مشكل پسراي امروزي فقط جرات هست.
پسراي امروزي ترسو هستن بي جرات هستن.اگه جرات دارن برن خواستگاري خب مگه مرد نيستن؟كار كننوكار نيست؟چطور نيست والاهركي بخواد منيتونه كار كنه.
پسراي امروزي ترسو هستن مفت طلبن راحت طلبن نميتونن ريسك كنن.
هنوز بزرگ نشدن درسته سنشون در بين 25 تا 35 هست اما هنوز بزرگ نشدن باور كنيد قضيه همينه
آفرين گلچين جان.دقيقا همينه.واقعا انتظارات بي جا،چشم و هم چشمي و مقايسه كردن افت زندگي جوونا شده.ولی از نظر من ربطی به پسرها نداره. دختر خانومی که یک سال از ازدواجش نگذشته بیاد اصرار بر داشتن خونه،ماشین،رفاه کامل و ... کنه طبیعیه ظرف مدت کمی پسری که ازدواج کرده فریاد غلط کردمش به گوش پسرهایی میرسه که قصد ازدواج دارند. واقعا من موندم که دختری که تحصیل کرده هست و باید از سطح شعور نرمال و متوسط به بالا برخوردار باشه میاد بجای اینکه تکیه گاه مرد جوانش باشه میاد با مقایسه های بسیار بیجا تیشه به اخلاق و خانواده میزنه.
پسر میترسه ولی از چی؟؟ از توقعات بیجا، از سختی تحمل فشارهای اطرافیان واسه برآورده کردن انتظارات بیجا!
میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!
آره همینی که هست. واقعا دلیل اصلیش همینه. و گرنه راسیتش دادا شفیع به جرات و اینا نیست.ولی از نظر من ربطی به پسرها نداره. دختر خانومی که یک سال از ازدواجش نگذشته بیاد اصرار بر داشتن خونه،ماشین،رفاه کامل و ... کنه طبیعیه ظرف مدت کمی پسری که ازدواج کرده فریاد غلط کردمش به گوش پسرهایی میرسه که قصد ازدواج دارند. واقعا من موندم که دختری که تحصیل کرده هست و باید از سطح شعور نرمال و متوسط به بالا برخوردار باشه میاد بجای اینکه تکیه گاه مرد جوانش باشه میاد با مقایسه های بسیار بیجا تیشه به اخلاق و خانواده میزنه.
پسر میترسه ولی از چی؟؟ از توقعات بیجا، از سختی تحمل فشارهای اطرافیان واسه برآورده کردن انتظارات بیجا!
ما که شوهر داریم....!!!!!!!!!!!عسل بنظرت چرا خواستگار نيست؟
ما که شوهر داریم....!!!!!!!!!!!
![]()
آفرين گلچين جان.دقيقا همينه.واقعا انتظارات بي جا،چشم و هم چشمي و مقايسه كردن افت زندگي جوونا شده.
من نميگم انتظارات بي جا كه مثلا اشتباهن نه بلكه براي الان زودن اينا.مثلا خونه داشته باشه ماشين داشته باشه زندگي مرفه داشته باشه كار عالي داشته باشه و هرچيم ميخواد دم دستش باشه اينا خوبه اما چرا بايد همشو در اتداي زندگي بخواد؟مگه زن و شوهر نيستن؟چرا باهم زندگي رو براي هم نسازن؟چرا بايد يه نفر انتظار داشته باشه يه نفر ديگه همه اينارو براش انجام بده؟زندگي مشترك يعني چي؟خب باهم بايد زندگي عاشقانه و مرفهي رو بسازن.تا زمانيكه جوونهاي ما چ دخترا و چ پسرا به اين درك نرسن فسيل ها و ترشيده هاهمچنان برتعدادشون افزوده خواهد شد
آفرين گلچين جان.دقيقا همينه.واقعا انتظارات بي جا،چشم و هم چشمي و مقايسه كردن افت زندگي جوونا شده.
من نميگم انتظارات بي جا كه مثلا اشتباهن نه بلكه براي الان زودن اينا.مثلا خونه داشته باشه ماشين داشته باشه زندگي مرفه داشته باشه كار عالي داشته باشه و هرچيم ميخواد دم دستش باشه اينا خوبه اما چرا بايد همشو در اتداي زندگي بخواد؟مگه زن و شوهر نيستن؟چرا باهم زندگي رو براي هم نسازن؟چرا بايد يه نفر انتظار داشته باشه يه نفر ديگه همه اينارو براش انجام بده؟زندگي مشترك يعني چي؟خب باهم بايد زندگي عاشقانه و مرفهي رو بسازن.تا زمانيكه جوونهاي ما چ دخترا و چ پسرا به اين درك نرسن فسيل ها و ترشيده هاهمچنان برتعدادشون افزوده خواهد شد
حوصله ندارن....
شما شوه داريدكه بهتر ميتونيد جواب بدين.حالا جواب بدين كه چون در بطن و متن زندگي هستين و علت اينكه آغايون خاستقاري نميلن چيه؟
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!
سلام ...
آخ جــــون ... افطار ...
ممنون آجــی ...
:thanks: