زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
به نظر من خوبه که برای هردو کنکور بخونیم ولی با برنامه درست یعنی برای درس های مشترک وقت بیشتری بذاریم برای درسهایی که فقط تو علوم هست مثلا یه کتاب خلاصه خیلی خوب بخونیم و بعد از بهمن هم مطالب اختصاصی بهداشت
مثلا کاپلان رو تا بهمن طوری بخونیم که دیگه بعدش یه مرور نهایتا 10 روزه کافی باشه
خودم این برنامه رو امتحان نکردم ولی نظرم بود .... باید از افرادی مثل آقای مصفا که هردو رو قبول شدن پرسید...

ولی من تجربه ی خوبی از خوندن هر دو ندارم اولش گفتم اکی درسای مشترک هست و اینا ولی بعد که عملا خواستم شروع کنم دیدم اولیت ها توی بهداشت یه چیز دیگه است و تو علوم کتابهای دیگه, و کاملا زمانم رو برای دروس بهداشت تا کنکور علوم از دست دادم و یه نگاهم به درسای بهداشت بود یه نگاه به علوم اصن نفهمیدم چی کار کردم و بعد کنکور علوم هم تا خودمو جمع و جور کردم برای شروع بهداشت سال تموم شد و عملا حدود دوماه و نیم زمان موند برای خوندن بهداشت!
اما به هرصورت اگر هدف علوم یادگیری مباحث هست حالا از هر کتابی (چون منبع مشخصی رو رسما معرفی نمی کنن) الان ترجیح می دم برای بهداشت بخونم ولی علوم رو هم شرکت می کنم

rawy

New member
راوووی من که دلم نمیاد دوستام ناراحت بشن نــــــــــــــبند....:smiliess (4):
نفرین بر دهانی که بی موقع باز شود اخه این چه پیشنهادیه که من دادم...:25r30wi: خودمم توش موندم....:14:

عههههه پرند این چه حرفیه
برای ماهایی که می خوایم شروع کنیم به خوندن و معتادیم به اینجا که اگه توش پست نذاریم هم اقلا میام پستهای بچه ها رو می خونیم و می ریم , بسته شدنش لازمه, دوستایی که قصد خوندن دارن همه رایشون مثبته به بسته شدن!!!
صبر می کنیم همه بیان نظرشون رو بگن

ghasedak69

New member
خب قاصدک جوون اگه مخالفتی ندارن در حد توانت تلاش کن ما هم که هستیم تنها نیستی...
ولی درس خوندنت به هیچ عنوان نباید به زندگیه مشترکت صدمه بزنه...

اگر مجرد بودم بدون هیچ شک و تردیدی می خوندم.... تازه فهمیدیم باید چی کار کنیم ولی.......
روحیه ام هم طوریه که خیلی میخوام همه چیز خوب و دقیق باشه و این خیلی استرس بهم وارد میکنه و سلامتیم رو بهم می ریزه و خب مسئولیت هام زیاده علاوه بر کار خونه به همسرم قول دادم تو کارش (مشاوره تحصیلی برای کنکور) کمکش کنم که اونم یه وقت مفصل میخواد... از طرفی هم بسیار علاقه مند به کار مهدکودکم...
نمی دونم والله .... دعا کنید راه درستی پیدا کنم

rawy

New member
شب بخیر 123 جون و پرند و قاصدک عزیزم

(123 چرا رای نداد رفت؟)

parand

Well-known member
اگر مجرد بودم بدون هیچ شک و تردیدی می خوندم.... تازه فهمیدیم باید چی کار کنیم ولی.......
روحیه ام هم طوریه که خیلی میخوام همه چیز خوب و دقیق باشه و این خیلی استرس بهم وارد میکنه و سلامتیم رو بهم می ریزه و خب مسئولیت هام زیاده علاوه بر کار خونه به همسرم قول دادم تو کارش (مشاوره تحصیلی برای کنکور) کمکش کنم که اونم یه وقت مفصل میخواد... از طرفی هم بسیار علاقه مند به کار مهدکودکم...
نمی دونم والله .... دعا کنید راه درستی پیدا کنم

قاصدک جوونم از همه چیز مهمتر سلامتیت و زندگیه مشترکت هست....
امیدورم زندگی بر وفق مرادت باشه خانومی...

parand

Well-known member
قاصدک جوونم منم با اجازت برم ....
شبت خوش...
مواظبه خودت باش...

ghasedak69

New member

چرا بکش من اجازه میدم...
:25r30wi:.
اصلا دنیا امشب دست شما باشه...
منم به ماه زودتر حرکت کنه تا خورشید خانوووووم زودتر بیاد....

نه بابا ما یه ثانیه هم نمی تونیم دنیا رو نگه داریم یعنی دست مون باشه ....
قرصم رو خوردم دوباره میکشم سرجاش:smiliess (3):

بارلی

New member

سلاااااام بر بارلی گرامی
عزیزم زود,تند و سریع خودت رو جمع و جور کن که می خوایم استارت کار بزنیماااااااااااااا
عقب نمونی............زوووووووود باش
بزن توی گوش کلافگی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult محکماااااااااا که نخواد کم کم خوب بشه یکدفعه تموم بشه
باااااااشه؟؟!!
پس:smilies-azardl (113

سلام 123 عزیزم ... حالت چطوره ؟؟
امروز خیلی بهترم ...
برام واقعا سخت بود اما رد شدم ازش ...
امیدوارم بقیه بچه ها هم بتونند مدیریت کنند ...:ad54ad:

بارلی

New member
هنوز تصمیم قطعی برای رفتن ندارم ...
اگه دیر به دیر سرزدم یا چمدونمو بستم و راهمو کشیدمو رفتم ...
و این تاپیک هم بسته شد دوست دارم یه چیز و قبل رفتن گفته باشم
برای تک تک لحظه ها ی خوبی که دراین تاپیک کنار شما سپری کردم قلبا خشنودم
دوستی با شما برای من رنگ دیگری داشت...

aylinn

New member
شب سردی است و من افسرده
راه دوری است و پایی خسته
تیرگی هست و چراغی مرده
می کنم تنها از جاده عبور
دور ماندند ز من آدمها
سایه ای از سر دیوار گذشت
غمی افزود مرا بر غم ها
فکر تاریکی و این ویرانی
بی خبر آمد تا به دل من
قصه ها ساز کند پنهانی
نیست رنگی که بگوید با من
اندکی صبر سحر نزدیک است
هر دم این بانگ برآرم از دل
وای این شب چه قدر تاریک است
خنده ای کو که به دل انگیزم ؟
قطره ای کو که به دریا ریزم ؟
صخره ای کو که بدان آویزم ؟
مثل این است که شب نمناک است
دیگران را هم غم هست به دل
غم من لیک غمی غمناک است

*فرناز*

New member
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون ارشد پزشکی وزارت بهداشت 92

سایت علوم پزشکی(92/6/7): به گزارش خبرنگار سایت علوم پزشکی دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس مرکز سنجش وزارت بهداشت اعلام کرد: پس از ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی(وزارت بهداشت) و همچنین متقاضيان استعداد درخشان در تاریخ 13 و 14 شهریور، در صورت خالی ماندن ظرفیت برخی دانشگاه ها اسامی افراد جایگزین در تاریخ هشتم مهر92 اعلام خواهد شد

دوستان عزیز
این اطلاعیه دقیقا یعنی چی؟ یعنی دانشجوی مازاد؟یا اگه کسی ثبت نام نکنه جای اون؟
یا همون قضیه ارشد با شهریه هستش؟
اصلا سالای قبل همچین اتفاقی افتاده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا