پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

b.nafas

New member
بچه ها من خیلی خوشحال شدم اکثر بچه هایی که انگل می خوندن همگی قبول شدن //یعنی ماهم سال دیگه قبول میشیم ..واایی خدا ...:smiliess (15):

Soroush Star

New member
سلام هم رشته ای های عزیز :riz304:

منم قبول شدم با عنایت خداوند عزیز و تلاش 8-9 ماهه خودم :4d564ad6:

راجب درصدهام ( 3تا درسم درصدهاش جالب بود ولی 3تای دیگه تقریباً افتضاح ) انتخاب 5 قبول شدم ، 4تای اول تهران بود . اگه اون 3تا درس که خراب کردم ( که البته همش برمیگرده به شرایط روز کنکور و اون استرس روز کنکور ) خراب نمیشد چه بسا الان منم تهران بودم ولی واقعاً واقعاً واقعاً خدارو شکر اصفهان ( شهر زیباییها و رویاها ) قبول شدم .
و اینکه یجورایی شانس آوردم انتخاب 3 و4 ( ایران و تربیت مدرس ) قبول نشدم چون هنوز وضعیتشون خوب تثبیت نشده .

دانشگاه ایران 4-5 ماهه که از دانشگاه تهران جدا شده و ممکنه دوباره منحل بشه ( هنوز وضعیتش معلوم نیست ممکنه با وزیر جدید این اتفاق بیافته ) دانشگاه تربیت مدرسم حدود 2 سال که از وزارت علوم جدا شده ...

من از نتیجه ام واقعاً راضیم ، 1 ماه پیش که هنوز نتایج نیومده بود از خدا خواستم اصفهان قبول بشم .

با همه احترامهایی که به دوستان دارم ولی به نظرم تهران بجز 5-6 دانشگاه برتر دیگه هیچی نداره . اون صمیمت توی تهران وجود نداره ( البته نظر شخصی خودمه ) ولی انسان باید هرجایی که هست خاکی باشه نه مثل بعضیا مغرور و از خود راضی . در ضمن آب و هوای تهران اصلاً برای زندگی مناسب نیست .
و 1 نکته که خیلی اهمیت داره اینکه زندگی فقط درس نیست .

واسه همین اصفهان انتخاب 5 من بود حتی بالاتر از شیراز چون همه موارد مورد نظر در مورد اصفهان در رده بالا قرار داره .
زیبایی و بافت شهری ، دانشگاه ، صمیمیت مردمی ، آب و هوا ..

آخرین ویرایش:

b.nafas

New member
سلام سروش جان خیلی خیلی تبریک می گم .ایشالله که بری واسه دکترا و بالاتر ..نتیجه زحمتات رو گرفتی ..اره اصفهان خیلی خوبه ..برادر منم 4 سال اونجا درس خوند ..بازم تبریک می گم :ad54ad:

vet lab sciences

New member

راجب درصدهام ( 3تا درسم درصدهاش جالب بود ولی 3تای دیگه تقریباً افتضاح ) انتخاب 5 قبول شدم ، 4تای اول تهران بود . اگه اون 3تا درس که خراب کردم ( که البته همش برمیگرده به شرایط روز کنکور و اون استرس روز کنکور ) خراب نمیشد چه بسا الان منم تهران بودم ولی واقعاً واقعاً واقعاً خدارو شکر اصفهان ( شهر زیباییها و رویاها ) قبول شدم .
و اینکه یجورایی شانس آوردم انتخاب 3 و4 ( ایران و تربیت مدرس ) قبول نشدم چون هنوز وضعیتشون خوب تثبیت نشده .

دانشگاه ایران 4-5 ماهه که از دانشگاه تهران جدا شده و ممکنه دوباره منحل بشه ( هنوز وضعیتش معلوم نیست ممکنه با وزیر جدید این اتفاق بیافته ) دانشگاه تربیت مدرسم حدود 2 سال که از وزارت علوم جدا شده ...

من از نتیجه ام واقعاً راضیم ، 1 ماه پیش که هنوز نتایج نیومده بود از خدا خواستم اصفهان قبول بشم .

با همه احترامهایی که به دوستان دارم ولی به نظرم تهران بجز 5-6 دانشگاه برتر دیگه هیچی نداره . اون صمیمت توی تهران وجود نداره ( البته نظر شخصی خودمه ) ولی انسان باید هرجایی که هست خاکی باشه نه مثل بعضیا مغرور و از خود راضی . در ضمن آب و هوای تهران اصلاً برای زندگی مناسب نیست .

واسه همین اصفهان انتخاب 5 من بود حتی بالاتر از شیراز چون همه موارد مورد نظر در مورد اصفهان در رده بالا قرار داره .

سلام.خوشحالم که به خواستت رسیدی.:28:
آفرین سروش جان نکات نغزی رو گفتی.:applause:

b.nafas

New member
بچه ها تهران خیلی ام بد نیستا . همه جا آدمای خوب و بد داره ..ایشالله هر جا هستین موفق باشین

love virology

New member
ووووووووولک حالا برو اصفهان میفهمی ههههههههههههههه بعدش آواز دهل شنیدن از دور خوش است

b.nafas

New member
دوستان کمک
من اگه بخوام که برای 93 کنکور بدم تا کی می تونم فارغ اتحصیل بشم ..بد بخت شدم چون دانشگاه محترم ما یه سری درسارو این ترم نمی ده بعد می ترسم به خاطر چند واحد نتونم امتحان بدم ..اطلاعاتمم کمه نمی دونم چیکار باید کرد و چی می شه ...:smiliess (15):

Soroush Star

New member
ووووووووولک حالا برو اصفهان میفهمی ههههههههههههههه بعدش آواز دهل شنیدن از دور خوش است

واسه من ، اصفهان نگین به حساب میاد .

همیشه یاد گرفتم که به زندگی بخندم تا زندگی به من بخنده .

اون دهل که بحثش اومد وسط باید بگم که دهل اصفهان از دهل تهران خوش صداتره .

Size]

آخرین ویرایش:

love virology

New member
چون توی اصفهان زندگی نکردی این حرفو میزنی حالا بیا سرو کله بزن میفهمی ما الان حدود 12 ساله ساکن اصفهانیم

coffee

New member
سلام به coffe عزیز //خیلی خیلی خیلی تبریک می گم ..وای یعنی میشه سال دیگه ما بیایمو بگیم تهران قبول شدیم ..ایشالله دکترا ...حالا چجوری ازت شیرنیشو بگیریم ..همینجوری الکی نیستا ...
سلام نفس جان ... ممنونم عزیزم ...من شک نذارم سال دیگه این موقع شما هم حال و هوای این روزای من و اقا سروش رو داری.انشاا... هر جا که دوست داری قبول شی ...

Soroush Star

New member
دوستان عزیزم ، شرمنده اینجور افراطی راجب تهران صحبت کردم .

واسه همتون در درجه اول سلامتی و در درجه های بعدی موفقیت در همه زمینه هارو از خدا میخوام :riz304:

خودتونو نباید دست کم بگیرین چون اینطور فکر کردن یجورایی ظلم نسبت به خودتونه .

و اینکه قبولی در بهترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور چیزی نیست که فقط از عهده یکسری افراد خاص ( نخبه بودن از دوران ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان ) بر بیاد . نمونش خود من :

دبیرستان : متوسط بودم ، و رشته دبیرستانم ( ریاضی ) بود .

کاردانی : دانشگاه آزاد اسلامی ( بابل ) در رشته کاردانی دامپزشکی .

کارشناسی : دانشگاه فردوسی مشهد در رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و روزانه .

و حالا ، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ( انگل شناسی پزشکی ) و روزانه .

و همینطور ادامه میدم ....:4d564ad6:

vet lab sciences

New member
نه سروشم . هیچم افراط نکردی !
به نظرم منظورت این بوده باشه که صمیمیت تو استان تهران نسبت به استان های دیگه کمتره.
بعد باید در نگرشت نسبت به آب و هوای اصفهان تجدیدنظر کنی چون اصفهان یکی از آلوده ترین شهرای کشوره!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
فکر کنم همون استان خودتون ، مازندران ، بهترین آب و هوا رو داشته باشه.

ادامه بده جانم ، منتظر پروفسوراتم!!!:riz277::smiliess (3):

azar1986

New member

تبريك ميگم سروش جان،نتيجه ي زحمتتو گرفتي،واسه ما هم دعا كن.اصفهان شهر خيلي قشنگيه،به اميد خدا موفق بشي.:rose:

بالا