چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

BBT

New member
به عبارتي، پختگي شما تا زماني كه پشت پرده باشد، كسي را به سوي شما جلب نمي كند. شما بايد در محيط هاي اجتماعي سالم رفت و آمد داشته باشيد و قابليت هاي خود را نشان دهيد. حتما منظورمان را از قابليت متوجه مي شويد. يعني آن چه كه احترام ديگران را نسبت به شما برمي انگيزد و نشان مي دهد شما يك سر و گردن از ديگر دختران بالاتريد و آمادگي يك زندگي واقعي را داريد.
- مشكل ديگر برخي از دختران ايراد گرفتن هاي زياد از خواستگاران است. البته هيچ دختري در خودآگاهش خود را يك آدم سخت گير نمي داند. پاي صحبت بيشتر اين دخترها كه بنشينيد مي شنويد: «مگر من چه توقعي دارم؟ من كه خانه و ويلا و مهريه و شيربها نخواستم. همين قدر كه پسري مرد زندگي باشد براي من كافي است»
اما خيلي از همين دختران پاي انتخاب كه مي رسد، دچار وسواس هاي بيهوده مي شوند: «نكند تك پسر بودنش باعث لوس شدن او شده باشد؟ نكند پرجمعيت بودن خانواده او بعدها برايم مشكل تراشي كند؟ اين خواستگار را نمي پسندم چون چاق است... اين يكي پدرش را از دست داده و بايد سرپرست خانواده خودش هم باشد ... مگر مي شود با پسري كه دانشجو است ازدواج كرد؟ و...» همين وسواس هايي كه به نظر خيلي از خانواده ها منطقي به نظر مي رسد، باعث بالا رفتن سن دخترها و در نهايت نبود خواستگار مي شود.

BBT

New member
خب فعلا همینا بحث بشن تا عوامل بیرونیش هم بعد میذارم
:bunnyearsmiley:

شفيع

Well-known member
zan-zalilha-08.jpg
آغا چون دومانيس بعدم كه يه دونه مياد باها اين كالو مكنيد خوووو

BBT

New member
577516_aJkTakgL.jpg

mikhak s

New member
اتفاقا هم خواستگار هست هم جرات هست. مشکل اینجاست خیلی از این خواستگاریا به جایی نمیرسه یعنی در آخر جواب دختر منفیه. چون پسر کسیو رو انتخاب میکنه که نه یه پله و دو پله بلکه به اندازه یه نردبون 20 پله ای از دختره پایین تره. عکس اینم هست یعنی پسر دختریو انتخاب میکنه که از همه لحاظ سر تر از دختره اینم به جایی نمی رسه چون خانوادش قبول نمی کنن. البته این مورد کمتر پیش میاد بخوایم عادلانه قضاوت کنیم مورد اول بیشتر اتفاق می افته.

bioelectric

Active member
- گاه برخي از دختر خانم ها به علل مختلفي چون خجالتي بودن، كمرويي، درونگرايي و... از حاضر شدن در جمع هاي خانوادگي يا دوستان سر باز مي زنند و به قولي انزواجو مي شوند. در اين حالت نيز اولاً به دليل اين مشكل شخصيتي شان و ثانياً به خاطر ديده نشدن توسط واسطه ها دچار تاخير در ازدواج مي شوند. راه چاره اين مشكل، توسعه روابط اجتماعي دختر و خانواده او است. در چنين مواردي پيشنهاد مي گردد چنين دختراني با حفظ عفت و رعايت ضوابط اخلاقي و شرعي در مجامع و محافل زنانه نظير روضه هاي خانگي، مراسم هيأت هاي مذهبي و ... حضور يابند تا زمينه آشنايي مادران نيازمند عروس و يا واسطه ها با چنين دختري مهيّا گردد.
همچنين شركت در جمع هاي جديد به شما فرصت ديده شدن مي دهد و در محيط هاي جديد مي توانيد عقايد خود، شخصيت و ظرفيت اداره يك زندگي را به ديگران نشان دهيد.

البته به جز کمرویی و خجالتی بودن و... بعضی دخترها هستند که به دلیل غرور زیادشان در محیطهای اجتماعی و خانوادگی و حتی خویشاوندان حاضر نمیشند و اگر هم حاضر شوند خیلی خشک و بی روح برخورد میکنند و با اینکه امکان داره در نهایت به یک موقعیت اجتماعی، شغلی و مالی مناسب هم برسند وخانواده آنها هم در اجتماع از شان بالایی برخوردار باشند ولی به دلیل دیده نشدن در بین عموم کمتر خواستگار دارند و در نهایت به سختی میتونند شخص مورد نظر خودشان را پیدا کنند...
که همه این مشکلات ، از خجالتی بودن تا غرور کاذب و حاضر نشدن در محیطهای اجتماعی از تربیت نادرست پدر و مادر نشات گرفته میشه

لبخند

New member
خیلی از مسائلی که دوستان گفتن میتونه علت خواستگار نبودن یا خواستگاری نرفتن باشه/
دلایل خواستگار نداشتن دخترا:
یکیش همونیه که شما هم گفتین که مثلا دختر تو اجتماع زیاد خودشو نشون نمیده و کسی اونو نمیبینه که ازش خواستگاری کنه/یا ظاهرش مورد پسند نیست /خونواده ای که همسطح خونواده خودش باشه هنوز سراغش نیومده (بنظر من صرفا بالا بودن موقعیت مالی و اجتماعی خونواده برای خواستگار زیاد داشتن ملاک نیست،چون گاهی خونواده هایی که سطحشون متوسط باشه سراغ همچین خونواده هایی نمیرن ..!)/خواهر بزرگتر از خودش داره/ میزان تحصیلات و موقعیت اجتماعی خودش مورد پسند همه نیست/مشکل پسندی و مغرور بودن و....
اما دلایل خواستگاری نرفتن پسرا:
ترس داشتن و خجالتی بودن/نداشتن کار مناسب و درآمد خوب/نداشتن خونه و ماشین/خسیس بودن!!!/ترس از جواب نه شنیدن(خیلیا هم انقدر جواب نه میشنوند که دیگه رقبتی به خواستگاری رفتن ندارن)/توقعات بالا/ملاک قرار دادن زیبایی و موقعیت بالای اجتماعی دختر/ترس از مهریه های بالا/خرج و مخارج بالای عروسی و توقعات بی جای بعضی دخترها و...

من خودمم دخترم ولی تو جریان ازدواج داداشم و خواستگاری رفتنش واقعا از رفتارهای برخی خونواده ها خیلی متعجب می شدیم و اینکه میگن بعضی دخترا توقعات بی جا دارند و خونوادهاشون سخت میگیرن رو واقعا قبول دارم ...
حتی دیدم که طرف از یه شهر کوچیک خواسته زن بگیره تا مثلا راحت تر شرایطشو قبول کنن و ازدواجش راحت تر باشه اما انقدر یا مهریه رو بالا میگیرن یا بعدش توقعات دختره بالا میره که طرف پشیمون میشه
خداییش خرج و مخارج واسه ازدواج پسر خیلی بیشتر از جهاز دختره
همون سرویس طلای دختر میشه به اندازه نصف جهیزیه:5::5:

arezoomand

New member
خواستگار هس ولی نوعش باقدیم فرق داره.الان بیشتر از 80درصد ازدواجا ازطریق اشنایی خود دخترو پسره و دیگه نوع سنتی کم شده.حداقل 2سال این اشنایی طول میکشه .به خاطرهمین الان دیگه مثل قدیم نیست که یه خواستگاربره اون یکی بیاد .پسرو دختریکی رو معرفی میکنن به خونواادهاشون و باهاش ازدواج میکنن.البته اینم ازهرکسی برنمیاد که خودش باکسی اشنابشه برا ازدواج .........خواستگارم هست ولی ازدواج کمه.........چون الان دخترو پسرخوب کمه.........اعتمادسخته خیلی...............:smiliess (11)اصل اول برای ازدواج صداقته که اونم تو این دوره زمونه نایابه.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
خیلی از مسائلی که دوستان گفتن میتونه علت خواستگار نبودن یا خواستگاری نرفتن باشه/
دلایل خواستگار نداشتن دخترا:
یکیش همونیه که شما هم گفتین که مثلا دختر تو اجتماع زیاد خودشو نشون نمیده و کسی اونو نمیبینه که ازش خواستگاری کنه/یا ظاهرش مورد پسند نیست /خونواده ای که همسطح خونواده خودش باشه هنوز سراغش نیومده (بنظر من صرفا بالا بودن موقعیت مالی و اجتماعی خونواده برای خواستگار زیاد داشتن ملاک نیست،چون گاهی خونواده هایی که سطحشون متوسط باشه سراغ همچین خونواده هایی نمیرن ..!)/خواهر بزرگتر از خودش داره/ میزان تحصیلات و موقعیت اجتماعی خودش مورد پسند همه نیست/مشکل پسندی و مغرور بودن و....
اما دلایل خواستگاری نرفتن پسرا:
ترس داشتن و خجالتی بودن/نداشتن کار مناسب و درآمد خوب/نداشتن خونه و ماشین/خسیس بودن!!!/ترس از جواب نه شنیدن(خیلیا هم انقدر جواب نه میشنوند که دیگه رقبتی به خواستگاری رفتن ندارن)/توقعات بالا/ملاک قرار دادن زیبایی و موقعیت بالای اجتماعی دختر/ترس از مهریه های بالا/خرج و مخارج بالای عروسی و توقعات بی جای بعضی دخترها و...

من خودمم دخترم ولی تو جریان ازدواج داداشم و خواستگاری رفتنش واقعا از رفتارهای برخی خونواده ها خیلی متعجب می شدیم و اینکه میگن بعضی دخترا توقعات بی جا دارند و خونوادهاشون سخت میگیرن رو واقعا قبول دارم ...
حتی دیدم که طرف از یه شهر کوچیک خواسته زن بگیره تا مثلا راحت تر شرایطشو قبول کنن و ازدواجش راحت تر باشه اما انقدر یا مهریه رو بالا میگیرن یا بعدش توقعات دختره بالا میره که طرف پشیمون میشه
خداییش خرج و مخارج واسه ازدواج پسر خیلی بیشتر از جهاز دختره
همون سرویس طلای دختر میشه به اندازه نصف جهیزیه:5::5:

:a2d3::a2d3:

BBT

New member
خواستگار هس ولی نوعش باقدیم فرق داره.الان بیشتر از 80درصد ازدواجا ازطریق اشنایی خود دخترو پسره و دیگه نوع سنتی کم شده.حداقل 2سال این اشنایی طول میکشه .به خاطرهمین الان دیگه مثل قدیم نیست که یه خواستگاربره اون یکی بیاد .پسرو دختریکی رو معرفی میکنن به خونواادهاشون و باهاش ازدواج میکنن.البته اینم ازهرکسی برنمیاد که خودش باکسی اشنابشه برا ازدواج .........خواستگارم هست ولی ازدواج کمه.........چون الان دخترو پسرخوب کمه.........اعتمادسخته خیلی...............:smiliess (11)اصل اول برای ازدواج صداقته که اونم تو این دوره زمونه نایابه.

بله الان خیلی خواستگاری ها توسط خود فرد انجام میشه حالا تلفنی اس ام اسی حضوری و ...
اینا رو میشه به نظرتون جدی گرفت ؟
چه جوابی بهتره داد بهشون ؟

BBT

New member
منظورم اشنایی نبود
خواستگاری بود
یعنی وقتی دو نفر با هم اشنا شدن حالا میخواد خواستگاری کنه

لبخند

New member

وقتی دارم زن گرفتن داداشمو میبینم که چقدر سخته مخصوصا از نظر مالی به آقایون حق میدم
با این وام ازدواج 6میلیونی هم که کلی شرط و شروط سخت واسش گذاشتن و چند ماهی طول میکشه تا واریزش کنند فقط میشه یکی 2تا از کالاهای ضروری رو خرید
کولر 2تیکه الان با نصبش چیزی حدود 5میلیون میشه دیگه خودتو حساب کنید ...این چه وضعشه:New (6):

البته مسلما خواستگار هست ، ازدواج هم هست و همه ی خونواده ها بچه هاشونو به ازدواج تشویق میکنند و لی شرایط ازدواج سخت شده و اگه حمایت خونواده نباشه سخت تر هم میشه

parnian24

New member
اصلا خاستگاری یه چیز مزخرفه
کلا ازدواج سنتی بدرد لای جرز میخوره
به قول دوست عزیزbakhshiآدم باید خودش دست به کار بشه
انقد بدم میاد از خاستگاری انگار اومدن خرید کنن
یه بار مامان پسره در اومد گفت فردا میاید بریم استخر؟
اه اه اه
خاک بر سرش
اصلا این چه تاپیکیه
اه
بهتره از اين كه پسره بگه!بريم.......:1dco2x0p1lilzhfpg1t

arezoomand

New member
بله الان خیلی خواستگاری ها توسط خود فرد انجام میشه حالا تلفنی اس ام اسی حضوری و ...
چه جوابی بهتره داد بهشون ؟[/quoteمن هیچ وقت نمیتونم چنین پیشنهادی رو قبول کنم.به نظرمن حتی همین اشنایی هم بایدبا اطلاع خانواده ها باشه ...چطور میشه به یکی تو کوچه و خیابون یا حتی دانشگاه اعتماد کرد.......صدتا حرف پشت سرت درمیارن که مثلا عاشق و معشوقنو از این حرف....به نظرمن ازدواج باید هم سنتی باشه هم مدرن......حتی اگه به یکی اعتماد کامل هم داشته باشی باید خانواده در جریان باشن.جواب من به همچین پیشنهادهایی اینه:اگه تمایل به اشنایی با من دارین خانواده هارو درجریان قرار میدیم.کسی که هدفش سواستفاده نباشه و واقعا مرد عمل باشه قبول میکنه

arshad246

New member
مشكل پسراي امروزي فقط جرات هست. پسراي امروزي ترسو هستن بي جرات هستن.اگه جرات دارن برن خواستگاري خب مگه مرد نيستن؟كار كننوكار نيست؟چطور نيست والاهركي بخواد منيتونه كار كنه. پسراي امروزي ترسو هستن مفت طلبن راحت طلبن نميتونن ريسك كنن. هنوز بزرگ نشدن درسته سنشون در بين 25 تا 35 هست اما هنوز بزرگ نشدن باور كنيد قضيه همينه
این رو عاقا شفیع میگن که ید طولایی در خاست گاری رفتن دارن!!!! داداش به غیرتمون بر میخوره بمون بگن دوماد سرخونه،عما اگه کسی پیدا بشه ما رو همیطور بخاد منتم داریم،چون میتویم در آینده جبران کنیم(از طرف25-35 ساله ها)

parnian24

New member
SLM

تمــوم پست هـا رو بایــد قابــ کرد

گذاشتـــ جلــوی چــش ... D:

ساغولیــن /...

إلّـه ریــ نیــض آغیرماسیــن ...

...........

مــرد کــ مثلا ما باشیم (مثلا) خودمــون گزینه مورد نظر رو انتخاب می نماییم اول ... شایدم انتخاب بشیـم ...

سپـس وریم سراغ خونواده هـا ...

حالا قبل اینــا مشکلاتـی 8 که صدایی از مسجــد میومــد , می گفتــ بی خیال این مسائــل ...

وریــن دس بــ کار شیــن همه چه رــه Dفـ وشــه ...

یکی اون بالاستـــ ...

فقط ایــن پســله چیــز بشــو نــی D:

:bunnyearsmiley:

دلیلشــم ... ــه ...

یه لحــزه فکریدیــم یادــش نیومــد ...

:smilies-azardl (181
خيلي تلاش كردم اما آخرشم نوفهميدم شي وگولوفتي؟

لبخند

New member
چه جوابی بهتره داد بهشون ؟[/quoteمن هیچ وقت نمیتونم چنین پیشنهادی رو قبول کنم.به نظرمن حتی همین اشنایی هم بایدبا اطلاع خانواده ها باشه ...چطور میشه به یکی تو کوچه و خیابون یا حتی دانشگاه اعتماد کرد.......صدتا حرف پشت سرت درمیارن که مثلا عاشق و معشوقنو از این حرف....به نظرمن ازدواج باید هم سنتی باشه هم مدرن......حتی اگه به یکی اعتماد کامل هم داشته باشی باید خانواده در جریان باشن.جواب من به همچین پیشنهادهایی اینه:اگه تمایل به اشنایی با من دارین خانواده هارو درجریان قرار میدیم.کسی که هدفش سواستفاده نباشه و واقعا مرد عمل باشه قبول میکنه

منم باهاتون موافقم....اکثر کسایی که به صورت مدرن ازدواج کردن تجربه آشنایی با چند نفر دیگه رو هم قبل از اون داشتن و معمولا انقدر این راهو ادامه میدن تا شاید فرد مورد علاقه و مناسبو پیدا کنند
اما تو این راه ممکنه دچار مرضی به نام تنوع طلبی هم بشن و اینکه خیلیا مخصوصا برای دخترا ممکنه باعث بی آبرویی وبه بی راهه کشیده شدن بشه...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parnian24
بالا