samirakhanom
New member
حالا جرا خودکشی میکنی
یعنی اینقدر واجبه زن گرفتنت؟؟؟؟؟
حالا جرا خودکشی میکنی
الهی شکر یکی تو این انجمن نتیجه گرفت وعاقبت بخیر شد:thanks:
عسل جون که ما رو با پیشنهادش سورپرایز کرد واقعا!نصف دخترای انجمن به امید برادر عسل زنده ان!عسل جون عزیزم...!40):
من چیکارکنممممممممممممممم؟
:13:[/بهراااااااااااااااااااااام؟؟تو مگه نگفتی دوس دارم تنها باشم و مجردی رو عشقه/؟چرا با احساسات اینا بازی میکنی؟QUOTEمکسین اینا یه همسایه دارن ننه رقیه اسمشه 60سالشه تازه وانتم داره میخای تموم میشه ها؟؟
تنها چیزی که اینجا زیاده زن هست . خودت انتخاب کن دیگه! کیو میخوای حالا ازین دخترای گل و گلاب؟!:smiliess (3):
- - - Updated - - -
عجب رویی داری تو بشر تنها چیزی که زیاده زن اینجا؟؟؟؟؟/؟عزیزم حالا چی به خودت رسیده داری واسه بقیه کنکاااش میکنی؟؟/؟؟اصن ما دخترای اینجاااااااااا قصد داریم فعلا ارشد و دکترا که گرفتیم بعد اگه دلمون سوخت برا بعضیا شاید بفکر ازدواج افتادیم تازه اونم شرایط داره که الکی نیس تو که اصن تو لیست سیاه هم حذفت کردیم دیگه امیدی نداشته بااششششششحالا گریه نکن خدا بزرگه یه ننه رقیه ی برا تو هم پیدا میشه نگران نباش خخخخخخخخخخخخخخ
تنها چیزی که اینجا زیاده زن هست . خودت انتخاب کن دیگه! کیو میخوای حالا ازین دخترای گل و گلاب؟!:smiliess (3):
- - - Updated - - -
عجب رویی داری تو بشر تنها چیزی که زیاده زن اینجا؟؟؟؟؟/؟عزیزم حالا چی به خودت رسیده داری واسه بقیه کنکاااش میکنی؟؟/؟؟اصن ما دخترای اینجاااااااااا قصد داریم فعلا ارشد و دکترا که گرفتیم بعد اگه دلمون سوخت برا بعضیا شاید بفکر ازدواج افتادیم تازه اونم شرایط داره که الکی نیس تو که اصن تو لیست سیاه هم حذفت کردیم دیگه امیدی نداشته بااششششششحالا گریه نکن خدا بزرگه یه ننه رقیه ی برا تو هم پیدا میشه نگران نباش خخخخخخخخخخخخخخ
سلام خانممممممممممممممممممم
اخه وامو گرفتمممممممممممممم
خب با هم ادمه تحصیل میدیم
به قول عالیه تو سریال دودکش،نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:
کنجکاو جون عزیزم...قرار بود شوهر چینی پیدا کنی که!عسل هم من و تو رو برای برادرش کاندید کرده!بگو برادر عسل و سکرت با هم مناظره بذارن تا ببینیم خدا چی میخواد.حالا ما یه بار خواستیم ادامه تحصیل بدیم این خواستگارا نمیذارن خوووووووو...!:25r30wi:ب:riz513:گو شب بیاد فریبا هم میاد ایشالا که خوشبخت بشن:riz304:
خخخخخخخخخ اینم یه حرفبه بقول فیروز تو همون فیلمسلام خانممممممممممممممممممم
اخه وامو گرفتمممممممممممممم
خب با هم ادمه تحصیل میدیم
به قول عالیه تو سریال دودکش،نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz304:
مارو تو شرایط امپاس نذار خو من چی بگم
کنجکاو جون عزیزم...قرار بود شوهر چینی پیدا کنی که!عسل هم من و تو رو برای برادرش کاندید کرده!بگو برادر عسل و سکرت با هم مناظره بذارن تا ببینیم خدا چی میخواد.حالا ما یه بار خواستیم ادامه تحصیل بدیم این خواستگارا نمیذارن خوووووووو...!:25r30wi:
بچه هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اینجارو خیلی شلوغ کــــــــــــــــــــــــــــــــــــردینا
چه خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها پسرخالم دیشب تصادف کرده ضربه مغزی شده تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا دعاش کنید دکترا گفتن فقط دعاش کنید..................مرسی از همتون
چشم آبجی سارا جونم.مثل اینکه قسمت شد درسمون رو ادامه بدیم...!عزیزم تو کاریت نباشه درس بخون من نمیذارم خاستگارا کاری کنن
کنجکاو جون عزیزم...قرار بود شوهر چینی پیدا کنی که!عسل هم من و تو رو برای برادرش کاندید کرده!بگو برادر عسل و سکرت با هم مناظره بذارن تا ببینیم خدا چی میخواد.حالا ما یه بار خواستیم ادامه تحصیل بدیم این خواستگارا نمیذارن خوووووووو...!:25r30wi:
آبجی سارا گفته درسم رو بخونم.خودشم که قصد ازدواج نداره.میمونیم ور دل همدیگه هی دانش کسب میکنیم!والا الان قیمت دلار بالا رفته تحریمم که هستیم شوهر چینی به سختی گیر میاد.میخوای برادر سکرت بدیم به سارا خودمون با برادرای عسل.من به عسل جون قول دادم قید درس و کار ومهریه میزنم توام باید همین کار بکنی:riz481:
آبجی سارا گفته درسم رو بخونم.خودشم که قصد ازدواج نداره.میمونیم ور دل همدیگه هی دانش کسب میکنیم!
سارا اینو گفته که تو رو ازمیدون به در کنه تو نباید گول بخوری میتونی همزمان شوهر و دانش با هم کسب کنی از من گفتن بودا اگه نخواستی بگو اسمت حذف کنم جاش اسم سکرت بنویسم:ahi5slcgm04mi8jqqkl
بچه ها خو یکم سنگینو رنگین باشین خوووو زشته خاستگارا چی میگنوالا الان قیمت دلار بالا رفته تحریمم که هستیم شوهر چینی به سختی گیر میاد.میخوای برادر سکرت بدیم به سارا خودمون با برادرای عسل.من به عسل جون قول دادم قید درس و کار ومهریه میزنم توام باید همین کار بکنی:riz481:
آبجی سارا گفته درسم رو بخونم.خودشم که قصد ازدواج نداره.میمونیم ور دل همدیگه هی دانش کسب میکنیم!