زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
آقای بهرام اگه امر دیگه ای با بنده ندارید مرخص بشم؟

bahram-68

New member
شما چرا چشاتون اینقد برگه؟

- - - Updated - - -

:riz481::ad54ad:

- - - Updated - - -

rawy

New member
شما چرا چشاتون اینقد برگه؟

- - - Updated - - -

:25r30wi:
خدا نکششششششششت
دلیل اصلیش رو می خوای؟؟؟
به این دلیل نگاااااااااااه
putertired.gif

اگه امر مهم دیگه ای ندارین من برم

ainazhz

New member
راوی یه پیشنهاد این تایپیکو قفل کن...
یه تایپیک جدید باز کنیم...که با حال و احوالمون یکی باشه مثلا قرار همکلاس شیم. زنگ تفریح باید تعطیل شه...

اخه چرا پرند؟ خب باشه اینم. وقتایی که میخواین تفریح کنین بیاین اینجا.. پس من کجا بیام شمارو ببینم :sadsmiley:

parand

Well-known member
اخه چرا پرند؟ خب باشه اینم. وقتایی که میخواین تفریح کنین بیاین اینجا.. پس من کجا بیام شمارو ببینم :sadsmiley:

الهی فدات شم.........
عزیزم یه تایپک جدید می زنیم برای احوال پرسی.............
نظر سنجی گذاشتیم شرکت کن عزیزم.......

ainazhz

New member
سلام خدمت دوستای خوبم
دوباره به تمام دوستانی که قبول شدن تبریک میگم
و کسانی هم که قبول نشدن امیدوارم با تلاش بیشتر بتونن سال بعد به هدفشون برسن
من امسال قصد دارم برای هر دو کنکور شرکت کنم
رقابت تو رشته ما برای وزارت بهداشت خیلی خیلی شدیده و ظرفیت واقعا محدود بنابراین هر قدر هم که خوب خونده باشی بازم نمیتونی صددرصد مطمئن باشی که قبول میشی چون ظرفیت پذیرش واقعا خیلی کمه پس اگه واقعا تو کنکور علوم شرکت نکنیم ریسک بزرگی کردیم چون هیچ تضمینی برای قبولی از بهداشت وجود نداره.
امسال تصمیم دارم جدی تر بخونم برای هر دو کنکور شاید دیگه اینجا نیام ولی هر چند وقت میام و پستاتونو میخونم
امیدوارم همه تون با جدیت هر چه تمام به راهتون ادامه بدین تا رسیدن به هدف راه زیادی نموده امیدوارم همتون موفق باشید.:riz304:

ایلین عزیز. مرسی
خوبه که حالت بهتره و تصمیم جدید گرفتی. و به نظر من بهترین تصمیم رو گرفتی . بازم میگم ما دو فرصت داریم واسه خوندن ارشد که خیلی ها ندارن . و ما باید ازش استفاده کنیم. چه بهداشت چه علوم قبول شی مهم کیفیت گذروندنه این دورانه . هرجایی باشی اگر پشت کار داشته باشی و به رشتت علاقه داشته باشی همه ی تلاشتو میکنی. به نظر من خیلی راحت میتونی واسه 2تا بخونی و وقت هم کم نمیاری. تا بهمن یکم بیشتر واسه علوم وقت بزار و از اون موقع تا بهداشت وقتتو واسه بهداشت بزار. اینجوری به هردوتا میرسی. چون درسته که منابع فرق داره اما واقعا من خودم وقتی رفتم سر جلسه کنکور بهداشت انچنان تفاوتی ندیدم. چون مطلب درسی یکیه جز درس علم نفس واسه علوم. پس میشه. هیچ چیزی نشد نداره عزیزم. اینکه بعضی ها میگن علوم سرو ته نداره از این حرفا . اعتقاد خودشونه . اما ما خودمون دیدیم که امسال بهداشت چه ضربه هایی به بچه ها زد. که من این چیزارو واقعا تو علوم ندیدم. امسال تو علوم فقز درس بالینی یکم سوالاش عجیب و غریب بود همین. که اگر من این و بیشتر میزدم مطمئنن الان علوم تهران میخوندم. پس تلاشتو بکن. هر نهادی بدی و خوبیه خودشو داره . ایشالله که امسال به خواستت میرسی عزیزم.
بازم بیشتر مشورت کن. شاید 2تا واست سنگین باشه . شاید هم از عهدش بر بیای.
به اینکه تصمیم گرفتی اینجا نیای احترام میزارم اما پیشنهادم اینه که بیای.

بهترین ارزوهارو واست دارم

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
عههههههههه :mad_majidonline:

هیچ معلومه کجایی نمیای؟
اینجوریه دیگه؟؟؟
همچین دوستایی هستین شماهاااااااااا

راوی جونم من که هستم عزیزم . منکه همیجور تو این تاپیک میچرخم. دیروز واقعا درد گرددن امانمو بریده بود کم تر اومد. اما هروز میام
راوی به نظر من نبندین. بازم نظر جمع مخمه. اما میگم چه کاریه که یه تاپیکه دیگخ واسه سلامو اینا بسازیم. خب این هست دیگه. اون تاپیک 93 هم هست واسه درس خوندنه . اینم هست واسه همه که بیانو از حال همدیگه خبر دار شن و هر اطلاعی چیزی هست اینجا بگن . اسمشم که روشه زنگ تفریحاتون بیاید اینجا. خوراکی هاتون رو میخورید و لی لی بازی میکنیم
این نظر منه

taranom92

New member
سلام دوستای گلم من نظردادم بسته شه اماالان پشیمون شدم راااوی یه کاریش کن
ولی پیشنهادمن اینه زنگ تفریح باشه اماکمتربیایم اینجا

maria667710

New member
ترنم جان سوالیت مونده من جواب نداده باشم؟
بخدا انقدر=ه دورم شلوغ شد که از دست در رفتههه

maria667710

New member
بچه ها بنظرم خلوت شه اینجاااااااااا......
بنظرم فقط عصرای جمعه بیاین... بخدا حیف وقتتونه

psychology123

New member

سلاااااام بر بارلی گرامی
عزیزم زود,تند و سریع خودت رو جمع و جور کن که می خوایم استارت کار بزنیماااااااااااااا
عقب نمونی............زوووووووود باش
بزن توی گوش کلافگی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult محکماااااااااا که نخواد کم کم خوب بشه یکدفعه تموم بشه
باااااااشه؟؟!!
پس:smilies-azardl (113

parand

Well-known member
سلام پرند جووونم ... مرسی عزیزم ... شما چطوری ؟
بهترم کمی کلافه ام با گذر زما ن حل میشه...:dadad4:

سلام بارلی جووونم . شکر خدا منم خوبم.
۱۲۳ عزیزم راست میگه سریعتر خوب شو چون میخوایم با انرژي بیشتر بخونیم.......

ghasedak69

New member
راوی جووون اگر میگی تو تاپیک های دیگه حرف های متفرقه اسپم محسوب میشه و حذف میشه ، خب اینجا جایی باشه که حرفهای اسپم شدنی رو بزنیم که حذف نشه... خیلی اینجا رو دوست داشتم بدون دغدغه و خیلی صمیمی و عمیق

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا