yasharevil
New member
برای کسانی که قصد شرکت در کنکور انگل شناسی 93 رو دارن!
اتفاقا منم تصمیم دارم تابستون زبان بخونم .....
چه امسال قبول شم چه نشم و بخوام واسه سال دیگه بخونم به دردم میخوره .....
اتفاقا منم تصمیم دارم تابستون زبان بخونم .....
چه امسال قبول شم چه نشم و بخوام واسه سال دیگه بخونم به دردم میخوره .....
بچه ها یه تجربه که از کنکور امسال به دست آوردم این بود که حتما یه جوری برنامه ریزی کنید که هر دو تا کتاب انگل شناسی " مارکل " و " نوا و براون " رو بخونید .... آخه با اینکه مارکل کامل تر گفته ولی یه سوالایی میدن که مارکل رو زیر و رو هم بکنید نمیتونید جوابو توش پیدا کنید ........
سلام دوستان تنبل خودم ...... یکم از بقیه رشته ها یاد بگیرین :New (6): ...... ببینین چه طوری میان گزارش درس خوندنشون رو میدن ..... کجایین پس ؟ :smilies-azardl (181
فکر کنم بی حال ترین و تنبل ترین رشته تو کل علوم پزشکی دات کام هستیم ....... :65d6a5d6s:
بیاین حداقل یکم در مورد منابعی که میخواین بخونین صحبت کنیم .....
سلام نگار جون خوش اومدی..... عزیزم منظورت از کتابای میر همون 2e هستش ؟
یه سوال داشتم از دوستان علت انتخاب این رشته برای آزمون ارشدتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(علاقه _رقابت پایین_....)
1.بازار کار
2. علاقه
3.تواضع و عدم غرور و تکبر در بین کسایی که در رشته انگل شناسی مشغول هستند چون بعد با یک چیزهایی سر و کار پیدا می کنند که هیچ وقت با اون چیزها آدم مغرور نمی شود
خیلی مهم هست شما صبح زود قبل از اینکه داخل قسمت انگل شناسی را تمییز کنند بخش انگل شناسی بیمارستان شبانه روزی رفتی؟
4. قبولی راحت تر
ama man mokhalefam....man ketab nakhondam ama j0zve va test va barasi kamele testha....ino kheyli tosiye mikonam ke hatman test haro barasi konid...inja ke nemishe harf az ye moasese zad ama dige fekr konam khodetoon midoonid ketabhaye i q b hamrah ba pasokhe tashrihiموافقم
البته مهم تر از این تست زدن نباید فراموش بشه
ama man mokhalefam....man ketab nakhondam ama j0zve va test va barasi kamele testha....ino kheyli tosiye mikonam ke hatman test haro barasi konid...inja ke nemishe harf az ye moasese zad ama dige fekr konam khodetoon midoonid ketabhaye i q b hamrah ba pasokhe tashrihi
چرا مگه شما کنکور نمی خوای بدی آخی چه بد امیدوارم یه جای درست و حسابی باشه ..موفق باشی ...سلام بر همگی
من تا چند روز دیگه باید کچل کنم و بروم مسافرت
ولی شاید برای عید نوروز سال آینده برگردم
چون من از اول تیر ماه سرباز هستم
خداحافظ
بله توی هیچ کدوم از رفرنسها نیست ولی توی کتاب i qb کامل در موردشون توضیح داده واسه همینه میگم رفرنسها با تست کاملا جواب گو هست و نیازی به خرید جروه های موسسات با اون قیمت های سرسام آورش نیست .....