سلااااااااااام قاصدک جوووون خوبی؟؟؟؟؟؟؟
:bunnyearsmiley:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟همین الان بهم خبر رسید یکی از بچه های کلاسمون هم بهداشت شهید بهشتی قبول نشده...
انشالله که موفق باشه... خیلی خوشحال شدم ولی فکرشو نمی کردم
قاصدک جووووووووون پیشنهاد بستن تایپیک از من بود. راوووی جون حرفی ندارن واسه ادامه ی تایپیک...
به نظر من خوبه که برای هردو کنکور بخونیم ولی با برنامه درست یعنی برای درس های مشترک وقت بیشتری بذاریم برای درسهایی که فقط تو علوم هست مثلا یه کتاب خلاصه خیلی خوب بخونیم و بعد از بهمن هم مطالب اختصاصی بهداشت
مثلا کاپلان رو تا بهمن طوری بخونیم که دیگه بعدش یه مرور نهایتا 10 روزه کافی باشه
خودم این برنامه رو امتحان نکردم ولی نظرم بود .... باید از افرادی مثل آقای مصفا که هردو رو قبول شدن پرسید...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم از مخاطب قرار دادن راوی نقل مطلب اسپم و... بود.
ولی درکل هرچی جمع تصمیم بگیره... بالاخره پیداتون می کنیم
ولی خب مثلا دوستایی مثل آینازجووون و فانوسی تو مطالعه گروهی 93 چی بگن؟؟؟ اونجوریشاید کمتر بیان و خب دلمون براشون تنگ میشه
به نظر منم هر دوتا کنکورو بخووونیم...
باید به علوم به عنوان یه فرصت نگاه کنیم و از دستش ندیم.......
قاصدک جووون شما هر دو رو میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟
اره خودمم بعد از پیشنهاد فکر کردم به این چیزا....:smiliess (11):
من پس میگیرم پیشنهادمو........
چون در حق بقیه دوستان ظلم میشه....
ما کنکوریا باید بشینیم درس بخووووونیم:smilies-azardl (181
من متاسفانه تو دنیای واقعی مشوقی ندارم که بتونم با انرژی بخونم . با کار خونه و ... هم بدون این مشوق و همکاری واقعا کار سختی میشه.
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوست دارم بخونم ولی میترسم فقط استرس وارد کردن به خودم باشه قبلا هم گفتم شاید قاچاقی بخونم که اصلا کسی نفهمه هی بگن نمیخواد و ولش کن و...
ولی اگربخوام بخونم هردو رو شرکت می کنم و فقط به قصد افزایش اطلاعاتم می خونم نه قبولی کنکور که قبول نشدنش جای اعتراض برای خودم و بقیه نگذاره
راوی جووون اگر میگی تو تاپیک های دیگه حرف های متفرقه اسپم محسوب میشه و حذف میشه ، خب اینجا جایی باشه که حرفهای اسپم شدنی رو بزنیم که حذف نشه... خیلی اینجا رو دوست داشتم بدون دغدغه و خیلی صمیمی و عمیق
یه مسئله دیگه هم هست
پارسال تو تاپیک مطالعه گروهی ما گپ و گفتگومون رو هم داشتیم
و حتی تاپیک مطالعه گروهی همه ی رشته ها هم به همین شکل بود
اگه اینجا باز بمونه ممکنه همگی بریم تو تاپیک مطالعه و بچه ها بیان پست بزارن و ما اصلا حواسمون نباشه :21:
سلام مجدد بر پرند جون
و یه سلام ویژه بر قاصدک نازنین
من که داره دیگه سرم گیج می ره از بس نشستم پای نت
شما دوتا هم که بیدارین؟؟!!!
بدویین برین بخوابین که فردا شروع کار
پس تا فردا شب برای گزارش ,خدانگهدارررررر:thanks::bunnyearsmiley: