اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jo-boy

New member
دوستان محترم ژنتیک تورو خدا به توافق برسید و سریع اعلام کنید
بچه ها میدونم همتون دلسوزید ولی خواهشن سوالای که مطمئنید غلطه بنویسید بچه ها من تو رشته خودم از چنتا سوال که غلط زده بودم و میتونستن بزارمشون فقط بخاطر اینکه ممکنه کارو
خراب کنه گذشتم.
در هر حال خواهشا تصمیمارو یکی کنید و بحثو تموم کنید.ما تا فردا شب وقت برای جمع کردن اعتراضا داریم

jo-boy

New member
شما اگه تونستین نامه تونو بفرستین باشه حرف شما درست
به هرحال موفق باشید

شما ممکنه به گرفتن حقت عادت نداشته باشی اما اینو بدون حق گرفتنیه
اما نه اون طوری که فک کنی مثلا من با این اعتراضا رتبه 1 بشم ! خیر ! حق یعنی اینکه ظلمی ببینی و سکوت نکنی

jo-boy

New member
جوی عزیز حق با توئه همه بچه ها دلسوزن و باسواد و دلیل ایجاد بحث هم دقیقا سواد بالای بچه هاس .
به هر حال در رابطه با 2 سوال ذکر شده من خدمت همه ی دوستان هر چی دلیل و مدرک داشتم ذکر کردم . صفحه کتاب و متن جزوه . ضمن اینکه سوالها رو من با بچه های تاپ و اساتید چک کردم . فکر کنم رضای عزیز هم اگر منبع رو هم با صفحه و خط بگن خیلی خوب بشه چون حرفشون کاملا کاملا کاملا علمیه .

ضمنا من در رابطه با ایمونولوژی رشته های مختلف هم حضورن پیش یکی از اساتید که قطعا میشناسید رفتم ( چون خودم اطلاعاتی ندارم ) و ایشون ایرادات این سوالها رو لطف کردن برای من نوشتن . من براتون میذارم . دیگه انتخاب با خودتونه .

برای بیشیمی هم اگر از ایمونو استقبال شد فردا میرسم پیش یکی از بهترین استادای بیوشیمی . اگر هم که نه هیچی دیگه ....

حقیقتا کمک شایانی کردید خدا خیرتون بده
واقعا نمیدونم برای بقیه رشته ها باید چی بگم ، کسایی که ادعای غلط بودن کلید دارن ولی عین خیالشون نیست فقط آیه یاس میخونن
بازم ممنونم

najma

New member
جوی عزیز در رابطه با ایمنی رشته ی هماتو استاد ...(رتبه ی یک دکترای ایمنی ) نظرشون این بود . متاسفانه منبع در اون لحظه در اختیار نداشتن . اگر با بقیه ی بچه های هماتو به توافق رسیدید خودتون پیدا کنید منبع رو . من متاسفانه چیزی از ایمونو نمیدونم ، فقط دارم نقل میکنم :
سوال 92 ایمنی هماتو :
الف : کاملا درست است .
ج: کلیه ی این اپی توپ ها در سطح سلول موجودند .
د: معمولا کمتر از 8 اسید آینه دارند (بین 4تا 6 عدد )

سوال 97 ایمنی هماتو :
گزینه ی ج و دال صحیح است .
Ivig در بیماری بروتن کابرد عمده و کاربرد کمتری در cvid دارد .

سوال 102 ایمنی هماتو :
گزینه ی الف و دال صحیح است
پردازش آنتی ژن جهت اتصال به مولکول hlai در پروتئازوم انجام میشود که در سیتوزول است . باید توجه داشت که در اندوپلاسمیک رتیکولوم هم به واسطه ی حضور آنزیم erap قسمتی از پردازش پپتید برای اتصال به mhci انجام میشود لذا هم الف و هم دال صحیح است .

سوال 109 ایمنی هماتو :
تمام گزینه ها صحیح است .
در سوال گفته شده پلاسماسل با عمر طولانی در کجا یافت میشود . معلوم است ! در تمام ارگان های ثانویه اما باید دقت داشت بیشترین تعداد آن در مغز استخوان است . باید توجه داشت پلاسما سل با عمر طولانی در طحال و غده ی النفوی تولید میشود و به مغز استخوان مهاجرت میکند .

من عین جملات رو براتون تایپ کردم .

آخرین ویرایش:

jo-boy

New member
جوی عزیز در رابطه با ایمنی رشته ی هماتو استاد خ (رتبه ی یک دکترای ایمنی ) نظرشون این بود . متاسفانه منبع در اون لحظه در اختیار نداشتن . اگر با بقیه ی بچه های هماتو به توافق رسیدید خودتون پیدا کنید منبع رو . من متاسفانه چیزی از ایمونو نمیدونم ، فقط دارم نقل میکنم :
سوال 92 ایمنی هماتو :
الف : کاملا درست است .
ج: کلیه ی این اپی توپ ها در سطح سلول موجودند .
د: معمولا کمتر از 8 اسید آینه دارند (بین 4تا 6 عدد )

سوال 97 ایمنی هماتو :
گزینه ی ج و دال صحیح است .
Ivig در بیماری بروتن کابرد عمده و کاربرد کمتری در cvid دارد .

سوال 102 ایمنی هماتو :
گزینه ی الف و دال صحیح است
پردازش آنتی ژن جهت اتصال به مولکول hlai در پروتئازوم انجام میشود که در سیتوزول است . باید توجه داشت که در اندوپلاسمیک رتیکولوم هم به واسطه ی حضور آنزیم erap قسمتی از پردازش پپتید برای اتصال به mhci انجام میشود لذا هم الف و هم دال صحیح است .

سوال 109 ایمنی هماتو :
تمام گزینه ها صحیح است .
در سوال گفته شده پلاسماسل با عمر طولانی در کجا یافت میشود . معلوم است ! در تمام ارگان های ثانویه اما باید دقت داشت بیشترین تعداد آن در مغز استخوان است . باید توجه داشت پلاسما سل با عمر طولانی در طحال و غده ی النفوی تولید میشود و به مغز استخوان مهاجرت میکند .

من عین جملات رو براتون تایپ کردم .

از تایپتون ممنون.تمام سوالات ذکر شده در کلید درست اومدن.در ضمن سوال 109 فقط همون مغز استخوان صحیح است. رشته هماتو در درس هاتو و زیست مشکل وجود داشت که من هاتو هارو نوشتم اما برای 2 سوال زیست منبع پیدا نکردم
البته منتظر بچه های بیوتک بودم که بیان و اون 2 سوالو که برای اونا هم بوده با دلیل بنویسن که نیومدن

najma

New member
ایمونوی رشته ی ویروس شناسی

سوال 94 : در مراحل پیشرفته ی ایدز bcell هم به hiv آلوده میشود (به واسطه ی گیرنده های کموکاینی از جمله ccr5 ) . پس گزینه ی ب کاملا صحیح نیست . باید توجه داشت bcell به الودگی hiv مقاومت دارد نه اینکه آلوده نمیشود . جالب اینکه حتی در مراحل نهایی ایدز میزان پادتن ها هم رو به کاهش گذاشته و از تست الایزا و وسترن بلات برای سنجش میزان پادتن و تشخیص ایدز استفاده میگردد .

سوال 102 : هیچ گزینه ی صحیحی وجود ندارد .
معنی گوناگونی که به عنوان گزینه ی صحیح اعلام شده است یعنی چه ؟؟؟؟
اگر منظور تنوع باشد که خاص ایمنی اختصاصی است و در ایمنی ذاتی دیده نمیشود . به طور کلی معلوم نشده است گوناگونی در چه چیز خصوصیت مشترک ایمنی ذاتی و اختصاصی است . گوناگونی در سلول ها ؟؟ گوناگونی در گیرنده ؟؟

بقیه رشته ها مثل میکروب هم سوالای ایمنیشون با اینا مشترک بود . ضمن اینکه بچه های ایمنی گویا راجع به 2 سوال اعتراض داشتن که یکیش اصلاح شده . دومیش رو قرار فردا جواب بدن .

najma

New member
شما سوالات زیست رو بذارین . ببینیم چکار میشه کرد ؟

jo-boy

New member
najma جان کاش تو هر رشته یکی مثه شما بود
اصلا فکر نمیکردم حرف تا عمل بچه های سایت انقد فاصله داشته باشه

epid.1

New member
dustan afarin be in hame talashetun vaghean khosham miyad ke inhame faal hastid enshallah be khashtehatun beresid,ya Ali

jo-boy

New member
سوال زیست
در غشای داخلی میتوکندری عبور حداقل چند پروتون برای سنتز یک مولکول atp ضروری است؟
1)1 2)2 3)3 4)4

ساختار سنجاق سری (hair pin ) در کدام گزینه یافت میشود/؟
dna دورشته ای dna تک رشته ای rna دورشته ای rna تک رشته ای

najma

New member
سوال اول : این رو ماهم داشتیم . مراجعه کنید به پاسخ سوال 66 بچه های ژنیک .
سوال دوم : جواب چی اعلام شده ؟

jo-boy

New member
jo boy shoma cheghadr khundi vase arshad va mishe begi rotbat tu takhmin chande dadash

من حدود 6 ماه خوندم و فعلا هم تخمینم خرابه.ادمین گفت اکانتتو پاک میکنم دوباره بساز و ما ساختیم که دیدیم سرور اخطار میده و هنوز نتونستم وارد بشم

epid.1

New member
من حدود 6 ماه خوندم و فعلا هم تخمینم خرابه.ادمین گفت اکانتتو پاک میکنم دوباره بساز و ما ساختیم که دیدیم سرور اخطار میده و هنوز نتونستم وارد بشم
nemikham shoar bedam vali bara man ghabul shodan az emtehane ina mohem nist mohem dark kardane darse,inja mibinam ke shomam ham talash kardi ham malume kheyli chiza baladi motmaen bash pas hichi jelodaret nemishe tu zendegi ya emsal ya sale bad

r.nassiri

New member
سلام به همه ي دوستان
من از روز بعد كنكور تا الان اسم كاربري و رمز عبورم رو گم كرده بودم
خيلي حرف براي گفتن دارم با 99% اعتراضات دوستان هم رشته (بيوشيمي) موافقم
به راحتي دارن با آينده ي ما بازي ميكنن
چه فايده واقعا چه فايده اين كنكور هم ميگذره هيچ كاري از دستمون بر نمياد جواب بعضي سوالا انقدر غلطه كه براي اعلام رفرنس فقط بايد تو چشم طراح نگاه كرد و گفت برا خودم و تو و مردم و جامعه اي كه داريم توش زندگي ميكنيم متاسفم!
خسته شدم بس كه اعتراض كردم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا