aylinn
New member
نه بابا بی خیال, حالا ما یه چیزی گفتیم
تو فک می کنی اینجا کسی میاد زبان بخونیم؟
زهی خیال باطل
چقدرررررررررررررررررر بدبین یکم خوش بین باش راوی جون
نه بابا بی خیال, حالا ما یه چیزی گفتیم
تو فک می کنی اینجا کسی میاد زبان بخونیم؟
زهی خیال باطل
سلام بچه ها
منم هستم راوی جون، من که اصلا به قبولی امیدی ندارم واسه همین شروع کردم به خوندن البته می خوام تابستون فقط زبان کار کنم، مهارت اول رو شروع کردم ،حالا برنامت چیه؟؟
ای بابا راوی جون.. باور کن اینجا اوضاع من از همه بدتره....
باشه عزیزم، هر وقت به نتیجه رسیدی خبر بده،منم فکرام رو میکنم اگه چیزی به ذهنم رسید حتما میگم.
پیشنهاد من... فعلا هفته ای یه مهارت متن ... یکم که راه افتادیم بیشترش کنیم.... همه می گن لغات تافل هم خیلی مهمه...می تونیم یه تعداد هم از اون لغات بخونیم
و پیشنهاد دیگه اینکه برای لغاتی که پیدا می کنیم هرکس جمله ای بنویسه حالا هرکی تونست از خودش بسازه هرکی نتونست از روی دیکشنری.... وقتی چندتا جمله برای یه کلمه بخونیم قشنگ اون کلمه تو ذهن مون می مونه... اگر جملات ملموس یا خنده دار باشه موثرتره.
این از پیشنهادات ما بقیه هم بگن
بچه ها تو تاپیک کنکور 92 دیدم بعضی ها درصد کل میگرفتن. درصد رو باید چطوری بگیریم؟ یعنی هر درسی با ضریب خودش حساب میشه یا اینکه هر درسی ضریبش یکه؟ میدونین اصلا برای قبولی چه درصدی لازمه؟
بچه ها تنظیماتم بهم ریخته........
نه میتونم عکس اپلود کنم نه اینکه از سایتای دیگه شکلک بزارم...........:sadsmileyراوی الان واقعا ناراحتیم در این حد)
شما این مشکلو ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نبینم راوی ناراحت باشه ، دوستان از ناراحتی و خشم دی ماهی ها بترسید. من یه پیشنهاد میدم هر کی موافقه دستا بالا . راستش من الان هم همه کار میکنم هم هیچکاری نمیکنم. فقط وقت تلف کردن همین اماااااا یه کاری کنیم احساس مفید بودن بکنم ، پیشنهاد میدم برای پایان نامه به هم کمک کنیم مثلا من برای فصل دوم خودم ۱۲ مقاله خوب دانلود کردم طبیعی که سخته همشو خودم ترجمه کنم اینجوری به هم کمک کردیم اصلا اول پایان نامه هم میتونیم از هم تشکر هم بکنیم این پیشنهاد من مثل ترجمه مقاله بود با این تفاوت که هم من بهشون نیاز دارم هم دوستان احساس میکنن که باید انجام بدن اینجوری سطح علمی ما هم زیاد میشه البته این مثال بود چون من و جناب مصفا و اگر اشتباه نکنم فانوسی هم پایان نامه داره
راوی و جناب مصفا این صحبتی که درباره شام و ساندویچ و ایناست فقط مختص خودتونه یا ما هم هستیم ؟؟؟؟ من خیلی درگیر این موضوع شدم حالا به نتیجه رسیدین لطفا به من زودتر اطلاع بدبد و منو از نگرانی در بیارید و در ضمن من باید برنامه ریزی کنم چند روز چیزی نخورم و از اون قابلمه هایی که بردم خونه قاصدکی بیارم
مرسی راوی جونم از کمکت. راستی من اون پیشنهاد پایان نامه ات رو هم هستم!بچه ها چرا هیچکی جواب صنم رو نداد؟
صنم جان من قبلا حساب کردم اما الان دقیقا حضور ذهن ندارم, ولی تا اونجایی که خاطرم هست رو میگم , اگه اشتباه گفتم دوستان لطفا اصلاح کنید
برای محاسبه درصد هر درس :
صورت : تعداد درست ضربدر 3 منهای تعداد غلط
مخرج : تعداد کل سوالات ضربدر 3
برای حساب کردن میانگین کل درسها :
درصد هر درسی ضربدر ضریب خودش رو محاسبه می کنیم و همه ی دروس رو جمع می زنیم و تقسیم بر 14
میانگین برای قبولی بستگی به میانگین بقیه ی رقبا داره, اما پارسال طبق فرمایش آیلین عزیز تا 44 تهران قبولی داشته, اما گفته شده که امسال میانگین ها بالاتر هست. چاره ای نیست باید صبر کرد تا شیش شیش.
ایشالا خبر قبولی و یه شیرینیه خوب بهمون می دی
چقدرررررررررررررررررر بدبین یکم خوش بین باش راوی جون
جناب مصفا شما از این توصیه های حکیمانتون درباره رفع تشنگی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه جوشونده ای چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی روزه میگیرم به شدت تشنم میشه . عذاب میکشم...........
راوی جون منم موافقم با این کار، فقط یه چیزی: لغات کتاب لزگی تو حیطه ی پزشکیه به نظرم جمله ساختن خیلی سخت باشه برامون....و فک نمی کنی هفته ای یه مهارت کم باشه!؟ما که کلا بیکاریم اگه بتونیم بیشتر بخونیم بهتر میشه چون از اول مهر که بخوایم شروع کنیم به خوندن بقیه ی درسا خیلی وقت کم میاریم پس بهتره تابستون یه دور لزگی رو بخونیم که بعد برامون سخت نشه.......البته من تابع جمع هستم
راوی و جناب مصفا این صحبتی که درباره شام و ساندویچ و ایناست فقط مختص خودتونه یا ما هم هستیم ؟؟؟؟ من خیلی درگیر این موضوع شدم حالا به نتیجه رسیدین لطفا به من زودتر اطلاع بدبد و منو از نگرانی در بیارید و در ضمن من باید برنامه ریزی کنم چند روز چیزی نخورم و از اون قابلمه هایی که بردم خونه قاصدکی بیارم
مرسی راوی جونم از کمکت. راستی من اون پیشنهاد پایان نامه ات رو هم هستم!
سلام الی جان
اون شرط فقط مختص بنده و خانم راوی هست ...و در ضمن متاسفانه در حال حاضر و هنوز هیچی نشده راوی جان شرط رو باختن و باید شام بدن!!!
ولی شیرینی قبولی یه چیز دیگه هست که هر کس که قبول بشه موظف به پرداختش هست!!! که خب ما داریم خودمون رو برای شیرینی شما آماده میکنیم!