منم از چند تا از خاطراتم قصد دارم رو نمایی کنم(دوتای اول)؛
1- اولین پستی که گذاشتم توی این انجمن، مربوط به یک هفته قبل از آزمون دکتری بود، یک سوال بود، فکر می کردم چون علوم پزشکی هست و بخش ژنتیک داره، سوال رو نذاشته جوابش رو گرفتم، الان نزدیک چندین ماهه (10 ماه گمونم)هنوز کسی جواب نداده!
.
من الانم سوتی میدم .....
یبار یه بابایی بن شد من رفتم تو پروفش دیدم نوشته banمنم فکر کردم پروفایلشو رو من بسته ..........از میخک پرسیدم فلانی چرا تو پورفش این نوشته شده بعد تازه فهمیدم چه ای کیویی هستم من .
من یکی ار همکلاسیهای کاردانی و یکی از هم خوابگاهیهای کاردانیمو اینجا پیدا کردم.
دیگه واسم عادی شدهاز وقتی اینجام هیچکی تا حالا بار اول نفهمیده دخترم همش بهم گفتن پسر بعد گفتم من پسرنیستم دخترم
سر همین موضوع یه بار با یکی از کاربرا(البته با هم خیلی بحث میکردیم چون سر هیچ موضوعی مث هم فک نمیکردیم و حرف همدیگرم قبول نمیکردیم) چقد دعوا کردیم :: بهم گفت میتونی اواتارتو یه خانم بذاری یا یه اسم بذاری همه بدونن خانمی
تا این اواخرم سایه همو با تیر میزدیم تا اینکه تو تاپیک ختم گروهی قرآن همدیگرو لایک کردیم
ساكار دختری :1dco2x0p1lilzhfpg1t:smiliess (15)::5::shocked:
کم کم اینجا تغییر هویت ندم خوبه برای حفظ هویتم خیلی تلاش کردم
ینی بگو فقط یه نفر درست گفته ............. نبوده حتی یه نفر دریغ از یه نفر......... ارزو به دل موندم.......نزیدک 2 ساله........ دست رو دلم نذار که خونه
اونموقه که این اسمو انتخاب کردم چقد ذوق کردم که اصلا واسه انجمن تکراری نیست.....ذوقم کور شد...........
اولین کسی که تو انجمن بهش درخواست دوستی مهنا mohana بود نمی دونم چرا اما خیلی دوستش داشتم حس نزدیکی داشتم خیلی مهربونه
بیو جان منم اولیت درخاستمو واسه اون فرستادم
بعد ازم تشکر کرد
منم نمیدونسم باس برم صفحه ی اون جواب بدم
همون صفحه خودم جوابشو دادم
من یه بار تو یه تاپیکی دعوا شده بود اومدم صلح دادم اون تاپیک الان به فنارفته
شمارمو به مهنا دادم بعد چن ماه قرار بود بیاد تبریز بریم همو ببینیم شمارمو خواست گفتم دادم بهت بعد گفت حذفش کردم یعنی لطف داشتین درحقم
مهنایی عاشقتم .:
همین اخلاقت بچه های انجمن رو دق داده از دستت گلممهسااااا خو من گفتم وقتی من شماره مو به مهسا ندادم پس خودم هم نباید شماره شو داشته باشم:dadad4:
الهی من قلبونت بلمممممممم فلیبا جونمممممحالا دنبال این ساکار خانم میگشتم نمیدونسم چه جوری پیداش کنم
چن بار اون چت باکس پیام میزاشتم میخام با ساکار صبت کنم
کسی جوابمو نمیداد
بعد خصوصی میدادم
اولین بار نتونسم بخونم چون (صرفا جهت اطلاع ) ندیده بودم
خلاصه هر تاپیکی میدیدم مینوشتم
میخام با ساکار صبت کنم
مهسا همکلاسیت کیه؟من میشناسم؟
خجالت میکشمخودت وکیل باش از طرف من تا میتونی بهم بخند ولی تعریف نمیکنم خیلی بی ربط و ضایه بودساکاری نشد باس بگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی........
اوا یکی از برادران دالتون .
نخندین هااا بهم:sad:...سوتی بزرگی بود ولی نمیگفتم تو دلم میموند:14:
نخندین هااا بهم...سوتی بزرگی بود ولی نمیگفتم تو دلم میموند:14: