زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
شیطانی در جزئیات نهفته است ! راز سمبل روان شناسی
در گذشته های دور باوری وجود داشته است با این محتوا که "شیطانی در جزئیات
15514_Ef5XNZ2T.jpg
نهفته است
" . این باور به زمانی اشاره دارد که توجه زیاد به جزئیات مانع از بروز اتفاقات خوشایند می شود. برای همین مثلاً همیشه دانشمندان این جمله را به خاطر می سپارند که شیطانی در جزئیان نهفته است تا بیش از حد وارد جزئیات آن نشوند. اما ارتباط این جمله با روانشناسی و نماد آن چیست؟این ارتباط اینجاست که بر خلاف این باور رایج و اشتباه، هیچ شیطانی در جزئیات وجود ندارد و آن باور«که شیطانی در جزئیات نهفته است» به فرضیه کاملاً غلط اما جالبی اشاره می کند که درباره نماد روانشناسی وجود داشته است و آن اینکه؛ علامت روانشناسی همان چنگکی است که شیطان ها به همراه داشته اند!این فرضیه به این علت وجود داشته است که تاریخ نشان داده است، بیماری به دلیل حضور شیطان و کارهای شیطانی پدید می آید. انجمن های مختلف در زمان های دور، روانشناسان را شیطانی و اهریمنی توصیف می کرده اند و به مردم می گفتند که ما توسط روانشناسان فریفته می شویم و آنها به ما دروغ می گویند و روانشناسان برای بی حرمتی به نظر این انجمن ها نمادشیطانرابهعنوانروانشناسیانتخابکردهاند!
از این نظریه غلط اما جالب که گذر کنیم به نظر می رسد باز هم همه چیز به یونان بر می گردد. واقعیت این است که برای کشف خواستگاه و مبدأ نماد روانشناسی فقط یک راه ساده وجود دارد و آن بررسی ریشه شناسی آن است.همان طور که در تصویر زیر مشخص است نماد روانشناسی نشأت گرفته از یکی از حروف الفبای یونانی )درست یکی مانده به آخری و 16 مین حرف از حروف الفبای آنها( است، یعنی psi که همچنین اولین حرف واژه ی یونانی psuche به معنای روح یا ذهن هست. این کلمه به همین ترتیب، درست سرچشمه واژه psych نیز هست. یعنی جایی که بعد ها ما نام رشته روانشناسی را از آن گرفتیم؛ یعنی علمی که به مطالعه ذهن و فعالیت های روانی می پردازد. (به نقل از خبرنامه انجمن ایرانی روان شناسی)
15514_kU24PM72.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parand

rawy

New member
شیطانی در جزئیات نهفته است ! راز سمبل روان شناسی
در گذشته های دور باوری وجود داشته است با این محتوا که "شیطانی در جزئیات نهفته است " . این باور به زمانی اشاره دارد که توجه زیاد به جزئیات مانع از بروز اتفاقات خوشایند می شود. برای همین مثلاً همیشه دانشمندان این جمله را به خاطر می سپارند که شیطانی در جزئیان نهفته است تا بیش از حد وارد جزئیات آن نشوند. اما ارتباط این جمله با روانشناسی و نماد آن چیست؟این ارتباط اینجاست که بر خلاف این باور رایج و اشتباه، هیچ شیطانی در جزئیات وجود ندارد و آن باور«که شیطانی در جزئیات نهفته است» به فرضیه کاملاً غلط اما جالبی اشاره می کند که درباره نماد روانشناسی وجود داشته است و آن اینکه؛ علامت روانشناسی همان چنگکی است که شیطان ها به همراه داشته اند!این فرضیه به این علت وجود داشته است که تاریخ نشان داده است، بیماری به دلیل حضور شیطان و کارهای شیطانی پدید می آید. انجمن های مختلف در زمان های دور، روانشناسان را شیطانی و اهریمنی توصیف می کرده اند و به مردم می گفتند که ما توسط روانشناسان فریفته می شویم و آنها به ما دروغ می گویند و روانشناسان برای بی حرمتی به نظر این انجمن ها نمادشیطانرابهعنوانروانشناسیانتخابکردهاند!از این نظریه غلط اما جالب که گذر کنیم به نظر می رسد باز هم همه چیز به یونان بر می گردد. واقعیت این است که برای کشف خواستگاه و مبدأ نماد روانشناسی فقط یک راه ساده وجود دارد و آن بررسی ریشه شناسی آن است.همان طور که در تصویر زیر مشخص است نماد روانشناسی نشأت گرفته از یکی از حروف الفبای یونانی )درست یکی مانده به آخری و 16 مین حرف از حروف الفبای آنها( است، یعنی psi که همچنین اولین حرف واژه ی یونانی psuche به معنای روح یا ذهن هست. این کلمه به همین ترتیب، درست سرچشمه واژه psych نیز هست. یعنی جایی که بعد ها ما نام رشته روانشناسی را از آن گرفتیم؛ یعنی علمی که به مطالعه ذهن و فعالیت های روانی می پردازد. (به نقل از خبرنامه انجمن ایرانی روان شناسی)
15514_kU24PM72.jpg
خیلییییییییی جالب بود آینازی دستت درد نکنه :thanks:
اقلا یه ذره گرد و خاک تاپیک گرفته شد
ببین از اینجا معلوم شد چرا روانشناسی بین مردم جا نمی افته هاااااااااا جادومون کردن :25r30wi:
ولی قسمت معقول دومش توضیح عالی و قابل قبولی بود
امتحانا تموم شد؟ شرشون کنده شد؟ همه رو 20 شدی؟؟؟؟ :28:

rawy

New member
:riz304::1dco2x0p1lilzhfpg1t

ای جونم سلام قاصدکی, چی شده دوباره دچار برق گرفتگی شدی؟ خسته ای هان؟
دیشب مطالعه گروهی پارسال و سال قبل رو نگاه می کردم, کلی خاطره برام زنده شد
دلم واسه همتون تنگ شده
ایشالا همگی امتحانات رو عالی پشت سر بگذارید

fanoosi

New member
سلام دوستان
همگی حالتون خوبه؟ امیدوارم سلامت باشید
یه هفته ی خیلی سخت رو از نظر روانی و جسمانی پشت سر گذاشتم...هفته ی فرجه ها رو منظورمه...واقعا حالم بد بود
دیروز یه امتحان خیلی سخت داشتم...قرار بود 4 ساعت بهمون وقت بده که شد 2 ساعت و ما 20 دقیقه قبل از اتمام وقت دو ساعته فهمیدم که 4 ساعت وقت نمیده...4 تا سوال تشریحی سخت آخر رو تو 15 دقیقه جواب دادم....کلی سوال بی جواب....کلی چرت و پرت نوشتم...دعا کنید قبول بشم...
موقع امتحان اونقدر حالم بد بود و کمرم درد میکرد که رو صندلی بند نمیشدم و آقایی که مراقب جلسه بود، فهمید و گفت اگه آب قندی چیزی خواستم بهش بگم..
........
تازه یه خورده از نظر جسمی و روانی داشتم بهتر میشدم...کم کم داشتم با احتمال افتادن در درس آمار کنار می اومدم که....
خبر فوت یکی از دوستای صمیمیه دبیرستانم رو دادند...ساعت 3 تشییع اش بوده و....من مثل همیشه دستم کوتاه بود از رفتن و وداع کردن... و هنوز باورم نمیشه...حالم اصلا خوب نیست....

rawy

New member
سلام دوستان
یه هفته ی خیلی سخت رو از نظر روانی و جسمانی پشت سر گذاشتم...هفته ی فرجه ها رو منظورمه...واقعا حالم بد بود
دیروز یه امتحان خیلی سخت داشتم...قرار بود 4 ساعت بهمون وقت بده که شد 2 ساعت و ما 20 دقیقه قبل از اتمام وقت دو ساعته فهمیدم که 4 ساعت وقت نمیده...4 تا سوال تشریحی سخت آخر رو تو 15 دقیقه جواب دادم....کلی سوال بی جواب....کلی چرت و پرت نوشتم...دعا کنید قبول بشم...
موقع امتحان اونقدر حالم بد بود و کمرم درد میکرد که رو صندلی بند نمیشدم و آقایی که مراقب جلسه بود، فهمید و گفت اگه آب قندی چیزی خواستم بهش بگم..
........
تازه یه خورده از نظر جسمی و روانی داشتم بهتر میشدم...کم کم داشتم با احتمال افتادن در درس آمار کنار می اومدم که....
خبر فوت یکی از دوستای صمیمیه دبیرستانم رو دادند...ساعت 3 تشییع اش بوده و....من مثل همیشه دستم کوتاه بود از رفتن و وداع کردن... و هنوز باورم نمیشه...حالم اصلا خوب نیست....

وااااااااااای خدا, خیلییییییییی ناراحت شدم عزیزم, بهت تسلیت می گم, امیدوارم روحش شاد باشه و خدا به خانوادش صبر بده (چرا تو این سن فوت کردن؟)
در مورد امتحانت نگران نباش به نظرم چون شرایط برای همه یکسان بوده و هر تصمیمی گرفته بشه برای همه همونطور خواهد بود اینطور که تا حالا گفتی کلا سیاست دانشگاهتون روی آزار و اذیت دانشجوهاست, اینم از امتحانشون ولی چیزی که هست برای همه هست, دیگه بهش فکر نکن که روی بقیه امتحانات تاثیر بذاره, صبر کن ببین چی پیش میاد.
در مورد دوستت هم هیچی نمی تونم بگم جز تسلیت, غم آخرت باشه عزیزم
مراقب خودت باش

fanoosi

New member
وااااااااااای خدا, خیلییییییییی ناراحت شدم عزیزم, بهت تسلیت می گم, امیدوارم روحش شاد باشه و خدا به خانوادش صبر بده (چرا تو این سن فوت کردن؟)
در مورد امتحانت نگران نباش به نظرم چون شرایط برای همه یکسان بوده و هر تصمیمی گرفته بشه برای همه همونطور خواهد بود اینطور که تا حالا گفتی کلا سیاست دانشگاهتون روی آزار و اذیت دانشجوهاست, اینم از امتحانشون ولی چیزی که هست برای همه هست, دیگه بهش فکر نکن که روی بقیه امتحانات تاثیر بذاره, صبر کن ببین چی پیش میاد.
در مورد دوستت هم هیچی نمی تونم بگم جز تسلیت, غم آخرت باشه عزیزم
مراقب خودت باش

ببخشید راوی جونم...نمیخواستم ناراحتت کنم....دوستم دیشب ایست قلبی کرده...الان زیر خروارها خاک...از سکته تا دفن 24 ساعت هم فاصله نداشت...راهیه که همه باید بریم ولی چه جوری و کی...خدا میدونه....فقط ای کاش سبک بار و پاک بمیربم
اصلا چی میشه اگه یه درس بیوفتم...اینا همش بازیهای بچگانه ی زندگیه...
حالم خیلی بده...آخه خیلی وقت بود ازش خبر نداشتم....چند بار تلاش کردم باهاش تماس بگیرم ولی به دلایلی نتونستم با خودش حرف بزنم و با مامانش حرف زدم...از خودم بدم میاد که از حال دوستم خبر نداشتم...

rawy

New member
ببخشید راوی جونم...نمیخواستم ناراحتت کنم....دوستم دیشب ایست قلبی کرده...الان زیر خروارها خاک...از سکته تا دفن 24 ساعت هم فاصله نداشت...راهیه که همه باید بریم ولی چه جوری و کی...خدا میدونه....فقط ای کاش سبک بار و پاک بمیربم
حالم خیلی بده...آخه خیلی وقت بود ازش خبر نداشتم....چند بار تلاش کردم باهاش تماس بگیرم ولی به دلایلی نتونستم با خودش حرف بزنم و با مامانش حرف زدم...از خودم بدم میاد که از حال دوستم خبر نداشتم...

این چه حرفیه کار خوبی کردی بهمون گفتی پس دوستی به چه دردی می خوره؟
خدا رحمتش کنه, خودش که رفت راحت شد خوش به حالش, الان زیر خاک نیست الان تو اوج آسمونه, خدا به بازمونده هاش صبر بده
تقصیر تو چیه به هر حال زندگی در کنار مسئولیت هاش معنی پیدا می کنه, مدام که نمی شه فقط به وجه ارتباطیش رسید, ولی آدم خداحافظیش تو دلش می مونه
من یکی از دوستای دوره دبیرستانم یک سال بود که فوت کرده بود اصلا ازش خبر نداشتم! البته دیگه رابطه چندانی نداشتیم خییلییییی دیر به دیر صحبت می کردیم, بعدها از بچه های دیگه شنیدم, هنوز شوکه ام باورم نمی شه, اونم دور از جون ناراحتی قلبی داشت, یه دختر 9 ساله داشت فوت کرد طفلک, خیلی هم شبییهه هم بودیم, تو مدرسه همه فکر می کردن ما خواهریم :sad:
سعی کن آروم باشی و برای شادی روحش دعا کن

parand

Well-known member
سلام دوستان
........

سلام فانوسی عزیزم...
خوبی؟؟؟؟
امیدوارم تا الان که دارم این پست رو میزارم حالت بهتر شده باشه گلم...

تسلیت میگم خانومی. خدا رحمتشون کنه. و به خونواده و دوستاش صبر بده...
sigh.gif

خیلی غم انگیزه. امیدوارم از این اتفاقات ناگهانی و غم انگیز برای هیچ کس نیفته.

ای بابا از دست دانشگاه شاهد...چقدر فانوسی جون مارو اذیت میکنه...
نگران امتحانا و نمره هات نباش.
من که مطمئنم چشم و چراغ تایپیک با موفقیت امتحانات رو پشت سر میزاره:applause:
مثل همیشه...
مواظب خودت باااش عزیزم:rose:

parand

Well-known member
:riz304::1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلاااااااام قاصدکی خوبی؟؟؟
از شکلکایی که گذاشتی معلومه حسااااااااااابی خسته ای...
خسته نباشی. خدا قوت عزیزم...
خیلی وقته هر موقع میاااای انجمن همین حالتی...:smiliess (11):
امیدوارم این دفعه که اومدی پر انرژی و شاد باشی...
:28:

parand

Well-known member
یه سلااااااااااام به همه ی بچه هاااا.......
ســـــــــــــــــــــــــــــــــلام...:ad54ad:
بعد مدتها اومدیم زنگ تفریح کسی نیست...
ساعت 1:15 دقیقس...
فکر کنم الان همگی خوابیده باشید...
نصفه شبی رفتم تو فاز مانیا:25r30wi:
احوال یه پشت کنکوری که از این بهتر نمیشه؟
میشه؟؟؟؟؟

قبل رفتن روز شمار تا کنکور رو اعلام کنم...
29 روز مونده تا کنکور...
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید...
:riz304:
تا اومدن از افقی دیگه خداحافظ:smiliess (10):

ainazhz

New member
خیلییییییییی جالب بود آینازی دستت درد نکنه :thanks:
اقلا یه ذره گرد و خاک تاپیک گرفته شد
ببین از اینجا معلوم شد چرا روانشناسی بین مردم جا نمی افته هاااااااااا جادومون کردن
ولی قسمت معقول دومش توضیح عالی و قابل قبولی بود
امتحانا تموم شد؟ شرشون کنده شد؟ همه رو 20 شدی؟؟؟؟

فدات شما عزیزم و قابل نداشت.:28:
اره والا اما کم کم بتر از الانم میشه دوستم

نه والا تازه 2تا شو دادم.:sad: واقعا زیاده. خسته شدم. 4تا دیگه مونده
:wacsmiley:

ainazhz

New member
سلام دوستان
........

سلام فانوسی عزیزم . واییییییی خدا بیامرزه گلم. منم تقریبا 6 ماه پیش همچین خبری گرفتم و واقعا بهم ریختم و تا چند روز فقط گریه میکردم. جالبش اینجاس که اون موقع هنوز جواب کنکور نیومده بود و من نمیدونسم اهواز قبول میشم . و این دوستم هم تو اهواز تصادف کرده بود و فوت کرده بود . و وقتی واسه اولین بار واسه دانشگاه اومدم اهواز حالم خیلی گرفته بود و شهر واسم یه جوری بود:sad: خیلی بده. ایشاالله خدا به خونوادش صبر بده . جاش خوبه عزیزم. نگران نباش

امار 4 ساعت وقت داشت؟ وای به حال ما:whistle:
ایشالله امتحاناتو عالی میدی عزیزم... مواظب سلامتی خود باش

ainazhz

New member

واییییی ایست قبلی ؟؟؟ تو این سن کم؟؟ خدایا زندگیه ما داره به کجا میره؟ اینقدر درگیری فکری و مشغله ها زیاد شده که ...
جوننا الان خیلی سکته میکنن . خدایا صبر بده.. واقعا هیچ چیزی ارزش نداره که ادم بخواد خودشو بیش از اندازه ناراجت کنه و درگیر شه.. از زندگیتون و تک تک دقایقی که کنار عزیزانتون هستین لذت ببرین که خیلی زود دیر میشه
:sad:

ainazhz

New member
یه سلااااااااااام به همه ی بچه هاااا.......
ســـــــــــــــــــــــــــــــــلام...:ad54ad:
بعد مدتها اومدیم زنگ تفریح کسی نیست...
ساعت 1:15 دقیقس...
فکر کنم الان همگی خوابیده باشید...
نصفه شبی رفتم تو فاز مانیا:25r30wi:
احوال یه پشت کنکوری که از این بهتر نمیشه؟
میشه؟؟؟؟؟

قبل رفتن روز شمار تا کنکور رو اعلام کنم...
29 روز مونده تا کنکور...
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید...
:riz304:
تا اومدن از افقی دیگه خداحافظ:smiliess (10):
سلاممممممممممممممممممممم پرند جونم. دوست مهربون من
خوبیییییییییییی؟ خیلی دلم واست تنگ شده بود.. البته خودم هم وقت ندارم زیاد بیام. اما هر روز یه سر میزنم ببینم بچه ها چیزی نوشتن یا نه.
خیلی خوب بخون. امسال دانشگاه تهرانی دیگه ایشالله... وایی چقتر خوشحال میشم خبر قبولیتو بشنوم. مواظب خودت باش عزیزم

fanoosi

New member
سلام دوستای عزیزم
حالتون خوبه؟؟؟؟
من..بهترم...هر چند گریه هنوزم امون نمیده....انگار تا قبل از این تمام خاطراتم محو بودن...از وقتی این خبر رو شنیدم یه پرونده از دوستیم با فاطمه تو حافظه ی کوتاه مدتم باز شده و مدام مرور میشه...هر چی هم بکوبم تو سرم آروم نمیشم...باید وقتی از این امتحانای لعنتی راحت شدم برم سر مزارش...بچه ها لطفا براش فاتحه بخونید...
از همتون به خاطر همدردی و همدلیتون ممنونم...ببخشید که دارم به طور کلی تشکر میکنم...خدا کنه همیشه سالم باشید و شاد زندگی کنید
دوستون دارم...

ghasedak69

New member
سلام دوستان
........

سلام فانوسی جوووون
خودتو ناراحت نکن به قول راوی جون شرایط برا همه یکسان بوده.... فدای سرت... غصه نخوری ها..
تسلیت می گم... خیلی ناراحت شدم... اینقدر به جوونها استرس وارد می کنند که .... آخه این سن ایست قلبیه؟؟؟
البته خود منم این روزها اینقدر تحت فشارم که امشب به همسرم میگفتم یه موقع سکته می کنم...
اصلا حوصله درس خوندن ندارم... تو این هفته هم 4 تا امتحان سخت دارم.

fanoosi

New member
سلام فانوسی جوووون
خودتو ناراحت نکن به قول راوی جون شرایط برا همه یکسان بوده.... فدای سرت... غصه نخوری ها..
تسلیت می گم... خیلی ناراحت شدم... اینقدر به جوونها استرس وارد می کنند که .... آخه این سن ایست قلبیه؟؟؟
البته خود منم این روزها اینقدر تحت فشارم که امشب به همسرم میگفتم یه موقع سکته می کنم...
اصلا حوصله درس خوندن ندارم... تو این هفته هم 4 تا امتحان سخت دارم.

سلام عزیزم...ممنون از همدلی و همدردیت...
پیش میاد دیگه....راستش این چند روزه همش بدبیاری داشتیم...هر جور که فکرشو بکنی برام اتفاقات تلخ و ناگوار افتاده... ولی داغ دوستم اصلا کمرنگ نمیشه...
اگه تونستی براش قرآن بخون...خیلی دختر خوبی بود...از اونایی بود که ظاهر و باطنشون یکدسته...امکان نداشت که ببینیش و دوستش نداشته باشی... خدا رحمتش کنه...
قاصدکی جونم...خواهش میکنم به خودت فشار نیار...دنیا دو روزه و اگه خیلی خوش شانس باشیم بعد از یه عمر باعزت فقط یه تیکه کفن نصیبمون میشه (بگذریم که دور از جون جمع یه عده همین قبر و کفن هم نصیبشون نمیشه!)....هیچی ارزش حرص خوردن نداره...ما هممون مسافر یه مقصدیم....
بازم اشک امونم نمیده....بچه ها مواظب خودتون باشید و غصه ی دنیا رو نخورید...همش میگذره...

rawy

New member
سلام دوستای عزیزم
حالتون خوبه؟؟؟؟
من..بهترم...هر چند گریه هنوزم امون نمیده....انگار تا قبل از این تمام خاطراتم محو بودن...از وقتی این خبر رو شنیدم یه پرونده از دوستیم با فاطمه تو حافظه ی کوتاه مدتم باز شده و مدام مرور میشه...هر چی هم بکوبم تو سرم آروم نمیشم...باید وقتی از این امتحانای لعنتی راحت شدم برم سر مزارش...بچه ها لطفا براش فاتحه بخونید...
از همتون به خاطر همدردی و همدلیتون ممنونم...ببخشید که دارم به طور کلی تشکر میکنم...خدا کنه همیشه سالم باشید و شاد زندگی کنید
دوستون دارم...

خدا رو شکر که بهتری
عزیزم جلوی سوگواریت رو نگیر, حتما زودتر برو کنار خاکش, می گن خاک سرده دلت آروم می شه, برو که باهاش خداحافظی هاتو بکنی
شاید اگه زودتر می رفتی بهتر بود که زودتر آروم بشی و روی امتحانات تاثیر منفی نذاره, اینجوری یه فشار مضاعف داری به خودت وارد می کنی, اگه می تونی جمعه که تعطیله برو. هرچی که هست مراقب خودت باش, هم خودت هم قاصدک هم آیناز و همه بچه ها اگه استرس دارید, دیگه سکته و دور از جون همه مرگ سن نمی شناسه, انقد به خاطر بی لیاقتی مدیرای مملکت تو یه مملکت نفت خیز از سوخت ناسالم استفاده شده که داریم خفه می شیم, استرس هم که قربونش برم اگه اون با ما کار نداشته باشه ما باهاش کار داریم. دیگه چاره ای هست به جز اینکه جونمون و برداریم و فرار کنیم تو چهاردیواری خونمون؟
امیدوارم شرایط بهتر بشه و برای همگی تون آرامش و سلامتی از خدا می خوام

fanoosi

New member
خدا رو شکر که بهتری
عزیزم جلوی سوگواریت رو نگیر, حتما زودتر برو کنار خاکش, می گن خاک سرده دلت آروم می شه, برو که باهاش خداحافظی هاتو بکنی
شاید اگه زودتر می رفتی بهتر بود که زودتر آروم بشی و روی امتحانات تاثیر منفی نذاره, اینجوری یه فشار مضاعف داری به خودت وارد می کنی, اگه می تونی جمعه که تعطیله برو. هرچی که هست مراقب خودت باش, هم خودت هم قاصدک هم آیناز و همه بچه ها اگه استرس دارید, دیگه سکته و دور از جون همه مرگ سن نمی شناسه, انقد به خاطر بی لیاقتی مدیرای مملکت تو یه مملکت نفت خیز از سوخت ناسالم استفاده شده که داریم خفه می شیم, استرس هم که قربونش برم اگه اون با ما کار نداشته باشه ما باهاش کار داریم. دیگه چاره ای هست به جز اینکه جونمون و برداریم و فرار کنیم تو چهاردیواری خونمون؟
امیدوارم شرایط بهتر بشه و برای همگی تون آرامش و سلامتی از خدا می خوام

من اگه دوستای خوبی مثل شما رو نداشتم باید چیکار میکردم؟؟
به زبان ترکی یه اصطلاح داریم که میگه: " آلله سنِ منَ چوخ جویمسین....یعنی خدا تو رو برای من زیاد نبینه....یا همون:"خدا تو رو ازم نگیره...."
ممنونم ازتون... راوی جونم...قاصدکی...پرندجون و آیناز عزیز...انشالله که یه عمر طولانی و با عزت داشته باشید
باهات موافقم راوی جونم...ولی اصلا شرایط رفتن ندارم...به خاطر امتحانا وقت ندارم از جام بلند بشم ظرفهارو بشورم...4 تا دیگه از امتحانام مونده....2 تاش خداروشکر گذشت..
راستی هوای آلوده رو واقعا به جا اشاره کردی...تهران عجیب آلوده است راوی...من وقتی برمیگردم کرج حالم بهتر میشه ...هر چند هوای کرج هم دیگه به پاکیزگی قبل نیست...خدا به هممون رحم کنه با این سبک زندگی غلط!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا