سوالات خود را از پذیرفته شده آزمون بپرسید /لیسانس به پزشکی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

missMahsima

New member
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییهاتون
من چندتا سوال اساسی دارم
این ازمون اصن چی هست چه رشته های کارشناسی میتونن شرکت کنن -با قبول شدنش یعنی پزشکی عمومی قبول میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟//من تاحالا درموردش نشنیدم
اگه واسه پزشکیه مثلا کسی که رشتش زیست بوده باید همون 7سال رو بگذرونه یا تطبیق واحدم میزنن؟

دوست عزیز پست های قبلی و هم چنین تاپیک های همین بخش از انجمن رو بخونید کاملا توضیح داده.

من با اینکه امسال ازمون ندارم ولی استرس دارم واسه برگزاری این دوره. از ته قلبم آرزو میکنم و امیدوارم که برگزار بشه.

دکتر لیدر عزیز خیلی ممنونم بابت این راهنمایی ها. به شدت انگیزه و انرژی به من داد.

goleyakh

New member
بچه ها حالا ایران و تهران رسما جدا شدن ولی من نفهمیدم تکلیف دانشجوهاشون چی شد؟!!!

انگار گفت ورودی های 90 به بعد تهران میمونن ،نه ؟!!!:14:

missMahsima

New member
بچه ها حالا ایران و تهران رسما جدا شدن ولی من نفهمیدم تکلیف دانشجوهاشون چی شد؟!!!

انگار گفت ورودی های 90 به بعد تهران میمونن ،نه ؟!!!:14:

من شنیدم که ورودی بهمن 89 به بعد تو همون تهران می مونن
یعنی تو روند آزمون تاپیر داره؟
آخه 10 تا دانشجو مگه چه قدر هست که بخوان به خاطرش آزمون رو برگزار نکنن؟

آخرین ویرایش:

scarletttt

New member
سلام دوستان. تو این ازمون هم مثل بقیه کنکورها به پاسخهای غلط نمره منفی تعلق میگیره؟

goleyakh

New member
من شنیدم که ورودی بهمن 89 به بعد تو همون تهران می مونن
یعنی تو روند آزمون تاپیر داره؟
آخه 10 تا دانشجو مگه چه قدر هست که بخوان به خاطرش آزمون رو برگزار نکنن؟
عزیزم همونطوری که امسال هشت نفر نسبت به سالای پیش اصافه بودن و کمتر گرفتن لابد
۱۰
نفر هم از نطر اون عوامل بووووووووق تاپیر داره دیگه!

hosh_bar

New member
عزیزم همونطوری که امسال هشت نفر نسبت به سالای پیش اصافه بودن و کمتر گرفتن لابد
۱۰
نفر هم از نطر اون عوامل بووووووووق تاپیر داره دیگه!

chera kasi javabe doros nemide?man terme 5 reshte hoshbari hastam mikham bara in azmoon bekhoonam vali nemidoonam asan bargozar mishe ya na?age nemishe mikham ye reshte bara arshad entekhab konam

goleyakh

New member
chera kasi javabe doros nemide?man terme 5 reshte hoshbari hastam mikham bara in azmoon bekhoonam vali nemidoonam asan bargozar mishe ya na?age nemishe mikham ye reshte bara arshad entekhab konam

دوست عزیز چرا ما رو دعوا میکنی ؟!به خدا ما هم مثه تو!:dadad4:
شما الان ترم 5 هستی ایشالا آزمونت میشه 2 سال دیگه !تا اون موقع صد تا تصمیم جدید گرفته شده !
پ ن : اگه میخای واسه این آزمون بخونی باید ریسک و دردسراشم بپذیری! (البته فقط تو ایران ایجوریه !)

SOOBASA

New member
بچه ها میدونم که همتون ،واسه تق و لق شدن این آزمون یه جورایی توی هول و ولا هستین...
می دونم که وقتی دوروبرمون رو میبینیم پر از کسایی هستن که یا پزشکن و یا آرزوی پزشک شدن رو داشتن..
ولی از اون جا که احتمالا هممون اینجا زیر 25 سالیم ...شایدواقعا یه دید درست از خوشبختی و رضایت از زندگی نداشته باشیم...
آیا واقعا بعد از به دست آوردن چیزی که برای خیلیامون آرزو شده،برای همیشه خوشحال و خوشبخت می مونیم...؟!مثل بچه گی هامون...آیا واقعا از این که مامان هامون، حتی با این همه گریه و زاری بهمون اجازه ی دست زدن به لیوان آب داغ رو بهمون نمی دادن...ضرر کردیم...؟!!
زندگی واقعا کوتاه تر از اونه که بخوایم از عزیزترین اوقات عمرمون(جوونی )،فقط یه عالمه حسرت و ناراحتی رو کول بکنیم ببریم به دهه ی چهارم زندگیمون...وقتی که 32-33شدیم...تک تکمون میتونیم...از زندگی لذت ببریم...توی محیط دورووبرمون تحولی ایجاد کنیم... و توی رشته ی خودمون کسی باشیم که سال هاست به وجودش نیازه...
آرامش قلبی بهترین نعمت خدا به انسانه...:)))
دعا میکنم که خدا به هممون این نعمت رو هدیه کنه...
شاید بد نباشه این لینک رو هم نگاهی بندازید...(یه فرومه که پزشکایی که برای آزمون تخصص دارن میخونن درش عضو هستن،و اکثرا>=30y...)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Meyssam2008

New member
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم کسی که توی دانشگاهش معدل الف بشه دیگه شرط معدل دیپلم (بالای 18) برای شرکت در آزمونش لازم نیست؟
خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده

SOOBASA

New member
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم کسی که توی دانشگاهش معدل الف بشه دیگه شرط معدل دیپلم (بالای 18) برای شرکت در آزمونش لازم نیست؟
خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده

سلام...
بله،هر دو نیازند

goleyakh

New member
هر دو نیازند یعنی چی؟
یعنی اگه معدل الف باشی دیگه معدل دیپلمت کمتر از 18 باشه مهم نیست؟

بله اگر جزو استعدادهای درخشان باشید دیگه معدل دیپلم و لیسانس مهم نیست.
باز هم خودتون متن دقیق شرایط شرکت در ازمون رو بخونید توش توصیح داده...

SOOBASA

New member
هر دو نیازند یعنی چی؟
یعنی اگه معدل الف باشی دیگه معدل دیپلمت کمتر از 18 باشه مهم نیست؟

یعنی اینکه هم نیازه معدل دیپلمتون بالای 18 باشه و هم لیسانس 16،مگر اینکه جزو افراد مشمول آیینامه ی استعداد درخشان باشین.

atefe.ss

New member
سلام.دوستان می خواستم بگم من همون چیستام فقط یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم نام کاربریمو عوض کنم.ممنون

1992

New member
سلام.می خواستم بدونم با لیسانس روانشناسی بالینی ام میشه تو این آزمون شرکت کرد؟

eli 72

Member
سلام به همگی دوستان
منم دانشجوی ترم 3هستم و از وقتی فهمیدم این ازمون وجود داره سخت پیگیرش شدم،ولی دارم فک میکنم اگه واسه پزشکی ازاد بخونم و سال بعد شرکت کنم خیلی امنیتش بیشتره)جانی،روانی(** من. قصد شروع کردن بطور جدی رو دارم،ولی اگه تا زمان ما این ازمون لغو شه،کلی عقب. می افتم،از اونطرف با قبولیه. تو این ازمون بازهم فک میکنم خیلی زوره که 4ساله کارشناسی رو بعلاوه اون همه درس خونون واسه علوم پایه فقط 1/5به حساب بیارن،بنظرتون با همهی اینا بهتره واسه ازاد بخونم یا لیسانس به پزشکی)چون روزانه ام حق شرکت تو سراسری ندارم(نمیخوام وقتم زیاد. تلف شه! ممنون میشم از راهنماییاتون *

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا