اقا امیر شما کجا اینجا کجا؟
باید الان خواب باشینااااااااااااااااااااا
والا من سر شب اومدم ی سوال بپرسم زدن ذوقمون کور کردن، قهر کردم رفتم ولی خب آروم نشدم،ینی خوابم نبرد... گفتم سوالام بپرسم بعد رفع زحمت کنم
اخیییی.................... کی زده تو ذوق بچه7977cujr38iyymsu8:...................... هر کی بوده بیاد اینجا:mad_majidonline:
میدونی کی بود؟؟؟؟ همین بابا برقی...الانم پیداش نیس...
میدونی کی بود؟؟؟؟ همین بابا برقی...الانم پیداش نیس...
اشکال نداره..................... فردا خودم حسابشو میرسم:smilies-azardl (12)...................... بذا ببینمش:New (6):
آره حسابی حالش بگیرین...اره خودش بود فردا به حسابش میرسیم
بجه ها شب همه طووفانی. اما جای شما توی یه کلبه شیک توی یه تخت گرمو نرم . و از پنجره طوفان رو ببینید
بهش بخندید و آروم آروم خوابتون ببره
میگم طوفان ببینیم خوابمون نمیبره ها!!!
آرزو کن توی ی کلبه... کنار دریا... نم نم بارونم بزنه... ی آهنگ ملایم...خیـــــــــــــــــــــلی باحال تره
شبت خوش
بیشتر ش اسپمه اگه دقت بنموییدیک ونیم شد...
لیلا رکورد زدی آ
50 صفحه تا حالا
میگما تعارف نکن... اگه سوال دیگه ای داری بپرس...
والا ما 4تا سوال داشتیم گذاشتیم خلوت شد اومدیم، تازه رومونم نمیشد بپرسیم... حالا مردم ببین...
ا.جدا؟؟؟ی علی آبادم داریم تو استان مازندرانیه علی آباد یزد هم داریم برادر.
لیلا جون؟؟؟؟:smilies:علی آباد کتول دور و بعیده؟؟؟اصن قبلم ب درد اومد.:j58r36j3gcr4suxymupما هر وقت می خواییم یه مکان بعید و دور رو بگیم ،می گیم علی آباد کتول ،اینجا هر کی بشنوه میدونه طرف داره شوخی میکنه اونجا رو نمی دونم.
بیشتر ش اسپمه اگه دقت بنمویید
ا.جدا؟؟؟ی علی آبادم داریم تو استان مازندران
لیلا جون؟؟؟؟:smilies:علی آباد کتول دور و بعیده؟؟؟اصن قبلم ب درد اومد.:j58r36j3gcr4suxymup
پ ن:آقا درسته ک کنکورو دادیم تموم شد.ولی خب هنوز امتحانا دانشگا هست.منم دوس دارم بیام سوال بپرسم خو.ی کم مراعات ماروهم بکنین دیگه:dadad4:
شده تا حالا نخوای بیایی انجمن؟ آره
اگه اره چرا؟ چون احساس معتادی داشتم .
از کی تو انجمن بیشتر خوشت میاد از کی نمیاد؟ هر کسی یه جور عزیزه (اینو جدی میگم و بدون تعارف) ولی خوب با بچه هایی که توی تاپیک تبلیغات باهاشون آشنا شدم راحت ترم و با مهنا راحت تر از بقیه .
ps2020 و دکتر هم بین آقایون .