زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
خب سرعتم کمه نمیتونم پست بزارم به خاطر همین لایک کردم.................

ainazhz

New member
:25r30wi: مگه به پرند امانت دادی؟؟؟؟
پرند که خودش خریدهههههه
نازی نازی ناراحت نباش ولی قید رفاقتت رو بزن فقط

نه اما پرند از من دفاع میکنه
اخه من دوستمو دوست دارممممممم
bl2.gif

ainazhz

New member
دختتتتتتریییییم چراغی که منزل رواست به مسجد حرام است
آیناز زبان چند زدی؟؟؟ :New (6):
اصن به من چه :smiliess (6):

41 دیگه ازت میترسم ای خدااااااااااا

نه نمیترسم . راوی بیا جلو .بزار با دوستم دوست بمونم
Dancing_unhappy.gif

ainazhz

New member
ببین راوی جون من صلح طلبم.........ایناز مودبانه زنگ میزنه به دوستش قضیه رو میگه کتابو پس میگیره.......
به همین راحتی...............

ای خدا اخه روم نمیشه. من چی بگم بهش. بگم بده کتابمو نهههههههه نه
bg6.gif

parand

Well-known member
خداییش؟؟؟؟
پیشنهادت چیه؟
چه شکلی پیش بریم؟

خب راوی جون بخونیم دیگه..........
نمی دونم خب لغتا و ترجمه رو داریم. تو تایپیک بدو لزگی اومده یکی از کاربرا یه نرافزاری برای لغتا گذاشته میتونیم از اون هم استفاده کنیم.......
پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟؟

rawy

New member
خب راوی جون بخونیم دیگه..........
نمی دونم خب لغتا و ترجمه رو داریم. تو تایپیک بدو لزگی اومده یکی از کاربرا یه نرافزاری برای لغتا گذاشته میتونیم از اون هم استفاده کنیم.......
پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟؟

والا پیشنهاد من واسه خوندن دسته جمعی بود
بذار فکر کنم خبر می دم

zahra2013

New member
سلام بچه ها

منم هستم راوی جون، من که اصلا به قبولی امیدی ندارم واسه همین شروع کردم به خوندن البته می خوام تابستون فقط زبان کار کنم، مهارت اول رو شروع کردم ،حالا برنامت چیه؟؟

parand

Well-known member
سلام بچه ها

منم هستم راوی جون، من که اصلا به قبولی امیدی ندارم واسه همین شروع کردم به خوندن البته می خوام تابستون فقط زبان کار کنم، مهارت اول رو شروع کردم ،حالا برنامت چیه؟؟

سلاااااااااام زهرا جون. خوبی؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده حضور ذهن ندارم. مگه شما همون زهرا نیستی که تو تایپک نظرات درصدات خوب بود...........
اگه همون زهرا باشی که ایشالا قبولی..............

rawy

New member
سلام بچه ها

سلام زهرا جون شکسته نفسی می کنی عزیزم
البته حق داری , اینجا همه بچه ها نفسهاشون شیکسته پیکسته است :25r30wi:
خیلی خوبه که هستی, تازه اگه قبول بشی بیشتر به مهارتهای زبان احتیاج داری
ایشالا شروع می کنیم, من فکر می کنم نظرمو می گم, شما هم اگه ایده ای دارید بفرمایید

zahra2013

New member
سلام پرند جونم، بله همونم ولی یادته گفتم زبان رو خیلی بد زدم ( 3 درصد) !! تو تخمینم خیلی رتبه ی جالبی نیاوردم،منم دلم میخواد که همگی قبول شیم ولی خوب با توجه به اینکه امسال سطح سوالات آسون بود و میانگینا خیلی بالاس نمیشه زیاد امیدوار بود به قبولی......

parand

Well-known member
سلام پرند جونم، بله همونم ولی یادته گفتم زبان رو خیلی بد زدم ( 3 درصد) !! تو تخمینم خیلی رتبه ی جالبی نیاوردم،منم دلم میخواد که همگی قبول شیم ولی خوب با توجه به اینکه امسال سطح سوالات آسون بود و میانگینا خیلی بالاس نمیشه زیاد امیدوار بود به قبولی......

بله یادمه....توکل به خدا انشاا... قبول میشی. ولی با ما زبان بخوون که تعدادمون زیاد باشه...........

ghasedak69

New member
سفیدهاشم واسه تو قاصدک جون :rose:
ممنووووووووووون راوی جووووون
یه بادکنک خیلی بزرگ آبی دارم که اگر بادش کنم تو خونه مون خیلی جاگیر و مزاحم میشه.... هی می رم باد نشدش رو نگاه می کنم و براش کلی برنامه ریزی می کنم....

zahra2013

New member
ای بابا راوی جون.. باور کن اینجا اوضاع من از همه بدتره....
باشه عزیزم، هر وقت به نتیجه رسیدی خبر بده،منم فکرام رو میکنم اگه چیزی به ذهنم رسید حتما میگم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا