سلااااام 123 عزیز خسته نباشی دوستم! خوش اومدی! خوبی؟
هوررررررررا بلاخره 123 عزیزم بهمون رسید.....
خب ماه رمضونه نمیشه پذیرایی کرد.........
عزیزم شب بیا یکم از خجالت دربیایم این صفحه خوندی..................:thumbsupsmileyanim:
سلاااااااااااااام به تک تک دوست جوناااااای خودم
اخجونم تموم شددددددد!!!!!!
باورم نمی شه
دیروز که اومدم نت حدود 45 دقیقه ای شد اما از بس سرعت پایین بود دیگه نشد ادامه بدم.
باورتون می شه از ساعت 4 صبح تا الان که ساعت13,45 یه سره داشتم می خونداین عینک رو برای این زدم چون چشمام الان مثل باباقوری شده![]()
ماشااااااااااالله چقدر صفحه توی دو هفته!!!!!!!!!!
چون می خواستم ببینم دوست جونا توی این دو هفته ای که نبودن چکارا کردن بخودم گفتم تا تمام صفحات رو نخوندم حق ندارم برم صفحه اخر
باید یه اعتراف بکنم که حدود 10 یا 14 صفحه اخر داشتم سست می شدم که اون تشویقای اخر ماراتون دوباره بهم قدرت داد![]()
سلاااااااااااااااام پرررررررررند جون مهربونم![]()
مممممممنووووووووونم عزیزم
واااااااااای اواتارت مباااااااااارک.....دلم ضعف می ره براش![]()
راوی جون من میگم یه تاپیک تو همین قسمت ارشد بالینی درست کنیم با عنوان مطالعه گروهی زبان و صفحه اول هم همه اینایی که قرار شد رو بنویسیم، اینطوری اگه کسی از بچه های دیگه هم بخواد بیاد میدونه چطوری پیش بره و دیگه جای سوال و بحث هم نیست. من هم سهم خودم رو انجام میدم...
پرند جون این تاپیکو خودت بزن, من خسته شدم از ایجاد تاپیکهای خالی, ایشالا که این مفید باشه
خب حالا نظر من در مورد خوندن زبااااان.........
فقط خواهش میکنم منو نزنین چون فکر کنم نظرم با شما فرق داره..............گناه دارم......
پیشنهاد میکنم حالا که ترجمه و لغات رو داریم دیگه ین راهو تکرار نکنیم..........
یه برنامه روزانه بریزیم بعد همگی همون روز بخشی رو که واسه خوندن مشخص شده رو بخونن و بیان گزارش بدن.........
اگه لغتای جدیدی هم معنیشو دراوردیم بزاریم..........
به نظرم اگه هدفهای کوتاه مدت داشته باشیم برامون بهتره ............................
میشه...........مثلا این لینکها رو ببینید, پر از تاپیک زبانه
http://olumpezeshki.ir/forum/forum339.html
http://olumpezeshki.ir/forum/forum326.html
فکر نمی کنم تو قسمت روان شناسی بتونیم تاپیک زبان باز کنیم
پرند می شه؟؟؟
باشه عززیزم. اسمشو چی بزرام؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه...........
مطالعه ی گروهی زبان مخصوص روانشناسی.............
چطوره؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نظرتون رو بگید.....................
پرند جان مگه هرکی نظرش متفاوته می زننش؟
آره درست میگی می تونیم از اون ترجمه استفاده کنیم اما خودمون چی کار کنیم؟
هدف فقط خوندن لزگی نیست, هدف بیشتر یادگیری لغت هست
با گزارش تنها من موافق نیستم چون دوس دارم همه فعال باشیم و فعالیتمون مشهود باشه
شاید صنم بتونه راهکارهای بهتری بده
عنوان تاپیک و جاش رو مشخص کنیم و توضیحات پست اولش رو خود صنم عزیز زحمت بکشه بنویسه و تاپیک رو ایجاد کنه, البته اگه موافق هست
پرند جان مگه هرکی نظرش متفاوته می زننش؟
آره درست میگی می تونیم از اون ترجمه استفاده کنیم اما خودمون چی کار کنیم؟
هدف فقط خوندن لزگی نیست, هدف بیشتر یادگیری لغت هست
با گزارش تنها من موافق نیستم چون دوس دارم همه فعال باشیم و فعالیتمون مشهود باشه
شاید صنم بتونه راهکارهای بهتری بده
عنوان تاپیک و جاش رو مشخص کنیم و توضیحات پست اولش رو خود صنم عزیز زحمت بکشه بنویسه و تاپیک رو ایجاد کنه, البته اگه موافق هست
من تقریبا هرچی به ذهنم می رسیده گفتم
راوی جونم من هم باهات موافقم که گزارش تنها نباشه، ولی از طرفی ترجمه هم به نظرم خیلی جالب نیست، بخصوص که قبلا کسای دیگه ای زحمتش رو کشیدن. ولی در مورد اینکه چه کار دیگه ای با لزگی میتونیم بکنیم باید یکم فکر کنم، الان خیلی ایده ندارم. مثلا میتونیم همونطوری که قبلا بچه ها گفتن لغاتش رو در بیاریم و با معنی و مثال بذاریم اینجا. یا اینکه هر کس با لغات جدید جمله بسازه بعد از اینکه مثالها رو گذاشتیم... یا مثلا اگه یکی از تستهای متن رو اشتباه زدیم بیایم اینجا بگیم که چه گزینه ای رو زدیم و چرا اشتباه بوده و با هم بحث کنیم. البته این آخریه یکم شاید تاپیک رو نامنظم بکنه.
من چون منابعی که در دسترسم هست زیاده میتونم گروههای کلمات هم معنی رو اینجا بذارم با فرقهاشون و مثال و ریشه و اینا... شاید حتی بتونیم براشون سوال طرح کنیم. ولی خب شاید برای همه مقدور نباشه. در هر صورت اگه موافقین میتونم این کارو بکنم، خیلی سخت نیست چون تو کامپیوترم برنامه هاش رو دارم و اکثر کاری که باید بکنم کپی و پیست هست.
در هر صورت من پایه ام، لطفا بقیه هم الان پیشنهادهاشون رو بگن و هر وقت به توافق رسیدیم من تاپیک رو میزنم!