اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jo-boy

New member
پاسخ کاملا غطله .
لودیش ترجمه ی بهادر فصل چهارم صفحه ی 141 ستون اول سطر 14 به بعد :
ساده ترین ساختار ثانویه ی در rna های تک زنجیره ای ، از طریق جفت شدن بازهای مکمل در داخل توالی های خطی تشکیل میشود . ساختار سنجاق سر به وسیله ی جفت شدن بازها در 5تا 10 نوکلئوتید بوجود میآید . ساقه-حلقه نیز از طریق جفت شدن بازهایی که به وسیله ی بیش از 10 تا چند صد نوکلئوتید از یکدیگر جدا میشوند تشکیل میشود .

ضمن اینکه در گوشی بگم ( مطمئنا سواد طراح به این یکی عمرا برسه) در ژنوم تک رشته ای و dna ای فی-x-174 که نوعی ویروس هست هم ما در مناطق pas ( primosome attachment site ) هم میتونیم ساختار های سنجاق سری رو ببینیم .

مرسی.پس این رو هم اضافه میکنم.یهعنی جواب درست گزینه rna تک رشته ایست.

jo-boy

New member
سلام به همه ي دوستان
من از روز بعد كنكور تا الان اسم كاربري و رمز عبورم رو گم كرده بودم
خيلي حرف براي گفتن دارم با 99% اعتراضات دوستان هم رشته (بيوشيمي) موافقم
به راحتي دارن با آينده ي ما بازي ميكنن
چه فايده واقعا چه فايده اين كنكور هم ميگذره هيچ كاري از دستمون بر نمياد جواب بعضي سوالا انقدر غلطه كه براي اعلام رفرنس فقط بايد تو چشم طراح نگاه كرد و گفت برا خودم و تو و مردم و جامعه اي كه داريم توش زندگي ميكنيم متاسفم!
خسته شدم بس كه اعتراض كردم

اینجا همون اعتراضارو دقیق برای بار آخر بنویس و توکلت بخدا باشه.
فقط همکاری کن .ممنون

Leila.genetic

New member
سلام خدمت دوستای هم درد خودم. خسته نباشید عزیزان. من نظرات همه بچه ها رو خوندم. به نظر من حتما باید به سوالای زبان اعتراض بشه. نصف داوطلبا وقتی از سر جلسه بلند شدن از سوالای زبان شوکه بودن حالا اگه اعتراض نکنیم فک میکنن سوالای زبان خوب بوده و کسی مشکلی نداشته. البته به نظر من خبر سخت بودن سوالای زبان به گوش طراحان( اقده یی) رسیده. و حتما تو دلشون یه به طرز موذیانه یی خوشحال شدن که حال ما رو گرفتن ولی ما عمراااا کوتاه نمیایم. منم میگم سوال ۱۳۶ و ۱۵۲و۱۴۲ رو اعتراض بذاریم. و اگه فک میکنین اینجوری ممکنه بقیه سوالا نادیده گرفته بشه در مورد زبان یه اعتراض جداگانه ترتیب بدین بهرحال زبان واقعا جای بحث داره و اگه بیخیالش بشیم در حق خودمون ظلم کردیم.

Leila.genetic

New member
حالا که از چاپ نشدن شجره تو برگه های سوال و تاریخ کشف تعداد صحیح کروموزوم و تاریخ تولد گوسفند دالی و ..... جون سالم به در بردیم رسیدیم به سوالای مزخرف زبان که هدف از طرحش چیزی جز هدر دادن یک عمر از زندگی یه جوان ایرانی نیست. بچه های ژنتیک که پارسال کنکور دادن حتما میدونن که پارسال هم چقد به سوالا اعتراض شد ولی نه تنها همون سال تاثیر نداشت بلکه امسال هم نمونش رو دیدیم. من امسال هم به این اعتراضا خوش بین نیستم ولی حقیقتا از ساکت و خنثی بودن متنفرم!!!

Leila.genetic

New member
اعتراض به صورت نامه زیاد جوابگو نیست ولی اگه رسانه یی بشه میتونه تاثیر خوبی داشته باشه. اگه فرصت داشتیم یه تجمع ترتیب میدادیم عالی بود چون مسئولین از تجمع بسیااااااار هراس دارن!!!!:thumbsupsmileyanim:

Leila.genetic

New member
سوال ۴۳ درس ژنتیک، نشان دهنده سواد و دانش عمیق(!!!!!) طراح سوال و هوشیاری و دقت بی نظیر(!!!!) در بررسی اعتراضات است!!! از همین تریبون استفاده میکنم و بهشون خدا قوت میگم اجرشون با عزاییل ایشالااااااا
خدا وکیلی دلم میخاد پاشم برم پیش طراح سوال یه دونه بخوابونم تو گوشش وقتی حالش جا اومد و از خواب بیدار شد کتابو باز کنم متن کتاب رو بهش نشون بدم بعدشم با کتابم محکم بکوبم تو فرق سرش تا همون جا بمیره!!! خداییش فقط اینجوری اروم میشم.... جلومو نگیریییییید بذارییید بررررم......

najma

New member
من منتظر بودم امسال تاریخ تولدی رویانا یا پالی و شنگول و منگول رو بدن ! به جون خودم خونده بودما !!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

jo-boy

New member
سلام خدمت دوستای هم درد خودم. خسته نباشید عزیزان. من نظرات همه بچه ها رو خوندم. به نظر من حتما باید به سوالای زبان اعتراض بشه. نصف داوطلبا وقتی از سر جلسه بلند شدن از سوالای زبان شوکه بودن حالا اگه اعتراض نکنیم فک میکنن سوالای زبان خوب بوده و کسی مشکلی نداشته. البته به نظر من خبر سخت بودن سوالای زبان به گوش طراحان( اقده یی) رسیده. و حتما تو دلشون یه به طرز موذیانه یی خوشحال شدن که حال ما رو گرفتن ولی ما عمراااا کوتاه نمیایم. منم میگم سوال ۱۳۶ و ۱۵۲و۱۴۲ رو اعتراض بذاریم. و اگه فک میکنین اینجوری ممکنه بقیه سوالا نادیده گرفته بشه در مورد زبان یه اعتراض جداگانه ترتیب بدین بهرحال زبان واقعا جای بحث داره و اگه بیخیالش بشیم در حق خودمون ظلم کردیم.

درباره زبان حرفتونو قبول دارم و واقعا زبان امسال همرو شوکه کرد.اما مسئله اینه که چون زبان یه رفرنس مشخص نداره ما نمیتونیم طبق رفرنس حرفمونو اثبات کنیم در ضمن همین صفحات قبلی این تاپیک خود دوستان سر زبان کلی با هم
بحث داشتند حالا چه رسد بخواهیم درستی سوال را برای کسی که مثلا مدرک زبان دارد اثبات کنیم! علاوه بر اینها ممکن است قرار دادن زبان بین اعتراض ها مانند بمب عمل کرده و تمام نامه را منهدم کند ! چون ممکن است بگویند اگر زبان بین اعتراضشان هست کلا اعتراض را نادیده بگیرید.
و باز هم علاوه بر اینها دوستان زبان امسال برای 90 درصد سخت بود و اگر مثلا من در سوال 150 ضرر کرده باشم و شما سود ، در سال 156 مثلا قضیه برعکس است.
اعتراض اصلی ما همان اعتراض به دروس تخصصی مان است که واقعا حداقل برای خود من مثل خنجری توی قلب دردناک بود.

najma

New member
من میگم یه اعتراض کلی به زبان بکنیم . بدون ذکر سوال .

eli

New member
jo -boy حالا که دارین زحمت میکشین ما سهوا از قلم ننیفتیم مچکرم :a2d3:

jo-boy

New member
jo -boy حالا که دارین زحمت میکشین ما سهوا از قلم ننیفتیم مچکرم :a2d3:

مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
سوال 94 سازمان و مدیریت بهداشت ودرمان حیطه ی نظارتی برای تحقق اثر بخشی عملیاتی رو 3-5 صحیح اعلام کرده در صورتی که در کتاب (بیمارستان چگونه سازمانیست فصل 3 ص 45)5-10 بنابر این با توجه به نزدیکی گزینه ها گزینه 2 که 5-7 میباشد صحیح است.

سوال 93 همین درس گفته رضایت بیماران جزو کدام دسته از فعالیتهای بازاریابیست که گزینه ترویج مناسب انتخاب شده است در صوررتیکه در بیمارستان چگونه سازمانیست فصل بازاریابی ص 317 ذکر شده این منفعت و رضایت تولید بیمارستان است.
سوال 58 درس اصول و مبانی سازمان و مدیریت گزینه ی شناخت تفاوتهای انگیزشی افراد در کلید دوم انتخاب شده در صورتیکه در کتاب سازمان و مدیریت از تئوری تا عمل ص452 فصل14=رهبری گفته در این تئوری عامل رشد روانی وارد شده است.
سوال 8 گزینه 1 صحیح انتخاب شده در صورتیکه در کتاب درسنامه تعریف تندرستی فصل 2 ،مطابق با گزینه 4 است.گزینه اول مطابق با کتاب اصول خدمات است.پس 2 پاسخ صحیح دارد

خواهشا اگه همشون درسته بذاریم.

shayeste12

New member
سلام
خسته نباشيد
اميدوارم زحمت هايي كه ميكشين به هدر نره!!!!!
فقط همينو مي تونم بگم
درمورد زبان هم فك كنم فقط درمورد سطحش بگين كافي باشه باز خودتون بهتر ميدونيد چيكار كنيد
نجماجان نمي خوام دوباره بحث شروع بشه ولي من بازم درمورد استدلال هاتون قانع نشدم
موفق باشين و ممنون به خاطر تلاش هايي كه ميكنين

jo-boy

New member
دوستان نامه ای که نوشتیم محتوای اصلیش اعتراض به اشتباهات کلید نهاییه آزمونه و اعتراض رشته های مختلف در پیوست اومده پس نمیشه به زبان کلی اشاره کرد و باید به عنوان یه درس جز پیوستا باشه
و چون بچه ها همه با هم اجماع نداشتن نتونستیم بنویسیمش

shayeste12

New member
دوستان نامه ای که نوشتیم محتوای اصلیش اعتراض به اشتباهات کلید نهاییه آزمونه و اعتراض رشته های مختلف در پیوست اومده پس نمیشه به زبان کلی اشاره کرد و باید به عنوان یه درس جز پیوستا باشه
و چون بچه ها همه با هم اجماع نداشتن نتونستیم بنویسیمش
باشه هرجور صلاح ميدونيد

fateme67

New member
اتفاقا بنده معتقدم گزینه 2 در سوال 74 درست تره چرا که مرحله طویل سازی بسیار طولانی تره و هیدرولیز پپتیدیل-trna در اون بارها و بارها تکرار میشه ولی در مرحله پایان این اتفاق فقط یکبار رخ میده آنهم به کمک rf ها که رفتار همون آمینو آسیل -trna رو در که در مرحله طویل سازی وجود داشت تقلید میکنن (اصطلاحا گفته میشه میمیک آمینو آسیل -trn هستن ) و آنزیم پپتیدیل ترانفراز رو گول میزنن تا پپتیدیل - trna رو هیدرولیز کنه .....

راجع به سوال 48 : چه فرقی میکنه برای هر دو حالت pgd میذارن دیگه .
rfها فقط جایگاه a رو اشغال میکنن و تو هیدرولیز پیوند نقشی ندارن.هیدرولیز فقط به عهده فعالیت هیدولازی پپتیدیل ترانسفرازه که بخش بزرگ ریبوزومه.از اونجا که تو مرحله ختم پروتئین سازی فعالیت هیدرولازی این بخش وارد عمل میشه و پیوند استری بین پپتید ساخته شده و trna رو هیدرولیز میکنه من نظرم اینه که گزینه3 صحیح تره ولی خب 2هم کاملا غلط نیس.

jo-boy

New member
تا الان کلید 7 رشترو داریم
بقیه صلاح ندیدن بیان
اگه نیومدن نامرو به تاخیر نمیندازیم و با همینا ارسال میکنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا