صندلی داغ7، 17/3/91 ، با حضور am-ml

جواب های am-ml رو چطور ارزیابی می کنید؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mbamari

Member
بسیار عالی بود لیلا خانم. بیست بودین امشب. دوستان اجازه بدین بخوابن فردا بیدار نمیشن آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ

آخرین ویرایش:

amiir

New member
اقا امیر شما کجا اینجا کجا؟

باید الان خواب باشینااااااااااااااااااااا

والا من سر شب اومدم ی سوال بپرسم زدن ذوقمون کور کردن، قهر کردم رفتم ولی خب آروم نشدم،ینی خوابم نبرد... گفتم سوالام بپرسم بعد رفع زحمت کنم

خزر

New member
والا من سر شب اومدم ی سوال بپرسم زدن ذوقمون کور کردن، قهر کردم رفتم ولی خب آروم نشدم،ینی خوابم نبرد... گفتم سوالام بپرسم بعد رفع زحمت کنم

اخیییی.................... کی زده تو ذوق بچه :p7977cujr38iyymsu8:...................... هر کی بوده بیاد اینجا:mad_majidonline:

mbamari

Member
بجه ها شب همه طووفانی. اما جای شما توی یه کلبه شیک توی یه تخت گرمو نرم . و از پنجره طوفان رو ببینید
بهش بخندید و آروم آروم خوابتون ببره

amiir

New member
بجه ها شب همه طووفانی. اما جای شما توی یه کلبه شیک توی یه تخت گرمو نرم . و از پنجره طوفان رو ببینید
بهش بخندید و آروم آروم خوابتون ببره

میگم طوفان ببینیم خوابمون نمیبره ها!!!
آرزو کن توی ی کلبه... کنار دریا... نم نم بارونم بزنه... ی آهنگ ملایم...خیـــــــــــــــــــــلی باحال تره
شبت خوش

mbamari

Member
میگم طوفان ببینیم خوابمون نمیبره ها!!!
آرزو کن توی ی کلبه... کنار دریا... نم نم بارونم بزنه... ی آهنگ ملایم...خیـــــــــــــــــــــلی باحال تره
شبت خوش

گفتم اونجوری حس لیلا خانم رو بعد این صندلی وحشتناک درک کنیم آخه و احساسه همدردی کنیم باهاش

خزر

New member
شب شمام خووووووووووووووووووووووووووووووش

:rose::rose:

amiir

New member
همه رفتن.... ما هم بریم... شب خودم خوش...چون فک نکنم کسی باشه...امیر شبت خوش...شب تو هم خوش امیر.:smiliess (12):

MAHSABANOO

New member
میگما تعارف نکن... اگه سوال دیگه ای داری بپرس...
والا ما 4تا سوال داشتیم گذاشتیم خلوت شد اومدیم، تازه رومونم نمیشد بپرسیم... حالا مردم ببین...

آخه من سوالامو داده بودم دکتر خودم نبودم تازه از صبح براشون فرستادم تازه دیرم گذاشتن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ (شکایت دارم قرار بود 12 بذارن )مسئولین رسیدگی کنن لفطا

MAHSABANOO

New member
لیلا جونم در کل خوب بودی و محافظه کار دختر خووبو مهربونی هستی امیدوارم همیشه طوری باشی که خانوادت بهت افتخار کنن
هر چند سوالایه منو جواب نداده بودی

waria

New member
یه علی آباد یزد هم داریم برادر.
ا.جدا؟؟؟ی علی آبادم داریم تو استان مازندران

ما هر وقت می خواییم یه مکان بعید و دور رو بگیم ،می گیم علی آباد کتول ،اینجا هر کی بشنوه میدونه طرف داره شوخی میکنه اونجا رو نمی دونم.
لیلا جون؟؟؟؟:smilies:علی آباد کتول دور و بعیده؟؟؟اصن قبلم ب درد اومد.:j58r36j3gcr4suxymup
پ ن:آقا درسته ک کنکورو دادیم تموم شد.ولی خب هنوز امتحانا دانشگا هست.منم دوس دارم بیام سوال بپرسم خو.ی کم مراعات ماروهم بکنین دیگه:dadad4:

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
ا.جدا؟؟؟ی علی آبادم داریم تو استان مازندران

لیلا جون؟؟؟؟:smilies:علی آباد کتول دور و بعیده؟؟؟اصن قبلم ب درد اومد.:j58r36j3gcr4suxymup
پ ن:آقا درسته ک کنکورو دادیم تموم شد.ولی خب هنوز امتحانا دانشگا هست.منم دوس دارم بیام سوال بپرسم خو.ی کم مراعات ماروهم بکنین دیگه:dadad4:

ببخشید ،اینجوری جا افتاده :riz513:

am-ml

New member
شده تا حالا نخوای بیایی انجمن؟ آره
اگه اره چرا؟ چون احساس معتادی داشتم .
از کی تو انجمن بیشتر خوشت میاد از کی نمیاد؟ هر کسی یه جور عزیزه (اینو جدی میگم و بدون تعارف) ولی خوب با بچه هایی که توی تاپیک تبلیغات باهاشون آشنا شدم راحت ترم و با مهنا راحت تر از بقیه .
ps2020 و دکتر هم بین آقایون .

.....................................................................

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا