زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

psychology123

New member
دوست جوناااا عجب اواتارایییی

رررراااوی فعالم عجب بادبادکایی..امیدوارم مثل این بادبادکا همیشه رها و ازاد باشی و همیشه کوک درونت شاد و سرزنذه...بادبادک همیشه برای همه یاداوار چیرای خوب وشااااد هست و فکر نکم بشه یک نفر رو پیدا کرد که در مورد بادبادک حس خوبی نداشته باشه:thumbsupsmileyanim:

parand

Well-known member
هوررررررررا بلاخره 123 عزیزم بهمون رسید.....
خب ماه رمضونه نمیشه پذیرایی کرد.........
عزیزم شب بیا یکم از خجالت دربیایم این صفحه خوندی..................
:thumbsupsmileyanim:

sanam_b

New member
راوی جون من میگم یه تاپیک تو همین قسمت ارشد بالینی درست کنیم با عنوان مطالعه گروهی زبان و صفحه اول هم همه اینایی که قرار شد رو بنویسیم، اینطوری اگه کسی از بچه های دیگه هم بخواد بیاد میدونه چطوری پیش بره و دیگه جای سوال و بحث هم نیست. من هم سهم خودم رو انجام میدم...

psychology123

New member
هوررررررررا بلاخره 123 عزیزم بهمون رسید.....
خب ماه رمضونه نمیشه پذیرایی کرد.........
عزیزم شب بیا یکم از خجالت دربیایم این صفحه خوندی..................
:thumbsupsmileyanim:

سلاااااااااااااااام پرررررررررند جون مهربونم
greenstars.gif

مممممممنووووووووونم عزیزم
واااااااااای اواتارت مباااااااااارک.....دلم ضعف می ره براش
2lbkos0.gif

parand

Well-known member
خب حالا نظر من در مورد خوندن زبااااان.........
فقط خواهش میکنم منو نزنین چون فکر کنم نظرم با شما فرق داره..............گناه دارم......
پیشنهاد میکنم حالا که ترجمه و لغات رو داریم دیگه ین راهو تکرار نکنیم..........
یه برنامه روزانه بریزیم بعد همگی همون روز بخشی رو که واسه خوندن مشخص شده رو بخونن و بیان گزارش بدن.........
اگه لغتای جدیدی هم معنیشو دراوردیم بزاریم..........
به نظرم اگه هدفهای کوتاه مدت داشته باشیم برامون بهتره ............................

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلاااااااااااااام به تک تک دوست جوناااااای خودم
اخجونم تموم شددددددد!!!!!!
باورم نمی شه
دیروز که اومدم نت حدود 45 دقیقه ای شد اما از بس سرعت پایین بود دیگه نشد ادامه بدم.
باورتون می شه از ساعت 4 صبح تا الان که ساعت13,45 یه سره داشتم می خوند
dancing1.gif
این عینک رو برای این زدم چون چشمام الان مثل باباقوری شده
ماشااااااااااالله چقدر صفحه توی دو هفته!!!!!!!!!!
چون می خواستم ببینم دوست جونا توی این دو هفته ای که نبودن چکارا کردن بخودم گفتم تا تمام صفحات رو نخوندم حق ندارم برم صفحه اخر
باید یه اعتراف بکنم که حدود 10 یا 14 صفحه اخر داشتم سست می شدم که اون تشویقای اخر ماراتون دوباره بهم قدرت داد
clap.gif

سلاااااااااااااااااااااام 123
51521_544120_l_daisy.gif

خوبی؟؟؟؟
خسته نبااااااااااااااااااااااااشی
ای جاااااااااانم چشماشووووووووو :28:
رسیدن به خیر

parand

Well-known member

سلاااااااااااااااام پرررررررررند جون مهربونم
greenstars.gif

مممممممنووووووووونم عزیزم
واااااااااای اواتارت مباااااااااارک.....دلم ضعف می ره براش
2lbkos0.gif

سلااااااااام عزیزدلم
:bunnyearsmiley:. خوبی؟؟؟؟؟؟؟
واقعا خداقوت این همه صفحه رو خوندی..........
مرسی. نظر لطفته.....اواتار شما هم خیلی خوشگله من خیلی دوسش دارم.....................

rawy

New member
راوی جون من میگم یه تاپیک تو همین قسمت ارشد بالینی درست کنیم با عنوان مطالعه گروهی زبان و صفحه اول هم همه اینایی که قرار شد رو بنویسیم، اینطوری اگه کسی از بچه های دیگه هم بخواد بیاد میدونه چطوری پیش بره و دیگه جای سوال و بحث هم نیست. من هم سهم خودم رو انجام میدم...

درسته موافقم
ولی تاپیکهای زبان کلا تو یه قسمت دیگه هستن و تاپیک های فراوون با اسامی فراوون ساخته شدن
باید دقت کنیم که کجا و به چه اسمی زده می شه
فک کنم پرند در این زمینه متخصصه
پرند جون این تاپیکو خودت بزن, من خسته شدم از ایجاد تاپیکهای خالی, ایشالا که این مفید باشه

rawy

New member
خب حالا نظر من در مورد خوندن زبااااان.........
فقط خواهش میکنم منو نزنین چون فکر کنم نظرم با شما فرق داره..............گناه دارم......
پیشنهاد میکنم حالا که ترجمه و لغات رو داریم دیگه ین راهو تکرار نکنیم..........
یه برنامه روزانه بریزیم بعد همگی همون روز بخشی رو که واسه خوندن مشخص شده رو بخونن و بیان گزارش بدن.........
اگه لغتای جدیدی هم معنیشو دراوردیم بزاریم..........
به نظرم اگه هدفهای کوتاه مدت داشته باشیم برامون بهتره ............................

پرند جان مگه هرکی نظرش متفاوته می زننش؟
آره درست میگی می تونیم از اون ترجمه استفاده کنیم اما خودمون چی کار کنیم؟
هدف فقط خوندن لزگی نیست, هدف بیشتر یادگیری لغت هست
با گزارش تنها من موافق نیستم چون دوس دارم همه فعال باشیم و فعالیتمون مشهود باشه
شاید صنم بتونه راهکارهای بهتری بده
عنوان تاپیک و جاش رو مشخص کنیم و توضیحات پست اولش رو خود صنم عزیز زحمت بکشه بنویسه و تاپیک رو ایجاد کنه, البته اگه موافق هست

parand

Well-known member
مثلا این لینکها رو ببینید, پر از تاپیک زبانه

http://olumpezeshki.ir/forum/forum339.html
http://olumpezeshki.ir/forum/forum326.html
فکر نمی کنم تو قسمت روان شناسی بتونیم تاپیک زبان باز کنیم
پرند می شه؟؟؟
میشه...........

مطالعه ی گروهی زبان مخصوص روانشناسی.............
چطوره؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نظرتون رو بگید.....................

rawy

New member

باشه عززیزم. اسمشو چی بزرام؟؟؟؟؟؟؟؟

بستگی به کاربردش داره
فقط می خوایم لزگی بخونیم؟
یا هدف یادگیری و در آوردن لغت هست؟
در مورد لزگی نظری ندارم چون تاپیک براش زیاد زده شده نمی دونم چی بذاریم که متفاوت باشه
اما برای یادگیری لغت هم که میشه از همین عنوان استفاده کرد
لغات رو در بیارم به شیوه ای که صنم زحمت کشید و توضیح داد, مثال بیاریم و ...
اگه خودت هم زحمت ایجاد تاپیک رو کشیدی حتما از توضیحات صنم استفاده کن لطفا
ببخشید که من انقد حرف می زنم :sadsmiley:

rawy

New member
میشه...........

مطالعه ی گروهی زبان مخصوص روانشناسی.............
چطوره؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نظرتون رو بگید.....................

خوبه, ولی اگه بخوایم لزگی بخونیم که فقط مختص روانشناسی نیست
یا لغاتی که می ذاریم هم همینطور
مگه اینکه فقط لغات تخصصی رو بیاریم
نه؟ :21:

parand

Well-known member
عنوان تاپیک و جاش رو مشخص کنیم و توضیحات پست اولش رو خود صنم عزیز زحمت بکشه بنویسه و تاپیک رو ایجاد کنه, البته اگه موافق هست

نه عزیزم اون قسمتش شوخی بود.......:rolleyessmileyanim:
خب من هدفم واسه زبان فعلا کوتاه مدته.....یعنی فقط در حدی که واسه ازمون ارشد سال اینده اماده شم.......به خاطر همین نظرم متفاوته....
پیشنهاداتی که شما دادید همشون عالین ولی متاسفانه با شرایط من جور درنمیاد.......
چون من باید بقیه درسارو هم بخوونم.....و براشون وقت بزارم.......
ولی تابع جمعم هر طور تصمیم بگیرید موافقم و در حد توانم شرکت میکنم....................

sanam_b

New member

راوی جونم من هم باهات موافقم که گزارش تنها نباشه، ولی از طرفی ترجمه هم به نظرم خیلی جالب نیست، بخصوص که قبلا کسای دیگه ای زحمتش رو کشیدن. ولی در مورد اینکه چه کار دیگه ای با لزگی میتونیم بکنیم باید یکم فکر کنم، الان خیلی ایده ندارم. مثلا میتونیم همونطوری که قبلا بچه ها گفتن لغاتش رو در بیاریم و با معنی و مثال بذاریم اینجا. یا اینکه هر کس با لغات جدید جمله بسازه بعد از اینکه مثالها رو گذاشتیم... یا مثلا اگه یکی از تستهای متن رو اشتباه زدیم بیایم اینجا بگیم که چه گزینه ای رو زدیم و چرا اشتباه بوده و با هم بحث کنیم. البته این آخریه یکم شاید تاپیک رو نامنظم بکنه.
من چون منابعی که در دسترسم هست زیاده میتونم گروههای کلمات هم معنی رو اینجا بذارم با فرقهاشون و مثال و ریشه و اینا... شاید حتی بتونیم براشون سوال طرح کنیم. ولی خب شاید برای همه مقدور نباشه. در هر صورت اگه موافقین میتونم این کارو بکنم، خیلی سخت نیست چون تو کامپیوترم برنامه هاش رو دارم و اکثر کاری که باید بکنم کپی و پیست هست.
در هر صورت من پایه ام، لطفا بقیه هم الان پیشنهادهاشون رو بگن و هر وقت به توافق رسیدیم من تاپیک رو میزنم!

parand

Well-known member
صنم جووووونم یه تایپک بیزحمت برای زبان ایجاد کن........
دست گلت درد نکنه................

rawy

New member

راوی جونم من هم باهات موافقم که گزارش تنها نباشه، ولی از طرفی ترجمه هم به نظرم خیلی جالب نیست، بخصوص که قبلا کسای دیگه ای زحمتش رو کشیدن. ولی در مورد اینکه چه کار دیگه ای با لزگی میتونیم بکنیم باید یکم فکر کنم، الان خیلی ایده ندارم. مثلا میتونیم همونطوری که قبلا بچه ها گفتن لغاتش رو در بیاریم و با معنی و مثال بذاریم اینجا. یا اینکه هر کس با لغات جدید جمله بسازه بعد از اینکه مثالها رو گذاشتیم... یا مثلا اگه یکی از تستهای متن رو اشتباه زدیم بیایم اینجا بگیم که چه گزینه ای رو زدیم و چرا اشتباه بوده و با هم بحث کنیم. البته این آخریه یکم شاید تاپیک رو نامنظم بکنه.
من چون منابعی که در دسترسم هست زیاده میتونم گروههای کلمات هم معنی رو اینجا بذارم با فرقهاشون و مثال و ریشه و اینا... شاید حتی بتونیم براشون سوال طرح کنیم. ولی خب شاید برای همه مقدور نباشه. در هر صورت اگه موافقین میتونم این کارو بکنم، خیلی سخت نیست چون تو کامپیوترم برنامه هاش رو دارم و اکثر کاری که باید بکنم کپی و پیست هست.
در هر صورت من پایه ام، لطفا بقیه هم الان پیشنهادهاشون رو بگن و هر وقت به توافق رسیدیم من تاپیک رو میزنم!
من تقریبا هرچی به ذهنم می رسیده گفتم
به نظر خودت (البتههههه حتما به سطح زبان ما توجه کن) هر راهی که می تونه بهترین باشه برای شروع پیشنهاد بده
چون حتما بعدها فکرهای بهتری و راههای بهتری به ذهنمون میاد
اسمی باشه که همه چیو پوشش بده
منتظریم که فکر کنی و نهایتا خودت زحمتش رو بکشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا