زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
سلام خدمت دوستای خوبم
دوباره به تمام دوستانی که قبول شدن تبریک میگم
و کسانی هم که قبول نشدن امیدوارم با تلاش بیشتر بتونن سال بعد به هدفشون برسن
من امسال قصد دارم برای هر دو کنکور شرکت کنم
رقابت تو رشته ما برای وزارت بهداشت خیلی خیلی شدیده و ظرفیت واقعا محدود بنابراین هر قدر هم که خوب خونده باشی بازم نمیتونی صددرصد مطمئن باشی که قبول میشی چون ظرفیت پذیرش واقعا خیلی کمه پس اگه واقعا تو کنکور علوم شرکت نکنیم ریسک بزرگی کردیم چون هیچ تضمینی برای قبولی از بهداشت وجود نداره.
امسال تصمیم دارم جدی تر بخونم برای هر دو کنکور شاید دیگه اینجا نیام ولی هر چند وقت میام و پستاتونو میخونم
امیدوارم همه تون با جدیت هر چه تمام به راهتون ادامه بدین تا رسیدن به هدف راه زیادی نموده امیدوارم همتون موفق باشید.:riz304:

rawy

New member
نه منظورم این بود که تایپیک احوال پرسی باشه ولی جدید....
چون موقعیتمون تغییر کرده...
الان من صفحه ۴۷۰ شما فکنم ۱۰۰۰ باشید....
راوی یادته یه روز خیلی پست گذاشتیم و میگفتی میخواام به صفحه 200 برسونمش..................

باشه اگه موافقن من حرفی ندارم
یه تصمیم نهایی بگیریم باهم
آره :rolleyessmileyanim:
عه مگه شما جور دیگه ای می بینی صفحات رو؟

parand

Well-known member
بارلی جون سلاااااااااام..:ad54ad:..
خوبی؟؟؟؟
حالت بهتر شد؟؟؟؟؟

rawy

New member
اینم نظر خوبیه:thumbsupsmileyanim:
مدیر جان میدونم همیشه بهترین کار رو می کنی

نظر لطفته عزیزم
به کمک نظرهای خوب دوستایی مثل پرندجون که همیشه نظرهای خوبی داره, چه الان چه قبلا هم که اجازه دخل و تصرف نداشتم باهم تبادل نظر داشتیم :riz304:
فانوسی جونم امروز میاد :4d564ad6:
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم
اینجا خونه ی هممونه باید با نظر همه بسته بشه و تصمیم جدید گرفته بشه

parand

Well-known member
باشه اگه موافقن من حرفی ندارم
یه تصمیم نهایی بگیریم باهم
آره :rolleyessmileyanim:
عه مگه شما جور دیگه ای می بینی صفحات رو؟

من تعداد پستام تو هر صفحه رو تغییر دادم هر صفحه برام ۲۰ تا پست نشون میده عزیزم.........

psychology123

New member
سلام خدمت دوستای خوبم
رقابت تو رشته ما برای وزارت بهداشت خیلی خیلی شدیده و ظرفیت واقعا محدود بنابراین هر قدر هم که خوب خونده باشی بازم نمیتونی صددرصد مطمئن باشی که قبول میشی چون ظرفیت پذیرش واقعا خیلی کمه پس اگه واقعا تو کنکور علوم شرکت نکنیم ریسک بزرگی کردیم چون هیچ تضمینی برای قبولی از بهداشت وجود نداره.
امسال تصمیم دارم جدی تر بخونم برای هر دو کنکور شاید دیگه اینجا نیام ولی هر چند وقت میام و پستاتونو میخونم
امیدوارم همه تون با جدیت هر چه تمام به راهتون ادامه بدین تا رسیدن به هدف راه زیادی نموده امیدوارم همتون موفق باشید.:riz304:

سلااااااااااام ایلین جووووووووووووونم

خوبی عزیزم؟؟!!
افرررررررررررررین
احسنت عزیزم.همین درسته:a2d3:
پر انرژِی,شاد و باعشق بخون
برات بهترین ها رو ارزومندم
موفقی باشی ایلین نازنینم :thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
سلام خدمت دوستای خوبم

