وااااای... خیلی ممنـــون عزیــزم برای راهنمایی های خوبت... :4d564ad6:
قـــربـونت... ممنــون :riz304:
خواهش می کنم ..شیلا جون توام موفق باشی
وااااای... خیلی ممنـــون عزیــزم برای راهنمایی های خوبت... :4d564ad6:
قـــربـونت... ممنــون :riz304:
سلام هم رشته ای های عزیز :riz304:
منم قبول شدم با عنایت خداوند عزیز و تلاش 8-9 ماهه خودم :4d564ad6:
راجب درصدهام ( 3تا درسم درصدهاش جالب بود ولی 3تای دیگه تقریباً افتضاح ) انتخاب 5 قبول شدم ، 4تای اول تهران بود . اگه اون 3تا درس که خراب کردم ( که البته همش برمیگرده به شرایط روز کنکور و اون استرس روز کنکور ) خراب نمیشد چه بسا الان منم تهران بودم ولی واقعاً واقعاً واقعاً خدارو شکر اصفهان ( شهر زیباییها و رویاها ) قبول شدم .
و اینکه یجورایی شانس آوردم انتخاب 3 و4 ( ایران و تربیت مدرس ) قبول نشدم چون هنوز وضعیتشون خوب تثبیت نشده .
دانشگاه ایران 4-5 ماهه که از دانشگاه تهران جدا شده و ممکنه دوباره منحل بشه ( هنوز وضعیتش معلوم نیست ممکنه با وزیر جدید این اتفاق بیافته ) دانشگاه تربیت مدرسم حدود 2 سال که از وزارت علوم جدا شده ...
من از نتیجه ام واقعاً راضیم ، 1 ماه پیش که هنوز نتایج نیومده بود از خدا خواستم اصفهان قبول بشم .
با همه احترامهایی که به دوستان دارم ولی به نظرم تهران بجز 5-6 دانشگاه برتر دیگه هیچی نداره . اون صمیمت توی تهران وجود نداره ( البته نظر شخصی خودمه ) ولی انسان باید هرجایی که هست خاکی باشه نه مثل بعضیا مغرور و از خود راضی . در ضمن آب و هوای تهران اصلاً برای زندگی مناسب نیست .
و 1 نکته که خیلی اهمیت داره اینکه زندگی فقط درس نیست .
واسه همین اصفهان انتخاب 5 من بود حتی بالاتر از شیراز چون همه موارد مورد نظر در مورد اصفهان در رده بالا قرار داره .
زیبایی و بافت شهری ، دانشگاه ، صمیمیت مردمی ، آب و هوا ..
ووووووووولک حالا برو اصفهان میفهمی ههههههههههههههه بعدش آواز دهل شنیدن از دور خوش است
سلام نفس جان ... ممنونم عزیزم ...من شک نذارم سال دیگه این موقع شما هم حال و هوای این روزای من و اقا سروش رو داری.انشاا... هر جا که دوست داری قبول شی ...سلام به coffe عزیز //خیلی خیلی خیلی تبریک می گم ..وای یعنی میشه سال دیگه ما بیایمو بگیم تهران قبول شدیم ..ایشالله دکترا ...حالا چجوری ازت شیرنیشو بگیریم ..همینجوری الکی نیستا ...
سلام هم رشته ای های عزیز :riz304:
منم قبول شدم با عنایت خداوند عزیز و تلاش 8-9 ماهه خودم :4d564ad6:
راجب درصدهام ( 3تا درسم درصدهاش جالب بود ولی 3تای دیگه تقریباً افتضاح ) انتخاب 5 قبول شدم ، 4تای اول تهران بود . اگه اون 3تا درس که خراب کردم ( که البته همش برمیگرده به شرایط روز کنکور و اون استرس روز کنکور ) خراب نمیشد چه بسا الان منم تهران بودم ولی واقعاً واقعاً واقعاً خدارو شکر اصفهان ( شهر زیباییها و رویاها ) قبول شدم .
و اینکه یجورایی شانس آوردم انتخاب 3 و4 ( ایران و تربیت مدرس ) قبول نشدم چون هنوز وضعیتشون خوب تثبیت نشده .
دانشگاه ایران 4-5 ماهه که از دانشگاه تهران جدا شده و ممکنه دوباره منحل بشه ( هنوز وضعیتش معلوم نیست ممکنه با وزیر جدید این اتفاق بیافته ) دانشگاه تربیت مدرسم حدود 2 سال که از وزارت علوم جدا شده ...
من از نتیجه ام واقعاً راضیم ، 1 ماه پیش که هنوز نتایج نیومده بود از خدا خواستم اصفهان قبول بشم .
با همه احترامهایی که به دوستان دارم ولی به نظرم تهران بجز 5-6 دانشگاه برتر دیگه هیچی نداره . اون صمیمت توی تهران وجود نداره ( البته نظر شخصی خودمه ) ولی انسان باید هرجایی که هست خاکی باشه نه مثل بعضیا مغرور و از خود راضی . در ضمن آب و هوای تهران اصلاً برای زندگی مناسب نیست .
و 1 نکته که خیلی اهمیت داره اینکه زندگی فقط درس نیست .
واسه همین اصفهان انتخاب 5 من بود حتی بالاتر از شیراز چون همه موارد مورد نظر در مورد اصفهان در رده بالا قرار داره .
زیبایی و بافت شهری ، دانشگاه ، صمیمیت مردمی ، آب و هوا ..
ممنونم ...زحمت کشیدم اما واقعا لطف خدا بود .... خداااایاااا شکرت
Soroush jan mishe begi nomre elmit tu konkur chand shod?
مسعود جان شما امسال کنکور دکترا داری؟! ...
Soroush jan mishe begi nomre elmit tu konkur chand shod?
تبريك ميگم سروش جان،نتيجه ي زحمتتو گرفتي،واسه ما هم دعا كن.اصفهان شهر خيلي قشنگيه،به اميد خدا موفق بشي.:rose: