مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kolouche

New member
یعنی چی به خاطر جام جهانیه؟ داوطلبا قراره برن جام جهانی یا جام جهانی قراره بیاد پیش داوطلبا :riz481:

هه هه هه .... خودتو مسخره کن:p :28:
آره دیگه.... ایران رفته جام جهانی..... :auizz3ffy9vla57584x
یه بنده خدایی گفت: یک از مسئولای وزارت بهداشت که اومده بود تی وی چن وقت پیش، مجری پرسیده کنکور کیه؟...گفته آخر خرداد... محریم گفته وااااااا..از شما بعیده..اون موقع که بازیای جام جهانی...در اون لحظه مسئول مورد نظر به فکر فرو رفته....

kolouche

New member
سلام دوستان

چه طورين؟
به نظرتون براي ايمني دانشگاه تهران قوي تر يا تربيت مدرس؟ كدام بهتره؟ ميشه مقايسه كنيد؟ و انتخاب اول شما كدام؟
حالا فكر نكنيد همه درسا را خوندم و چندبار هم دوره كردم دارم اين سوال ميكنما!!! نه بابا هنوز يك دور هم همه را نخوندم:sadsmiley:
فقط جهت اطلاع پرسيدم.

انشالله همه هر رشته و دانشگاهي كه دوست دارند قبول بشند.
مرسي از راهنمايي و پاسختون. :rose:

سلام....
تهران که من فکر میکنم خیلی بهتره.... مدرس تیپ 2 هست.... هر چند تعریفشو زیاد شنیدم....
آره بچه ها.... شماها کجا رو مد نظر دارین؟؟؟؟؟؟....... یه کمم درباره این صحبت کنیم.......

آسمون

New member
فلاکه دفترچه رو ندیدم.امادوسم میگف امسال فقط شهیدبهشتی وایران هستش که!من تعریف دانشکده بهداشت تهران روزیادشنیدم ازبچه های پارسال...حالا هنوزفکر اونجاهاشونکردم کدوم رواول بزنم.

negin ka

New member
سلام نگین...ازین طرفا!؟اصن بنظره منه مشاور!!شما درسو ول من!!!!!بذا ماجوونا میدون داری کنیم...من ک چشم آب نمیخوره درسخون بشی از تابستون داری هی بمن میگی از شنبه میخونم کوووووووو....البت خودت میدونی من صلاحتو میخواما!
ولی تلاشت خوبه فقط همت همت همت! راستی توهم اعتراض کن میخوام کچلشون کنیاااا....هرروز بزنگ بهشون

محمد یعنی من انقد میتونم نقش کنه رو خوب بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سال دیگه خودم تنها میدون داری میکنم حالا ببین اگه تهران قبول نشدم .......
بخدا این ترم پدر مارو دراوردن 20جور امتحان کاراموزی فقط ازمون گرفتن .......
منابع عوض شدن؟؟؟من درجریان نیستم یکی برام توضیح میده لدفن

hanas68

New member
سلام علیکم، بچه ها من منابع ایمنی با متابای تستیشو دارم در معرض فروش قرار دادم، هرکی خواس پی ام خصوصی بده پلییییییییز:smiliess (14):

cell55

New member
سلام دوست عزیز
خوندن تا قبل مهر بهتر میخوندم اما وقتی کارورزیم شروع شد روزی بیشتر از 5 ساعت نمیتونستم بخونم، خیلی اونجاخسته میشدم
زبانم 504 و تافل رو تابستون پارسال خونده بودم اما در طول خوندنم اونا رو تثبیت کردم،اما اگه میخوای به اینا اکتفا کنی ضرر میکنی چون کاربرد لغت مهمتره،من رضا زاده رو متناشو خوندم و اصطلاحات، لزگی هم 8 تا مهارت،چند روزی هست کهreading and thinking in english رو شروع کردم اما نگران این منابع جدیدم

سلام.
مرسي از پاسختون.
شما از كتاب reading and thinking in english راضي هستيد؟ جزء منابع قبلي بهداشت بود؟
بله درست مي فرماييد كاربد لغات خيلي مهمه. ولي وقتم كمه. فعلا فقط سعي مي كنم كلمه هايي كه مي خونم علاوه بر معني فارسي, تا حدودي جمله هايي كه مثال زده را هم به ذهن بسپرم.
درباره منابع جديد, يكي از دوستام كه كلاس ميره استادشون بهشون گفته كه خيلي نگران منابع جديد نباشن.! و كلمات مشترك. البته انها ج زوه استاد مي خونن.
ولي خودم هم خيلي نگران هستم و اگه برسم يه نگاهي حتما ميكنم.

موفق باشيد.

cell55

New member
سلام دوستان
یک سوال دارم. درباره یکی از تستهای سوالات سلولی. سال 72. وزارت علوم. سوال 8

این سوال درباره روش تولید پادتن های تک کلنی ( monoclonal antibodies) است. مورد غلط را مشخص کنید.
الف: باید از استفاده از یاخته های میلوما که خود پادتن نمی سازند یا ترشح نمی کنند پرهیز شود.
ب: در مرحله انتخاب هیبریدوما, یاخته های میلوما معمولا به علت نقص متابولیکی حذف می شوند.
ج: در مرحله انتخاب هیبریدوما, یاخته های طحال به خاطر عمر کوتاهشان در محیط کشت حذف می شوند.
د: برای تهییه این نوع پادتن, تخلیص قبلی پادگن مورد نظر الزامی است.

جواب سوال گزینه یک گزارش شده. ولی چرا؟!!!!
مگه یک سلول سرطانی با یک پلاسماسل را ادغام و یک سلول هیبریدوما نمی سازیم؟
مگه از سلول سرطانی که پادتن ترشح می کنه استفاده می کنیم که میگه از یاخته ای که پادتن نمیسازه پرهیز شود. ؟
و از چه نوع سلول سرطانی استفاده می کنیم؟؟؟

مرسی از راهنمایی و پاسختون:rose:

دوستان ايمونولوژيست عزيز كجاييييييين؟ بابا اين سوال به ايمني هم مربوط ميشه.
بر اساس واژه نامه ابوالعباس:
هيبريدوما:
يك رده سلولي مشتق از اتصال يا هيبريد شدن سلول سوماتيك است كه از يك لنفوسيت طبيعي و يك رده توموري از لنفوسيت ناميرا توليد مي شود. هيبريدوماي سلول b توسط اتصال سلول هاي b طبيعي با ويژگي انتي ژني مشخصي با يك رده سلولي ميلوم ايجاد مي شود و براي توليد انتي بادي مونوكلونال كاربرد دارد. هيبريدوماي سلول t طبيعي با ويژگي تعريف شده با يك رده توموري سلول t به دست مياد كه معمولا در تحقيق كاربرد دارد.
خب تا جايي كه فهميدم از پلاسماسل هاي سرطاني استفاده مي كنيم.
ولي هنوز درباره گزينه الف كه غلط سوال دارم!
باید از استفاده از یاخته های میلوما که خود پادتن نمی سازند یا ترشح نمی کنند پرهیز شود. ؟؟؟
دليلش چيه؟!!! يعني اگه اين سلول هاي سرطاني توانايي پادتن سازي نداشته باشند در نتيجه سلول هيبريد هم نداره؟ و سلول هيبريد نمي تونه توانايي پادتن سازي را فقط از لنفوسيت طبيعي كسب كنه؟؟؟!!!

لطفا هر چي به ذهنتون ميرسه بگيد. من منتظرم.
ممنونممممممممم:rose:

Avid.93

New member
سلام بچه ها خسته نباشید...میشه بگید شما دقیقا از چه کتابایی تست میزنید؟؟؟ :33:

آسمون

New member
دوستان ايمونولوژيست عزيز كجاييييييين؟ بابا اين سوال به ايمني هم مربوط ميشه.
بر اساس واژه نامه ابوالعباس:
هيبريدوما:
يك رده سلولي مشتق از اتصال يا هيبريد شدن سلول سوماتيك است كه از يك لنفوسيت طبيعي و يك رده توموري از لنفوسيت ناميرا توليد مي شود. هيبريدوماي سلول b توسط اتصال سلول هاي b طبيعي با ويژگي انتي ژني مشخصي با يك رده سلولي ميلوم ايجاد مي شود و براي توليد انتي بادي مونوكلونال كاربرد دارد. هيبريدوماي سلول t طبيعي با ويژگي تعريف شده با يك رده توموري سلول t به دست مياد كه معمولا در تحقيق كاربرد دارد.
خب تا جايي كه فهميدم از پلاسماسل هاي سرطاني استفاده مي كنيم.
ولي هنوز درباره گزينه الف كه غلط سوال دارم!
باید از استفاده از یاخته های میلوما که خود پادتن نمی سازند یا ترشح نمی کنند پرهیز شود. ؟؟؟
دليلش چيه؟!!! يعني اگه اين سلول هاي سرطاني توانايي پادتن سازي نداشته باشند در نتيجه سلول هيبريد هم نداره؟ و سلول هيبريد نمي تونه توانايي پادتن سازي را فقط از لنفوسيت طبيعي كسب كنه؟؟؟!!!

لطفا هر چي به ذهنتون ميرسه بگيد. من منتظرم.
ممنونممممممممم:rose:

دوست عزیز یه جواب نصفه نیمه باتأخیرفراوان!!
راستش من خودم این سوالوبا ردگزینه جواب دادم.درموردگزینه اول فقط میدونم که سلول میلومای استفاده شده به تنهایی قادربه ترشح ig نیست.
شما یه نگاه به شکل 9ازفصل 5(آنتی بادی وآنتی ژن )ازکتاب ابوالعباس بنداز.البته من ترجمه خ ل ی لی رودارم.نمیدونم شماره شکلش باکتابای دیگه فرق داره یانه..اما توقسمت آنتی بادی مونوکلونال توضیح داده

سلام بچه ها
من تقریبا تمام صفحات این پستو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم.منابعی که من برای کنکور ارشد ایمنی دارم ایناس.
به نظرتون برای سلولی کافیه؟

1-ابولعباس ووجگانی(که بیشتر ابولعباس می خونم بعضی فصل ها از وجگانی)

2-زیست مجد دارم با مریم خالصی وبرای کنکور نشر دیباج که هر 3تا شو می خونم با تست سال های قبل

3-میکروب 3تا کتاب دارم که نمی دونم به درد می خورن یا نه...فشرده میکروب دکتر رحیمی....میکروب شناسی مورای بهادر.....میکروب 2eکه خلاصه جاوتززینسر مورای وبارون هست فک کنم 2تای اولی رو بخونم

4-بیوشیمی..پروین پاسالار .2eکه هردوشو کامل می خونم

5-زبان ...لزگی تافل وتست سالهاه قبل...

اونایی که قبلا توی کنکور شرکت کردن منابع سلولیم کافیه با مطالعه ی قشنگ این کتابا تا چند درصد می تونم زیستو بزنم؟

سال 88 من از یکی از بچه های ایمنی دانشگاه ایران پرسیدم که میکروب رحیمی رو خونده بودن یعنی الان اون کافی نیست؟

آسمون

New member
سلام بچه ها
من تقریبا تمام صفحات این پستو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم.منابعی که من برای کنکور ارشد ایمنی دارم ایناس.
به نظرتون برای سلولی کافیه؟

1-ابولعباس ووجگانی(که بیشتر ابولعباس می خونم بعضی فصل ها از وجگانی)

2-زیست مجد دارم با مریم خالصی وبرای کنکور نشر دیباج که هر 3تا شو می خونم با تست سال های قبل

3-میکروب 3تا کتاب دارم که نمی دونم به درد می خورن یا نه...فشرده میکروب دکتر رحیمی....میکروب شناسی مورای بهادر.....میکروب 2eکه خلاصه جاوتززینسر مورای وبارون هست فک کنم 2تای اولی رو بخونم

4-بیوشیمی..پروین پاسالار .2eکه هردوشو کامل می خونم

5-زبان ...لزگی تافل وتست سالهاه قبل...

اونایی که قبلا توی کنکور شرکت کردن منابع سلولیم کافیه با مطالعه ی قشنگ این کتابا تا چند درصد می تونم زیستو بزنم؟

سال 88 من از یکی از بچه های ایمنی دانشگاه ایران پرسیدم که میکروب رحیمی رو خونده بودن یعنی الان اون کافی نیست؟

سلام نازنین جان
عزیزم برای منابع مناسب یه تاپیک جداگانه هست که توقسمت ارشد ایمنی عنوانش رومیتونی پیداکنی.
منابعت خوبن همه.
ایمنی ابوالعباس 2012بهترین گزینه ست.
برای زیست خب لودیش یه چیز دیگست اما مهدوی وچن تاکتاب دیگه هس که بچه هامعرفی کردن.منم خالصی وبرای کنکوروصالحی رودارم اما بهتره خالصی وبرای کنکوروباهم پیش ببری.(من خودم مهدوی+براکنکور میخونم که90درصد تستاروپوشش میده)
میکروب مشکل همه بچه های ایمنی هستش.پیشنهادمن اینه که خلاصه ترین کتاب روانتخاب کنی و بیشترتست بزنی.
بیو هم پاسالارکافیه.
زبانم لزگی.
خودتودرگیرکتابای مختلف نکن اکثربچه هایی که قبول شدن تأکیدبه تست زنی زیادو مرورداشتن تاخوندن رفرنس و مطالب اضافی.
موفق باشی دوست خوبم

f70i

New member
سلام دوستان كسي هست كه آزمون آزمايشي بده ؟مد نظرم بيشتر آزمونهاي گروه دكتر هست آخه ميخواستم به چند مرحله ثبت نام كنم ولي بودجه بندي رو تو سايتشون نذاشتن خب من از كجا بدونم به سرفصلاي آزمون اسفند رسيدم يا نه بايد اول ثبت نام كنم تا بعدش بهم بودجه بندي رو بگن :smiliess (12):

آسمون

New member
سلام دوستان كسي هست كه آزمون آزمايشي بده ؟مد نظرم بيشتر آزمونهاي گروه دكتر هست آخه ميخواستم به چند مرحله ثبت نام كنم ولي بودجه بندي رو تو سايتشون نذاشتن خب من از كجا بدونم به سرفصلاي آزمون اسفند رسيدم يا نه بايد اول ثبت نام كنم تا بعدش بهم بودجه بندي رو بگن :smiliess (12):

دوست عزیز اگه بری خودشون برنامه رو بهت میدن.
من شرکت میکنم.اگه میخای ایمیلتوبفرست واسم تابرنامه رو واست بسندم

raha_tnh

New member
سللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.ب من کمک کنید:sadsmiley:خو من نمیدونم برا ارشد بیو انتخاب کنم یا ایمنیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آسمون

New member
سللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.ب من کمک کنید:sadsmiley:خو من نمیدونم برا ارشد بیو انتخاب کنم یا ایمنیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول به علاقه ت نگا کن.
بعدش ببین اراده ت درچه حده؟ایمنی اراده قوی تری لازم داره.وادامه تحصیل تو رشته بیو راحت تره.
هردوتامدرک ارشدباهم فرقی ندارن.بازم بایدبری توآزکارکنی.حتی حقوقشون چن هزارتومن فرق داره بالیسانس
امااگه بخای دکتری بگیری به شرط اینکه محقق خوبی باشی توهر دورشته موفق خواهی بود

TUMS

Well-known member

این گل تقدیم به همتون
با سرعت برید جلو....

77.JPG

f70i

New member
دوست عزیز اگه بری خودشون برنامه رو بهت میدن.
من شرکت میکنم.اگه میخای ایمیلتوبفرست واسم تابرنامه رو واست بسندم

خیلی خیلی ممنون من از نمایندگی دکتر تو شهرمون پرسیدم گفتن بعد از ثبت نام کردن بهتون ایمیل میکنیم آخه ارشد مثل کنکور کارشناسی نیست که درسا زیاد باشن و شاید آدم به سرفصلا نرسونه من بازم یه سراغی از نمایندگیش دوباره میگیرم یا از خود سایتشون اگه نشد به شما زحمت میدم بازم ممنون

mw.ashel

New member
با آرزوی موفقیت برای همه کاربران انجمن علوم پزشکی

بــــــه یــــاد داشـــتـه بـــــاش :

آیـــــنـده کــــتـابـی اســت کـــه امــــروز مــــی نـــــویــسی

پـــــس چــــیـــزی بــــنـویـــس کـــه فـــــردا از خــــوانــدن آن لـــــذت بــــبـری !
smilies-azardl%20%28181%29.gif
:a2d3::riz304:

Avid.93

New member
سلام بچه ها، اینجا کسی از زیست شناسی دکتر که تالیف حمید نقوی هست استفاده کرده؟؟؟ نظرتون چیه راجع بهش ارزش خریدن داره؟؟؟
بیوشیمی پروین پاسالار چطور؟؟؟ خلاصه بیوشیمی هست؟ جواب تستهارو میده ؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا