دوست داری همسر آیندت شیطون باشه یا آروم؟

بچه ها پسرخالم دیشب تصادف کرده ضربه مغزی شده تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا دعاش کنید دکترا گفتن فقط دعاش کنید..................مرسی از همتون

asal 92

New member
الهی شکر یکی تو این انجمن نتیجه گرفت وعاقبت بخیر شد:thanks:
عسل جون که ما رو با پیشنهادش سورپرایز کرد واقعا!نصف دخترای انجمن به امید برادر عسل زنده ان!عسل جون عزیزم...!:(40):

جااااااااااااااااانم فریبا.................
بچه ها کنجکاو وفریبا دیگه پریدن............
cancan.gif

نبینم کسی بهشون نزدیک شه!!!!!!!!!!!!
وگرنه........
hexer.gif

sara77

New member
من چیکارکنممممممممممممممم؟
:13:[/بهراااااااااااااااااااااام؟؟تو مگه نگفتی دوس دارم تنها باشم و مجردی رو عشقه/؟چرا با احساسات اینا بازی میکنی؟QUOTEمکسین اینا یه همسایه دارن ننه رقیه اسمشه 60سالشه تازه وانتم داره میخای تموم میشه ها؟؟

sara77

New member
تنها چیزی که اینجا زیاده زن هست . خودت انتخاب کن دیگه! کیو میخوای حالا ازین دخترای گل و گلاب؟!:smiliess (3):

- - - Updated - - -

عجب رویی داری تو بشر تنها چیزی که زیاده زن اینجا؟؟؟؟؟/؟عزیزم حالا چی به خودت رسیده داری واسه بقیه کنکاااش میکنی؟؟/؟؟اصن ما دخترای اینجاااااااااا قصد داریم فعلا ارشد و دکترا که گرفتیم بعد اگه دلمون سوخت برا بعضیا شاید بفکر ازدواج افتادیم تازه اونم شرایط داره که الکی نیس تو که اصن تو لیست سیاه هم حذفت کردیم دیگه امیدی نداشته بااشششششش
حالا گریه نکن خدا بزرگه یه ننه رقیه ی برا تو هم پیدا میشه نگران نباش خخخخخخخخخخخخخخ

bahram-68

New member
تنها چیزی که اینجا زیاده زن هست . خودت انتخاب کن دیگه! کیو میخوای حالا ازین دخترای گل و گلاب؟!:smiliess (3):

- - - Updated - - -

عجب رویی داری تو بشر تنها چیزی که زیاده زن اینجا؟؟؟؟؟/؟عزیزم حالا چی به خودت رسیده داری واسه بقیه کنکاااش میکنی؟؟/؟؟اصن ما دخترای اینجاااااااااا قصد داریم فعلا ارشد و دکترا که گرفتیم بعد اگه دلمون سوخت برا بعضیا شاید بفکر ازدواج افتادیم تازه اونم شرایط داره که الکی نیس تو که اصن تو لیست سیاه هم حذفت کردیم دیگه امیدی نداشته بااشششششش
حالا گریه نکن خدا بزرگه یه ننه رقیه ی برا تو هم پیدا میشه نگران نباش خخخخخخخخخخخخخخ

سلام خانممممممممممممممممممم
اخه وامو گرفتمممممممممممممم
خب با هم ادمه تحصیل میدیم
به قول عالیه تو سریال دودکش،نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:

Fariba 90

New member
ب:riz513:گو شب بیاد فریبا هم میاد ایشالا که خوشبخت بشن:riz304:
کنجکاو جون عزیزم...قرار بود شوهر چینی پیدا کنی که!عسل هم من و تو رو برای برادرش کاندید کرده!بگو برادر عسل و سکرت با هم مناظره بذارن تا ببینیم خدا چی میخواد.حالا ما یه بار خواستیم ادامه تحصیل بدیم این خواستگارا نمیذارن خوووووووو...!:25r30wi:

آخرین ویرایش:

sara77

New member
سلام خانممممممممممممممممممم
اخه وامو گرفتمممممممممممممم
خب با هم ادمه تحصیل میدیم
به قول عالیه تو سریال دودکش،نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:
خخخخخخخخخ اینم یه حرفبه بقول فیروز تو همون فیلم
مارو تو شرایط امپاس نذار خو من چی بگم

sara77

New member
کنجکاو جون عزیزم...قرار بود شوهر چینی پیدا کنی که!عسل هم من و تو رو برای برادرش کاندید کرده!بگو برادر عسل و سکرت با هم مناظره بذارن تا ببینیم خدا چی میخواد.حالا ما یه بار خواستیم ادامه تحصیل بدیم این خواستگارا نمیذارن خوووووووو...!:25r30wi:

عزیزم تو کاریت نباشه درس بخون من نمیذارم خاستگارا کاری کنن

economic

New member
بچه هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اینجارو خیلی شلوغ کــــــــــــــــــــــــــــــــــــردینا
چه خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara77

New member
بچه هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اینجارو خیلی شلوغ کــــــــــــــــــــــــــــــــــــردینا
چه خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ععععجیجم علوشیه:thanks::thanks::thanks::thanks:
تو فقط لب تر کن

konjkave

New member
بچه ها پسرخالم دیشب تصادف کرده ضربه مغزی شده تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا دعاش کنید دکترا گفتن فقط دعاش کنید..................مرسی از همتون

ایشالا که خوب میشه حتما دعاش میکنم.این تصادفم واسه خودش شده یه معضل بزرگ:13:

konjkave

New member

والا الان قیمت دلار بالا رفته تحریمم که هستیم شوهر چینی به سختی گیر میاد.میخوای برادر سکرت بدیم به سارا خودمون با برادرای عسل.من به عسل جون قول دادم قید درس و کار ومهریه میزنم توام باید همین کار بکنی:riz481:

آخرین ویرایش:

Fariba 90

New member
والا الان قیمت دلار بالا رفته تحریمم که هستیم شوهر چینی به سختی گیر میاد.میخوای برادر سکرت بدیم به سارا خودمون با برادرای عسل.من به عسل جون قول دادم قید درس و کار ومهریه میزنم توام باید همین کار بکنی:riz481:
آبجی سارا گفته درسم رو بخونم.خودشم که قصد ازدواج نداره.میمونیم ور دل همدیگه هی دانش کسب میکنیم!

konjkave

New member
آبجی سارا گفته درسم رو بخونم.خودشم که قصد ازدواج نداره.میمونیم ور دل همدیگه هی دانش کسب میکنیم!

سارا اینو گفته که تو رو ازمیدون به در کنه تو نباید گول بخوری میتونی همزمان شوهر و دانش با هم کسب کنی از من گفتن بودا اگه نخواستی بگو اسمت حذف کنم جاش اسم سکرت بنویسم:ahi5slcgm04mi8jqqkl

sara77

New member
سارا اینو گفته که تو رو ازمیدون به در کنه تو نباید گول بخوری میتونی همزمان شوهر و دانش با هم کسب کنی از من گفتن بودا اگه نخواستی بگو اسمت حذف کنم جاش اسم سکرت بنویسم:ahi5slcgm04mi8jqqkl

جا داره اینجا من از کنجکاو جون کسب ارادت کنم کم کم داره جای شیطان رو در سمت چپ شونه ی من ایفا میکنه(بفکر هرکسی نمیرسید اخه)خخخخخخخ
اصن یه وضیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

sara77

New member
بچه ها خو یکم سنگینو رنگین باشین خوووو زشته خاستگارا چی میگن
پسراا اینجا دخترا شوخی میکنن یه وخت جدی نگیرین
(کنجکاوووووووووووو:13:نقشه های منو فری رو خراب کردی):5:

sara77

New member

اووووووورین فریبا جون بببین دختر به این خوبی هنوزم میخاد درس بخونه قصد ازدواجم نداره تازه
پسرا لدفن اذیت نکنین پله های وا مونده ی ترقی مونده که طی بکشه

بالا