مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

golabatun

New member
گلاب جون من تاجایی که تونسم اعتراضمواعلام کردم...به بچه هاهم سپردم بحث روبکشونن تو خبرگذاری ها...دیگه بقیش باخداس.بایدبریم توکار دعای امن یجیب...!

مرسی دوست گل
بابا بیا اینجا همه باهم میخایم امسال همکلاسی شیم

hanas68

New member
سلام ب همگی

بچه ها من از اول مهر تصمیم گرفتم ک برای ایمنی بخونم، کتابارم خریدم و نخوندم تا بعد امتحانات دی ماه و شرو کردم ب خوندن، اولای کتاب خیلی خووب بود ولی وقتی وارد مباحث اصلی ایمنی شدم، خیلی سردرگم شدم، اصن چیزی ازش نمیفهمیدم.حتی از خودمم ترس داشت ک بگم من مال این رشته نیستم!!! خیلی عذاب کشیدمو اعصابم برا این وقت هدر رفته بهم ریخته، من پایم زیست و مباحث ایمنی خیلی برام سنگین و دور از پایه خودم بود، خلاصه تصمیم گرفتم تا از این دیرتر نشده رشتمو عوض کنم، اینارو برا این گفتم ک ب همه دوستانی ک تازه تصمیم گرفتن این رشترو بخونن یا اونایی ک میخونن اما متوجهش نمیشن بگم ک با آیندتون بازی نکنین و درست تصمیم بگیرید، در انتخاب رشته تحصیلیتون خیلی دقت کنید. ب امید موفقیت همه شما دوستان عزیز:riz304:

hanas68

New member
من قصدم کمک ب اونایی بود ک میخوان انتخاب رشته کنن، نه شماهایی ک دارین میخونین و هدفتون مشخصه!!!!!!!!!!!!!

cell55

New member
سلام دوستان
یک سوال دارم. درباره یکی از تستهای سوالات سلولی. سال 72. وزارت علوم. سوال 8

این سوال درباره روش تولید پادتن های تک کلنی ( monoclonal antibodies) است. مورد غلط را مشخص کنید.
الف: باید از استفاده از یاخته های میلوما که خود پادتن نمی سازند یا ترشح نمی کنند پرهیز شود.
ب: در مرحله انتخاب هیبریدوما, یاخته های میلوما معمولا به علت نقص متابولیکی حذف می شوند.
ج: در مرحله انتخاب هیبریدوما, یاخته های طحال به خاطر عمر کوتاهشان در محیط کشت حذف می شوند.
د: برای تهییه این نوع پادتن, تخلیص قبلی پادگن مورد نظر الزامی است.

جواب سوال گزینه یک گزارش شده. ولی چرا؟!!!!
مگه یک سلول سرطانی با یک پلاسماسل را ادغام و یک سلول هیبریدوما نمی سازیم؟
مگه از سلول سرطانی که پادتن ترشح می کنه استفاده می کنیم که میگه از یاخته ای که پادتن نمیسازه پرهیز شود. ؟
و از چه نوع سلول سرطانی استفاده می کنیم؟؟؟

مرسی از راهنمایی و پاسختون:rose:

سلام به همه دوستان

كسي درباره اين سوال نظري نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kolouche

New member
بچه ها فک میکنم این تاریخ به خاطر بازی های جم جهانی هست...... حالا خدا کنه تغییر کنه..... تلاشمونو می کنیم....

PMN

New member
یعنی چی به خاطر جام جهانیه؟ داوطلبا قراره برن جام جهانی یا جام جهانی قراره بیاد پیش داوطلبا :riz481:

negin ka

New member
عایا من که کنکور ارشد ندارم موظفم که اعتراض بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اونجرم راس میگه شما اگه خونده باشین 20 این ور اون ور نجاتتون نمیده
:smilies:
بجا این اعتراضا وقتتونو بذارین رو درسا و باین حوادث طبیعی تو کشورمون عادت کنید
الان اگه متوجه شده باشین طرح رشته های بهداشت و توانبخشی رو برداشتن بهمین سادگی بهمین خوشمزگی استخدامیم که نمیگیرن!!!!!!!!
خداروشکر کنید حالا بازم میذارن ازمون بدین!!!!!!