سلاااااااااااام تینکربل
bighug.gif

خوبی؟
ای خواهر دوستایی که قبول شدن دیگه کم کم مارو تحویل نمی گیرن, می بینی که اصن نیستن حالا آیناز و فانوسی که قول دادن میان تا ببینیم چقدر به قولشون وفادارن.
تو چند روز اخیر بهترین خبری که شنیدم تصمیم دوباره تو بود برای خوندن, ولی الان حالمونو گرفتی که, یعنی چی نمیام دیگه؟ حالا هنو که شروع نکردی الان چرا زودی رفتی؟
آیلین با یه دست مگه چندتا هندونه می شه بلند کرد؟ البته نظر منه ها هرجور خودت صلاح می دونی, ولی حجم خیلی سنگینی میشه هر دوش باهم, به نظر من برای یکی بخون ولی تو هر دوش شرکت کن. ببین قبول داری که یه بار که صحبت می کردیم یکی از ضعفامون آمار بود, که به من گفتی اگه آروم می شی بهت بگم که منم گذاشتمش کنار, یادته؟ خب برای قبولی توی بهداشت به نظرت همچین کاری ریسک نیست؟ امسال نباید اینکار رو بکنیم, باید ضعفهامون رو تا امتحان برطرف کنیم و با یه نیروی مضاعف بریم جلو. هر اشتباهی که پارسال داشتیم باید برامون درس بشه, ما از صفر شروع نمی کنیم چون یادگرفته هامون رو از دست ندادیم, فقط نیاز به اصلاحات داریم :smiliess (3):
به هر حال برات آرزوی موفقیت دارم :riz304:
خصوصیت هم خالی کن لطفا

rawy

New member
بچه ها با اجازتون فعلا
نظراتون رو بفرمایید, دوباره میام می خونم
فعلا روزتون خوش

parand

Well-known member
سلام خدمت دوستای خوبم

سلاااااااااام ایلین عزیزم.
:ad54ad:
خوشحالم که میخوای دوباره شروع کنی به خوندن...
موفق باشی....
فقط مارو فراموش نکنیاااا حتما سر بزن. دلمون برات تنگ میشه...........

parand

Well-known member
معتادین گرام شما مثل خودم دوباره ان هستین.............:tonguesmiley:
اومدم بگم تا 11 شب حداقل یه صفحه هم شده بخونید و بیاید تاپیک ۹۳ .
برنامه ریزی کنیم واسه شیوه ی گزارش دادن و این جور چیزا...........................

rawy

New member
معتادین گرام شما مثل خودم دوباره ان هستین.............:tonguesmiley:
اومدم بگم تا 11 شب حداقل یه صفحه هم شده بخونید و بیاید تاپیک ۹۳ .
برنامه ریزی کنیم واسه شیوه ی گزارش دادن و این جور چیزا...........................

پرند جان به ذهنم رسید یه نظر سنجی برای بستن یا نبستن تاپیک بذارم چون ممکنه همه بچه ها متوجه بحث ما نشن
متوجه شدم که گویا تو شروع ایجاد تاپیک این امکان هست و الان نمی شه اضافه کرد
درسته؟
چون خودت تاپیک رو شروع کردی ببین این امکان برات باز نیست؟

parand

Well-known member
پرند جان به ذهنم رسید یه نظر سنجی برای بستن یا نبستن تاپیک بذارم چون ممکنه همه بچه ها متوجه بحث ما نشن
متوجه شدم که گویا تو شروع ایجاد تاپیک این امکان هست و الان نمی شه اضافه کرد
درسته؟
چون خودت تاپیک رو شروع کردی ببین این امکان برات باز نیست؟

چشم عزیزم ببینم اگه شد میزارم.
فکر خوبیه نظر سنجی....................

parand

Well-known member
بچه عنوان نظر سنجی باشه؟؟؟؟؟
اصلا هدفمون از بستن چیه؟؟؟
کلا ببندیم؟؟؟؟
یا یه تایپیک جدا باز کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
اره عزیزم الان میزارم........
راوی زنگ تفریح بسته شد یه تایپیک دیگه بزن واسه احوال پرسی واسه دوستانی که همیشه نیستن........
ان شاا... سال دیگه بعد کنکور زنگ تفریحو بازش می کنی ..........

bahram-68

New member
به نظر من یه تاپیک بزنید که اخر شبا بیاید و چیزایی رو که خوندید با هم مرور کنید

rawy

New member
به نظر من یه تاپیک بزنید که اخر شبا بیاید و چیزایی رو که خوندید با هم مرور کنید

داریم تاپیک مطالعه گروهی 93 هست
ممنون که نظرتون رو گفتید :ad54ad:

(من داشتم می رفتمااااا, دیگه چه حرفی دارین؟ زودی بگید تا نرفتید تو تاپیک های دیگه)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا