از هرکی بپرسی میدونه جایگاه دانشگاه های تهران را.البته براانتخاب شهر به نظرمن شهرخودتون رااولویت کنید.
درضمن شهیدبهشتی بهترین گروه میکروب شناسی ایران را داره و انگل شناسیش هم عالیه .اصفهان و شیراز هم خوبن اما تهران را مصاحبه .........
من که از خدا میخوام همین شهری که الان توش زندگی میکنم قبول بشم.خدایا کمکم کن.اصلا فکر نمیکنم سطح دانشگاه و شهر.چون ازدواج کردم و دلم میخواد بیش بچه ام و شوهرم باشم.اما واقعا وقتم کمه واسه خوندن.بچه ها دعام کنید
بچه ها میشه یک کمکی بهم بکنید.من تست های تک یاخته سال ۹۱ ازمون قارچ شناسی زدم اما خیلی داغون زدم.نمیدونم باسخ نامه اشتباه بود یا اینکه من دیگه هنگ کردم!من باسخنامه از سایت دانلود کردم.میشه یه نگاهی بکنید ببینید جوابا درسته یا نه؟نتونستم کبی بیست کنم
سلام بچه ها خوبين؟درسا خوب پيش ميره؟من كه از اسفند ديگه نخوندم.از وقتی سركار ميرم ديگه نميرسم به درسا.
اما ميخوام اين چند روز باقيمونده رو يه كم تستای كنكورای قبلو كار كنم تا يه چيزایی يادم بياد.دلم واسه همه تنگ شده بود.گاهی ميام اينجا مكالمه هاتونو ميخونم.به اميد خدا هر كس هر چقدر تلاش كرده نتيجه شو ببينه.واسه منم دعا كنيد كه هر چی واسم بهتره پيش بياد.
Azar ....
ان شاالله که نتیجه کاراتونو بگیرین ...
مرسی که سر میزدین اینجا ... خونه و پاتوق خودتونه :a2d3:
- - - Updated - - -
سلام بچه ها خوبين؟درسا خوب پيش ميره؟من كه از اسفند ديگه نخوندم.از وقتی سركار ميرم ديگه نميرسم به درسا.
اما ميخوام اين چند روز باقيمونده رو يه كم تستای كنكورای قبلو كار كنم تا يه چيزایی يادم بياد.دلم واسه همه تنگ شده بود.گاهی ميام اينجا مكالمه هاتونو ميخونم.به اميد خدا هر كس هر چقدر تلاش كرده نتيجه شو ببينه.واسه منم دعا كنيد كه هر چی واسم بهتره پيش بياد.
Azar ....
ان شاالله که نتیجه کاراتونو بگیرین ...
مرسی که سر میزدین اینجا ... خونه و پاتوق خودتونه :a2d3:
شیلا شما بودی که مامانت مریض بود؟بهتر شدن؟