negin ka

New member
یعنی چی به خاطر جام جهانیه؟ داوطلبا قراره برن جام جهانی یا جام جهانی قراره بیاد پیش داوطلبا :riz481:

بعیده از شما!!!!!!!!!
چون تیم ملی ما تو جام جهانی همیشه خوش درخشیده و قراره امسالم بزنه تو دهنه هرچی حریفه، واقعا حیفه ک ملت بیکار ما پیگیر جام جهانی نباشه!!!!!

cell55

New member
حالا که منابع زبان عوض شده دارید منابع میخونید ؟؟؟؟؟یا یکیا قبلی

سلام جناب اونجر. حالتون چه طوره؟ مدتي نبودين.
حسابي خوندين ديگه؟ انشالله 1 ديگه؟
من فعلا قصد دارم تا عيد قبلي ها را بخونم. و از بعد از عيد اگه رسيدم يه نگاهي به بعضي از جديدا بندازم. البته با اين وضع درس خوندن بعيد ميدونم برسم.
فعلا 504 و تافل و 1100 و لزگي و 4 كتاب بهداشت را مي خونم كه فعلا نصفه نيمه هر كدوم را خوندم. به نظرتون همينا كافي نيست؟
شما چي مي خونيد؟ رفرانس هاي جديد را هم قصد داريد مطالعه كنيد؟

سلامت و موفق باشيد.

cell55

New member
سلام دوستان

چه طورين؟
به نظرتون براي ايمني دانشگاه تهران قوي تر يا تربيت مدرس؟ كدام بهتره؟ ميشه مقايسه كنيد؟ و انتخاب اول شما كدام؟
حالا فكر نكنيد همه درسا را خوندم و چندبار هم دوره كردم دارم اين سوال ميكنما!!! نه بابا هنوز يك دور هم همه را نخوندم:sadsmiley:
فقط جهت اطلاع پرسيدم.

انشالله همه هر رشته و دانشگاهي كه دوست دارند قبول بشند.
مرسي از راهنمايي و پاسختون. :rose:

cell55

New member

اخ گفتي PMN . حرف دل منو زدي. حالا صرف نظر از به هم ريختن برنامه و اينكه تغييرش بدن يا نه. واقعا دليلشون چيه؟!!!!!
منم جام جهاني را شنيدم. ولي ولقعا چه ربطي داره؟ مگه جام جهاني در كشور ما برگزار ميشه. اين دليل اصلا منطقي نيست.
و براي كسانيكه كه خوندن خيلي فرقي نمي كنه ولي براي كسانيكه عقب هستند و دانشجو هستند به نظر من دو سه هفته هم تاثير داره و ميتونن تو اين مدت دوره كنن.

ولي دوستان بياين به اين چيزا فكر نكنيم و سريعتر و منسجم تر بخونيم.
به هرحال وقت براي همه كم ميشه.
:rose:

nastaran8

New member
هستم عزیزم مثلا توترکم!!تاکمتربیام انجمن!اماروزی چن بارمیام فقط پست نمیذارم...
حواسم به همتون هس...پستاتون رو میخونم تودلم جواب میدم!چون باگوشی ان میشم سخته پیام بذارم...خلاصه برای هممون دعای قبولی میکنم.همه ینی بروبچ تاپیک مطالعه گروهی که باهم ایجوری:28: هسیم!!! وگرنه ظرفیت محدوده!همه داوطلبا قبول شن خودم جا میمونم!
خلاصه هواتونودارم.هواموداشته باشین.
یاعلی
سلام اسمون جون
ممنون از لطفت خانمی این صندوق پیامهاتم خالی کن ....;-) لطفا

avenger.1992

New member
سلام جناب اونجر. حالتون چه طوره؟ مدتي نبودين.
حسابي خوندين ديگه؟ انشالله 1 ديگه؟
من فعلا قصد دارم تا عيد قبلي ها را بخونم. و از بعد از عيد اگه رسيدم يه نگاهي به بعضي از جديدا بندازم. البته با اين وضع درس خوندن بعيد ميدونم برسم.
فعلا 504 و تافل و 1100 و لزگي و 4 كتاب بهداشت را مي خونم كه فعلا نصفه نيمه هر كدوم را خوندم. به نظرتون همينا كافي نيست؟
شما چي مي خونيد؟ رفرانس هاي جديد را هم قصد داريد مطالعه كنيد؟

سلامت و موفق باشيد.

سلام دوست عزیز
خوندن تا قبل مهر بهتر میخوندم اما وقتی کارورزیم شروع شد روزی بیشتر از 5 ساعت نمیتونستم بخونم، خیلی اونجاخسته میشدم
زبانم 504 و تافل رو تابستون پارسال خونده بودم اما در طول خوندنم اونا رو تثبیت کردم،اما اگه میخوای به اینا اکتفا کنی ضرر میکنی چون کاربرد لغت مهمتره،من رضا زاده رو متناشو خوندم و اصطلاحات، لزگی هم 8 تا مهارت،چند روزی هست کهreading and thinking in english رو شروع کردم اما نگران این منابع جدیدم

Immunity

Well-known member
نیگااااااااااا کن چ خبره!!!!!!!!!!
بچه ها سعی کنید ایشالا قبول شین ک باید سال دیگه مشاوره من باشینا
محمد دیدی من شرکت نکردم همه چی بهم خورده تاریخ ازمون .........
اصن مسئولین با من اینجورین:28:
منم از ترم بعد شروع میکنم اهسته اهسته برا سال دیگه میخونم
:smilies:

سلام نگین...ازین طرفا!؟اصن بنظره منه مشاور!!شما درسو ول من!!!!!بذا ماجوونا میدون داری کنیم...من ک چشم آب نمیخوره درسخون بشی از تابستون داری هی بمن میگی از شنبه میخونم کوووووووو....البت خودت میدونی من صلاحتو میخواما!
ولی تلاشت خوبه فقط همت همت همت! راستی توهم اعتراض کن میخوام کچلشون کنیاااا....هرروز بزنگ بهشون

Immunity

Well-known member
سلام ب همگی

بچه ها من از اول مهر تصمیم گرفتم ک برای ایمنی بخونم، کتابارم خریدم و نخوندم تا بعد امتحانات دی ماه و شرو کردم ب خوندن، اولای کتاب خیلی خووب بود ولی وقتی وارد مباحث اصلی ایمنی شدم، خیلی سردرگم شدم، اصن چیزی ازش نمیفهمیدم.حتی از خودمم ترس داشت ک بگم من مال این رشته نیستم!!! خیلی عذاب کشیدمو اعصابم برا این وقت هدر رفته بهم ریخته، من پایم زیست و مباحث ایمنی خیلی برام سنگین و دور از پایه خودم بود، خلاصه تصمیم گرفتم تا از این دیرتر نشده رشتمو عوض کنم، اینارو برا این گفتم ک ب همه دوستانی ک تازه تصمیم گرفتن این رشترو بخونن یا اونایی ک میخونن اما متوجهش نمیشن بگم ک با آیندتون بازی نکنین و درست تصمیم بگیرید، در انتخاب رشته تحصیلیتون خیلی دقت کنید. ب امید موفقیت همه شما دوستان عزیز:riz304:

سلام دوست عزیز..زود جانزن..بهت حق میدم ایمنی یخورده سخته..دیرمیشه درکش کرد..ولی اگه واقعابهش علاقه داری ادامه بده..کتاب عباس سنگینه مخصوصا مابچهای زیست ک پایه مربوط باین مباحثمون ضعیفه ولی این مشکل قابل حله...کتاب ایمنی برای کنکوربگیربخون بهترازعباسه قابل فهمتره...توقع نداشته باش باراول همچیوبفهمی..فقط با مرور زیاد میشه موفق شد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا