یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

MAHSABANOO

New member
جالبترش این بود که من پست هایه جدیدو ندیده بودم که هست تو پروفایل خودم هر کی هر جا میرفت منم پشت بندش میرفتم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ چقد ضایع بودما :black_eyed:
اسپمم نمیدونستم چیه خخخخخخخخخخخخخخخخخ
یه چند تا خاطره ضایع هم دارم نمیتونم بگم
:bunnyearsmiley:

MAHSABANOO

New member
آهان یکی دیگه هم اشناییم با مهرشاد بود باهاش دعوا کردم ولی بعدش دوستایه خوبی برا هم شدیم یادش بخیر داداشم دیگه نمیاد:sad::sad::sad::sad:

biosta

Well-known member

گاهی بایست سکوت کرد، همه می دانند سکوت همیشه به معنی نداشتن جواب نیست
چون محیط مجازی پتانسیل بالایی را برای سو تعبیر و به دنبال آن سو تفاهم ایجاد می کند
و چه بسا نمی توان آن چرا که دقیقا" مورد نظرمان هست به مخاطب با تایپ بگوییم .

یاد گرفتم که اگرمی خواهم در برابر پست و نوشته ای مطلب انتقادی بنویسم صبر کنم و فردای آن روز این کار راانجام دهم
همین رو میشه در زندگی نیز پیاده کرد الزامی نیست وقتی که عصبانی و دلخوری وجود دارد سریعا" جواب داد یا کاری کرد

یاد گرفتم که اگر کاری رو برای کسی می کنم انتظار جبران نداشته باشم
چون همان گونه که احتمالا" می دانید در این صورت مهر طلب خواهم بود و نه مهربان

یاد گرفتم که اگر دیگران را راهنمایی کنم حال این که به حرف خوب و درست و منطقی من عمل می کنند یا نه خود می دانند دیگر مسئولیت ان که چگونه عمل می کنند با من نیست

این واقعیت رو هم فهمیدم که اگر تمام دنیا بگن ماست سفیده اگر کسی نخواهد قبول کند ، قبول نخواهد کرد ،

گاهی تو عمل کردن مشکل داریم نه تو دانستن
گاهی لازمه به خودمون تلنگر بزنیم که آهای به کجا داری میری
حواست رو جمع کن چند سالته؟ 5 سال پیش رو به یاد داری ؟دوست داشتی برگردی به اون زمان ؟
5 سال دیگه حسرت زمان الان رو نخوری
یکی از روش های که برای این که موتور فعالیت ام رو پر گاز تر کنم آلبوم خاطرات هست ، این طوری به خودم تلنگر می زنم .

AWWA

New member
مهسابانو اون قضیه که اول میرفتی پروفایل آقا محمد بعد پروفایل خودت...خیلی برام خنده دار بود:tonguesmiley:

Hossein2468

New member
ی خاطره ک بیشتر شبیه اعترافه:
ی بار تو تاپیک تبلیغات خلاقانه ی عکس گذاشته بودن و بچه ها هر حدسی میزدن اشتباه از آب درمیومد
همین که موس و گذاشتم رو عکس اسم تبلیغ اومد(احتمالا برا بقیه اینجوری نبود)
منم ک برا اولین باراومده بودم تو این تاپیک و جوابو نوشتم و درست حدس زده بودم
کلی مورد تشویق و تمجید قرار گرفتم :riz513:

چند بار خواستم بهشون بگم ک قضیه چیه ولی... تا اینکه امروز اعتراف نمودم

economic

New member
دیگه واسم عادی شده
کم کم اینجا تغییر هویت ندم خوبه برای حفظ هویتم خیلی تلاش کردم
ینی بگو فقط یه نفر درست گفته ............. نبوده حتی یه نفر دریغ از یه نفر......... ارزو به دل موندم.......نزیدک 2 ساله........ دست رو دلم نذار که خونه
اونموقه که این اسمو انتخاب کردم چقد ذوق کردم که اصلا واسه انجمن تکراری نیست.....ذوقم کور شد...........

ساکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار دیگه من میدونسم دختریو کردی
ولی ازش نپرسیدم اسم خودت چیه
وقتی ک همو دیدیم خودش اسمشو گف من تا بعد چن وقت همون ساکار صداش میزدم

mohana

Well-known member
مهسا بانو کلی خندیدم ....خیلی جالب بود:25r30wi:

ی بار تو تاپیک تبلیغات خلاقانه ی عکس گذاشته بودن و بچه ها هر حدسی میزدن اشتباه از آب درمیومد
کلی مورد تشویق و تمجید قرار گرفتم :riz513:

جایزه ها رو پس بدین لدفن
Just_Cuz_19.gif

مطمئنا منم تشویق کاله ای کردم..همه رو پس بدین:tonguesmiley:

MAHSABANOO

New member
مهسابانو اون قضیه که اول میرفتی پروفایل آقا محمد بعد پروفایل خودت...خیلی برام خنده دار بود:tonguesmiley:

وای اوا یه وضعی بودا فک کن میرفتم اونجا تو پیام بازدید کنندش اسم خودمو پیدا میکردم میرفتم تو پروفایل خودم خخخخخخخخخخخخخخ:black_eyed::1dco2x0p1lilzhfpg1t

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mikhak s

MAHSABANOO

New member
کلی مورد تشویق و تمجید قرار گرفتم

اهم اهم منم باید اعتراف کنم دو بار اینطوری شد
:riz513:

حسان

Well-known member
به به ... تاپیک رو باید میذاشتم اعتراف کن.. نه خاطره تعریف کن....:black_eyed:
بفرمایید داریم فیض میبریم از خاطراتتون:thanks:

MAHSABANOO

New member
یه چیز خنده دار دیگه یکی از فانتزیام اون اوایل این بود که کلی دوس داشته باشم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ یادش بخیر

حسان

Well-known member
یه چی دیگه که برام تو انجمن جالبه اینه که گاهی وقت ها یه تاپیک با یه موضوع زده میشه ولی بچه ها میرن توش حرف های نفر قبلی رو انگار کپی میکنن.. اصلا صاحب تاپیک منظورش یه چی دیگست .. تهش از تاپیک یه چی دیگه در میاد...

من سر این موضوع مجبور شدم دوبار یه تاپیک رو تغییر عنوان بدم:black_eyed:

MAHSABANOO

New member
بچه ها فک کنم من خیلی بدجور بودما من حتی بلد نبودم چطوری عکس بزارم اینجا تازه اون اولین بار که اومدم داشتم دارو رو سرچ میکردم اینجا پیدا شدم فک میکردم فقط علمیه انقده بدم اومد گفتم خسته کنندس چون من سر در نمی اوردم وقتی با ارام دوست شدم تو پروفایلم پستاشو میدیدم فهمیدم چیزایه دیگه هم داره :sad::sad::sad::sad:

MAHSABANOO

New member
خانم مجری انجمن الان دیگه فانتزی نیست واقعیته چون خیلی دوس داری:thanks:

اره خوشبختانه خیلی ذدوست دارم همشونم دوس دارم هیچ کدومشونم از یاد نمیبرم من از دوست زیاد خوشم میاد
تازه انقد دوس داشتم مدیر بشم که نگو من فقط فک میکردم دکتر مجتبی مدیره با ادمین کلا از مدیریت دکتر خوشم می اومد دوس داشتم مثل اون باشم ولی نمیشه خخخخخخخخخخخخخخخ

AWWA

New member
یه چیز خنده دار دیگه یکی از فانتزیام اون اوایل این بود که کلی دوس داشته باشم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ یادش بخیر

برعکس من.......تازه که عضو شده بودم تو پروفایل هرکس میرفتم میدیدم کلی دوس داره. با خودم میگفتم این سوسول بازیا چیه:black_eyed: بعدا دیدم نه واقعا آدم هرچی بیشتر بچه هارو میشناسه دوس داره جزو لیست دوستاش باشن. اولین درخواست دوستی رو به تارا دادم چون برای ارسال پیغام بازدید کنندگان باید جزو لیست دوستام میبود ولی الان واقعا جزو دوستای خوبمه.

اون اوایل میدیدم آقایون با خانوما تو قسمت پیغام بازدیدکنندگان خیلی راحت با هم حرف میزنن و بقیه هم میتونن ببینن. تعجب میکردم میگفتم چه کاریه خب پیغام خصوصی بدن. آدم متعصبی نبودما ولی تو دنیای مجازی یه خرده برام عجیب بود مخصوصا که بچه هارو نمیشناختم....

economic

New member
من خاطره خوبيم كه دارم ديدن يكي از بچهاي سايت بود ما تو نمايشگاه قار گذاشته بوديم،اون لباساو اشتباه بهم گفته بود نگو اومده بالاي شبستان داره منو ميبينه تا بهش نزديك شدم داشتيم صحبت ميكرديم گفتم كجايي الان؟گفت كه من دارم برميگردم نيومدي،گفتم باشه باورتونميشه بقران در يك قدمي هم بوديم يهو ديدم جلوم وايساد گفت منم من در جا موندم ،بعدش هي مسخره ميكرد.يادش بخير خاطره خوبي بود .اما الان تو سايت نيست تلفنشم خاموشه.

شفیع جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان
پســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بود دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

economic

New member
وای چه تاپیک بامزه ای من کلی سوتی دادم بگم که همتون از خنده روده بور میشین خخخخخخخخخخخخخخخ
من اون اولا که اومدم رفتم تو پروفایل محمد کاملا اتفاقی یادم نمیاد چرا رفته بودم اونجا براش پیام گذاشتم که منو راهنمایی کنه تا چند وقت که می اومدم نمیدونستم چطوری برم تو پروفایل خودم میرفتم تو پروفایل محمد از اونجا میرفتم تو پروفایل خودم یادش بخیر بعدش ازش پرسیدم بهم یاد داد اولین دوستمم ارام بود اندازه به طومار ازش سوال پرسیدم گفتم چطوری درخواست دوستی بدم اونم برام توضیح دادو خودش برام درخواست فرستاد هی خدا یادش بخیر
تازه من اون اوایل برا ورودم به مشکل برخوردم دیگه نمیتونستم مطلبی بزارم آرام گفت به ادمین بگو منم نمیدونستم ادمین کیه رفتم براش یه صفحه نوشتم اونم اونقد خودمونی که خدا میدونه فک میکردم زنه خخخخخخخخخخخ بهش میگفتم رییس جونم البته الانم میگما بعد برام ایمیل داد که حل شده منم شادو خرم اومدم دیدم بله درست شده دو روز بعد ارام گفت ا مهسا دوتا شدی رفتم دیدم بله خودم اینهو ضایع ها اول که اسممو ثبت کردم بین بانو مهسا اسپیس گذاشتم دوباره خواستم بیام نشده خخخخخخخخخخخخ

یعنی مهسا بانو باید جایزه ی بهترین سوتی رو ب تو بدن
چقد من خندیدم
ایشالا خودت همیشه شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد باشی

economic

New member
یه چی دیگه که برام تو انجمن جالبه اینه که گاهی وقت ها یه تاپیک با یه موضوع زده میشه ولی بچه ها میرن توش حرف های نفر قبلی رو انگار کپی میکنن.. اصلا صاحب تاپیک منظورش یه چی دیگست .. تهش از تاپیک یه چی دیگه در میاد...

من سر این موضوع مجبور شدم دوبار یه تاپیک رو تغییر عنوان بدم:black_eyed:

یعنی این تاپیکم باس تغییر عنوان بدی حسانی جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان

amirreza

New member
منم اون اولا نمیتونستم تایپیکای قدیمیو پیدا کنم همش میرفتم تو عناوین تالارها گیر میکردم :smilies-azardl (181
انقد بدم میومد ازون صفه:p7977cujr38iyymsu8:............یبار با خودم نشستم گفتم آقا جان یکم وقت طلایی و نقره ایتو صرف کن تا بفهمی این تو چی به چیه..........:(50):

خلاصه کابوسه برام حل شد:(40):...خدارو شکر دستم پیش کسی برا راهنمایی دراز نشد

بالا