زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
سلام بچه ها

منم هستم راوی جون، من که اصلا به قبولی امیدی ندارم واسه همین شروع کردم به خوندن البته می خوام تابستون فقط زبان کار کنم، مهارت اول رو شروع کردم ،حالا برنامت چیه؟؟

زهرا جان انقد ناامید نباشین تا اونجاییکه یادمه بین بچه های این تاپیک بالاترین درصدارو داشتین درسته که زبان رو کم زدین ولی اگه سایر درصداتون بالا باشه مشکلی پیش نمیاد انشالله که قبولین.

aylinn

New member
ماه مبارک رمضان رو به همه دوستام تبریک میگم
بچه ها تو این ماه عزیز برای قبولی همدیگه دعا کنیم.

zahra2013

New member
والا چی بگم ایلین جون...این کلید نهایی همه چیز رو خراب کرد!!! توکل به خدا شاید معجزه ای شد......

rawy

New member
پیشنهاد من... فعلا هفته ای یه مهارت متن ... یکم که راه افتادیم بیشترش کنیم.... همه می گن لغات تافل هم خیلی مهمه...می تونیم یه تعداد هم از اون لغات بخونیم
و پیشنهاد دیگه اینکه برای لغاتی که پیدا می کنیم هرکس جمله ای بنویسه حالا هرکی تونست از خودش بسازه هرکی نتونست از روی دیکشنری.... وقتی چندتا جمله برای یه کلمه بخونیم قشنگ اون کلمه تو ذهن مون می مونه... اگر جملات ملموس یا خنده دار باشه موثرتره.

این از پیشنهادات ما بقیه هم بگن

پیشنهاد خوبیه من موافقم, مخصوصااااا با قسمت دومش
مرسی قاصدک جون بالاخره یکی یه پیشنهادی داد :thanks:
حالا چه شکلی بخونیم؟ من می گم هرکی یه مهارت رو برداره و به بهترین شکل ممکن روش کار کنه, لغت و مثال در بیاره, اینجوری چون مسئولیت به عهده گرفتیم ملزم هستیم که کار کنیم و زحمت کل فصل ها به دوش یک نفر نیست, در آخر یه مجموعه ی خوبی داریم که باهم می تونیم ازش استفاده کنیم و وقتی مجموعه ی کار بقیه ی دوستان رو می خونیم از هم سوال می پرسیم و اگه نکته یا مثالی به ذهنمون می رسید اضافه می کنیم.
مسئله دیگه اینه که کجا پیش بریم؟ تاپیک جدید باز کنیم یا از ادامه ی همونجا؟ چون تاپیکهای این شکلی زیاد زده شده :(50):

rawy

New member
بچه ها تو تاپیک کنکور 92 دیدم بعضی ها درصد کل میگرفتن. درصد رو باید چطوری بگیریم؟ یعنی هر درسی با ضریب خودش حساب میشه یا اینکه هر درسی ضریبش یکه؟ میدونین اصلا برای قبولی چه درصدی لازمه؟

بچه ها چرا هیچکی جواب صنم رو نداد؟

صنم جان من قبلا حساب کردم اما الان دقیقا حضور ذهن ندارم, ولی تا اونجایی که خاطرم هست رو میگم , اگه اشتباه گفتم دوستان لطفا اصلاح کنید

برای محاسبه درصد هر درس :
صورت : تعداد درست ضربدر 3 منهای تعداد غلط
مخرج : تعداد کل سوالات همون درس ضربدر 3
ضربدر 100

برای حساب کردن میانگین کل درسها :
درصد هر درسی ضربدر ضریب خودش رو محاسبه می کنیم و همه ی دروس رو جمع می زنیم و تقسیم بر 14

میانگین برای قبولی بستگی به میانگین بقیه ی رقبا داره, اما پارسال طبق فرمایش آیلین عزیز تا 44 تهران قبولی داشته, اما گفته شده که امسال میانگین ها بالاتر هست. چاره ای نیست باید صبر کرد تا شیش شیش.
ایشالا خبر قبولی و یه شیرینیه خوب بهمون می دی

آخرین ویرایش:

rawy

New member
بچه ها تنظیماتم بهم ریخته........
نه میتونم عکس اپلود کنم نه اینکه از سایتای دیگه شکلک بزارم...........:sadsmiley:(راوی الان واقعا ناراحتیم در این حد)
شما این مشکلو ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهیییییییییییییییی بگردم نبینم ناراحت باااااااااااااااااشی :tsimuzpzwoap1t9y3o7

rawy

New member
نبینم راوی ناراحت باشه ، دوستان از ناراحتی و خشم دی ماهی ها بترسید. من یه پیشنهاد میدم هر کی موافقه دستا بالا . راستش من الان هم همه کار میکنم هم هیچکاری نمیکنم. فقط وقت تلف کردن همین اماااااا یه کاری کنیم احساس مفید بودن بکنم ، پیشنهاد میدم برای پایان نامه به هم کمک کنیم مثلا من برای فصل دوم خودم ۱۲ مقاله خوب دانلود کردم طبیعی که سخته همشو خودم ترجمه کنم اینجوری به هم کمک کردیم اصلا اول پایان نامه هم میتونیم از هم تشکر هم بکنیم این پیشنهاد من مثل ترجمه مقاله بود با این تفاوت که هم من بهشون نیاز دارم هم دوستان احساس میکنن که باید انجام بدن اینجوری سطح علمی ما هم زیاد میشه البته این مثال بود چون من و جناب مصفا و اگر اشتباه نکنم فانوسی هم پایان نامه داره

:25r30wi:
آره بترسیییییییییید
bb9.gif

نه بابا ما گردنمون از مو باریکتره الی جون الکی نترسونشون
الی پیشنهادت خیلییییییییییی خوبههههههههههههه
من واقعا حاضرم کمک کنم البته اگرررررر از دستم بربیاد
اگه نتونم ترجمه کنم چی؟ :sadsmiley:
به هر حال هرکاری فک می کنی شدنیه من هستم

rawy

New member
راوی و جناب مصفا این صحبتی که درباره شام و ساندویچ و ایناست فقط مختص خودتونه یا ما هم هستیم ؟؟؟؟ من خیلی درگیر این موضوع شدم حالا به نتیجه رسیدین لطفا به من زودتر اطلاع بدبد و منو از نگرانی در بیارید و در ضمن من باید برنامه ریزی کنم چند روز چیزی نخورم و از اون قابلمه هایی که بردم خونه قاصدکی بیارم

والا الی جون, جونم واست بگه که اولش قرار بود آقای مصفا رتبه یک بشه, یعنی من شرط بستم که می شه خودش گفت اگه شد شام تو برج میلاد, ولی من که تایید نکردم, من گفتم اگه باختم یه ساندویچ هایدا بدون نوشابه. (والا هم ببازم هم شام بدم تو برج میلاد؟؟؟ اصن چه معنی داره؟ چرا اول نشدی؟)
این از قضیه ی شرط بندی ما که فقط به ما می رسید ولی من می خواستم شماها رو هم ببرم :rolleyessmileyanim: چون اگه واقعا رتبه یک بود حقش بود به همه شام بده تو برج میلاد (اصلا چه معنی داره کسی رتبه یک بشه شام نده تو برج میلاد؟)

بعدش من گفتم باشه آقا رتبه یک نمی شین, تک رقمی که می شین, اصن تهران که قبول می شین به هر حال, باید شیرینی بدین دیگه, اینجا بود که ایشون زیرآبی رفتن و به ما وعده دادن یه جعبه شیرین می ذارن وسط همه نفری یه دونه بردارن :smiliess (2):

اما در نهایت بالاخره با وعده ی یه شیرینی خوب که می دونم شما هم بشنوید خوشحال می شید دهن منو بستن.
الان نمی گم سورپرایزه فقط بدونید خوراکی نیست دیگه به شکماتون صابون نزنید قابلمه ها رو هم ببرید بذارید سرجاشون.

zahra2013

New member
راوی جون منم موافقم با این کار، فقط یه چیزی: لغات کتاب لزگی تو حیطه ی پزشکیه به نظرم جمله ساختن خیلی سخت باشه برامون....و فک نمی کنی هفته ای یه مهارت کم باشه!؟ما که کلا بیکاریم اگه بتونیم بیشتر بخونیم بهتر میشه چون از اول مهر که بخوایم شروع کنیم به خوندن بقیه ی درسا خیلی وقت کم میاریم پس بهتره تابستون یه دور لزگی رو بخونیم که بعد برامون سخت نشه.......البته من تابع جمع هستم

sanam_b

New member
بچه ها چرا هیچکی جواب صنم رو نداد؟

صنم جان من قبلا حساب کردم اما الان دقیقا حضور ذهن ندارم, ولی تا اونجایی که خاطرم هست رو میگم , اگه اشتباه گفتم دوستان لطفا اصلاح کنید

برای محاسبه درصد هر درس :
صورت : تعداد درست ضربدر 3 منهای تعداد غلط
مخرج : تعداد کل سوالات ضربدر 3

برای حساب کردن میانگین کل درسها :
درصد هر درسی ضربدر ضریب خودش رو محاسبه می کنیم و همه ی دروس رو جمع می زنیم و تقسیم بر 14

میانگین برای قبولی بستگی به میانگین بقیه ی رقبا داره, اما پارسال طبق فرمایش آیلین عزیز تا 44 تهران قبولی داشته, اما گفته شده که امسال میانگین ها بالاتر هست. چاره ای نیست باید صبر کرد تا شیش شیش.
ایشالا خبر قبولی و یه شیرینیه خوب بهمون می دی
مرسی راوی جونم از کمکت. راستی من اون پیشنهاد پایان نامه ات رو هم هستم!

mosaffa7

New member
جناب مصفا شما از این توصیه های حکیمانتون درباره رفع تشنگی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه جوشونده ای چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی روزه میگیرم به شدت تشنم میشه . عذاب میکشم...........

سلام
رسیدن ماه مبارک رمضان رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض مینمایم والتماس دعا دارم.

پرند جان باید بگید چی نخورم نه اینکه چی بخورم؟!!!:p

و اما چند توصیه تغذیه ای برای ماه مبارک رمضان:

1- مابین افطار تا سحر به تدریج آب بنوشید، اما از دیدگاه طب سنتی باید آبی که نوشیده میشود آب ولرم باشد یعنی آبی که جوش آمده را گذاشت تا سرد شود و سپس میل نمود آن هم به صورت جرعه جرعه و نه یک مرتبه...آب سرد تمامی دستگاه های بدن علی الخصوص معده و کبد را به آسیب مبتلا مینماید و در ضمن خود عامل ایجاد عطش می باشد. پس از افطار اگر فردی مشاهده کرد که عطش وی فرو نمی نشیند مقدار کمی گس مزه مانند ترشی، آبلیمو، آبغوره میل بفرماید که بتواند تشنگی را فرو نشاند...
2- در این بین میبایست از میوه های فصل که غالبا میوه های آبدار هستند استفاده نمود ... توجه داشته باشید آب و میوه پشت سر هم نباید خورده شوند که در بدن ایجاد سُدّه میکند. سُدّه همان حالتی است که خوردن خربزه و عسل با هم ایجاد میکنند.
3- از مواد کافئین دار میبایست پرهیز نمود.
4- از مواد قندی طبیعی میبایست استفاده نمود که گل سر سبد آنها خرما و عسل هست...3 عدد خرما انرژی مورد نیاز روزانه شما را تامین میکند...نکته ی مهم اینست که خرما باید "چشیده و مزه مزه" شود و آنگاه میل گردد و نه اینکه بلعیده شود.
5- هیچ چیز جای خواب شبانه را نمیگیرد...هیچ چیز.... خواب روزانه علی الخصوص خواب قبل از ظهر در طب سنتی چندان پسندیده نیست.
6- در لحظه ی افطار بهتر است که با غیر از محلول(غذا و نه نوشیدنی) افطار باز شود مانند خرما، و یا سوپ. ولی نوشیدنی ها حتما باید نوشیدنی های غیریخ باشند؛ زیرا سردی ای که پس از یک گرمیِ ممتد وارد بدن شد ، سودا می سازد...نوشیدن آب یخ نوشیدن در لحظه ی افطار نمیتواند صفرا(گرمی و خشکی) را فرو نشاند.

التماس دعا

rawy

New member
راوی جون منم موافقم با این کار، فقط یه چیزی: لغات کتاب لزگی تو حیطه ی پزشکیه به نظرم جمله ساختن خیلی سخت باشه برامون....و فک نمی کنی هفته ای یه مهارت کم باشه!؟ما که کلا بیکاریم اگه بتونیم بیشتر بخونیم بهتر میشه چون از اول مهر که بخوایم شروع کنیم به خوندن بقیه ی درسا خیلی وقت کم میاریم پس بهتره تابستون یه دور لزگی رو بخونیم که بعد برامون سخت نشه.......البته من تابع جمع هستم

آره زهرا جون درست می گی
من همش برام سواله که آخه واسه چی من باید لغتهای اعضای بدن یه حشره رو حفظ باشم؟؟؟؟ :25r30wi:
نمی دونم چه می شه کرد؟ اگه فکر دیگه ای دارید بگید که چه کنیم؟
نظر صنم عزیز خیلی می تونه تو این موارد کمکمون کنه

پیشنهاد هفته ای یه مهارت رو قاصدک جون مطرح کردن به عنوان فعلا, و بعد که راه افتادیم بیشتر پیش می ریم
چون خیلی از بچه ها متاهل هستند فکر می کنم اوائل یه کم سخت باشه, اما نظر من اینه که اگه قرار شد هرکسی رو یه مهارت کار کنه, اعلام کنه که کدوم مهارت رو می خواد و همینطور اعلام کنه که چقدر زمان لازم داره (هرکسی بسته به شرایط خودش) و به اون زمان متعهد باشیم.
به نظر من اگه لازم نباشه همه به تنهایی همه ی کتاب رو بخونن و هرکسی رو یه فصل کار کنه خیلی سریع کتاب جمع می شه

mosaffa7

New member
راوی و جناب مصفا این صحبتی که درباره شام و ساندویچ و ایناست فقط مختص خودتونه یا ما هم هستیم ؟؟؟؟ من خیلی درگیر این موضوع شدم حالا به نتیجه رسیدین لطفا به من زودتر اطلاع بدبد و منو از نگرانی در بیارید و در ضمن من باید برنامه ریزی کنم چند روز چیزی نخورم و از اون قابلمه هایی که بردم خونه قاصدکی بیارم

سلام الی جان
اون شرط فقط مختص بنده و خانم راوی هست ...و در ضمن متاسفانه در حال حاضر و هنوز هیچی نشده راوی جان شرط رو باختن و باید شام بدن!!!
ولی شیرینی قبولی یه چیز دیگه هست که هر کس که قبول بشه موظف به پرداختش هست!!! که خب ما داریم خودمون رو برای شیرینی شما آماده میکنیم!

rawy

New member
مرسی راوی جونم از کمکت. راستی من اون پیشنهاد پایان نامه ات رو هم هستم!

خواهش می کنم
کاش فانوسی بود اون دقیق تر می تونست کمک کنه, امیدوارم درست گفته باشم
پیشنهاد پایان نامه رو الی داد, منم باهاش موافقم اگه کاری ازم بربیاد

rawy

New member
سلام الی جان
اون شرط فقط مختص بنده و خانم راوی هست ...و در ضمن متاسفانه در حال حاضر و هنوز هیچی نشده راوی جان شرط رو باختن و باید شام بدن!!!
ولی شیرینی قبولی یه چیز دیگه هست که هر کس که قبول بشه موظف به پرداختش هست!!! که خب ما داریم خودمون رو برای شیرینی شما آماده میکنیم!

لا اله الا اللهههههههههههههه

rawy

New member
سلام به همگییییییییییی :bunnyearsmiley:
صبحتون پر انرژیییییییییی
الهی بگردم 123 عزیز با پشتکار فراوون دارن صفحه ها رو می خونن و میان جلو
اصن به ماهم نگاه نمی کنه که یه وقت حواسشو پرت نکنیم :25r30wi:
123 جان من واقعا شرمنده ام می خواستم یواش تر برم که زودتر برسی بهمون
ولی خب باید جواب پستهای دوستان رو می دادم
منتظریم بدو بیا :28:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا