چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

bakhshi

New member
شما که مرد نیستی اینو بگی
اینو باید بسپاری به ما که از چه زنایی خوشمون میاد ( به عنوان مرد البته )
من فکر نمیکنم اینطور باشه
هر کس خودش باید باشه با دید خودش
یعنی مرد دید مردونه زن هم دید زنونه
حالا شاید این صحبت شما ناشی از برداشت ادرست از تعریف زن باشه
به هر حال هر کس چه مرد چه زن از کسی خوششون میاد که خودشون باشن با دید خودشون این معادله بخواد عوض بشه مفید به فایده نخاوهد بود به قول دوستان
من كفتم ديدشون مردانه باشه. شما متوجه منطوره من نمي شويد و مي خوايز موضع بكيريد.

helena

New member
در ضمن اصلا به دختر بودن اين صحبت ها اعتقاد ندارم به نظرم مرداي امروزي از زناني خوششان مي مي ياد كه محكم باشند و ديد شون به زندكي مردانه باشه. به نظرم كذشت زماني كه مردان مي رفتند زني را مي كرفتنز كه خانه داري خوب بلد باشه. زنانكي را جوره ديكري بايد نشان داد. اقايون هم احساس دارند خيلي بيشتر از خانم ها مطمن باشيد اما مسل خانم ها فقط ابرازش نمي كنند. اين بستكي به خود يك خانم داره كه جه كسي رو انتخاب كنه كه احساسش را بيخودي خرج نكرده باشه

ببین عزیزم خوبه دختر باعرضه و زرنگ باشه ولی نه مردها دختری را بیشتر دوست دارن که رفتار و اخلاقش خانمانه تر باشه.البته بازم باید از مردها نظرسنجی گذاشت ولی ذات مرد اینه که مکملش را که خانمه پیدا کنه نه اینکه اون دختر هم رفتاری مردونه مثل خودش داشته باشه

farzad.lab

مدیر بخش
مشکل از جایی شروع میشه که توقع شما دخترا و خانواده ها رفته بالا ...

کی به یه پسر که وضع خونه و ماشینش مشخص نیس زن میده ؟

کی به یه پسری که کلی درس خونده ولی یه حقوق ساده داره زن میده ؟

توی شروع رابطه میگن ما با همه چیزت میسازیم ... همچین که خطبه عقد جاری شد !!!!! . . . چرا فلانی داره ما نداریم ...

خود من تا وضع خونه و ماشین و حقوق ثابتم مشخص نشه بهش فکر هم نمیکنم .
:auizz3ffy9vla57584x

majid45

New member
راستی بچه ها چرا بعضیا میگن خاک تو سرت ک اومدی خاستگاری؟؟؟؟؟

یعنی چی؟ایهام داره این حرفشون یعنی ج نه هست ....خب یه دفعه نه بگن چرا فحش میدن

با عرض معذرت از بی شعوری طرف مقالبه والا ازدواج و خواستگاری برا آدماس دور از جون برا حیوانات نیسکه. اگه دهات بودین میدید یدونه حیوان نر واسه 50تا حیوان ماده بکار گرفته میشه

sahar-a

New member
اتفاقا هست!
منم یک هفته پیش(نیمه رمضان)ازدواج کردم.

majid45

New member

مشكل پسراي امروزي فقط جرات هست.
پسراي امروزي ترسو هستن بي جرات هستن.اگه جرات دارن برن خواستگاري خب مگه مرد نيستن؟كار كننوكار نيست؟چطور نيست والاهركي بخواد منيتونه كار كنه.
پسراي امروزي ترسو هستن مفت طلبن راحت طلبن نميتونن ريسك كنن.
هنوز بزرگ نشدن درسته سنشون در بين 25 تا 35 هست اما هنوز بزرگ نشدن باور كنيد قضيه همينه

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1

اقاي مجيد لطفا در گزينش كلمات دقت داشته باشين من به شما توهين نكردم بلكه من با نظر و ديدگاه شما در يك حيطه مخالف بود و اين دليل نميشه شما به شخصيت و نظرات من حمله ور شويد.من به شما توصيه ميكنم كمي بزرگ شيد البته به هيكل و جثه كاري ندارم از يه لحاظ ديگه كمي بزرگ شيد بهتره.

mexin

Well-known member
اصلن هم اینطور نیییییییییییییییییییس

آماری از زنان مطلقه و دختران مجرد در ایران زنان مطلقه و سرپرست خ در کشور هر روز زیاد و زیاد تر می شوند. این را آمار ثبت احوال از ثبت 108 هزار طلاق از ابتدای سال جاری تاکنون می گوید که ورود 108 هزار زن مطلقه جدید را به جامعه زنان مطلقه ایران همراه دارد. زنانی که پس از طلاق، با هزار و یک آسیب و دشواری در ادامه زندگی مواجه می شوند. این آسیب ها شاید دامان گروهی از زنان مطلقه را که مجددا رجوع کرده یا ازدواجی تازه می کنند، نگیرد اما زنانی که پس از طلاق، خود سرپرست می شوند، در متن آسیب های اجتماعی قرار می گیرند. با آن که مسئولان کشوری آماری رسمی از میزان زنان مطلقه و خود سرپرست کشور نمی دهند، با حسابی سرانگشتی از تعداد طلاق ها در کشور می توان آماری از زنان مطلقه کشور ارائه داد.

سال 91، هر روز 361 طلاق در کشور
نگاهی به آمار ثبت احوال می گوید که در 10 ماه اول امسال 108 هزار و 455 مورد طلاق در کشور ثبت شده است. این آمار یعنی هر روز 361 طلاق و در هر ساعت از شبانه روز 15 زوج در حال جدایی هستند و در نهایت در هر شبانه روز 722 نفر از هم جدا می شوند. این آمار تامل بر انگیز آنجا خبر ساز می شود که یکی از طرف های طلاق را زنان تشکیل می دهند و ورود 108 هزار زن مطلقه جدید به کشور، می تواند زمینه ساز بروز آسیب های اجتماعی بیشتر در کشور باشد. بر اساس آمار، طول زندگی بیشتر طلاق ها در سال 91 زیر یکسال بوده که از این میان سهم تهرانی ها پنج برابر سایر استان هاست.

آمار زنان مطلقه و دختران مجرد در ایران
آماری رسمی از زنان مطلقه در کشور ارائه نمی شود اما حدود 2 سال پیش بود که رئیس مجتمع قضایی شماره 2 خانواده آمار زنان مطلقه را 6 میلیون نفر اعلام کرد. آماری که در صورت صحت و افزوده شدن زنان مطلقه در دو سه سال گذشته، مرز آمار زنان مطلقه را به شش و نیم میلیون نفر می رساند که در نوع خود کم نظیر و البته تامل بر انگیز است.

زنان در جامعه ایران پس از طلاق، به زنان سرپرست خ اطلاق شده و از جمله گروه های آسیب پذیر جامعه به شمار می روند که گاه عواملی چون طلاق، فوت، اعتیاد همسر، از کارافتادگی همسر و رها شدن توسط مردان مهاجر یا بی مبالاتی، موجب آسیب پذیری این طیف وسیع از جامعه می شود.

دشواری هایی که این زنان تاب می آورند عمدتاً به دغدغه های معیشتی و عاطفی، وسواس های فکری، حاشیه های ناخواسته از برخورد نامناسب اطرافیان و... مربوط می شود. در هر حال این گروه از زنان که با عنوان زنان مطلقه یا بیوه در جامعه شناخته می شوند، با مسائل، مشکلات و موانع زیادی در زندگی مواجه هستند.

مشکلات اقتصادی در راس مشکلات زنان مطلقه
دکتر «انور صمدی راد» مددکار اجتماعی با اشاره به آسیب های زنان ایرانی پس از طلاق می گوید که مسائل اقتصادی مهم ترین بحران این گروه از زنان پس از طلاق است. چراکه حدود ٧١ درصد زنان مطلقه و بیوه با فرزند یا فرزندان خود تنها ١6 درصد از آنان شاغل هستند.

این در حالی است که زنان غیرشاغل برای تأمین نیازمندی های مادی زندگی محتاج دیگران هستند و از آنجایی که منشأ بسیاری از نابسامانی ها و ناملایمات انسان ها در جوامع کنونی به وضعیت اقتصادی و فقر مادی مربوط می شود و اکثر زنان مجرد نیز بیکار بوده و از وضعیت اقتصادی نامطلوبی برخوردارند، برقراری سیستم های حمایتی از این زنان و فرزندان آن ها ضرورت دارد.

پس از مشکلات اقتصادی، فرزند پروری نیز از مشکلات عمده زنان مطلقه ایرانی پس از طلاق است. آمار ها نشان می دهد که ٩٠ درصد زنان مطلقه دارای فرزند نسبت به آینده فرزندان خود نگرانی زیادی دارند. ٣٣ درصد زنان سرپرست خ عنوان کردند که فرزندانشان به خاطر جدایی از پدر به میزان «زیاد» و «بسیار زیاد» احساس حقارت می کنند؛ این در حالی است که این مسئله می تواند این کودکان را به انسان هایی افسرده، جامعه گریز و جامعه ستیز تبدیل کند.

از سویی، وجود نگاه مردسالارانه موجب شده که ٣٩ درصد از زنان در پیدا کردن مسکن و اجاره آن، اسکان و اقامت در هتل ها و مهمانسرا ها با مشکل مواجه شوند. این در حالی است که اغلب اینگونه زنان در وهله اول با مشکلات اقتصادی تهیه مسکن دست به گریبان هستند.

مزاحمت هایی برای زنان مطلقه
45 درصد زنان مطلقه از مزاحمت ها و مداخلات همسر قبلی خود ابراز ناراحتی کرده و از این بابت احساس سلب حقوق فردی و اجتماعی می کنند. آن ها معتقدند که در صورت تصمیم به ازدواج مجدد همسر قبلی آن ها با تحت فشار قرار دادن آن ها از طریق عدم اجازه ملاقات با فرزندانشان و یا تهدید به باز پس گیری فرزندانشان از آن ها، برای آن ها مزاحمت ایجاد کرده و اینگونه مداخلات در زندگی با همسر جدیدشان نیز ادامه پیدا می کند.

70 درصد زنان مجرد نیز وجود باورهای غلط و قضاوت های تنگ نظرانه افراد جامعه نسبت به طلاق و زنان بیوه را باعث احساس بیگانگی، ناامنی و ناراحتی در روابط خود با دیگران دانسته که موجب می شود از حضور در جمع فامیلی احساس معذب بودن کنند. نگاه سنتی که حاکم بر جامعه ماست به خانواده ها این اجازه را نمی دهد که پس از بازگشت دخترشان از زندگی متاهلی دوباره به او به چشم دختری مجرد و آزاد بنگرند و محدودیت های بیشتری را در رفت و آمد و اشتغال به کار برای او قائل می شوند.

فارغ از نگاه سوء و آزار دهنده برخی از مردان به اینگونه زنان، بسیاری از زنان مجرد به واسطه ناتوانی در برخورد با مشکلات متعددشان و یا فشار اطرافیان مجبور به ازدواج مجدد می گردند. علاوه بر این که این زنان اغلب خواستگارانی بسیار بالا تر از سن خود و دارای چند فرزند دارند مشکل مهم تر رضایت فرزندان است که اجازه ازدواج را به مادرشان بدهند.

نگرش جامعه به زنان مطلقه تغییر کند
شهلاکاظمی پور، دانشیار و معاون پژوهشی مرکز مطالعات جمعیتی آسیا و اقیانوسیه، با بیان این که در جامعه ایران هم اکنون تعداد موارد طلاق، افزایش و میانگین سن آن کاهش یافته است، می گوید: مسائل زنان مطلقه متنوع است، بدون شک مشکلات زنی که در سن بالا از همسر خود جدا می شود با زنی که در سن پایین طلاق می گیرد و همچنین بچه دار بودن یا بچه دار نبودن، مسائل گوناگونی را پیش روی این زنان قرار می دهد.

اما آنچه میان همه زنان مطلقه تقریبا مشترک است، آن است که شانس ازدواج این زنان به حداقل می رسد، بویژه آنکه تعداد دختران جوان مجرد در جامعه زیاد است. در حالی که اگر یک مرد به هر دلیلی همسر خود را از دست بدهد، ترجیح می دهد با یک دختر مجرد ازدواج کند و شرایط جمعیتی جامعه هم این امکان را به او می دهد.

شاید در جامعه ایران، نگرش به موضوع طلاق کمی متعادل تر از گذشته شده، اما نگرش درباره زنان مطلقه تغییر نکرده است، ولی چون جامعه گسترده شده و شیوه ظاهر شدن زنان و دختران این روز ها تفاوتی ندارد و سن ازدواج هم بالارفته تشخیص این که یک زن مطلقه است یا متاهل، دشوار است، بنابراین این مشکل ساده تر شده است.

وی در ادامه به مشکلات زنان مطلقه دارای فرزند هم اشاره می کند و می گوید: این زنان، چه خودشان سرپرستی فرزندان خود را برعهده بگیرند، چه این مسئولیت را به همسر و خانواده او واگذار کنند، با نگرانی های بسیاری روبه رو هستند. مطالعات نشان می دهد مشکلات روانی و اجتماعی این زنان که با افسردگی همراه است، بالاست.

پژوهش ها بیانگر آن است، فرزندانی که در خانواده های تک والد رشد می کنند، علاوه بر مشکلات اقتصادی با آسیب های روانی و اجتماعی و عاطفی بسیاری روبه رو می شوند که مجموع این فشار ها بر مادر که در این شرایط سرپرست خ هم به شمار می آید، بیشتر است.

منبع : اعتدال

majid45

New member
اقاي مجيد لطفا در گزينش كلمات دقت داشته باشين من به شما توهين نكردم بلكه من با نظر و ديدگاه شما در يك حيطه مخالف بود و اين دليل نميشه شما به شخصيت و نظرات من حمله ور شويد.من به شما توصيه ميكنم كمي بزرگ شيد البته به هيكل و جثه كاري ندارم از يه لحاظ ديگه كمي بزرگ شيد بهتره.

اینو اول بخودت بگو آقای شفیع منم به شما توهین نکردم با ادبیات خودت باهات حرف زدم . من بلدم با بچه ها چطور حرف بزنم دانش آموزای دیروزی من دانشجوهایی اندازه تو هستن میدونی چرا؟ چون درست تربیتشون کردم . ادب یادشون دادم . اول از یه لحاظ دیگه بزرگ شو بعد بیا حرف بزن قضاوت کن ! تو حق نداری کسایی که با ابن گرونی و تورم دست و پنجه نرم میکنند و به یک عده ترسو و مفت خور راحت طلب تشبیه کنی انگار از عرش اومدی و خبری هم از خبر نداری !! به یک عده بسیار بگی هنوز به بلوغ فکری و شعوری نرسییدن؟ ادم عاقل که این حرفا رو نمیزنه .آفرین اول آتیش خودتو خاموش کن بعدا ....

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
میبینم که بازم حرف مفت زدی دادا. درامد که درامد سابق هست خرج و مخارجم ده برابر شده شما جرات داری برو صدتا بگیر ترسو نباش اقای شجاع!!!!!!!!!!!!!!!!1
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!

بابا ......!!!!!!!!!!!!

شفيع

Well-known member
با عرض معذرت از بی شعوری طرف مقالبه والا ازدواج و خواستگاری برا آدماس دور از جون برا حیوانات نیسکه. اگه دهات بودین میدید یدونه حیوان نر واسه 50تا حیوان ماده بکار گرفته میشه

مجيد جان معلومه تفكراتت چيه عزيزم تو چرا فقط جنبه جنسي قضيه رو نگاه ميكني؟چرا بدجور علاقه داري انسان رو باحيوان مقايسه كني؟تو كه ميدوني تنها جنبه تشابه بيشون غرايز هست.

nourmah

New member
salam
kheili javabetoon bahal bud
ama shojaat bazi afrad dar paziresh va tahammol masayel zendegi sotudanie:applause:

شفيع

Well-known member
نمیدونم شاغلی یا بیکار ولی من معلمم درضمن تابستونا مفصل درامد کشاورزی دارم 900راس درخت سیب قرمز دارم امسال 20هکتار نخود کاشتم 35هکتار گندم باورکن نصف دارمدم از اینا جواب خرج و مخارجو نمیده ازکجا بیارک ازداوج کنم؟ ازدواج نمیکنم که تو زجر باشم ازدواج میکنم رفاهم ارامشم بیشتر باشه نه اینکه نتونم پامو هم دراز کنم. والا!
مثلا با گفتن اينا ميخوايي چي رو ثابت كني؟با اين حرفا اومدي مخ زدن؟مرد حسابي 900 تا درخت سيب كم كم پول برداشت محصولش 200 ميليون ميشه.فاميل ما 200 درخت داره كه 120 ميليون فروخته.اون همه هكتارم كه گفتي با اون محصولات وايلا.
ميدوني د روانشناسي ما ميگم افرادي كه ادعاهاي بزرگ ميكنند در دوران كودكي از رشد رواني كافي برخوردار نبوده اند و از لحاظ عاطفي ساپورت نشده اند لذا در دوران كودكي تمام آنچه را ارزو داشته اند در بزرگ سالي در تصورات خويش به آن رجوع ميكنن و در نهان به آن امان مي ارن و بعد عريان به گفتن آن ميپردازن.

بالا