پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

b.nafas

New member
سلام ..آقا ما که هر وقت اومدیم ..هیچکسی نبود ..ماشالله همه دارن با تمام وجود می خونن ..خسته نباشید به همه . آفرین همینجوری ادامه بدیم ایشالله که همه ی بچه ها قبولن ...:thanks:

ROJO

New member
سلام بچه ها یه کتاب خوب واسه انگل ضریب یکی من چه کتابیه? برای کنکورش چطوره کسی خوندتش? نمیخوام زیاد مفصل باشه فقط در حدی که 100 بزنم انگلو هههههههههه، iqb شو دارم ،اونم شما بگین:bunnyearsmiley:

Soroush Star

New member
سلام بچه ها یه کتاب خوب واسه انگل ضریب یکی من چه کتابیه? برای کنکورش چطوره کسی خوندتش? نمیخوام زیاد مفصل باشه فقط در حدی که 100 بزنم انگلو هههههههههه، iqb شو دارم ،اونم شما بگین:bunnyearsmiley:

برای رشته ویروس شناسی ( رفرنس مارکل ووگ و نوا براون و همینطور برای کنکور انتشارات خسروی ) یجورایی سنگینه .

در رشته ویروس شناسی از هر 2 بخش ( کرم شناسی و تک یاخته شناسی ) تست طرح میشه و تصور اینکه چه تستهایی از این 2 بخش برای رشته ویروس طرح میشه معلوم نیست .

کتاب iqb تستهای بخش کرم شناسی و تک یاخته شناسی رو نگاه بنداز ببین برای کنکور های غیر از ارشد و دکترای انگل شناسی در چه سطحی تست میاد بر همون اساس کتاب یا بخون که البته سطح تستها برای رشته های غیر از انگل شناسی پایینه ..

b.nafas

New member
بچه ها اگه ما دکترای انگل بگیریم مجوز آزمایشگاه به ما می دن دیگه و چند سال سابقه کار تو آزمایشگاه می خوان من شنیدم 7 سال درسته ....

Hamidvet

New member
بچه ها اگه ما دکترای انگل بگیریم مجوز آزمایشگاه به ما می دن دیگه و چند سال سابقه کار تو آزمایشگاه می خوان من شنیدم 7 سال درسته ....

این نکته رو تو همین سایت خوندم :

امتیازات لازم جهت مجوز تاسیس ازمایشگاه تشخیص طبی برای رشته های ذکر شده:
1.رشته ی بیوشیمی بالینی: امتیاز 2 : این افراد می توانند با 2 نفر دیگر از رشته ای غیر از رشته ی بیوشیمی بالینی مجوز تاسیس بگیرند
2.رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی و ژنتیک انسانی: امتیاز 3: این افراد میتوانند با 3 نفر دیگر به که مدرک دکتری دیگر رشته ها را به غیر از رشته ی خود دارن مجوز تاسیس بگیرند
3.رشته ی ویروس شناسی - انگل شناسی-قارچ شناسی - باکتری شناسی- میکروبیولوژِی پزشکی- هماتولوژی-پاتوبیولوژِی-ایمونولوژِی: امتیاز 4: این افراد با 4 نفر از رشته های دیگر می توانند مجوز تاسیس ازمایشگاه بگیرنند

- - - Updated - - -

ولی از لحاظ سابقه کاری چندان در جریان نیستم نفس ...

b.nafas

New member
ممنون حمید . آخه یه جا رفتیم با دوستم را جع به رشته ها می خواست اطلاعات بگیره ..بعد من گفتم می خوام انگل بخونم ..انقدر بد گفت از این رشته که من اینجوری شدم :p7977cujr38iyymsu8::1dco2x0p1lilzhfpg1t
هر چی هم توضیح می دادم اصلا قبول نمی کرد :smiliess (12):

Hamidvet

New member
ممنون حمید . آخه یه جا رفتیم با دوستم را جع به رشته ها می خواست اطلاعات بگیره ..بعد من گفتم می خوام انگل بخونم ..انقدر بد گفت از این رشته که من اینجوری شدم :p7977cujr38iyymsu8::1dco2x0p1lilzhfpg1t
هر چی هم توضیح می دادم اصلا قبول نمی کرد :smiliess (12):

ببین نفس اگه خودت به رشته خودت علاقه داشته باشی به مسیری که میخوای طی کنی ایمان داشته باشی ، همه چیز حله ...
حالا صدم بقیه بد تعریف کنند ...

b.nafas

New member
ببین نفس اگه خودت به رشته خودت علاقه داشته باشی به مسیری که میخوای طی کنی ایمان داشته باشی ، همه چیز حله ...
حالا صدم بقیه بد تعریف کنند ...

صد در صد درسته ..من واقعا انگل شناسی رو دوست دارم .:thanks:

azar1986

New member
خب،الان كه نتايج اومده مشخص شده كه در حال حاضر من،b.nafas،شيلا و hamid.vet در حال خوندن هستيم،البته من كه الان 2 هفته اس نخوندم،اما باز شروع ميكنم.حالا برنامه چيه بچه ها؟

NihAl

New member
من تازه میخوام شروع کنم:13:
نمیدونم چجوری و ،چی بخونم:sad:

b.nafas

New member
سلام nihal خیلی خوش اومدی:bunnyearsmiley: ..اشکالی نداره من هم همچین درست و حسابی نمی خونم ..ولی واسه شروع از زبان و تک یاخته ها شروع کن چون هر دو مهم هستن و حجم انگل هم که زیاده ..من دارم کتابای مارکل و نوا رو که حجم زیادی دارن رو کم کم خلاصه می کنم .البته فکر کنم بقیه بچه هام همین کارو می کنن ..چون واقعا سخت و زیاده باید حتما خلاصه هاشو واسه نزدیک کنکور داشته باشی که بتونی دوره کنی .....حالا شما هم بسم الله ...

koala

New member
سلام دوستان هم رشته ای
کسی درباره شعب بین الملل واینکه هزینه هر ترمش حدودا چقدره اطلاع داره؟
رشته انگل شناسی پزشکی بین املل شهیدبهشتی قبول شدم
اگر نرم باعث محرومیت که نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟

Hamidvet

New member
سلام دوستان هم رشته ای
کسی درباره شعب بین الملل واینکه هزینه هر ترمش حدودا چقدره اطلاع داره؟
رشته انگل شناسی پزشکی بین املل شهیدبهشتی قبول شدم
اگر نرم باعث محرومیت که نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟

koala ی عزیز من که اطلاعی ندارم ولی شاید سایر دوستان بدونن ...

بالا