخ /... دیگه /...

هنو همینا باوشه تا ببینوم چــ شود الباقی ماجرا /...

:riz481:

ستاره70

New member
سلوم /...

دیگه خجالتمون ندین دیگه!!!!!:riz304:
داداش زیرو هم خیلی فهمیده و خوش اخلاق و شنگول!

- - - Updated - - -

سلوم /...

دیگه خجالتمون ندین دیگه!!!!!:riz304:
داداش زیرو هم خیلی فهمیده و خوش اخلاق و شنگول!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

@... zahra

New member
حدسیاتمو عرض میکنم
کاوه جان:خیلی قاطع..جدی..اما پاش برسه ی دل نه صد دل عاشقه...بخاطر این ژستت فک میکنم همیشه زبونم لال ناراحتی براهمین نمیخام زیاد سوال پیچت کنم...:rose:
کریزی:اول فک میکردم خل و دیونه ای؟؟؟شوخی کردم آجی...فک کنم عصبانی شدنی قیافت دیدنیه...یعنی خوشگل تر میشی...جسارت قابل ملاحظه ای هم داری:rose:
یارا...یارا یارا گاهی دل مارا...بخدا همش این یادم میاد ولی مهربونیت واضحه اصلن حدس نیس...خوش برخورده آجی من:rose:
داداش زیرو:مثه من خجالتی...انقد مهربون و باصداقت هرچی از خوبیاش بگم کمه:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

firoozeh

New member
زیرو: ساده مهربون تودار(البته در مورد غماش ! به همه فقط بخش شنگولشو نشون میده) و فوق العاده با جنبه...

کریزی:باحال شاد رک و احتمالا عاشق انیمیشن ( مخصوصا اون باحالاش مث هتل ترانسیلوانیا و اسمورفا)

زهرا:مهربون ملیح بدون کلیپس و از اون شخصیتای مامانی که من دلم براشون ضعف میره...

یارا:ساده دوست داشتنی و خیلی متین و خانمو ی کوچولو زود رنج

محمد63:داداشی خودم سنگین و روشنفکر واقع گرا و مجری!!!!!!!

مکسینی:شیطون خلاق باحال....خودم یکی از طرفدارای پر و پا قرصشم (وای خدا با اون آواتار ملوسش)

- - - Updated - - -

@... zahra

New member
زهرا:مهربون ملیح بدون کلیپس و از اون شخصیتای مامانی که من دلم براشون ضعف میره...
عزیزم فدات بشم از خوبیای شماست نظر من در مورد فیروزه جون:ی دوست داشتم دوران ابتدایی انقد باسخاوت بود همش فک میکنم اون دوستمی متاسفانه ازش خبری ندارم..احساس میکنم موهات طلایی خیلیم خوش اخلاقی شوهرتم خیلی دوس داری..وفداریتم تکه

@... zahra

New member
راستی مکسین یادم رفت بگم خیلی متعادل خلاقیتش حرف نداره چیزایی ک ب مغز من نمیرسه اما مکسین طرح میکنه اینا خلاقیته..برخوردشم عالیه:rose:
آجی شفقم راستی الهی.. خیلی زود ناراحت میشه زودیم میبخشه آآآازبس دلش مهربونه:thanks:
آجی مهنام ی پارچه خانوم اصن برخورد تندی ندارن همیشه ملایم به همه چی خوش بین و خوش فکر:riz304:
و داداش موج خیلی احساساتی ب فکر گذشته س اصن پسر با این احساسات سرشار کمیابه..خیلی بادرک وفهم و همه رفتارو برخوردو از دید یکی دیگه هم میسنجه...عالین:bunnyearsmiley:
اصلن هیچ کدوم از اینایی ک گفتم دروغ و چاپلوسی نیس خیلیا میشناسن هم عقیده منم هستن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

mexin

Well-known member
زیرو: ساده مهربون تودار(البته در مورد غماش ! به همه فقط بخش شنگولشو نشون میده) و فوق العاده با جنبه...

کریزی:باحال شاد رک و احتمالا عاشق انیمیشن ( مخصوصا اون باحالاش مث هتل ترانسیلوانیا و اسمورفا)

مکسینی:شیطون خلاق باحال....خودم یکی از طرفدارای پر و پا قرصشم (وای خدا با اون آواتار ملوسش)

- - - Updated - - -

الان این مکسین کدومه؟1 :21: این مکیسن maxin رو میگی یا ماکسین mexin شده؟! لطفا بهتر تلفظ بفرمایید ما دوتا قاطی نشیم .. زبان انگلیسیتون ضعیفه ..چه وضعشه... بعد میگن کنکور قبول نمیشیم ..همینه دیگه:65d6a5d6s:

ROJO

New member
مگزین الان اواتار تو ملوسه عایا?!:25r30wi::25r30wi: خوبه بیچاره توضیح داده

از دست شما هی ادم میاد جدی باشه:ahi5slcgm04mi8jqqkl هی نمیذارین:riz481:

mohammad63

Well-known member
فضای مجازی خوبیش به اینه که حتی به گفتن یک جمله زیبا میتونی یه تصور بزرگ از خودت در ذهن دیگران ایجاد کنی و میتونی با شنیدن یک جمله زیبا از کسی او را بزرگ در ذهن خودت متصور بشی در حالیکه شاید همه چیز خلاف واقع باشه ...
برعکس این موضوع هم میتونه اتفاق بیفته ...
ولی کلا فضای مجازی فقط به درد همین فضای مجازی میخوره و نباید اونو تعمیم بدیم به فضای واقعی ...

mohammad63

Well-known member

- - - Updated - - -

سپاس فیروزه ... ولی مطمئنی اینی که گفتی منم؟؟؟؟ :21:

من هم فیروزه رو در یک جمله تعریف میکنم و این اخلاقشو هم ستایش میکنم ... در فضای مجازی متعهد به فضای واقعیش دعا میکنم همیشه همینطور بمونه ... ابجی خودمه دیگه ...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

mohammad63

Well-known member
:riz481:بنده خدا تارا/کجاش خشنه؟والا من خشنیتی از این بشر ندیدم.خیلیم باحاله.خوشم میاد ازش.شاید چون رکه اینجوری فککردی.

ببخشید کریزی جان ... قصد اسپم ندارم ... ولی این کلمه "خشنیتی" خیلی برام جالب بود ... به شدت لایک

ستاره70

New member
الان این مکسین کدومه؟1 :21: این مکیسن maxin رو میگی یا ماکسین mexin شده؟! لطفا بهتر تلفظ بفرمایید ما دوتا قاطی نشیم .. زبان انگلیسیتون ضعیفه ..چه وضعشه... بعد میگن کنکور قبول نمیشیم ..همینه دیگه:65d6a5d6s:

maxin:فوق العاده مودب در عین حال که شوخه خیلی(جدا اینو این چندوقته واقعا حس کردم)/خلاق/هنرمند/مهربون
mexin:بی شیله پیله/حاضر جواب/شوخ/خلاق/درسخون/آینده نگر
شفق:مهربون بیش ازحد(ی ذره بد باش دیگه!اعصابمو خورد کردی بچه!!!خخخ)/ی کوچولو کنجکاو/از اون تیپ آدمایی که الان دوست دارم خودم برم اهواز دنبالش و با خودم بیارمش خونمون!باهامون بیاد مسافرت (آجی جونم باید بیای ها!)
مهنا:فرشته کوچولوی نازنازی/مهربون/دوست داشتنی/عاشق کارای فانتزی

آخرین ویرایش:

bahramian0935

New member
اتفاقا خشن بی رحمه
زهرا هم میخوره خیلی لوس باشه
مکسین هم فوق العاده باهوش
راجوهم خوددرگیری داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin
بالا