من که برای ph.d انگل میخونم البته خیلی کم ... چون مشغول انجام کارای پایان ناممم هستم!
نگران نباشید اینجا خیلی ها هستند که کارشناسی زیست هستند و دارن واس انگل میخونن ... پس تمرکزتونو بذارید رو درس و قشنگ مطالعه کنید
سلام اميدوارم موفق باشيد من استرسم از اينه که نميرسم چند تا منبع بخونم ميشه لطف کنيد بگيد شما دقيقآ برا هر درسي چه چيزايي خونديد؟؟؟؟؟ و از کي شروع کرديد؟؟؟؟؟؟
ببچه ها خواهش می کنم کسی چیزی نمی دونه ...اگه 1% 2 واحد عمومیم بمونه چی میشه تو رو خدا یه راهنمایی کنید .ارائه به استاد نمی تونم بر دارم
سلام اميدوارم موفق باشيد من استرسم از اينه که نميرسم چند تا منبع بخونم ميشه لطف کنيد بگيد شما دقيقآ برا هر درسي چه چيزايي خونديد؟؟؟؟؟ و از کي شروع کرديد؟؟؟؟؟؟
ببچه ها خواهش می کنم کسی چیزی نمی دونه ...اگه 1% 2 واحد عمومیم بمونه چی میشه تو رو خدا یه راهنمایی کنید .ارائه به استاد نمی تونم بر دارم
:sadsmiley:ممنون شیلا جان...چقدر خوندی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟روزی چند ساعت میخونی؟؟؟؟؟من هرچی میخونم فراموش میکنم
بچه ها کسی نییییییییییییست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش یه ساعتی از روز قرار میذاشتیم همگی میومدیم
تا کنکــور فقط 4 مــاه وقت داریم! :14:
استارت بزن از همین الااااااااااااان تخته گاز برو تا تهش ... :smiliess (8)::motat: