راوی و صنم عزیز
در کنکور وزارت بهداشت میانگین چندان مهم نیست...اصل نمره ی کل هست مثلا میانگین 50 زبان و آزمونهای روانی در تعیین نمره یکل زمین تا آسمون با هم توفیر دارن چون اولی ضربدر 30 و دومی ضربدر 15 میشود!!!
و مثلا کسی مثل من که زبان رو پایین زده از این بابت شدیدا ضربه میخوره!!!
راوی و صنم عزیز
در کنکور وزارت بهداشت میانگین چندان مهم نیست...اصل نمره ی کل هست مثلا میانگین 50 زبان و آزمونهای روانی در تعیین نمره یکل زمین تا آسمون با هم توفیر دارن چون اولی ضربدر 30 و دومی ضربدر 15 میشود!!!
و مثلا کسی مثل من که زبان رو پایین زده از این بابت شدیدا ضربه میخوره!!!
وااااااااای خیلی حس بدیه, کاملا درکت می کنم :tsimuzpzwoap1t9y3o7فکر کنم اگه میانگین رو با ضریبها حساب کنیم هم مثل همینی بشه که شما گفتین نه؟ البته درسته که زبان ضریبش دو هست ولی خب رواندرمانی و شخصیت هم همین ضریب رو دارن. بچه ها من اینجا با شرمندگی کامل اعلام میکنم که شخصیت رو 18 درصد زدم، یعنی چک که میکردم همههههه جوابهام غلط بود، و جالب اینکه اصلا فکر نمیکردم که غلط باشن. هی فکر میکردم یه اشتباهی شدهبا اینکه شخصیت رو جویده بودم دیگه...
فکر کنم اگه میانگین رو با ضریبها حساب کنیم هم مثل همینی بشه که شما گفتین نه؟ البته درسته که زبان ضریبش دو هست ولی خب رواندرمانی و شخصیت هم همین ضریب رو دارن. بچه ها من اینجا با شرمندگی کامل اعلام میکنم که شخصیت رو 18 درصد زدم، یعنی چک که میکردم همههههه جوابهام غلط بود، و جالب اینکه اصلا فکر نمیکردم که غلط باشن. هی فکر میکردم یه اشتباهی شدهبا اینکه شخصیت رو جویده بودم دیگه...
چه جاااااااااااااااالبصنم جان
بازم زبان تاثیر بالاتر داره
مثلا یه نفر زبان و شخصیت، هر دو زده 50 درصد...هر دو هم با ضریب دو هستند ولی؛
در محسبه نمره کل
زبان: 50 ضربدر 3 ضربدر 30 = 4500
شخصیت: 50 ضربدر 3 ضربدر 20 = 3000
و میبینید که زبان 1500 تا بالاتر هست یعنی 15 نمره، نمره ی کل رو بالاتر میبره نسبت به شخصیت!
چه جاااااااااااااااالب
جل الخالق, نمی دووووونسسسسستم
یادم باشه تو کنکورهای بعدی دقت کنم
صنم جان
بازم زبان تاثیر بالاتر داره
مثلا یه نفر زبان و شخصیت، هر دو زده 50 درصد...هر دو هم با ضریب دو هستند ولی؛
در محسبه نمره کل
زبان: 50 ضربدر 3 ضربدر 30 = 4500
شخصیت: 50 ضربدر 3 ضربدر 20 = 3000
و میبینید که زبان 1500 تا بالاتر هست یعنی 15 نمره، نمره ی کل رو بالاتر میبره نسبت به شخصیت!
چه جالب نمیدونستم اینو. میشه یکم توضیح بدین که برای هر درسی چطوری باید حساب کنیم یا اینکه یه لینکی چیزی بذارین ازش؟ خیلی ممنون میشم.
ممنون از کمکتون. راستی درصد هر درس رو هم با فرمول صحیح*3 - غلط ها / کل سوالات *3 بدست میارین تو این روش؟اینجوری که من فهمیدم؛
فرمول محاسبه نمره کل:
( درصد هر درس * 3 * تعداد کل سوالات همان درس) برای هر درس بدست می آید و سپس این نمراتِ بدست آمده برای هر درس، با هم جمع شده و نهایتا تقسیم بر 100 میگردد
فقط در درس زبان بجای ضرب در 40 بایستی در 30 ضرب کرد!
ممنون از کمکتون. راستی درصد هر درس رو هم با فرمول صحیح*3 - غلط ها / کل سوالات *3 بدست میارین تو این روش؟اینجوری که من فهمیدم؛
فرمول محاسبه نمره کل:
( درصد هر درس * 3 * تعداد کل سوالات همان درس) برای هر درس بدست می آید و سپس این نمراتِ بدست آمده برای هر درس، با هم جمع شده و نهایتا تقسیم بر 100 میگردد
فقط در درس زبان بجای ضرب در 40 بایستی در 30 ضرب کرد!
سلام
رسیدن ماه مبارک رمضان رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض مینمایم والتماس دعا دارم.
پرند جان باید بگید چی نخورم نه اینکه چی بخورم؟!!!
و اما چند توصیه تغذیه ای برای ماه مبارک رمضان:
التماس دعا
نه آینازی کتاب رو ازش نخوا فقط قضیه رو براش تعریف کن اونموقع شاید خودش کتاب رو بهت پس داد
اگه هم نداد خوب برو یکی دیگه بخر:25r30wi:
به نظر من تو یکی از تاپیک های خودمون باشه چون اگه بریم جای دیگه پیدا کردن همدیگه سخت میشه و باید مطابق برنامه اونها پیش بریم....پیشنهاد خوبیه من موافقم, مخصوصااااا با قسمت دومش
مرسی قاصدک جون بالاخره یکی یه پیشنهادی داد :thanks:
حالا چه شکلی بخونیم؟ من می گم هرکی یه مهارت رو برداره و به بهترین شکل ممکن روش کار کنه, لغت و مثال در بیاره, اینجوری چون مسئولیت به عهده گرفتیم ملزم هستیم که کار کنیم و زحمت کل فصل ها به دوش یک نفر نیست, در آخر یه مجموعه ی خوبی داریم که باهم می تونیم ازش استفاده کنیم و وقتی مجموعه ی کار بقیه ی دوستان رو می خونیم از هم سوال می پرسیم و اگه نکته یا مثالی به ذهنمون می رسید اضافه می کنیم.
مسئله دیگه اینه که کجا پیش بریم؟ تاپیک جدید باز کنیم یا از ادامه ی همونجا؟ چون تاپیکهای این شکلی زیاد زده شده50):
سلام قاصدک, خوبی؟ آواتار نو و همینطور ماه رمضون مبارک, التماس دعابه نظر من تو یکی از تاپیک های خودمون باشه چون اگه بریم جای دیگه پیدا کردن همدیگه سخت میشه و باید مطابق برنامه اونها پیش بریم....
من فکرمی کنم اگر باهم پیش بریم بهتر باشه مثلا یه مدت قبل کنکور قرار گذاشتیم از روی کتاب رضازاده بخونیم خیلی خوب درس به درس پیش می رفتیم