به نظر من خوبه که برای هردو کنکور بخونیم ولی با برنامه درست یعنی برای درس های مشترک وقت بیشتری بذاریم برای درسهایی که فقط تو علوم هست مثلا یه کتاب خلاصه خیلی خوب بخونیم و بعد از بهمن هم مطالب اختصاصی بهداشت
مثلا کاپلان رو تا بهمن طوری بخونیم که دیگه بعدش یه مرور نهایتا 10 روزه کافی باشه
خودم این برنامه رو امتحان نکردم ولی نظرم بود .... باید از افرادی مثل آقای مصفا که هردو رو قبول شدن پرسید...
من ساعت 2:30 باید قرص بخورم....... موندم بخوابم یا بیدار بمونم... فکر کردم یه ربع مونده حالا می بینم 1 ساعت و 1 ربع مونده:14:
راوووی من که دلم نمیاد دوستام ناراحت بشن نــــــــــــــبند....:smiliess (4):
نفرین بر دهانی که بی موقع باز شود اخه این چه پیشنهادیه که من دادم...:25r30wi: خودمم توش موندم....:14:
خب قاصدک جوون اگه مخالفتی ندارن در حد توانت تلاش کن ما هم که هستیم تنها نیستی...
ولی درس خوندنت به هیچ عنوان نباید به زندگیه مشترکت صدمه بزنه...
:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
نمیشه ساعت رو یه ساعت بکشم جلو....؟؟؟:65d6a5d6s::65d6a5d6s:
اگر مجرد بودم بدون هیچ شک و تردیدی می خوندم.... تازه فهمیدیم باید چی کار کنیم ولی.......
روحیه ام هم طوریه که خیلی میخوام همه چیز خوب و دقیق باشه و این خیلی استرس بهم وارد میکنه و سلامتیم رو بهم می ریزه و خب مسئولیت هام زیاده علاوه بر کار خونه به همسرم قول دادم تو کارش (مشاوره تحصیلی برای کنکور) کمکش کنم که اونم یه وقت مفصل میخواد... از طرفی هم بسیار علاقه مند به کار مهدکودکم...
نمی دونم والله .... دعا کنید راه درستی پیدا کنم
چرا بکش من اجازه میدم...:25r30wi:.
اصلا دنیا امشب دست شما باشه...
منم به ماه زودتر حرکت کنه تا خورشید خانوووووم زودتر بیاد....
قاصدک جوونم منم با اجازت برم ....
شبت خوش...
مواظبه خودت باش...
اين تاپيك قراره بسته شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام 123 عزیزم ... حالت چطوره ؟؟
سلاااااام بر بارلی گرامی
عزیزم زود,تند و سریع خودت رو جمع و جور کن که می خوایم استارت کار بزنیماااااااااااااا
عقب نمونی............زوووووووود باش
بزن توی گوش کلافگیt0837h0nn8zfqu8ult محکماااااااااا که نخواد کم کم خوب بشه یکدفعه تموم بشه
باااااااشه؟؟!!
پس:smilies-azardl (113
درسته پرند جوونم همین کارو می کنم...سلام بارلی جووونم . شکر خدا منم خوبم.
۱۲۳ عزیزم راست میگه سریعتر خوب شو چون میخوایم با انرژي بیشتر بخونیم.......
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون ارشد پزشکی وزارت بهداشت 92
سایت علوم پزشکی(92/6/7): به گزارش خبرنگار سایت علوم پزشکی دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس مرکز سنجش وزارت بهداشت اعلام کرد: پس از ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی(وزارت بهداشت) و همچنین متقاضيان استعداد درخشان در تاریخ 13 و 14 شهریور، در صورت خالی ماندن ظرفیت برخی دانشگاه ها اسامی افراد جایگزین در تاریخ هشتم مهر92 اعلام خواهد شد