چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون کلن چپی هستن نگین جون
بچه ها واقعا ظلم میشه هی در حقمون
لطفا همه باهم اعتراض کنیم
بابا ما دانشجوییم خدایی نکرده
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلاب جون من تاجایی که تونسم اعتراضمواعلام کردم...به بچه هاهم سپردم بحث روبکشونن تو خبرگذاری ها...دیگه بقیش باخداس.بایدبریم توکار دعای امن یجیب...!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه دیگه حالا 20 روز اینور اونورچرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یک سوال دارم. درباره یکی از تستهای سوالات سلولی. سال 72. وزارت علوم. سوال 8
این سوال درباره روش تولید پادتن های تک کلنی ( monoclonal antibodies) است. مورد غلط را مشخص کنید.
الف: باید از استفاده از یاخته های میلوما که خود پادتن نمی سازند یا ترشح نمی کنند پرهیز شود.
ب: در مرحله انتخاب هیبریدوما, یاخته های میلوما معمولا به علت نقص متابولیکی حذف می شوند.
ج: در مرحله انتخاب هیبریدوما, یاخته های طحال به خاطر عمر کوتاهشان در محیط کشت حذف می شوند.
د: برای تهییه این نوع پادتن, تخلیص قبلی پادگن مورد نظر الزامی است.
جواب سوال گزینه یک گزارش شده. ولی چرا؟!!!!
مگه یک سلول سرطانی با یک پلاسماسل را ادغام و یک سلول هیبریدوما نمی سازیم؟
مگه از سلول سرطانی که پادتن ترشح می کنه استفاده می کنیم که میگه از یاخته ای که پادتن نمیسازه پرهیز شود. ؟
و از چه نوع سلول سرطانی استفاده می کنیم؟؟؟
مرسی از راهنمایی و پاسختون:rose:
یعنی چی به خاطر جام جهانیه؟ داوطلبا قراره برن جام جهانی یا جام جهانی قراره بیاد پیش داوطلبا :riz481:
حالا که منابع زبان عوض شده دارید منابع میخونید ؟؟؟؟؟یا یکیا قبلی
یعنی چی به خاطر جام جهانیه؟ داوطلبا قراره برن جام جهانی یا جام جهانی قراره بیاد پیش داوطلبا :riz481:
سلام اسمون جونهستم عزیزم مثلا توترکم!!تاکمتربیام انجمن!اماروزی چن بارمیام فقط پست نمیذارم...
حواسم به همتون هس...پستاتون رو میخونم تودلم جواب میدم!چون باگوشی ان میشم سخته پیام بذارم...خلاصه برای هممون دعای قبولی میکنم.همه ینی بروبچ تاپیک مطالعه گروهی که باهم ایجوری:28: هسیم!!! وگرنه ظرفیت محدوده!همه داوطلبا قبول شن خودم جا میمونم!
خلاصه هواتونودارم.هواموداشته باشین.
یاعلی
سلام جناب اونجر. حالتون چه طوره؟ مدتي نبودين.
حسابي خوندين ديگه؟ انشالله 1 ديگه؟
من فعلا قصد دارم تا عيد قبلي ها را بخونم. و از بعد از عيد اگه رسيدم يه نگاهي به بعضي از جديدا بندازم. البته با اين وضع درس خوندن بعيد ميدونم برسم.
فعلا 504 و تافل و 1100 و لزگي و 4 كتاب بهداشت را مي خونم كه فعلا نصفه نيمه هر كدوم را خوندم. به نظرتون همينا كافي نيست؟
شما چي مي خونيد؟ رفرانس هاي جديد را هم قصد داريد مطالعه كنيد؟
سلامت و موفق باشيد.
نیگااااااااااا کن چ خبره!!!!!!!!!!
بچه ها سعی کنید ایشالا قبول شین ک باید سال دیگه مشاوره من باشینا
محمد دیدی من شرکت نکردم همه چی بهم خورده تاریخ ازمون .........
اصن مسئولین با من اینجورین:28:
منم از ترم بعد شروع میکنم اهسته اهسته برا سال دیگه میخونم
:smilies:
سلام ب همگی
بچه ها من از اول مهر تصمیم گرفتم ک برای ایمنی بخونم، کتابارم خریدم و نخوندم تا بعد امتحانات دی ماه و شرو کردم ب خوندن، اولای کتاب خیلی خووب بود ولی وقتی وارد مباحث اصلی ایمنی شدم، خیلی سردرگم شدم، اصن چیزی ازش نمیفهمیدم.حتی از خودمم ترس داشت ک بگم من مال این رشته نیستم!!! خیلی عذاب کشیدمو اعصابم برا این وقت هدر رفته بهم ریخته، من پایم زیست و مباحث ایمنی خیلی برام سنگین و دور از پایه خودم بود، خلاصه تصمیم گرفتم تا از این دیرتر نشده رشتمو عوض کنم، اینارو برا این گفتم ک ب همه دوستانی ک تازه تصمیم گرفتن این رشترو بخونن یا اونایی ک میخونن اما متوجهش نمیشن بگم ک با آیندتون بازی نکنین و درست تصمیم بگیرید، در انتخاب رشته تحصیلیتون خیلی دقت کنید. ب امید موفقیت همه شما دوستان عزیز:riz304: