زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
فاااااااااااانوسیییییییییییی دلم خیلیییییییییییی برات تنگ شدهههههه
بیااااااااااااااااااااا دیگهههههههه :sadsmiley::sad:

zahra2013

New member
سلام صنم جان
رو کمک منم میتونی حساب کنی، البته اگه اون مقاله ها رو واسه پیشینه ی آخر فصل دو می خوای فقط چکیده رو ترجمه کنی کافیه.

mosaffa7

New member
راوی و صنم عزیز
در کنکور وزارت بهداشت میانگین چندان مهم نیست...اصل نمره ی کل هست مثلا میانگین 50 زبان و آزمونهای روانی در تعیین نمره یکل زمین تا آسمون با هم توفیر دارن چون اولی ضربدر 30 و دومی ضربدر 10 میشود!!!
و مثلا کسی مثل من که زبان رو پایین زده از این بابت شدیدا ضربه میخوره!!!

آخرین ویرایش:

sanam_b

New member
راوی و صنم عزیز
در کنکور وزارت بهداشت میانگین چندان مهم نیست...اصل نمره ی کل هست مثلا میانگین 50 زبان و آزمونهای روانی در تعیین نمره یکل زمین تا آسمون با هم توفیر دارن چون اولی ضربدر 30 و دومی ضربدر 15 میشود!!!

فکر کنم اگه میانگین رو با ضریبها حساب کنیم هم مثل همینی بشه که شما گفتین نه؟ البته درسته که زبان ضریبش دو هست ولی خب رواندرمانی و شخصیت هم همین ضریب رو دارن. بچه ها من اینجا با شرمندگی کامل اعلام میکنم که شخصیت رو 18 درصد زدم، یعنی چک که میکردم همههههه جوابهام غلط بود، و جالب اینکه اصلا فکر نمیکردم که غلط باشن. هی فکر میکردم یه اشتباهی شده:whistle: با اینکه شخصیت رو جویده بودم دیگه...

rawy

New member
راوی و صنم عزیز
در کنکور وزارت بهداشت میانگین چندان مهم نیست...اصل نمره ی کل هست مثلا میانگین 50 زبان و آزمونهای روانی در تعیین نمره یکل زمین تا آسمون با هم توفیر دارن چون اولی ضربدر 30 و دومی ضربدر 15 میشود!!!

منظورم میانگین کل بودااا, اونم مهم نیست؟ اونکه درصدها با ضرایب دروس حساب می شن؟

rawy

New member
فکر کنم اگه میانگین رو با ضریبها حساب کنیم هم مثل همینی بشه که شما گفتین نه؟ البته درسته که زبان ضریبش دو هست ولی خب رواندرمانی و شخصیت هم همین ضریب رو دارن. بچه ها من اینجا با شرمندگی کامل اعلام میکنم که شخصیت رو 18 درصد زدم، یعنی چک که میکردم همههههه جوابهام غلط بود، و جالب اینکه اصلا فکر نمیکردم که غلط باشن. هی فکر میکردم یه اشتباهی شده:whistle: با اینکه شخصیت رو جویده بودم دیگه...
وااااااااای خیلی حس بدیه, کاملا درکت می کنم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
منم قبل از کلیدها که حساب کرده بودم کلی خوشحال بودم واسه خودم
بعد که کلیدها اومد جوابهایی که به عنوان درست ضربدر سه شده بودن نه تنها دیگه بهم نمره اضافه نکردن بلکه کم هم کردن, این بود که کلی تفاوت ایجاد شد
من قول می دم تو کنکورهای بعدی دیگه محاسبه نکنم :25r30wi:

mosaffa7

New member

صنم جان
بازم زبان تاثیر بالاتر داره
مثلا یه نفر زبان و شخصیت، هر دو زده 50 درصد...هر دو هم با ضریب دو هستند ولی؛
در محسبه نمره کل
زبان: 50 ضربدر 3 ضربدر 30 = 4500
شخصیت: 50 ضربدر 3 ضربدر 20 = 3000
و میبینید که زبان 1500 تا بالاتر هست یعنی 15 نمره، نمره ی کل رو بالاتر میبره نسبت به شخصیت!

rawy

New member
صنم جان
در محسبه نمره کل
و میبینید که زبان 1500 تا بالاتر هست یعنی 15 نمره، نمره ی کل رو بالاتر میبره نسبت به شخصیت!
چه جاااااااااااااااالب
جل الخالق, نمی دووووونسسسسستم
یادم باشه تو کنکورهای بعدی دقت کنم

mosaffa7

New member
چه جاااااااااااااااالب
جل الخالق, نمی دووووونسسسسستم
یادم باشه تو کنکورهای بعدی دقت کنم

منم تا چند روز پیش نمیدونستم...تازه علی القاعده زبان باید ضربدر 40 بشه(تعداد کل سوالات زبان) ولی گویا در رشته ی ما ضریب تعداد سوالات 0.75 است که میشود 30!!!
اگه 40 بود که صد در صد باید میرفتیم توی تاپیک مطالعه ی گروهی برای ارشد بالینی 93!

sanam_b

New member
صنم جان
در محسبه نمره کل

چه جالب نمیدونستم اینو. میشه یکم توضیح بدین که برای هر درسی چطوری باید حساب کنیم یا اینکه یه لینکی چیزی بذارین ازش؟ خیلی ممنون میشم.

mosaffa7

New member
چه جالب نمیدونستم اینو. میشه یکم توضیح بدین که برای هر درسی چطوری باید حساب کنیم یا اینکه یه لینکی چیزی بذارین ازش؟ خیلی ممنون میشم.

اینجوری که من فهمیدم؛
فرمول محاسبه نمره کل:
( درصد هر درس * 3 * تعداد کل سوالات همان درس) برای هر درس بدست می آید و سپس این نمراتِ بدست آمده برای هر درس، با هم جمع شده و نهایتا تقسیم بر 100 میگردد
فقط در درس زبان بجای ضرب در 40 بایستی در 30 ضرب کرد!

sanam_b

New member
اینجوری که من فهمیدم؛
فرمول محاسبه نمره کل:
( درصد هر درس * 3 * تعداد کل سوالات همان درس) برای هر درس بدست می آید و سپس این نمراتِ بدست آمده برای هر درس، با هم جمع شده و نهایتا تقسیم بر 100 میگردد
ممنون از کمکتون. راستی درصد هر درس رو هم با فرمول صحیح*3 - غلط ها / کل سوالات *3 بدست میارین تو این روش؟

sanam_b

New member
اینجوری که من فهمیدم؛
فرمول محاسبه نمره کل:
ممنون از کمکتون. راستی درصد هر درس رو هم با فرمول صحیح*3 - غلط ها / کل سوالات *3 بدست میارین تو این روش؟

parand

Well-known member
سلام
رسیدن ماه مبارک رمضان رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض مینمایم والتماس دعا دارم.

پرند جان باید بگید چی نخورم نه اینکه چی بخورم؟!!!:p

و اما چند توصیه تغذیه ای برای ماه مبارک رمضان:
التماس دعا

جناب مصفا سلاااام. دستتون درد نکنه....
راهنمایی های خوبی کردید.........
گزینه ی 1 . 5 و 6 رو خیلی کم رعایت میکنم. فکر کنم به خاطر همینه انقد اذیت میشم.........

parand

Well-known member
123 عزیزم خسته نباشی گلی.......
از دیروز داری پستای قبلی رو میخونی.....
بیا اول صفحه ی اخر ما ببینیمت دلمون برات تنگ شده.......
یه سلام احوال پرسی بکنییم.......

پ. ن : منم کلی صفحه نخونده دارم................

ghasedak69

New member
پیشنهاد خوبیه من موافقم, مخصوصااااا با قسمت دومش
مرسی قاصدک جون بالاخره یکی یه پیشنهادی داد :thanks:
حالا چه شکلی بخونیم؟ من می گم هرکی یه مهارت رو برداره و به بهترین شکل ممکن روش کار کنه, لغت و مثال در بیاره, اینجوری چون مسئولیت به عهده گرفتیم ملزم هستیم که کار کنیم و زحمت کل فصل ها به دوش یک نفر نیست, در آخر یه مجموعه ی خوبی داریم که باهم می تونیم ازش استفاده کنیم و وقتی مجموعه ی کار بقیه ی دوستان رو می خونیم از هم سوال می پرسیم و اگه نکته یا مثالی به ذهنمون می رسید اضافه می کنیم.
مسئله دیگه اینه که کجا پیش بریم؟ تاپیک جدید باز کنیم یا از ادامه ی همونجا؟ چون تاپیکهای این شکلی زیاد زده شده :(50):
به نظر من تو یکی از تاپیک های خودمون باشه چون اگه بریم جای دیگه پیدا کردن همدیگه سخت میشه و باید مطابق برنامه اونها پیش بریم....
من فکرمی کنم اگر باهم پیش بریم بهتر باشه مثلا یه مدت قبل کنکور قرار گذاشتیم از روی کتاب رضازاده بخونیم خیلی خوب درس به درس پیش می رفتیم

rawy

New member
به نظر من تو یکی از تاپیک های خودمون باشه چون اگه بریم جای دیگه پیدا کردن همدیگه سخت میشه و باید مطابق برنامه اونها پیش بریم....
من فکرمی کنم اگر باهم پیش بریم بهتر باشه مثلا یه مدت قبل کنکور قرار گذاشتیم از روی کتاب رضازاده بخونیم خیلی خوب درس به درس پیش می رفتیم
سلام قاصدک, خوبی؟ آواتار نو و همینطور ماه رمضون مبارک, التماس دعا
مثلا کدوم تاپیک؟ هر پیشنهادی داری لطفا لینکش رو هم بذار که زودتر شروع کنیم
یعنی می گی همه کار خودشون رو انجام بدن و درس به درس بخونیم؟ بعد بیایم گزارش بدیم؟

rawy

New member
بچه ها خواهشا توضیحاتتون رو واضح بگید و سریع تصمیم بگیرید که شروع کنیم, اگه لازمه تاپیک ایجاد کنید اگه نه جاش رو معرفی کنید و بگید که شکلی بخونیم
خلاصه شروع کنید دیگه, مگه چند روز واسه تصمیم گیری لازمه؟
واقعا دیگه تحمل ندارم, مدتهاست منتظرم ببینم چی کار می کنید, تا فانوسی بود اقلا یه کم فیلم باهم می دیدیم اونم که نیست, اگه قراره نشه من برم تنهایی بخونم

psychology123

New member
سلاااااااااااااام به تک تک دوست جوناااااای خودم :4d564ad6:
اخجونم تموم شددددددد!!!!!!
bliss.gif

باورم نمی شه
دیروز که اومدم نت حدود 45 دقیقه ای شد اما از بس سرعت پایین بود دیگه نشد ادامه بدم.
باورتون می شه از ساعت 4 صبح تا الان که ساعت13,45 یه سره داشتم می خوند
dancing1.gif
این عینک رو برای این زدم چون چشمام الان مثل باباقوری شده
ماشااااااااااالله چقدر صفحه توی دو هفته!!!!!!!!!!
چون می خواستم ببینم دوست جونا توی این دو هفته ای که نبودن چکارا کردن بخودم گفتم تا تمام صفحات رو نخوندم حق ندارم برم صفحه اخر
باید یه اعتراف بکنم که حدود 10 یا 14 صفحه اخر داشتم سست می شدم که اون تشویقای اخر ماراتون دوباره بهم قدرت داد
clap.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا