پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

pegahhhh

New member
بچه ها کسی نییییییییییییست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Soroush Star

New member
سلام

پارسال این ماه ( دی 91 ) واسه گذروندن امتحانات ترم میخوندم و اصلاً نشد واسه ارشد بخونم

الانم امتحانات ترم تازه شروع شده و بعد امتحانات برای کنکور دکتری میخونم

من و دکتر حمید واسه کنکور دکتری میخونیم . دکتر حمید سال 93 کنکور داره و من سال 94 کنکور دارم . البته دوستان دیگه هم دارن خودشونو برای دکتری آماده میکنن

بخونین ، همین 5 ماه خیلی چیزا تغییر میکنه ...

pegahhhh

New member
سلام اميدوارم موفق باشيد من استرسم از اينه که نميرسم چند تا منبع بخونم ميشه لطف کنيد بگيد شما دقيقآ برا هر درسي چه چيزايي خونديد؟؟؟؟؟ و از کي شروع کرديد؟؟؟؟؟؟

b.nafas

New member

من که برای ph.d انگل میخونم البته خیلی کم ... چون مشغول انجام کارای پایان ناممم هستم!

نگران نباشید اینجا خیلی ها هستند که کارشناسی زیست هستند و دارن واس انگل میخونن ... پس تمرکزتونو بذارید رو درس و قشنگ مطالعه کنید

سلام حمید خوبی ...خیلی ها یعنی چی فقط من زیست می خونم دیگه ...حالا ما شدیم خیلیا ...ای روزگار ....:14:

b.nafas

New member
بچه ها من بد بخت شدم ...نمی دونم بد شانس ترین آدم دنیا منم ..همیشه همه ی مشکلات باید واسه من پیش بیاد نمی دونم خدا چرا اینجوری می کنه با من چه گناهی کردم ...تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده..اگه 2واحد از درسات بمونه و نتونی تا 93/6/31فارغ اتحصیل شی ..تکلیفت چیه ..اگه قبول بشی نمیشه ثبت نام کرد ..خواهش می کنم اگه می دونین جواب منو بدین دارم دیوانه میشم ..

b.nafas

New member
سلام اميدوارم موفق باشيد من استرسم از اينه که نميرسم چند تا منبع بخونم ميشه لطف کنيد بگيد شما دقيقآ برا هر درسي چه چيزايي خونديد؟؟؟؟؟ و از کي شروع کرديد؟؟؟؟؟؟

سلام پگاه جان مشکلات منو ببین استرست حل میشه ..فقط بخون و اینکه فقط برای انگل لازمه از چند منبع خوند اونم مارکل و نوا کافیه برای بقیه درسا به نظر من تست کار کردن خیلی بیشتر جواب میده

pegahhhh

New member
سلام نفس جان ممنونم از راهنماییت...اگه دانشگاهت پیام نور باشه این ترم جدید میتونی معرفی به استاد بگیری درستو پاس کنی...تا الان چه چیزایی خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

b.nafas

New member
ببچه ها خواهش می کنم کسی چیزی نمی دونه ...اگه 1% 2 واحد عمومیم بمونه چی میشه تو رو خدا یه راهنمایی کنید .ارائه به استاد نمی تونم بر دارم

Soroush Star

New member

سلام

راجب منابع : واسه کارشناسی ارشد فقط درس اصلی رو از رفرنس خوندم ( مارکل ووگ: کتاب قدیم ، نوا براون ) و وقت نشد که کتاب دکتر صائبی بخش تک یاخته ها رو بخونم ، ضمن اینکه کتاب دکتر صائبی بیشتر برای کنکور دکتری کاربرد داره .
البته کتاب جدید مارکل هم خوبه ولی خوب من با اون قدیمیه بهتر ارتباط برقرار کردم

باکتری اصلاً نخوندم ، چون باکتری ویروس قارچ با همدیگه 20 تست دارن ، ویروس (کتاب برای کنکور + کتاب مورای سطحی خوندم یعنی بیشتر بیماریها و خانواده ها رو خوندم و کادرهای آموزشی هر فصل ) ، قارچ رو از کتاب برای کنکور و بخشهایی از کتاب دکتر شادزی خوندم .

ایمنی ( از کتاب برای کنکور بخونی بهتره البته 22 فصل داره ) کتاب 4 استاد خیلی فشرده گفته .

زیست ( در حد دبیرستان میاد )

از شهریور پارسال شروع کردم ( شهریور و مهر خوندم ) ، آبان بدلیل امتحانات میان ترم واسه ارشد نخوندم ، ( دوباره آذر خوندم ) ولی دی ماه امتحانات پایان ترم باعث شد نتونم واسه ارشد بخونم ، باز از بهمن شروع کردم تا دقیقاً روز کنکور (9 خرداد)

Soroush Star

New member
ببچه ها خواهش می کنم کسی چیزی نمی دونه ...اگه 1% 2 واحد عمومیم بمونه چی میشه تو رو خدا یه راهنمایی کنید .ارائه به استاد نمی تونم بر دارم

اگه 2 واحد عمومی باشه ، میشه توی ترم تابستونه گرفتش ( اصولاً توی تابستون درسهای عمومی ارائه میکنن ) و واسه ترم بهمن تا خرداد (معرفی به استاد برداشت) ، ترم آخر تا 24 واحد میشه برداشت

SH!LA

New member
:sadsmiley:ممنون شیلا جان...چقدر خوندی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟روزی چند ساعت میخونی؟؟؟؟؟من هرچی میخونم فراموش میکنم

پگـاه جـان من تا حالا همه درس هام رو یک دور خوندم؛ ولی نه خیلی دقیق!

از طرفی... اصلاً استرس نگیـر. چون نوع درس خوندن هر کسی با دیگری متفاوت هست. ممکنـه یه مبحث رو من توی 4 ساعت متوجه بشم و شما توی 2 ساعت.... طبیعیـه با یک دور خوندن همه مطالب رو حذف نشی.

به قول سـروش: همین 5 مـاه خیلی چیزا تغییر میکنه..!

SH!LA

New member

ترم آخر میتونی 24 واحد برداری و کلاً هر واحد درسی که برات بمونه؛ خب... ارائه به اُستاد میشه.

چرا ناراحتـی؟!

درس عمومی هم که باشه حتمـاً پاس میشی.

SH!LA

New member
بچه ها کسی نییییییییییییست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاش یه ساعتی از روز قرار میذاشتیم همگی میومدیم

هماهنگ کردن برای اینکه ساعت خاصی اینجا باشیم؛ فکر نکنم انجام بشـه.

ولی شما هر زمان سوال یا حرف خاصی داشتی بیا و اینجا بنویس. مطمئن باش جوابت رو میگیری.

اگه همه بچه ها 2 یا 3 روز یکبـار اینجـا سر بزنن؛ قطعـاً تاپیک بهتری میشه و کمک بیشتری به همه میشه. تاپیک های دیگه مثل: گروه ایمنی خیلی فعال ترن! :smilies-azardl (181

Hamidvet

New member
بله بله حق با شیلا جان هست ؛ هماهنگی کار سختیه و بنظر ناشدنی ... :riz277:

بچه های انگل هم کم هستند از طرفی وگرنه خیلی بهتر میشد (البته از یک جنبه خیلی بهتره!!) :black_eyed:

بالا