mahnam
New member
مهنام منظورتو متوجه نشدم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه پس رفتی؟!!!!!!!!!!!!!!!
منظورم این بود که در مورد فرهنگ هندی ها صحبت نکنیم !
با مقایسه ی خودمون با اونا مخصوصا در این مورد که راه اونا اشتباس کارو خرابتر نکنیم
آخرین ویرایش:
مهنام منظورتو متوجه نشدم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه پس رفتی؟!!!!!!!!!!!!!!!
اگر خوشبختی را برای يک ساعت می خواهيد، چرت بزنيد.
اگر خوشبختی را برای يک روز می خواهيد، به پيك نيك برويد.
اگر خوشبختی را برای يک هفته می خواهيد، به تعطيلات برويد.
اگر خوشبختی را برای يک ماه می خواهيد، ازدواج كنيد.
اگر خوشبختی را برای يک سال می خواهيد، ثروت به ارث ببريد....
اگر خوشبختی را برای يک عمر می خواهيد،
ياد بگيريد كاری را كه انجام می دهيد دوست داشته باشيد .........
استیو جابز
جمله ی اخرش قابل تامله ینی اگه ازدواجتون رو هم دوست داشته باشید میتونید یه عمر خوشبخت باشید
که دیدگاهی که تو این تایپیکه نشون از اینه که کسی ازدواجو دوس نداره
بنظر من بايد دختر كلا مهريه رو ببخشه در عوض شوهر حق طلاق رو به زن بده تا اگه واقعا هدفش محكم كاري خيالش راحت راحت شه
علیرضا مسئله اینجاست که هیچکی آینده رو ندیده .
چه تضمینی وجود داره که چیزی رو که الان با تمام وجود دوست داری یک روز با تمام وجود ازش متنفر نشی؟؟؟؟؟
اون وقت آمار تلاق 100000 برابر می شد.
برا چی خانوما نمی تونن قاضی بشن چون احساسی تصمیم می گیرند(چون فیزیولوژی اونها اینجوریه و اینجوری آفریده شدن با دستگاه لیمبیک بسیار وسیع تر از مردا که مرکز احساساته)
تا تقی به توقی می خورد طلاق می گرفتن
من اوایل شوهرم بهم می گفت می میرم برات هیچ وقت طلاقت نمی دم مهرتو ببخش.
منم تو یه ورق همین جوری نوشتم و امضا کردم الان می خواد منو طلاق بده.ورقه رو علم کرده.
می گم خوب بود اون موقع که تو به من گفتی مهرتو ببخشو امضا کن منم ازت امضا می گرفتم که هیچ وقت طلاقم نمی دی؟؟؟؟/
حالا می فهمم که هیچکی قابل اعتماد نیست حتی آدمی که روزی بیشتر از چشمهایت به او اعتماد داری.........
آه.
منظورم این بود که در مورد فرهنگ هندی ها صحبت نکنیم !
با مقایسه ی خودمون با اونا مخصوصا در این مورد که راه اونا اشتباس کارو خرابتر نکنیم
هیچ تضمینی وجود نداره ولی اگه احتمالشو بدم یه کلاه کاسکت سرم می ذارم.شادی شما چه تضمینی دارین الان که نشستین پشت نت یک سنگ از آسمون نیاد (خدایی نکرده)به شما بخوره؟!
در ضمن من که با 110 تاش موافقم(110 تا تضمین نیست)
تازه با یه تحقیق خوب میشه جلوی این احتمالاتو گرفت
اگر کسی اماری از ازدواجهایی که بدلیل مهریه بالا سر نگرفته داره و اینجا بذاره ممنون میشم
منتظرم
هیچ تضمینی وجود نداره ولی اگه احتمالشو بدم یه کلاه کاسکت سرم می ذارم.
همون 110 تا رو هم یه عده هزار جور بازی درمیارن که از زیر بارش شونه خالی کنن.
تحقیق هم چیز زیادی به آدم نشون نمی ده. آدمها انقدر پیچیده هستن که ممکنه برخی از زوایای وجودشون رو از همه پنهان کنند.و بعد از سالها زندگی اونا رو نشون بدن.طوری که تو وقتی مشکلات زندگی ات را برای دیگران تعریف می کنی هیچ کس باور نکند و بگوید مطمئنی این کارها را این فرد مودب و موجه و خوش برو رو و خوش اخلاق انجام داده؟
شادی خانوم عزیز نمی شه که همیشه بد بین بود.
شما راهکارتون چیه؟ 1000 تا سکه کنیم اگه خانومه بد بود چی؟
من اوایل شوهرم بهم می گفت می میرم برات هیچ وقت طلاقت نمی دم مهرتو ببخش.
منم تو یه ورق همین جوری نوشتم و امضا کردم الان می خواد منو طلاق بده.ورقه رو علم کرده.
می گم خوب بود اون موقع که تو به من گفتی مهرتو ببخشو امضا کن منم ازت امضا می گرفتم که هیچ وقت طلاقم نمی دی؟؟؟؟/
حالا می فهمم که هیچکی قابل اعتماد نیست حتی آدمی که روزی بیشتر از چشمهایت به او اعتماد داری.........
آه.
خیلی ناراحت شدم شادی .
انشالله یه راهی هست ؛اون برنامه هزار راه نرفته رو که چند سال پیش نشون میداد یادته.
واقعا زوج هایی رو که اونجا نشون میداد اولش که مسائلشون رو میگفتن آدم میگفت چطور میشه درست بشه ولی خیلی خوب و قشنگ راهنمایشون می کردن.
اعتراف می کنم خیلی تو ذوقم خورد ؛انگار یه دفعه با واقعیت روبرو بشم. فکر نمی کردم کسی از بچه های اینجا این مشکل رو داشته باشه .
از صمیم قلب برات دعا می کنم این اتفاق نیفته.
خیلی ناراحت شدم شادی .
انشالله یه راهی هست ؛اون برنامه هزار راه نرفته رو که چند سال پیش نشون میداد یادته.
واقعا زوج هایی رو که اونجا نشون میداد اولش که مسائلشون رو میگفتن آدم میگفت چطور میشه درست بشه ولی خیلی خوب و قشنگ راهنمایشون می کردن.
اعتراف می کنم خیلی تو ذوقم خورد ؛انگار یه دفعه با واقعیت روبرو بشم. فکر نمی کردم کسی از بچه های اینجا این مشکل رو داشته باشه .
از صمیم قلب برات دعا می کنم این اتفاق نیفته.
راسیتش منم بهت زده شدم. شادی خانم از خدا میخوام تا کارتون هر چه سریعتر درست بشه
ان شالله.
آخه چرا ؟ اصلا نمی دونم چی باید بگم.منم فیلم این دادگاه ها رو که قبلا می دیدم خیلی دلم به حال آدمایی که تو دادگاهها ویلون هستن می سوخت.
حالا انقدر دلم به حال خودم می سوزه..........