shayeste12
New member
در سوال 74 استدلال آورده شده ربطي به گزينه 2 نداره فقط گزينه 3ميتونه درست باشه
آقارضا با چه دليلي ميگي سوال 46 دو گزينه صحيحه؟
استئوژنز جزء منفي غالب هست
نجما جان من قبول دارم به اون موردی شما گفتی تو کتاب اشاره شده درمورد سوال48.که هردو گزینه2و4میتونن درست باشن و همینطور درباره سوال74ولی عزیزم کنکور اصلا سواد مارو نمیسنجه وما همه قربانی میشیم و به نظر من بهتره واضح ترین اشتباهات رو گزارش بدیم تا نتیجه بگیریم.شما داری میشکافی سوالارو که کاملا نشون دهنده اطلاعات بالای شماس و قابل تحسینه ولی اونا این کارو نمیکنن عزیزم و وقت هم براش نمیذارن.اتفاقا سوال 74 بر طبق رفرنس به هر دو گزینه اشاره داره چرا که همونطور که میدونید آنزیم پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودش رو در مرحله طویل سازی دقیقا دقیقا و دقیقا از هیدرولیز پپتیدیل-trna دریافت میکنه و نه از هیدرولیز atp .
توی مجد هم همین نوشته شده . اگر کسی مخالف لطفا با دلیل بگه پپتیدیل ترانسفراز انرژی خودش رو برای سوار کردنن زنجیر پلی پپتیدی روی آمینوآسیل-trna
از کجا میاره .
ضمنا علاوه بر رفرانس ذکر شده من سوال رو از دکتر ج نژاد پرسیدم و در جزوه ی دکتر عبادی هم موجوده . باز هم دلیل بیارم ؟؟؟؟؟؟
سوال 48 : هم که اگر توی آزمایشگاه ژنتیک و مراکز مشاوره هم یه رفت و اومد کوچیکی داشته باشید میبینید دقیقا اندیکاسیون های pgd چیه . در خود کتاب امری هم به این موضوع کاملا اذعان شده .
سلام به بچه های ژنتیک بچه ها سوال 74و46مشکلی ندارن.تو امری fh به عنوان مثالی از lofمطرح شده و سوال 74هم درموقع خاتمه پروتئین سازی پیوند پپتیدی هیدرولیز میشه که توسط فعالیت هیدرولازی زیرواحد بزرگ ریبوزوم کاتالیز میشه پس کلید اعلامی درسته.درمورد سوال 48همpgd موقعی کاربرد داره که سقط جنین ممکن نباشه مثلا والدین نسبت به سقط جنین دیدگاه مثبت نداشته باشن و حاضر به ختم بارداری به دلیل عقایدخودشون نباشن که به جواب این سوال به طور غیر مستقیم تو امری اشاره شده پس اگه اعتراض هم بشه غیرممکنه که نتیجه بده.بهرحال هرچی ما بیشتر اشکال بتراشیم احتمال نتیجه گرفتن کم میشه با اینکه قبول دارم خیلی از سوالا مشکل داش.ولی ما وقت نداریم و باید زودتر نامه رو برسونیم به دست بالاییا.
براسوال 48 هم به نظر من بدون مراجعه به كتاب هم ميشه فهميد كه هيچ كسي به خاطر عدم وجود روش مناسب براي تشخيص بيماري pgd انجام نميده اونم حداقل الان انجام نميده
آخه چه نفعي مي تونه برا من داشته باشه به قول شمااونوقت بايد هردو گزينه درست باشه كه به ضرر من نيست
باور كن من فقط مي خوام پشت گوش ندازن به خاطر كثرت اعتراضا
soale 46 ham har 2 gozineye 1 va 4 doroste.osteogenesis imperfecta ham dar asar LOF ijad mishe.lotfan in ro ham ezafe konin.
ببخشيد درسته من شايد مثل شما نخونده باشم ولي اين طوري هم نيست كه همين جوري طوطي وار خونده باشم