چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

asal 92

New member
بسه......!!!!!!!!!!!!!!
thankyou.gif

varia

Well-known member

مشكل پسراي امروزي فقط جرات هست.
پسراي امروزي ترسو هستن بي جرات هستن.اگه جرات دارن برن خواستگاري خب مگه مرد نيستن؟كار كننوكار نيست؟چطور نيست والاهركي بخواد منيتونه كار كنه.
پسراي امروزي ترسو هستن مفت طلبن راحت طلبن نميتونن ريسك كنن.
هنوز بزرگ نشدن درسته سنشون در بين 25 تا 35 هست اما هنوز بزرگ نشدن باور كنيد قضيه همينه

ولی از نظر من ربطی به پسرها نداره. دختر خانومی که یک سال از ازدواجش نگذشته بیاد اصرار بر داشتن خونه،ماشین،رفاه کامل و ... کنه طبیعیه ظرف مدت کمی پسری که ازدواج کرده فریاد غلط کردمش به گوش پسرهایی میرسه که قصد ازدواج دارند. واقعا من موندم که دختری که تحصیل کرده هست و باید از سطح شعور نرمال و متوسط به بالا برخوردار باشه میاد بجای اینکه تکیه گاه مرد جوانش باشه میاد با مقایسه های بسیار بیجا تیشه به اخلاق و خانواده میزنه.
پسر میترسه ولی از چی؟؟ از توقعات بیجا، از سختی تحمل فشارهای اطرافیان واسه برآورده کردن انتظارات بیجا!

شفيع

Well-known member
ولی از نظر من ربطی به پسرها نداره. دختر خانومی که یک سال از ازدواجش نگذشته بیاد اصرار بر داشتن خونه،ماشین،رفاه کامل و ... کنه طبیعیه ظرف مدت کمی پسری که ازدواج کرده فریاد غلط کردمش به گوش پسرهایی میرسه که قصد ازدواج دارند. واقعا من موندم که دختری که تحصیل کرده هست و باید از سطح شعور نرمال و متوسط به بالا برخوردار باشه میاد بجای اینکه تکیه گاه مرد جوانش باشه میاد با مقایسه های بسیار بیجا تیشه به اخلاق و خانواده میزنه.
پسر میترسه ولی از چی؟؟ از توقعات بیجا، از سختی تحمل فشارهای اطرافیان واسه برآورده کردن انتظارات بیجا!

آفرين گلچين جان.دقيقا همينه.واقعا انتظارات بي جا،چشم و هم چشمي و مقايسه كردن افت زندگي جوونا شده.
من نميگم انتظارات بي جا كه مثلا اشتباهن نه بلكه براي الان زودن اينا.مثلا خونه داشته باشه ماشين داشته باشه زندگي مرفه داشته باشه كار عالي داشته باشه و هرچيم ميخواد دم دستش باشه اينا خوبه اما چرا بايد همشو در اتداي زندگي بخواد؟مگه زن و شوهر نيستن؟چرا باهم زندگي رو براي هم نسازن؟چرا بايد يه نفر انتظار داشته باشه يه نفر ديگه همه اينارو براش انجام بده؟زندگي مشترك يعني چي؟خب باهم بايد زندگي عاشقانه و مرفهي رو بسازن.تا زمانيكه جوونهاي ما چ دخترا و چ پسرا به اين درك نرسن فسيل ها و ترشيده هاهمچنان برتعدادشون افزوده خواهد شد

varia

Well-known member
میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!

دوستان خواهشا کلمات توهین آمیز به سایر کاربرها به هیچ عنوان استفاده نکنید. خیلی ممنون.

نوتر

New member

آره همینی که هست. واقعا دلیل اصلیش همینه. و گرنه راسیتش دادا شفیع به جرات و اینا نیست.

ولی یه جهت حرف شفیع میتونه درست باشه که یه کمی یکمی فقط یکمی احساس مسئولیت تو جونای امروزی چه تو پسرا چه تو دخترا کم شده( البته من خودو میگما... سوء تفاهم نشه) ولی در کل دلیل اصلیش همینیه که گلچین گفت. فقط و فقط توقعات بیجا

دختر خانم همون اول زندگی میگه با همه شرایطتت میسازم. ولی یکسال نگذشته انتظار همه چیزو داره.
وعواقب این هر دو نفرشونو میگیره. یعنی تغییر رفتار و دیدگاه آقا پسر نسبت به اون خانم. و این یعنی شروع مسیری که خدا نکرده آخرش ....

varia

Well-known member
آفرين گلچين جان.دقيقا همينه.واقعا انتظارات بي جا،چشم و هم چشمي و مقايسه كردن افت زندگي جوونا شده.
من نميگم انتظارات بي جا كه مثلا اشتباهن نه بلكه براي الان زودن اينا.مثلا خونه داشته باشه ماشين داشته باشه زندگي مرفه داشته باشه كار عالي داشته باشه و هرچيم ميخواد دم دستش باشه اينا خوبه اما چرا بايد همشو در اتداي زندگي بخواد؟مگه زن و شوهر نيستن؟چرا باهم زندگي رو براي هم نسازن؟چرا بايد يه نفر انتظار داشته باشه يه نفر ديگه همه اينارو براش انجام بده؟زندگي مشترك يعني چي؟خب باهم بايد زندگي عاشقانه و مرفهي رو بسازن.تا زمانيكه جوونهاي ما چ دخترا و چ پسرا به اين درك نرسن فسيل ها و ترشيده هاهمچنان برتعدادشون افزوده خواهد شد

حرفتون منطقی و مورد قبول.

امیدوارم دوستان از خواب غفلت بیدار بشن(و همچنین من) و بدونند نباید از سختی ساختن یک زندگی ترسید و باید با عقل و شعور پیش رفت.

- - - Updated - - -

حرفتون منطقی و مورد قبول.

امیدوارم دوستان از خواب غفلت بیدار بشن(و همچنین من) و بدونند نباید از سختی ساختن یک زندگی ترسید و باید با عقل و شعور پیش رفت.

varia

Well-known member
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!

آقا مجید بنده خودمم از خانواده کشاورزی هستم ولی گفته شما رو تایید نمی کنم! احتمالا کشت های دیمی هست(هرچند باز هم جای فکر داره!!) یک کشاورز با داشتن 20هکتار گندم کم کمش 30تن گندم برمیداره و فروش اون 24میلیون پول میده خب فوقش4میلیون بره خرج و مخارجش 20میلیونش میمونه میشه ماهی یک ونیم میلیون. خب با این پول به راحتی میشه زندگی دونفره رو چرخوند.

آخرین ویرایش:

BBT

New member
نداشتن خواستگار و علل آن:
متاسفانه در جامعه ما قانون نانوشته اي در ميان مردم باب شده كه خوبي دختر را مي توان از تعداد خواستگارانش فهميد. يعني هر دختري كه تعداد خواستگارانش زياد باشد معلوم مي شود كه دختر خوبيست و اصل و نسب دار است اما اگر دختري در زمان متعارف جامعه ازدواج نكند يا خواستگار زيادي نداشته باشد اين طور تعبير مي شود كه حتماً مشكلي دارد كه كسي سراغش نمي رود!
آن وقت است كه دختران و خانواده هايشان روز به روز نا اميدتر، نگران تر و دستپاچه تر مي شوند و اعتماد به نفس خود را در زمينه ازدواج از دست مي دهند.
معمولاً افراد در مقابل اين مساله (نداشتن خواستگار) به دو نحو برخورد مي كنند. برخي با آن كنار آمده و منتظر فراهم شدن شرايط خوب مي شوند ولي برخي ديگر مدام در تلاشند تا از طرق مختلفي چون برقراري آشنايي هاي نادرست، دعانويسي و... خود را از اين مهلكه نجات دهند.

- - - Updated - - -

BBT

New member
اما به واقع علت اصلي نداشتن خواستگار چيست؟ به طور كلي علل و عوامل نداشتن خواستگار را مي توان در دو دسته تقسيم كرد:
۱) عوامل فردي: عللي كه خود فرد باعث ايجاد آنها شده است.
۲) عوامل بيروني: عللي كه عامل ايجاد آن ها خود فرد نبوده است.
طبيعي است كه اگر مانعي بر سر راه شما وجود دارد ابتدا بايد سعي كنيد آن را برطرف نماييد. ( از آنجا كه ما در مورد بسياري از مسايل زندگي شما اطلاعي نداريم مطالب زير را بيان مي كنيم و اين خود شما هستيد كه بايد با دقت در اين مطالب و بررسي وضعيت خود پاسخ مناسب را بيابيد).

- - - Updated - - -

) عوامل فردي
- گاهي دختر دچار خطا يا انحراف اجتماعي، اخلاقي و... شده و يا يك صفت اخلاقي ناپسند دارد كه تمام اهل محل آن را مي دانند. اين امر از سويي باعث سلب اعتماد مردم محل و از سوي ديگر باعث مردود شدن وي در تحقيقات محلي افراد غريبه مي شود. به همين دليل كسي به خواستگاري ايشان نمي رود كه البته بايد تا حدودي در اين رابطه به مردم حق داد. تنها راه رهايي از اين مشكل توبه حقيقي دختر به درگاه خداوند و كمك خواستن از او براي تغيير و اصلاح است. اگر فرد واقعاً توبه كرده و درستكار شود، مردم با ديدن رفتار تغيير يافته اش، به مرور زمان دوباره به وي اعتماد مي كنند.

BBT

New member
- گاه برخي از دختر خانم ها به علل مختلفي چون خجالتي بودن، كمرويي، درونگرايي و... از حاضر شدن در جمع هاي خانوادگي يا دوستان سر باز مي زنند و به قولي انزواجو مي شوند. در اين حالت نيز اولاً به دليل اين مشكل شخصيتي شان و ثانياً به خاطر ديده نشدن توسط واسطه ها دچار تاخير در ازدواج مي شوند. راه چاره اين مشكل، توسعه روابط اجتماعي دختر و خانواده او است. در چنين مواردي پيشنهاد مي گردد چنين دختراني با حفظ عفت و رعايت ضوابط اخلاقي و شرعي در مجامع و محافل زنانه نظير روضه هاي خانگي، مراسم هيأت هاي مذهبي و ... حضور يابند تا زمينه آشنايي مادران نيازمند عروس و يا واسطه ها با چنين دختري مهيّا گردد.
همچنين شركت در جمع هاي جديد به شما فرصت ديده شدن مي دهد و در محيط هاي جديد مي توانيد عقايد خود، شخصيت و ظرفيت اداره يك زندگي را به ديگران نشان دهيد.

بالا