اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shayeste12

New member
در سوال 74 استدلال آورده شده ربطي به گزينه 2 نداره فقط گزينه 3ميتونه درست باشه

reza.n

New member
آقارضا با چه دليلي ميگي سوال 46 دو گزينه صحيحه؟
استئوژنز جزء منفي غالب هست

osteogenesis imperfecta در ارتباط با جهش LOF در کروموزوم آتوزوم در ژن های COL1A1 و COL1A2 کدکننده ی کلاژن تیپ 1 هست که باعث میشه که هلیکس های کلاژن خوب کنار هم قرار نگیرن.
1 و 4

shayeste12

New member
بچه هاي ژنتيك درمورد سوالهاي 48 و74 اگه نظري داريد بگيد
به نظر من جايي براي اعتراض براي اين دوتاسوال نيست

shayeste12

New member
اين دليلي كه شما آورديد همون نشون دهنده منفي غالب بودن اين بيماريه
بازم نظر بقيه رو مثل فاطمه 67 رو بپرس

آخرین ویرایش:

shayeste12

New member
راستي jo-boy عجله كنين تاچند روز ديگه نتايج دانشگاه شاهد رو ميدن
فك كنم موند براشنبه ديگه:sadsmiley:

fateme67

New member
سلام به بچه های ژنتیک بچه ها سوال 74و46مشکلی ندارن.تو امری fh به عنوان مثالی از lofمطرح شده و سوال 74هم درموقع خاتمه پروتئین سازی پیوند پپتیدی هیدرولیز میشه که توسط فعالیت هیدرولازی زیرواحد بزرگ ریبوزوم کاتالیز میشه پس کلید اعلامی درسته.درمورد سوال 48همpgd موقعی کاربرد داره که سقط جنین ممکن نباشه مثلا والدین نسبت به سقط جنین دیدگاه مثبت نداشته باشن و حاضر به ختم بارداری به دلیل عقایدخودشون نباشن که به جواب این سوال به طور غیر مستقیم تو امری اشاره شده پس اگه اعتراض هم بشه غیرممکنه که نتیجه بده.بهرحال هرچی ما بیشتر اشکال بتراشیم احتمال نتیجه گرفتن کم میشه با اینکه قبول دارم خیلی از سوالا مشکل داش.ولی ما وقت نداریم و باید زودتر نامه رو برسونیم به دست بالاییا.

fateme67

New member
اتفاقا سوال 74 بر طبق رفرنس به هر دو گزینه اشاره داره چرا که همونطور که میدونید آنزیم پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودش رو در مرحله طویل سازی دقیقا دقیقا و دقیقا از هیدرولیز پپتیدیل-trna دریافت میکنه و نه از هیدرولیز atp .

توی مجد هم همین نوشته شده . اگر کسی مخالف لطفا با دلیل بگه پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودش رو برای سوار کردنن زنجیر پلی پپتیدی روی آمینوآسیل-trna
از کجا میاره .

ضمنا علاوه بر رفرانس ذکر شده من سوال رو از دکتر ج نژاد پرسیدم و در جزوه ی دکتر عبادی هم موجوده . باز هم دلیل بیارم ؟؟؟؟؟؟

سوال 48 : هم که اگر توی آزمایشگاه ژنتیک و مراکز مشاوره هم یه رفت و اومد کوچیکی داشته باشید میبینید دقیقا اندیکاسیون های pgd چیه . در خود کتاب امری هم به این موضوع کاملا اذعان شده .
نجما جان من قبول دارم به اون موردی شما گفتی تو کتاب اشاره شده درمورد سوال48.که هردو گزینه2و4میتونن درست باشن و همینطور درباره سوال74ولی عزیزم کنکور اصلا سواد مارو نمیسنجه وما همه قربانی میشیم و به نظر من بهتره واضح ترین اشتباهات رو گزارش بدیم تا نتیجه بگیریم.شما داری میشکافی سوالارو که کاملا نشون دهنده اطلاعات بالای شماس و قابل تحسینه ولی اونا این کارو نمیکنن عزیزم و وقت هم براش نمیذارن.

najma

New member
سلام به بچه های ژنتیک بچه ها سوال 74و46مشکلی ندارن.تو امری fh به عنوان مثالی از lofمطرح شده و سوال 74هم درموقع خاتمه پروتئین سازی پیوند پپتیدی هیدرولیز میشه که توسط فعالیت هیدرولازی زیرواحد بزرگ ریبوزوم کاتالیز میشه پس کلید اعلامی درسته.درمورد سوال 48همpgd موقعی کاربرد داره که سقط جنین ممکن نباشه مثلا والدین نسبت به سقط جنین دیدگاه مثبت نداشته باشن و حاضر به ختم بارداری به دلیل عقایدخودشون نباشن که به جواب این سوال به طور غیر مستقیم تو امری اشاره شده پس اگه اعتراض هم بشه غیرممکنه که نتیجه بده.بهرحال هرچی ما بیشتر اشکال بتراشیم احتمال نتیجه گرفتن کم میشه با اینکه قبول دارم خیلی از سوالا مشکل داش.ولی ما وقت نداریم و باید زودتر نامه رو برسونیم به دست بالاییا.

فاطمه جان پس ممکنه بگی خط 5و6 پاراگراف 1 از صفحه ی 648 سلولی مولکولی مجد چی داره میگه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه از یه رفرنس بگو پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودشو در مرحله ی طویل سازی از کجا کسب میکنه .....

shayeste12

New member
براسوال 48 هم به نظر من بدون مراجعه به كتاب هم ميشه فهميد كه هيچ كسي به خاطر عدم وجود روش مناسب براي تشخيص بيماري pgd انجام نميده اونم حداقل الان انجام نميده

jupiter_sps

New member
با تشکر از joy boy
منم موافقم از زبان چیزی نگیم!!!! رو اون 2 سوالی هم که بعضی ها می گن توافق هست من و چند نفر دیگه توافق نداریم!!! به نظر من از ارزش اعتراض گم میشه!!!!

موفق باشیممممم!!!

najma

New member
براسوال 48 هم به نظر من بدون مراجعه به كتاب هم ميشه فهميد كه هيچ كسي به خاطر عدم وجود روش مناسب براي تشخيص بيماري pgd انجام نميده اونم حداقل الان انجام نميده

عزیز شما رشتت زیست جانوریه من تو آزمایشگاه ژنتیک کار کردم . پیش مشاورا نشستم دیدم برای چی pgd میدن . خیلی از استادام اصلا کارشون مشاورس . وقتی توی بیماری های وابسته به x نمیتونن از روش های سایتوژنتیکی استفاده کنن مجبور میشن با استفاده از pgd فقط به رویان های دختر اجازه ی تولد بدن .

shayeste12

New member
آخه چه نفعي مي تونه برا من داشته باشه به قول شمااونوقت بايد هردو گزينه درست باشه كه به ضرر من نيست
باور كن من فقط مي خوام پشت گوش ندازن به خاطر كثرت اعتراضا

najma

New member
آخه چه نفعي مي تونه برا من داشته باشه به قول شمااونوقت بايد هردو گزينه درست باشه كه به ضرر من نيست
باور كن من فقط مي خوام پشت گوش ندازن به خاطر كثرت اعتراضا

حق هم دارید .مشکل اینجاست که در کنکور ما ملاک حفظ طوطی واره جمله های کتابه و نه فهم اونها ....

shayeste12

New member
باشه شماراست ميگي تجربه ات بيشتره اگه خواستين اعتراض بدين
ماكه اينجا داريم خودمونو اذيت ميكنيم چقدراحتمال ميديم رسيدگي كنن ؟

shayeste12

New member
ببخشيد درسته من شايد مثل شما نخونده باشم ولي اين طوري هم نيست كه همين جوري طوطي وار خونده باشم

najma

New member
ببخشيد درسته من شايد مثل شما نخونده باشم ولي اين طوري هم نيست كه همين جوري طوطي وار خونده باشم

اشتباه برداشت نکن عزیز دلم . من منظورم اصلا خدایی ناکرده به طوطی وار خوندن شما نیست . کلا نوع کنکور های ما در هر مقطعی اینطوریه . شما نمونه سوالای خارجی رو ببینید اینا رم ببینید .

shayeste12

New member
اين دليلي كه راجع بهpgd گفتين براجلوگيري از تولد نوزاد مبتلا به بيماريه وابسته به ايكسه؟يااينكه روشي برا شناخت بيماريهايي مثل ديستروفي وجودنداره ازاين روش استفاده ميكنن؟ اينو واقا برا افزايش اطلاعاتم پرسيدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا